New Jersey — Összesen 1284 olyan naprendszeren kívüli bolygót azonosított a NASA az utóbbi időszakban, amelyen lehet élet, illetve most lehet kialakulóban.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Én pedig azt mondom, furcsa volna, ha egyedül lennénk. A Világegyetem nem egy 300 lelkes falu, ahol mindenki ismeri a másikat.
RonaGyuri
pontosítsunk az élet valamiféle formája!
Peller Anikó
@gyuri: A Világegyetem lakott. Számtalan képviselőjük jár ide (is), magasan fejlettebb kultúrák, hiszen (még) nem pusztítottak el minket.

Rakétával utazni az űrben meglehetősen primitív technológia, természetesen nem is így közlekednek.
namihami
Én pedig azt mondom, furcsa volna, ha egyedül lennénk. A Világegyetem nem egy 300 lelkes falu, ahol mindenki ismeri a másikat.
wagabund
ehhez nem kell a NASA-t megkérdezni, megmodtam volna én is...na jó, én nem 1284 égitestet mondtam volna, hanem pár száz milliót a végtelen galaxis tengerben...

Ha valaki látta a " K pax, a külső bolygó" c. amcsi filmet, az tudja, hogy nincs új a nap alatt...
meg különben is...jártak már itt, látni is miket alkottak, csak elegük lett az akkori sok buta gyökérből, és elmentek...látták a reménytelenséget...

most meg hívogatjuk őket, de eszük ágában sincs visszajönni...
Peller Anikó
@wagabund: az akkori ?

Ide járnak, ennek rendkívüli mennyiségű nyoma van, több száz faj látogatja a Földet. Van amelyik beszél velünk és van amelyik hernyónak tart. Kisérleteznek velünk, megfigyelnek, mintákat vesznek vagy hibridizálnak. Sokan emberszerűek 30 cm-estől a három méterig, hüllőszerűtől a robotokig sokfélék. Vagy klónok. De mind okosabb nálunk. Szerintem a kínai sárkányimádat sem véletlen, amúgy minden vallás az égre mutogat.
wagabund
@Peller Anikó: az egyértelmű, tehát vitathatatlan tény, hogy sokkal, de sokkal fejlettebbek mint mi vagyunk, hiszen ők itt vannak...mindegy, hogy mikor, milyen formában, láthatóak-e, vagy felvették valamilyen szimpatikus állat alakját, horribile dictu emberét, tény, hogy itt vannak...

ha mi lennék az univerzum fenegyerekei, már régen valahol másik élhető bolygón osztanánk az észt...az, mint tudjuk, alsó hangon is négy fényév...de e helyett holmi marsi robotokkal szöszmötölünk...
...szóval marad az álmodozás...az nekem nem kerül semmibe, és ettől baromi jól érzem magam...megasztán hiszem, hogy feltaláltam a melegvizet. hagyj meg ebben a tudatban. léccíí..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.