Mint arról már tegnap beszámoltunk, Olvasztó Imre, az Indul a bakterház Bendegúza öngyilkos lett. Íme, a tragédia vélhető oka.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SELIG
Nagyon szomorú történet. Nem tudom, hogy miért akart elválni a felesége, de sajnos manapság meggondolatlanok a házastásak.
Azt hiszik a válás megoldás, de a statisztikák azt mutatják (na persze ezt arra értem, ha a feleség nem volt kurva és nem ivott, a férj pedig nem kurvázott vagy nem élt állat módon) , hogy a válás után több mint a fele megbánja, és nem lesz jobb élete utána sem annak, aki ebben reménykedett.
Nem tudom, hogy itt volt-e ilyen negatív dolog, de ha csak egyszerűen úgy érezte a feleség, hogy kihunyt a tűz, akkor nagyon nagy hibát követett el. Ez a szegény ember meg szintén, mert nem látja a gyerekeit felnőni, és nekik még szükségük volt és lenne is.
Iszonyatos lehet most náluk a hangulat.
Nyugodjon békében. Elment egy legenda.
Ismerőseim, barátaim között sűrűn emlegetett karakter volt a gyerek (Bendegúz), de mi mindíg Olvasztóként emlegettük. Miért? Mert azt a szerepet gyerekként csak úgy lehetett eljátszani, hogy az életben sok azonos van a karakterrel.
Sajnálom.
qxy
Öregapám azt mondta.
Fijam! ami e van romóva, azt mög is löhet csinálni . nem kő mingyá kidobni. Próbád mögjavítani oszt olyan mint az elött.
és ez a házasságra nagyon is igaz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.