Egy szirénázó rendőrautó látványa okozott majdnem tragédiát az autópályán.

Gáspár Győző teljesen kiborult a NAV nyomozása miatt. Felerősödött a már meglévő pánikbetegsége is. Legutóbb az autópályán, 130-as tempónál kapott rohamot, és csak kevésen múlott, hogy nem tragédia lett a vége – írta meg a Ripost.

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés,

Győzike a lapnak elmondta:

az egész családját tönkretette a NAV eljárása.

Neki is komolyan felerősödött a pánikbetegsége.

Legutóbb például az autópályán, 130-as tempónál kapott pánikrohamot, amikor meglátott a visszapillantóban egy szirénázó rendőrautót.

Bea ült mellettem, ez volt a szerencsénk. Remegni és fulladozni kezdtem. Azt hittem, újra értem jöttek. Igyekeztem lehúzódni, de szúrni kezdett a mellkasom, elsötétült minden, azt hittem, elájulok. Egyszerűen elvesztettem a kontrollt. Bea mentett meg bennünket, hiszen azonnal megragadta a kormányt, és az autót a leállósávba irányította.

Ha Bea nincs, biztosan felcsavarodok a szalagkorlátra – mesélte a Ripostnak Győzike.

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés,

Győzike az eset után pszichiátriára ment.

Forrás: Ripost, Blikk

Címlapi kép: Instagram/gaspargyozo

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Remélem a közlekedésihatóság is olvasta a cikket, s betegsége miatt bevonják a jogosítványát!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Isteni szerencse, hogy nem vagyok pánikbeteg és egy rendőrautó láttán sem csavarodok az útszéli fára. Igaz a nagymamám egy szorgalmas de tehetségtelen öregasszony volt, és nem hagyott rám százmillákat! Hú de szarul érezném magam, ha ilyen örökséggel terhelt volna!
F_Viktor
Remélem a közlekedésihatóság is olvasta a cikket, s betegsége miatt bevonják a jogosítványát!
wagabund
ettől a vigyorgó páviántól vegye már el az orvos a jogsit egészségügyi alkalmatlanság miatt...hiszen ez állítja magáról, hogy közveszélyes..
ha ez a baromarcú bepánikol, emberek tucatjaiba fog belemenni...miközben vigyorgó, öntelt pofájú fotókat közölnek erről az adócsalóról...

na persze igény van rá..lásd minden nap a tévében, sajtóban, no meg itt...
csipetke
Egy rendőrautótól kapott pánikrohamot?Akkor nyilván van a füle mögött több vaj is,mint amennyit eddig találtak.Ne sz@rj be Győző!Van műtrágya!
Csizmás Kond
...nem bírják a zidegei a szirénát...azt hitte a nav fütyül utána...
Yoda69
Valahol megertem. Ez az allando vegzaltatas valoban kikesziti az idegeket.
Csak azt nem ertem multkor mar minta Mexikoba koltozott volna, akkor most mi van?
En a helyeben osszeszednem ami zseton van, aztan tuz el innen. Gondolom azert van meg boven vesztartalek.
Apatszerek
A majdnem csapjon át megtörténtként, és csak a temetésén emlékezzenek rá a hozzátartozói.
namihami
A minap telesírták a médiát nagy nyomorukkal.
Tessék mondani, minden nyomorgó kénytelen ilyen autóban megkapni a pánikrohamát?
Akkor előre, a minél több pánikrohamos állampolgár országáért.
justhpeter
@namihami: Tökéletesen egyetértek, de nem merek ilyen autót venni, mert akkor rajtam is ki fog törni a pánikbetegség. Mondjuk 130-nál még nem, de 200-nál elképzelhető.
wagabund
@Yoda69: Mexikó már nem jó..a másik cigányt, a kisbandit is ott nullázta le a helyi maffia, aztán befújták, hogy ott van...(azóta meg ismét itt, persze börikoszton)
papa.49
@justhpeter: Nekem is jó lenne egy ilyen ,,vas,, én nem kapnák benne pánikrohamot !!!
Egyébként hogyhogy van még jogsija nem vonták be alkalmatlanság címén ???
Yoda69
@wagabund: Akkor mehetne valahova Del-Kelet Azsiaba, ott rengeteg jo hely van. Vesz egy szigetet es Hawai, DJ, napszemuveg.
cikicakk55
Mi nagyon közel lakunk légvonalban a mentőkhöz és a kórházhoz. naponta bizony nagyon sokszor hallóim a szirénását.Nincs is azzal addig gond,még tudom,hogy mindenki itthon van,vagy tudom,hogy a gyerek meg Szegeden az meg nem hallatszik ide. Nálam is Is könnyen kialakul egy ilyen pánikroham ha hétvégén van,mikor a gyerek elment itthonról kerékpárral vagy a párom ment le kb 20 perce. Annyira belepörgetem magam a dolgokba,hogy csak akkor nyugszom meg,ha sikeröl velük beszélni telefonon.Azért Győzinek sokkal rosszabb lehet,mert bár nem látom milyen autó szirénázik,én csak a családom egészségét féltem.A rendőrségtől nem kell tartanom.Javasolnám Győzinek is,hogy éljen becsületesen és akkor nem kell minden háta mögött közeledő rendőrautóra azt hinnie, ,hogy épp őt üldözik,de nem hinném,hogy túl jó ötletnek tartaná. Ha neki megéri,hogy állandó rettegésben,félelemben éljen,akkor csinálja. nekem épp elég a saját rigolyám,hogy bemagyarázom magamnak,hogy vagy a fiam,vagy a férjemért mennek.
Borsodi
Kár,hogy nem kapott,mert mi már tőlük idegrohamot kapunk. Mikor csukják már le?
kissé felnőttem
és hol ilyenkor a körzeti orvos jogsi bevon győzi taxizzon. pánikbetegen ne veszélyeztessen másokat van a dokinak lehetősége vagy majd másokat tesz tönkre? ahogy az autót soron kivüli müszakira tudják rendelni őt miért nem ?
herczeg0210
Egy pánik beteg barom ne szálguldozzon 130-al közöttünk! Orvosi engedélyt ki adott a jogsihoz? Vagy azt is vette ez a szemét?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.