A főváros egyik legfényűzőbb magánkórházába jelentkezett be Ördög Nóra, és választhat, hogy gumilabdán, kádban vagy ágyban vajúdik - írja a Bors.

Mintha egy ötcsillagos szállodába lépne be az ember, amikor a Lánchíd lábánál fekvő, dunai panorámás belvárosi magánklinika épületébe érkezik. Az egészségügyi komplexumban speciális szülészeti ellátás is folyik, amelynek ára persze sokszorosa az állami kórházak tarifáinak.

Egy hagyományos szülés 590 ezer forint, ha érzéstelenítést is kér a kismama, akkor már 730 ezer, ha pedig császárral kívánja világra hozni gyermekét, akkor 880 ezer forintra rúg a számla - olvasható a Borsban.

Ördög Nóra a minap egy hetilapban mesélt arról, hogy ezt a klinikát választotta a szülés helyszínéül.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Igaz, hogy ez az egész Ördög Nóra magánügye. Csak akkor neki sem kellene nagy interjut adni erről. Éppen eleget dolgozik, a férjével együtt, csak ne beszéljenek erről.
Főleg ne a mai világban, ahol emberek, gyerekek éheznek. Én kedvelem Ördög Nórát, de több szerénység kellene. És legyen babonás! Én például csak azután vettem meg a gyereknek a ruhákat, amikor már megszületett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jobb és balközép
Nem attól függ majd a gyerek IQ-ja, hogy mennyiért szül az anyja...
adrenalink
@musicnummer1: tegnap 13:30-ra Az általad nem ismert személy egy magánklinika szolgáltatásait veszi igénybe, hivatalosan meghatározott tarifa szerint!
Mangu
@bretagne: Bocsika, de az interju árából futja a magánklinikára - csak ezért (neked vagy a nejednek, barátnődnek nem fizetnének - nem hozol bevételt, ez a "bulvár sajtó").
Mangu
@bretagne: Ez még lemaradt. Nem érted a lényeget: reklám a kórháznak, reklám az újságnak - méreg neked.
bretagne
@Mangu: Értettem én a lényeget, legfeljebb nem jött át. De értem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.