Daróczi Dávid édesanyja úgy érzi: habár az éhhalál küszöbére került, nem akar lemondani szeretett fia örökségéről, és az ezzel együtt járó tartozásokról sem. Az elhunyt ex-kormányszóvivő összesen nyolcmillió forintos banki adósságot hagyott hátra, amiről többek között most a hagyatéki tárgyaláson kellett dönteniük a szülőknek.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Ez megint egy nagy kacsa. Ajándékot akkor lehet visszakövetelni, ha méltatlanná vált az, aki kapta. Itt pedig erről szó sincs. Egyszerű lélek az, aki úgy gondolja, Claudiának bármilyen kötelezettsége lenne.
Január
Semmilyen követelést nem lehet Claudiával szemben támasztani. A nyugalma érdekében a gyűrűt, és az egyéb ajándékokat szépen adja vissza, és annyi.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Ha szigorúan vesszük Klajdija se inge, se gatyája nem volt Dávidnak. Hogy mit és mennyit kapott tőle, az az ő személyes tulajdona. Ajándékot nem illik, nem is lehet visszakövetelni, csak alaposan indokolt esetben. Itt erről szó nincs.
vukkocska
@Január: vissza adni csak Dávidnak lehetne, odaadni pedig az anyukának. De semmi köze hozzá.
Január
@vukkocska: Ez így igaz, csak én a Claudia nyugalma érdekében irtam, le kell már zárni ezeket a dolgokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.