Ócska ingyenreklám lenne, ha minden nap írnánk róla, hogy kik fognak versenyezni a március elsején újrainduló sztárpárshow-ban a bőröndnyi készpénz, a világkörüli út és a 65-ös évjáratú Cadillacért, de azt a magaslabdát már nem hagyhatjuk ki, hogy a választások előtt egy hónappal a Fidesz bulvármédiahadba állítja Rogán Antalt és kedves nejét, Rogán Gaál Cecíliát.

Forrás: comment.blog.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@Zsoel: szerintem annál többszínű....
Zsoel
@mandiner: Ebbe hadd ne menjek most bele. Mindenesetre a Fideszen belül a számomra a kezdetek óta legellenszenvesebb politikusok közé tartozik, pedig én én 7 éven át elkötelezett fideszes voltam.
Zsoel
@Zsoel: De a felesége tényleg helyes.
Zsoel
@kevijeni: Igen, ha nagyon boncolgatjuk, több színt is találhatunk, de ettől most eltekintenék, nekem elég annyi, hogy nem kedvelem.
vukkocska

A Mr és Mrs arról szól, hogy a párok mennyire ismerik egymást. Szórakoztató műsor, még Józsi bácsi is szerepelt benne. És ki volt a legügyesebb, az első díjas? Kovács Áron, aki végül cserélt Ganxta Zoolival, akik másodikok lettek. És ez a vetélkedő, ha Rogán Antal jól teljesít, hozhat neki a "konyhára" választásoknál. Akár szeretitek Rogán Antalt, akár nem, lehet még jó családapa és férj. Majd kiderül.
Zsoel: lehet, hogy tenyérbeszámó, de azért az sem sámli, ahogy Te reagálsz mindenre. Tele vagy agresszivitással. És a felesége tényleg helyes. :)
Zsoel
@vukkocska: Áh, túlbecsülsz. Csak írásaimban olykor kissé keményen fogalmazok, de valójában egyáltalán nem vagyok agresszív természetű.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.