A városi levegő nem tesz jót asztmás kisfiának, de nagyobb gyermekét az iskola a fővároshoz köti. Komoly döntést kell meghoznia Gregor Bernadettnek (40). Melyik fia érdekét részesítse előnyben, a kis Álmosét (6) vagy pedig már a nagyobbacska Bencéét (17)? A színésznő elköltözne a városból, ugyanis kisebbik gyermeke allergiás asztmában szenved. Viszont a kamasz fiút idekötik a barátai, az iskolái, és ahhoz még nem elég érett, hogy az édesapjától kapott lakásban egyedül éljen, szüksége van az édesanyjára, a családjára. Nemcsak Álmos, a színésznő is szenved a várostól, annak ellenére, hogy már 22 éve itt él.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ideals2012
Micsoda dilemma! Szegény kamasz gyerek! - nem tud ingázni egy kicsit a tesó érdekében! A mi falubeli gyerekeink napi 3 órát ingáznak a sulibajáráshoz, mégis felnőnek! Így kell elkényeztetett gyerekeket nevelni puha-pihe párnák közt..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
honeykiss
"Nem akarok aggódni " nevetséges...persze a jólétről nehéz lemondani, de egy nő szájából ezeket a szavakat hallani elkeserítő...de akkor maradj vénségedre gyerek,unoka nélkül vegetálj egyedül és foszd meg magad attól az érzéstől, amit egy anya érez mikor magához őleli az első pillanatban születendő gyermekét...
honeykiss
Elnézést az előző hozzászólásom ne ehhez a cikkhez tartozik...
Disznópofa
Szerintem meg elég nagy gond, nem könnyű a választás...nekem sem lenne az.
másvirág
Van megoldás ! Egy harmadik gyermek . :-)
darwin
Nagyon is nagy probléma ,hogy a megszokott /22 év / élőhelyemet elhagyjam -e vagy sem.Az én egyik gyerekem is allergiás volt 4-5 éven át mindenre,15 éves korára kinőtte . Városban is élnek asztmás ,allergiás gyerekek.Szerintem ez csak az újságíró álproblémája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.