Budapest – Totális háború várható az MSZP-ben! A szocialista vezetésében többen úgy tartják, hogy Mesterházy Attila leköszönt pártelnöknek fel kell készülnie arra: bizalmai embereit ki akarják golyózni a szombati tisztújításon a párt felső vezetéséből, elsősorban az országos elnökségből. A párt egyik névtelenséget kérő tagja úgy vélte, többen tartanak a Deák Ferenc Körtől, hiszen az idősebb generáció tagjai közül mégiscsak húszan aláírták az alapító okiratot, így nem lehet őket félvállról venni. – Igazából nem értem, mit keresnek még itt Lendvai Ildikóék, Szekeres Imréék, miért tülekednek még mindig előre, amikor az ő idejük már lejárt. Az ő vezetésük alatt történt a Zuschlag-ügy, Simon Gábor is akkor szerezte az illegális pénzeket, a Gyurcsány-kormány pedig falnak vezette a pártot a 2010-es választásokon – foglalta össze érveit a pártpolitikus. Lendvai új csoportja sem rejtette véka alá, hogy mit is akarnak. Nyíltan kimondták, hogy az elnökség kétharmadát olyan politikusokkal töltse fel a kongresszus, akik nem országgyűlési képviselők, azaz Mesterházyéknak mennie kell.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Azért a kialakultakért Mesterházy is felelős. Mindenáron miniszterelnök akart lenni, ezzel kiütötte Bajnait a nyeregből. Ha nem enged a párt nyomásának, jobban alakultak volna a dolgok. Tehát a párt is hibás. Csupán hiúságból!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@töky: Az MSZP szabad választások óta 24 éve létezik én erre gondoltam.
Amit ellenzékben és kormányon művelt abból mindig csak rossz származott.
Reklám bal oldalival van tele a párt és utód pártjai.
Nincs karakteres igazi baloldalisága.
aloe
ki is fogják csinálni az embereit, mitöbb a maradék pártot is kicsinálják, mert nincs rájuk szüksége az országnak. ennyi. amit baloldalnak nevezünk,az egy fából vaskarika, parasztvakítás, teszetoszaság. amedddig gyurcsányi bohóc nem lesz karanténba, itt ugyan nem lesz baloldal ...az egyszer biztos. és a fidesznek van annyi sütnivalója hogy fletót mindég felpiszkálja annyira hogy ott maradjon a csörgősipkájában.
keresztapa
@magyarbakancs: Aki az egy "igaz" baloldalt keres ez országban, mélységes csalódásban lesz része, mert nem fog találni. A baloldal jelenlegi képviselői, igazi hamisítványok!
mariaberta
Hogy zajlik az élet az MSZP-ben, azt tudjuk, de aki ennyire ismeri a belső helyzetet, miért nem vállalja a nevét? Névtelenül azt mond mindenki amit akar. És mindenkiről azt mond amit akar. Van még egyáltalán úri becsületszó? Vagy csak névtelen szövegelés?
alte trottel
Kontárházy felkészült a párt megújítására és elszántan visszanövesztette aramis-szakállát!
Reszkessetek vakondokokok!
evacica
@aloe: Te olyan sok hülyeséget hordasz össze, hogy ezzel nem is lehet mit kezdeni! A fejedben nagyon kusza dolgok vannak, jó lenne, ha rendet teremtenél benne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.