Őszintén vallott múltjáról Rubint Réka a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatóinak tartott előadásában. A 39 éves edzőre főképp fiatal lányok voltak kíváncsiak.

A beszélgetés fő témája az volt, hogy a fitneszlady hogyan vált személyes márkává – írja a Bors.

A háromgyerekes édesanyára őszintén elmesélte, hogy 14 éves koráig bizony jókora túlsúllyal küzdött és szinte alig sportolt. Kazincbarcikán a középiskolai testnevelőtanárral sem volt éppen jó a kapcsolata.

Rubint Réka az előadáson elmondta, hogy ez a tanár meg is akarta buktatni.

Azt mondta, hogy genetikai selejt vagyok, aki alkalmatlan arra, hogy testnevelésből egyesnél jobb érdemjegyet kapjon. Ugyan akkoriban nem is érdemeltem egyesnél jobbat, de makacs voltam és eldöntöttem, hogy igenis többre vagyok képes 

Réka ezt a középiskolát egy év után otthagyta, mégis ennek a tanárnak köszönheti, hogy végül a sport és az egészséges élet megszállottja lett.

Forrás: borsonline.hu

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
...és az állapotod azóta csak romlott. A 100 foggal tele szádat nehezebb csukva tartani, mint megenni 5 "nojbi" batyut! Pedig Réka nem genetikai selejt, hanem biológiai csoda!!
Agy nélkül is él, létezik...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
...és az állapotod azóta csak romlott. A 100 foggal tele szádat nehezebb csukva tartani, mint megenni 5 "nojbi" batyut! Pedig Réka nem genetikai selejt, hanem biológiai csoda!!
Agy nélkül is él, létezik...
szaboria1
A kis hazug miért hagyta abba egy év útán az iskolát, mert honvágya volt a barátai miatt. Rékacska mielött nyílatkozol olvasd vissza mit nyilatkoztál előtte.
magyarbakancs
"Rubint Réka teljesen kiakadt attól, aminek nevezték"
Azért ez nem kellene.
De ha valaki ennyit foglalkozik a testével annak van valami emeleti problémája ha folyton elégedetlen önmagával.
Értékelési problémái vannak.
eszegfu
Az nyilvánvaló, hogy egészségesen eszik, mozog...szerencsére megcsináltatta a kebleit, mert e nélkül szerintem egyáltalán nem lenne még ennyire sem nőies. Viszont, ha neki igy a jó, igy kényelmes, az az ő dolga... csak már unom szegényt...
qxy
ez az egész család egy vicc. A Norbi is mesélte hogy kiképző tiszt volt valami kommandósoknak és mégis nyakon baszták a kocsmába? Azért egy fitnesz guru, kiképző tiszt, akkor egy kis reflex, kis el hajlás? vagy beszarok vagy valami nem? Lófasz a faszi is meg a nő is. Igaz egyéb dolguk sincs csak az hogy oda álljanak a tükörhöz és azt mondják. ,." Ma megint kurva jól nézek ki és kurva gazdag vagyok."
RonaGyuri
kiakadt, hogy minek nevezték? Erről szól a klasszikus jereváni rádiós vicc:
Kérdés: Mit tegyek nagy társaságban kurvának neveztek?
Válasz: ne menjen olyan társaságba ahol ismerik! =))
Manhattan
Nem tudom, hogyan van összerakva ez a nő, de szörnyen gusztustalan férfias a hasa. Mindig ezt mutogatja, amitől hányok.
quadrocopter
@durbincs: Kérdezed - barom?

Egyébként Rékácskával nincs semmi gond, különösen azokkal a szép, nagy lófogaival nincs!
Manhattan
@quadrocopter: Kérdezi hát... nem értem hogyan, de nincs más ékezete mint a kérdőjel.
quadrocopter
@Manhattan: Ez egy full idióta felesleg, ettől a debiltől még értelmes mondatot még nem olvashattál!
desiro
@durbincs: Az elébb dícsértelek meg egy másik cikknél, hogy feltaláltad a vesszőt, de tévedtem.
desiro
@durbincs: neked meg vissza nőtt és aranyér formájában lóg ki a seggedből.Voltam anyádnál panaszkodott, hülye ez a gyerek...
Eladott Ország
"a fitneszlady hogyan és mennyi idő alatt vált személyes márkává."
Schobert Norbi és a neje ugyanazt az agyterületet aktivizálja, mint a kokain.
m.blog.hu/ki/kiesmi/image/sokoko8.jpg
m.blog.hu/ki/kiesmi/image/sokoko141.jpg
wagabund
..." a középiskolát egy év után otthagyta, mégis ennek a tanárnak köszönheti, hogy végül a sport és az egészséges élet megszállottja lett."...

hát igen, így utólag...talán már túl is tolta a bringát.
wagabund
@Eladott Ország: 14.36... megnevettettél..
cikicakk55
Igaz,én nő vagyok,így Réka azt hihetné,hogy irigységből írok,de szerintem az Ő külseje már nem nőies.Ami a férfiaknak tetszik rajta,az a melle,azt viszont nem a sportnak köszönheti.A mellén kívül viszont semmi szépség,báj,vagy férfi szemmel izgató nincs rajta.nem létezik,hogy a kapa fogait ne tudná valami fogszakorvos kissé lerövidíteni.Pénzük is bőven lenne rá,hisz tökéletesen megfejik a gazdag,de túlsúlyos lusta nőket. A drága kajájuk helyett inkább többet mozognának,több gyümölcsöt ennének,azok a tonna donnák és megspórolnának egy csomó pénzt.Igaz,hogy legtöbb rajongójuk a férjük által megkeresett pénzüket költik a sok ehetetlen vacakra,így miért is fájna nekik a havi 100.000 Ft plusz. Réka kicsit kevesebb kéne belőled és akkor a facebook oldalatokról nem kéne minden második hozzászólást letiltanotok.Megpróbálják elhitetni mennyi rajongójuk van,közbe a kritikus hangnemű beírásokat törlik.
Eladott Ország
@wagabund: Jól begyakorolt, egyszerű hívószavak mentén éli az életét, ugyanez a vezérelv nyilvánul meg a fellépései edzései guggolószeánszai alkalmával is. Rubint Réka az ismétlés egyenlő a tudás - 3 gyermekes - ősanyjának is tekinthető. Mintha ezer éve ugyanazokat a gyakorlatokat végezné. A változatosság csupán annyiban merül ki nála, hogy rendre eltéveszti az ismétlésszámokat. Talán, mert az egyik kedvenc mondása:
m.blog.hu/ki/kiesmi/image/agy2.jpg
Rajongóinak leghőbb vágya, hogy lemásolhassák ideáljuk álomszerű bombatestét. Nőiesen izmos vállak, karcsú derék, kerek csípő és fenék, erőteljes, arányos lábak ezek mind-mind Rubint Réka szakértelmét dicsérik.
m.blog.hu/ki/kiesmi/image/segglexikon.jpg
m.blog.hu/ki/kiesmi/image/sokoko6.jpg
csipetke
Lehet,hogy én nem látom jól női szemmel,de Rubint Réka szerintem egyáltalán nem nőies.Ezek a "bóti" csöcsök,a kockás has,hááát,nem tudom...Egy nőn legyen 3-4 kg "háborús tartalék".Réges régen,mikor még volt Slágerrádió,felhívták Márta nénit,Geszti Péter anyukáját,és a Boross-Bochkor duó célzást tett rá,hogy Márta néni milyen kövér.Mire ő azt mondta,hogy a kövér ember ha beteg lesz,legfeljebb lefogy,a sovány meg fölfordul...
papa.49
Az ajtót nem kell este bezárni, ezt az ,,antinőt,, senki nem lopja el a sóhertól )))))))))))))))))))
justhpeter
@csipetke: Márta nénit kedveltem. Több esze van, mint az egész rádiónak.
Kookas
@csipetke: sirály a háborús tartalékod.
Veleda
Mondhatnám, hogy irígylésre méltó, tökéletes női test. Mégsem mondom, mert nekem úgy tűnik, mint egy megalkotott női gép, avagy egy női robot test egy sci-fi filmből. Nincs rajta fölösleges zsír, ez is igaz, de egy szép női testet éppen a gömbölyüsége teszi kívánatossá. Ami őnála gömbölyű az sem igazi, hanem valahány köbcentis mell implantátum. Persze, sok nő szeretne ilyen lenni, nem is értem, hogy miért? Ja, és sok nőnek se pénze, se ideje nincs az edzőterembe szédölögni. Őneki ez a hivatása, de ugyanezt egy 2 kisgyerekes anyuka már nem teheti meg. Szerintem ez egy hazug képálom, csak meghülyíti a nőket azzal a reménnyel, hogy te is lehetsz ilyen
namihami
@csipetke: @Kookas: Mint ahogy az a mondás is igaz, hogy ""Legyen a fogason egy kis hús is.""
Azt a csúfságot csak halkan merem leírni, hogy: ""Ne az legyen, hogy mire leszállsz a csajról nehogy két kék-zöld folt legyen a te csípődön is.""
csipetke
@namihami: A barátnőm az ilyen spinékre azt mondja,hogy fapadosak,és az ő férje pedig azt,hogy az ilyet óvatosan lehet kufircolni is,nehogy szálka menjen a farkába...
nezelodo
Én csak a távirányító utáni mozdulásban döntök rekordot, hogy kikapcsoljam a tv, ha meghallom a rikácsolását, mert nem bírom nézni a család nemzetépítő tornáját.
namihami
@csipetke: Alul fapados, felül nejlonos.
Véletlenül kicsit jobban megcsöcsörészi az ember, kidurran a mejje""husa"".
Desischado
@durbincs: Mosd már ki azt a mocskos szádat!!! Nem sül ki a szemed, ilyeneket mondani egy másik embernek?! Akadj már le Horizontról, te szellemi nyomorék!
rékácska tényleg egy unikum. Ilyen szellemi "nívóm" lenne, sírnék! El tűnhetne már a bánatos fenébe, mert dög unalmas!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil?
Magyar még mindig nem menni primkó agyadnak?

Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
Clavigo
@durbincs: Miről beszélsz te szomorú tínó ,,te nyáladzó ,szivacsos agyú vágómarha ??
Aki Én
@durbincs: Nem értem mi a bajod ezzel a teremtéssel. Valószínűleg ugyan abba a IQ elit klubba tartoztok...
nezelodo
@Horizont: Az a dolga, hogy romboljon.
Annak idején telefonon akaszkodott rám egy ilyen, vagy egy ilyennek a herélt klónja, és ugyanez a húsz szó volt a szókészlete, egy akkoriban bebukott hírhedt fazon bélférgeként kandikált ki a lukból, és gyalázkodott. Amire rájött a harminc másodpercenkénti rövid sípjelből, hogy felvétel készül a beszélgetésekről, már jó pár volt belőle, és végleg (?) eltűnt. Nemrég visszahallgattam néhányat, hááát... Ilyen az elv nélküli zsoldosélet.
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil?
Magyar még mindig nem menni primkó agyadnak?

Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
Aki Én
@durbincs: Ez nagyon szép volt. Ha így folytatod, lassan lemondok arról a végtelen vágyamról, hogy megpróbáljalak megérteni.
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil?
Magyar még mindig nem menni primkó agyadnak?

Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
Aki Én
@durbincs: Nem, nem adom fel. Már látom, hogy veled érdemes párbeszédet folytatni. Esetleg abban tudnál segíteni, hogy hol kapok magyar-durbincs szótárt?
silber13
@durbincs: :-)))) )))))! Szem előtt van ám vén buzeráns!:-)))))
quadrocopter
@Horizont: Sajnos sorvadt agyú idiótákat én sem tudok értelmezni, ezt az orbitális nagyon marhát meg főleg nem!
A Google fordító sem értette!
silber13
@durbincs: :-)))))) )))))) Mi van vén buzerán? Ma is hoppon maradt?.-))))))
nezelodo
Látom jól elszórakozik a társaság a HHK-val. (herélt hal klónja)
Clavigo
@durbincs: Te barom,,,,agyalágyult kukabúvár...!! Miért nem mész már haza,Romániába,,,,,miért nem költözöl vissza a jó qrva @nyádba ? ?? Miért nem szívod le mind a négy apádat,,,otthon a szamárkifutón,,,,,,te agyatlan félkretén ??
nezelodo
HHK-val. (herélt hal klónja)! Látom életed fő kérdése a kicsi virslid, pedig a kecske nem reklamál... Amúgy gratulálok a gazdádtól orozott stílusodhoz.
silber13
@durbincs: :-)))))) )))))) Mi van vén buzeráns? Este hoppon maradt?.-))))))
silber13
@durbincs: :-)))))) )))))) Mi van vén buzeráns? Este hoppon maradt?.-))))))
silber13
@durbincs: :-)))))) )))))) Mi van vén buzeráns? Este hoppon maradt?.-))))))
silber13
@durbincs: :-)))))) )))))) Mi van vén buzeráns? Ma ismét pofára esett?:-))Nem volt friss husika??.-))))))
quadrocopter
@durbincs: Ugyanolyan marha vagy, mint voltál, fejlődésre alkalmatlan vegetáció!
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes embertől segítség kérése,
- pszichiátriai konzílium az állapotodról,
- beköltözés az elmeosztályra!
quadrocopter
@durbincs: Inkább a Magyar Helyesírás Szabályait forgasd és tanulmányozd a billentyűzet írásjeleit,te f@sz!
Ugyanolyan marha vagy, mint voltál, fejlődésre alkalmatlan vegetáció!
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes embertől segítség kérése,
- pszichiátriai konzílium az állapotodról,
- beköltözés az elmeosztályra!
quadrocopter
@durbincs: Inkább a Magyar Helyesírás Szabályait forgasd és tanulmányozd a billentyűzet írásjeleit,te f@sz!
Ugyanolyan marha vagy, mint voltál, fejlődésre alkalmatlan vegetáció!
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes embertől segítség kérése,
- pszichiátriai konzílium az állapotodról,
- beköltözés az elmeosztályra!
silber13
@durbincs: Mi a baj vén buzeráns? Nincsnek iúkák, nincs friss husi, ezért ilyen nyűgös? Takarodjon a családjáűhoza disznóólba, azok biztosan kötélnek állnak!
qxy
@bakcsubakka: télleg. eccer egy műsórba mondta hogy amikor katona volt a speckó dolgokat ő képezte ki.a katonáknak. Ezért volt fura hogy a kocsmába nyakon baszták és se egy reflex vagy el húzom a fejem , semmi. Na ennyire ért az Abdéthez is. Mi kell hozzá hogy foggy?? meg veszed tőéem a kurva drága edző bérletet lejársz minden nap, meg hajtalak,tele dumálom a fejed, . Ez már elég hogy leadj akármennyit. Na meg ha az én kazettámat cd mre otthon is gyúrsz, akkor még jobban ott vagyok a gondolatodba. előbb utóbb a fejedbe el is dől hogy le kell fogyni. Az agy ad ki utasítást hogy fogyni kell. Ha még hozzá teszed azokat a szarokat amit árúl kaja ként, ami semmi ehetőt nem tartalmaz, persze kurva drága pénzért, akkor tényleg le tudsz fogyni. Mi kell akkor a fogyáshoz? Egy dolog. Döntsd el a fejedbe hogy le kell fogyni. Ha ez megy, akkor le tudsz fogyni . Amúgy az egészséggel is így van ám.Csak a dokik nem díjjaznák ha mindenki ezt tenné.
silber13
@durbincs: :-)))))))))))))))) )))))) UN - CSI! UN - CSI!! MÁST IR-JON! VÉN Ké-JENC!:-))))
silber13
@durbincs: Itt van a legújabb külföldi szerző műve a maga szerfelett söét agyának működéséről!:-)))))))
www.youtube.com/watch?v=R3Kzlf3rKX8
silber13
@durbincs: :-))))))))) )))))))Na mivanvén buzeráns,megint nem állt kötélnek senki? megint pofára ? Nem baj, ott vannak a disznóólbéli társai.
42
Csak egy test vagy - te buta arcú nő.
Most még szerinted jó, de eljön az idő, amikor kor előrehaladtával elfogysz, aztán meghalsz..
Ott fekszel majd a halálos ágyadon, és talán felfogod, hogy hol rontottad el - amikor a tested cserben hagy - talán még akkor sem fogod fel.
Mekkora trauma lesz neked, amikor az egész életen át karbantartott tested cserbenhagy, és mész a levesbe?...
Addig, a halálodig jó volt?
lehet.
De amikor meghalsz, az rossz lesz - a tudás, az ismeret, a reménység nélkül.
Csak meghalsz egyszer - nem tervezted - de megtörténik.

Én mindent tudok a jövőről, de ez a felület nem alkalmas arra, hogy mindent elmondjak a jövőről, amit tudok.
42
@durbincs: Hogy mindenkit herélt klónnak titulálsz, talán magadból indulsz ki, és te magad vagy egy herélt klón ?
Milyen herélt klónnak lenni ?
Mesélsz róla ?
Igen ?
Nem ?
42
Azt észrevetted, te herélt klón, hogy ezt az oldalt széttrolkoduk ?
Innentől kezdve, kit, hogyan heréljünk ?
Az a sok here...
Az a sok herélt klón...
42
@durbincs: Mit szeretnél durbincs, hová fajuljon ez a helyzet ?
volvós
@42: 18:04
Könyörgöm, találja meg valaki ezt a köcsögöt, és egy
szeneslapáttal jól vágja pofán...
42
@durbincs: Én bírok fajulni ezer felé.
Mit szeretnél, hová fajuljunk ?
42
@durbincs: Semmit nem értettem, a herét kappan hozzászólásából ?
Talán nem is akartam?

Magadhoz képest túl sokat írtál - túl sok hülyeséget..
Nem kellet volna.

Továbbra is egy kérdésem van hozzád: Melyik országban élsz, és mit dolgozol?

Bírsz erre az egyszerű kérdésre válaszolni ?
Ha lehet nem szervilisen, hanem a magad módján, igazság szerint ?

Ha te ezt megteszed, én is megteszem, és megírom, hogy én ki vagyok.
Akarod ?
quadrocopter
@durbincs: Ugyanolyan marha vagy, mint voltál, fejlődésre alkalmatlan vegetáció!
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes embertől segítség kérése,
- pszichiátriai konzílium az állapotodról,
- beköltözés az elmeosztályra!
42
@durbincs: Te herélt kappan geci, vallj színt.
Ne kussolj, valljál színt!
Te ki a fasz vagy!?
Felvállalod, aki vagy ?
Vagy csak egy mocskos állat ukrán ellenes szeparatista orosz vagy ?
Te egy orosz szutyok geci vagy?
Rárobbantattátok a világra az atomhulladékotokat, és megpróbáltátok az egész világot becsapni ?
Mész a kurva anyádba, te orosz geci!
42
Te azt hiszed, hogy én nem.
Pedig, de.
Engem akarsz elkapni ?
Emlékeztetnélek, hogy én egy GECI vagyok, és mindenkit elkapok, mielőtt ők azt hinnék, hogy elkapnak.

Az IP címem alapján elkapsz?
Te szerencsétlen álltat!
Tényleg azt hiszed?
Szétbaszom a kurva világod, ha úgy akarom !!!
A kurva anyád, te geci állat!
silber13
@42: Hagyd r,á, eg bunkó román, szőröstalpú pakulár, aki kecskéket kerget meghágási szándékkal!:-)))
42
@durbincs: Te hülye gyerek, én azért vagyok érinthetetlen, mert Isten vigyáz rám.
Nagyon!!!
Tudja a formáltatásomat, és tudja, hogy ragaszkodom hozzá.
Rossz ember vagyok, de Ő akar engem.
Ennyire egyszerű az én történetem.
Nekem mindent lehet, de nem minden használ.
Gyűlölöm a rosszat, de szeretem a jót.
Ő tudja ezt.
Ez az én szabadságom!

Ha az egész világ ellenem készülne, akkor is érinthetetlen vagyok.
Mi, a mi fajtánk, már csak ilyen, mi így nyomjuk.
42
Mindent leírhatnék, de mit írjak?
Az egész világnak EGY vége lesz, de mit írjak?
Hogy elpusztul ez az égész világrendszer?
Attól te nem leszel okosabb.
Vagy elhiszed vagy nem.
Sokszor, idő előtt meghalsz.
Nem érted létezésed, a halálod értelmét.
Mi, a mi fajtánk tudja..

Az én Istenem megálld kellő erővel, úgyhogy, tudok nagyon jó lenni, de ha úgy alakul, tudok nagyon rossz is lenni -minden erővel felplántálva.
Ennyi az én történetem,

A világ vitázója vagyok, és hidd el, a világ jelenlegi legpengébbb elméjével is képes vagyok vitázni.
volvós
@durbincs: 18:23
Hozzád nem szóltam, köcsög !!! Egyébként
anyádnak írogass ilyen baromságokat,
Igaz téged nem anya szült, jobban tette volna,
ha lenyeli...nekünk tett volna szívességet !!
quadrocopter
@durbincs: Mi van barom, ismét kiszakadt az értelem belőled?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.