Budapest — Várandósságot kér Vajna Tímea (32)! Andy Vajna felesége ma ünnepli 32. születésnapját, nem csoda hát, hogy számot vetett az ifjú feleség, és a jövőről fantáziált férjével.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Valoban, ez minden ilyen koru no alma: egy kisbaba! Nem izelgetem ot, mert ugyes volt, hogy be tudta halozni ezt a ven pojacat, aki mellett timcsikenek nem kell kuporgatnia se a sajat, sem az esetleg szuletendo gyermeke szamara a nyugdijas eveire...
Azert a kisordog inkabb azt mondatja velem, hogy azert szulne leginkabb, mert "ez OLYAN trendi most a sztarok kozott" (neki pedig sietnie kell, mert szinte a legoregebb lenne Jennifer Aniston utan a terhes csajszik kozott...)

Ha viszont sikerul neki teherbe esnie ettol a ven kappantol, akkor mindannyiuknak jo egeszseget es hosszu eletet kivanok, mert minden embernek joga van a gyermekaldas oromet megismerni!,...:o)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bercifiu
Adjanak fel egy hirdetést, hátha valaki besegít a technikai megoldásba.
csip-csop
@Desischado: nem nem, èn nem vèdem oket egyàltalàn, èn csak azon vagyok felakadva, hogy ennek a palinak nem volt esze, hogy tukorbenèzzen, ès megkèrdezte volna, hogy egy ilyen no mièrt megy hozzà felesègul? de szerintem nem tart sokàig!
Cicamama55
Valójában a saját jövőjére gondol ő, előrelátó, spekulatív nő. Lépésről, lépésre felépíti a várát, ez a lépése jelenti a biztosítást arra, hogy a gondtalan élete örök legyen. A címre reagálva papa válasza ez lehetett: "Milyet vegyek Timikém?"
Macskaszem
Vajna majd vesz neki, oszt jóvan. Biztos jár arra a postás is, eztán majd kétszer csenget.
gödörben
@csip-csop: Megfontolta, nagyon is. A pénz beszél. A gyerek meg majd megoldódik, akár a férjétől is ebben a moder technikailag semmi el nem képzelhetetlen világban. Az, hogy nem az apja neveli kit érdekel. Körülötte lesz a többi családtag, de az élete már sikerre van biztosítva, ha megszületik.
gödörben
@karma1: Szerintem a zsetonra, a pasira nem nagyon irigykednék. Persze a pénz sem boldogít, de jó ha van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.