Budapest – Úgy tűnik, Ferencvárosig nem ér el Orbán Viktor szava, ugyanis az idén is megjutalmazták magukat a fideszes alpolgármesterek. Formanek Gyula 727 ezer, a parlamenti képviselőként is dolgozó Varga József pedig 638 ezer forintot kapott a nyáron. Pedig ők saját bőrükön tapasztalhatták, hogy a pártelnök letiltotta a jutalmazást: januári cikkünk után – miszerint 2012-es munkája után több mint száz helyi vezető kapott pluszpénzt – nekik is vissza kellett fizetniük a tavalyi extra juttatásokat. – A vezetők az önkormányzatnál folyamatban lévő európai uniós projektekben végzett többletfeladat ellátásáért részesültek jutalomban – tájékoztatta a IX. kerületi polgármesteri hivatal a Blikket. Kerestük a két politikust, hogy miért vettek fel újból jutalmat alig fél évvel a jutalomstop után, ám lapzártánkig nem sikerült elérni őket. Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója tőlünk hallott először a mostani ferencvárosi osztogatásról.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Imádom, hogy az ilyen cikkek a Szórakozás rovatban vannak:
legalább tutira tudjuk, --ha eddig nem sejtettük volna--, hogy
a politika szórakozik velünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsik68
A tolvajok egymásnak akarjákmegtiltani a lopást!Egymást sz k l!
Boszi27
Egy dolog amit mondanak, egy más dolog amit tesznek.
Desischado
Kérem , kérem, legyünk már lojálisak, szegények miből karácsonyoznának külömben? Olyan keményen nya..ták a vezír se...gét, hogy igazán megérdemelnek egy ki jutalmat érte!
bukfenc
@lópicigáspár: @Senara: csak a pofájuk jár, de sokáig lebegtetik a moslékzabálójukat akko' ki lesz rugdosva az összes foguk!
hallgatag
A kis nyaloncok jó magasról lesz@rják, mit mond a vezíííír !!
Ha gáz van, valamicskét visszatesznek a közösbe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.