A svájci kiküldetés után ismét itthon tervezi folytatni életetét Kovács Kokó István. Már a kisfiát is beíratták egy budapesti iskolába. 

Kovács Kokó István leszámolt svájci életével – Itthon folytatja az egykori világbajnok

Fotó: MTVA/Zih Zsolt  

"Hazaköltöztünk! Már leadtuk a svájci ingatlant és eladtuk a kinti kocsikat. Az itthoni házunkat szerencsére megtartottuk, azon nem adtunk túl sosem, így egyszerűbben megy a berendezkedés. Az öt és fél éves gyermekemet is beírattuk egy magyarországi suliba. Ő Svájcban ugyan már kijárta az első osztályt, de most itt újra kell kezdenie. Nem gondolom, hogy megrázta volna a költözés... Ő egy nagyon aktív kisgyerek, a mi életünkben hozzászokott, hogy itt mindig történik valami. Nagyon gyorsan alkalmazkodik az új élethelyzetekhez. Hiába nem éltünk itthon, azért hazajártunk, így neki már itt is sok barátja van, de itt vannak a nagymamák, a kutyák, a rokonok... Nincsen semmi probléma" – mondta a Blikknek Kokó.

Az ökölvívó klasszis elárulta: soha nem tudott hosszasan pihenni. 

"Nem tudom, mi lehet bennem ez az állandó inger a cselekvésre... Pont ma beszéltünk erről Lisztes Krisztián barátommal! Ő is azt hitte, ha majd befejezi az aktív labdarúgást, inkább az üzletre összpontosít majd. Nekem is ez volt a tervem, de akárhányszor elkezdtem pihenni, nem bírtam sokáig. Engem egyszerűen már egy hosszabb nyaralás is feltölt annyira, hogy hónapokig aktív tudjak maradni" – mondta Kokó.

"Én az amatőr pályafutásom alatt is dolgoztam, úgy lettem olimpiai bajnok, hogy 5-6 órában dolgoztam mellette. Az atlantai olimpia előtt még standot terveztem, mindig több lábon álltam. A feleségem miatt most tartottam egy kis leállást. Megkért, hogy egy évig pihenjünk Svájcban, de még további egy évet kint maradtunk pihenni... Nem mondom, hogy életem legrosszabb időszaka volt, de már ennek is vége" – hangsúlyozta az egykori világbajnok.

Forrás: Blikk.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szegény Kokó! Most mehet a munkaközvetítőbe, hogy keressenek neki valamilyen állást!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Szegény Kokó! Most mehet a munkaközvetítőbe, hogy keressenek neki valamilyen állást!
lusta
@namihami: Neki a munkaközvetítő a kolostorban van.
balos
Hát amit Svájcban csinált azt most kifizetik neki!A pénzmosó-kókó megtette amire alkalmas volt!
koszpeko
Jön Julio Pablo Chacon
Koko tánctanára.
Pálinkás Pál
no ,tisztázzuk a dolgot, akkor lenne világbajnok, ha megvédte volna az övét,..de jött chacon...és kokó azt sem tudta, merre a ring sarka...pedig chacon sem volt ász bokszoló, de hát így jár az,akinek kreálnak egy PR bajnoki címet...kokóval szembejött a valóság...
balos
@Pálinkás Pál: Na az ilyenekből áll a fideSS fostalicskák cöfös disznó kondája!Elnézést a disznóktól,hogy ezekkel a "haszon állatokkal"fideSS számára)hasonlítóm Őket össze!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.