Irigynek, görcsösnek, fennhéjázónak és rosszfejnek nevezte Majka Puzsér Róbertet, aki a Showder Klub vendége volt.

A rapper egész pontosan ezt írta Facebookon:

"Puzsér Róbert a Showder Klubban! Borzalmas!!Annyira irigy , görcsös, fennhéjazó, plusz extra rosszfej, hogy màr fáj... Lehet kellett volna valami az orrába, hogy működjön ..."

- olvasható Majka posztjában.

Nem sokáig kellett várni Puzsér válaszára, a kritikus igen keményen odapörkölt az őt támadni merészelő Majka orra alá. Többek között "ostoba prolinak" nevezi Majorost, aki a "nyugdíjasok kedvenc jópofáskodó hülyegyerekét" játssza.

Majkának még nem volt érkezése válaszolni, annyira kiakadt az erőszakot közvetítő facebookos megosztásokon:

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
qxy
Elég szar a helyzet ha két ilyen hajnali gyerek a hír nem??
Normális ember, oda megy, lebassza a másik meg reagál. de így mindenki előtt csak azt bizonyítja hogy szellemi rövid nadrág mid a kettő De ez kell a médiának Álmatlan éjszaka éretlen gyümölcsei. Egyiket sem rabolnák el a gerillák az eszükért.
wagabund
Majkának és társának a dalára eddig 45 millió kattintást regisztráltak...
Puzsér a mulatós cd-kből gazdagodott meg...

eb ura fakó
Aki Én
Klasz a stilusod Majla. Talan igaza lehet Puzsernak.
Egyebkent azert vannak ilyen videok, hogy lassa az ember milyen borzalmak vannak. De te elbujhatsz ezek elol ha gondolod, talan azzal tettel is valamit ellene. Ha nem latod, nincs is.
RonaGyuri
ez a mai magyar rögvalóság! Őket és a dagadt törpét kapjuk ömlesztve!
namihami
Se Majka, se Puzsér. De ha a Showder Klubos ""szereplését"" veszem alapul, akkor a Majka még inkább dicsérte a fenti hozzászólásában. Volt ""szerencsém"" kb. 3-4 percig élvezni Puzsér ""nagyon művész úr"" szenvedését a fenti műsorban. Az ellenségemnek se kívánom.
Még a távirányító elásása is felötlött bennem, nehogy véletlenül újra sor kerülhessen a fenti humorista tevékenységében való ismételt gyönyörködésre.
Sámannus
Ezekkel az észkombájnokkal adják el a strómanok a műsoraikat. A nagy semmiben már ez az egy érdekes, hogy törvényszerűen egymásra találtak, és mint két vadkan egymásnak estek. Színlelt ez a hajcihő, csak a fa lopás ettől nem lesz kevesebb, sem több búza a magtárakban. szerencsére a tavaszi fogyok sem maradtak el, így legalább a gyümölcs is drágább lesz.
Milyen megnyugtató hogy két ekkora nulla egymásnak feszül, mint amikor a gőzt turbinába kényszerítik, és áramot termel. Ezek a manusok is így pörgetik orbánia éntudatát. Elég néhány kattintás a teljesítmény maximalizálásához.
Tudják ők, mind a ketten a vircsaft a népszerűséget erősíti. Mekkora adomány, hogy ez elég tomboláshoz.
mariaberta
Két hülye egy pár, bár egyik hülyébb,mint a másik. De azért a legnagyobb hülye mégis csak Puzsér.
dr. prédikátor
Azt hogy a Puzsér kicsoda, tudjuk!!! De kijafaszom ez a majka???Valami boxos!!!
Eladott Ország
Majka az Ózdi boxos digó. Ugy e nem fogsz még hatvannégyszer elköszönni ? Nem elég, hogy porlik a nemzet, a földi paradicsomot egy újabb kiváló őstehetség hagyja itt, aki a férfi princípiumot sutba vágva a tengerentúli önmegvalósítás útjára lép. De vajon ez azt jelenti, hogy végre nem veled lesznek tele a tudományos magazinok, Majka, vagy ellenkezőleg? Minden utcasarki, pálmafák alatti, óceánparti vonaglásodat élőben közvetíted? Tudtam én, hogy 2017 a lázadás éve lesz, de ennyire? Pont Amerikába? Ilyen fiatalon kivándorolni? Éppen a sikerek csúcsán? Dehát ezt így hogy? És akkor ez távkapcsi lesz? Kérdezzék már meg tőled, hogy mi a büdös francért nem Kazahsztánba vagy Szibéria­alsóra esz a fene, mikor nekünk hetedik éve arról mesélnek, hogy ott vannak a mi igazi gyökereink, a hanyatló Nyugat nekünk nem pálya, hát hiszen hanyatlik bele a nyomorba. Nem hiszem el, hogy így kicsesztél a nemzettel, drága Majka. Egyébként a Puzsér haverod sem egy piskóta, ő a fény a lámpagyárban. Tik vagytok a fény az éjszakában, menjetek dolgozni a lámpagyárba.
Pálinkafőző Rézüst
@Eladott Ország: kb.1szinten vannak...Csak Puzsér egy értelmiségi-celebet akar(na) eljátszani, addig Majka meg az egyszerű felkapaszkodott-celebet. Oszt elvannak egymással. Legalább címlapon vannak. Valszeg megbeszélték ők ezt előre...:))
X-ray
@mariaberta: A legnagyobb viszont te vagy berta! Remélem hallgatod a belehalokot majoros majkától. Talán részben neked is köszönheti a több milliós kattintást...
coni
@RonaGyuri: "ez a mai magyar rögvalóság! Őket és a dagadt törpét kapjuk ömlesztve! "

És a valóság csak egyre rögösebb lesz. Mára emberek 80%-nak csak a valóságot felülíró propaganda plusz primitív celeb-háború jut. Lásd legutolsó időközi választási eredmény...
Eladott Ország
@Eriksson: Saját. és P. Mobil - Lámpagyár nóta.
csetere
@X-ray: Én szeretem a zeéjét. Tehetséges és a saját erejéből került oda, ahol van. Nagyszájú és szókimondó. Puzsér szintén nagyszájú, de bunkó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.