A napokban Gyurcsány Ferenc nyolc hónapos fiával, Marcival készült képét osztotta meg a Facebookon, korábban Szanyi Tibor MSZP-s EP-képviselő tett hasonlóan. A Blikk most annak járt a végére, miért ekkora trend ez.

Gyurcsány Ferenc a lapnak azt mondta, sokan kérték, hogy mutasson közös fotót és meg akarta előzni azt, hogy valaki egy titokban készült képpel harsogja tele a médiát. 

Szanyi Tibor elmondta, hogy egyrészt a saját, nem pedig politikai oldalára rakta fel a képet, másrészt pedig ki az, aki nem lágyul el, ha a gyereke kerül szóba.

Kiszelly Zoltán politológus a Blikknek annyit mondott, hogy ezzel átlagos ember képét tudják mutatni a nyilvánosság felé, noha sokan rossz szemmel nézik a trendet, mert úgy gondolják, a politikusok a gyerekeikből akarnak maguknak tőkét kovácsolni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakurasz
Persze amikor az átlagember telefossa a fosbukkot a szar "pocaklakós", meg "jót zabált a család" vagy "ügyeset hányt a kis szerelmem" képekkel, azzal semmi gond. Ha egy politikus mer büszke lenni a családjára, az pózólás. A hülye zsebfirkászok megélhetési szenzációhajhászása az egész. Ez a kép egy büszke apa képe a gyermekével! Semmi több! Minden más csak belemagyarázás!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
micfild
és ki hiszi el, hogy átlagos emberek?
KERKA
Az emberek szeretnek bepillantást nyerni a nem hétköznapi emberek magánéletébe. A gyerekfotó pedig mindíg siker. Tény, hogy a kis Marci hozott a Gyurcsánynak egy-két százalékos emelkedést a siker listáján.
Csizmás Kond
...szerintem a képen mindkét szülő kéne szerepeljen...akkor volna igazán csaádizé...
Katalina62
Nyolc hónapos Gyurcsány Ferenc kisfia?
KERKA
@Katalina62: Itt a bizonyítéka annak, hogy a cikkíró utána sem néz annak amit leír, csak bedobja a témát:))

nol.hu/mozaik/megszuletett-gyurcsany-ferenc-kisfia-1517101
picike
én például jobban szeretem a családosokat és szép a kicsi nagyon
bakurasz
Persze amikor az átlagember telefossa a fosbukkot a szar "pocaklakós", meg "jót zabált a család" vagy "ügyeset hányt a kis szerelmem" képekkel, azzal semmi gond. Ha egy politikus mer büszke lenni a családjára, az pózólás. A hülye zsebfirkászok megélhetési szenzációhajhászása az egész. Ez a kép egy büszke apa képe a gyermekével! Semmi több! Minden más csak belemagyarázás!
human
@Katalina62: Gyurcsány hogy lenne nyolc hónapos, mikor "ma született bárány"? :)
kkalman
Hülye firkász! Legalább számolni tanultál volna meg!
Egyébként is miért baj, ha egy apa a sajtóban, a facebookon megmutatja a gyerekét? Ja, mert Gyurcsánynak hívják?
JAJMÁR
Ha minden politikus annyit "pózolna" a gyerekeivel, mint a Gyurcsány, ez nem is lenne téma.
Nem is nagyon volt más választása, most, hogy kiderült, hogy megint apa lesz, hiszen valóban kíváncsiak voltak az emberek. A fész hozadéka ez, hiszen ha van fészbuk oldala, akkor látogatói is. Ha nem mutatta volna meg a gyerekét, most azt kifogásolnák.
(Katalin és Vilmos hercegi pár második gyerekének még magzati képét is megcsodálhatta a világ.)..
coni
Ő legalább a sajátjával pózol, nem vezényel ki egy egész óvodát, hogy felköszöntsék és nem énekelteti a kisiskolásokat a kormányablak szépségeiről három szólamban.
szandokan
@bakurasz: Na és amennyiben Orbán pózol a gyerekeivel, az mennyivel másabb, mint Gyurcsány? Azt már hurrognátok is le egyből. Hol az egyenlőség elve?
bakurasz
@szandokan: Melyik pózra gondolsz? A királyi páholyosra vagy a VB páholyosra? Egyenlőséget olyan dolgok közé lehet vonni, amelyek hasonlítanak egymásra. Szerinted a Gáspáros szitu a VIP páholyban hasonlít a Marcishoz a tornácon? Pont Te kérdezel ilyent, aki szerint azért vagyok egy gyökér mert egy démonfej az avatarom és nem egy luxusautó?

Ez a kép olyan, mint ami rólam is készült hajdanán valamelyik kisfiammal. Vagy rólad a Te gyerekeiddel. Csak egy családi fotó és nem több! Na ez hasonlóság és köztem meg Közted és Gyurcsány közt lehet egyenlőségről beszélni ebben az esetben!
Desischado
Egy normális kedves fotó, ahol egy büszke apa - joggal, mert tündéri a kisfiú! - pózol a fiával. Miért ne? az emberek kiváncsiak, például én is látni akartam Marcikát! Legszivesebben megzabálnám, olyan édes!
Nem királyi páholy, meg a magam lábán állok magamutogatás!
orogordog
Csak a Marcika apucija a politikát hanyagolná. 1961 ben született, akkor nem ép ideális a kora az ifjú apasághoz, 53 éves a gyerkőc 30éves korára 83 ha megéri.
Manhattan
@orogordog: Hatalmas boldogságot hozott Marci a családnak. Nem kell irigyelni.
mate03
@Csizmás Kond: Kérdezném az újságírótól,ha annak lehet nevezni!?Milyen politikai,tökét lehet kovácsolni,egy kisgyermek,és szülei vagy szülője fotójával!?
Freewolf
Miért baj ez? Gyurcsány nem lehet büszke a családjára?
orogordog
@Manhattan: Gyermeket nem irigyel senki, szerintem. Pénzt annál inkább.
orogordog
Első felesége Rozs Beatrix, akit még a gimnáziumban ismert meg. Közös gyermekük nem született.
Második feleségét, Bognár Edinát Pécsett ismerte meg. 1985-ben házasodtak össze. Gyermekeik: Péter (1988), Bálint (1990).[67]
Harmadik felesége Dobrev Klára. 1994 óta élnek együtt. Gyermekeik: Anna (1996), Tamás (1997), Márton (2015).[68

Itt az össze hasonlítási alap, család politika.
szandokan
@bakurasz: Soha nem mondtam, hogy te egy gyökér vagy, és az avataroddal sincsen semmi bajom (éppen egy vérbeli kemény rock rajongónak lenne? ), csak sok volt a kötözködő, alpári hangnem kettőnk között sajnos. Ezen azonban még lehet változtatni, feltéve ha emberként tekintünk egymásra, és nem politikai szempontok alapján esünk egymásnak. Békepipa részemről.
Csizmás Kond
@mate03: ...mindig kerül valaki aki az ilyenre szédül...
izo
@orogordog: Ő se akart lemaradni Viktortól, csak neki nem 1 nőtől vannak a gyerekek ez a szoci családpolitika!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.