VV Vera után most Fekete Pákóról is kiderült, hogy annak idején felnőttfilmesként is kipróbálta magát. A videóra elsőként egy rádió műsorvezetője talált rá, aki gyanútlan pornónézegetés közben botlott bele az éppen kéjesen vigyorgó Pákóba. Miután Bayer Claudia a műsorában figyelmeztette a hallgatókat, hogy "pákóveszély" miatt mostantól csak óvatosan nézzenek szexfilmeket, a fekete didikirály videója vírusként kezdett terjedni az interneten. A Bors úgy tudja, hogy a nigériai származású, ösztöndíjjal Magyarországra került zenész egy német nyelvű szexfilmben szerepelhetett, még a kilencvenes évek közepén, és valószínűleg így akarta kiegészíteni az ösztöndíját, havi néhány ezer forintból ugyanis nem tudott megélni.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
"A Bors úgy tudja, hogy a nigériai származású, ösztöndíjjal Magyarországra került zenész egy német nyelvű szexfilmben szerepelhetett, még a kilencvenes évek közepén, és valószínűleg így akarta kiegészíteni az ösztöndíját, havi néhány ezer forintból ugyanis nem tudott megélni."

Ezek a here, Afrikából Európába kerülő gorillák mindennel hajlandók foglalkozni, csak tisztességes munkával nem! Az összes táncoktatásból, zenélésből, selyemfiúskodásból, pornózásból, celebkedésből, lányfuttatásból, és más ilyesmiből akar megélni, de például építkezésen vagy gyárban még egyet se láttam - hogy magasabb munkakörökről már ne is beszéljek. Na persze, ilyesmihez szorgalom és ész is kéne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
@tivoli: "1994-ben ösztöndíjjal érkezett Magyarországra és az ELTE jogi karán nemzetközi jogot hallgatott.[3] 6 éves kora óta (1981) zenél, Nigériában számos profi zenekarban játszott, mint kongás és énekes. Magyarországon az Afro Bongo tradicionális afrikai zenét játszó zenekarban szerepelt először, később kongashow-val szerepelt az ország több klubjában. Első lemezén magyar mulatós dalokat énekelt, amire szerinte nagyon jól lehet kongázni.

Harmadéves volt az ELTE jogi karán, amikor rájött, hogy őt csak a zene érdekli. Saját bevallása szerint mindig is zenész volt, már kisgyerekkorában is, Nigériában, ahol volt egy zenekara. A családja nem gazdag, így ösztöndíjasként került hazánkba, mint a nővére is.

Eleinte nem volt könnyű dolog a zenészpályán elindulnia, de végül találkozott a Firestarter Kiadó embereivel. Ők adtak neki „nevet”, bár eredetileg Fekete Palkónak szerették volna elnevezni, de mivel ezt nem tudta rendesen kiejteni, ezért a Pákó mellett döntöttek."
ila51
@yazo64: de sok mindent nem tudott még kiejteni ! :))
almosd
Olyan kicsi szerepet kapott hogy szóra sem érdemes. :-)
Feraj49
Ha egyszer ezt kell csinálni csinálja ! A magyar lányok meg "Dubajoznak" !
Pákó nyilatkozta:-" Ő nem tehet semmiről,mert majdnem minden magyar lány " csokigyereket akar"
Dulcinea
Hehhe:))) Pornózott!!! Na és pornózás közben meg énekelte az add ide a didit!?:)))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.