Unalmas és egyszerű, túl statikus, egyetlen pozitívuma pedig a színpadi grafika – komoly bírálatok fogadták ByeAlex Kedvesem című számát a próbák után.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Nem kell ennyire tragikusan felfogni,T . cikkíró,megsúghatom, sz@r az akkor is,ha "kegyesen" ekézzük !
silber13
Hát érdekes is lenne agyon tömjénezni. Bár van olyan érzésem, hogy az ekézés esetleg Alex megnyílvánulásainak is szólhat...Azok a kinti véresszájú firkászok meg - túl azon. hogy értik ám a szakmájukat - a sztárok viselkedését is lesik és irgalmatlanok tudnak lenne még a legnagyobbakkal is. A kicsikről már nem is beszélve.
lópicigáspár
Azt hiszem pénteken sörözgettem a szomszédommal, amikor "felcsendült" ez a förmedvény! Akkor tudtam meg, hogy EZ fogja hazánkat képviselni egy nemzetközi fesztiválon. Basszus! Majdnem kiköptem a sört!!!
Hellcat
Ami szar az szar...mit vártak az emberek egy szar számtól...csodát?
Dr plágium
Jogosan, a dal úgy szar ahogy van, ráadásul még énekelni sem tud ez a beképzelt majom.
silber13
Hát, nem egy carusoi magasságokban sn szárnyaló " dalonc", , bár verdes a szárnyacskáinak képzelt csökevényeivel, de így Caruso helyett Karnyúzó vált belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.