Megadták a módját, az egyszer biztos.

Íme Weisz Fanni méregdrága gyémántgyűrűje

A frissen férjhez ment Weisz Fanni közelről is megmutatta, milyen csodát visel az ujján.

Szerintem el fogjátok hinni, ha azt mondom, hogy amikor megpillantottam az elkészült gyűrűmet, le sem akartam többé venni, és csak ezt hajtogattam: “Igen, ez az enyém, az én gyűrűm!” :)

- áradozik Fanni. 

A gyűrű a forgalmazó egyik legkülönlegesebb exkluzív modellje, 134 darab fehér gyémánt díszít. A gyűrű közepén 96 darab briliáns gyémánt húzódik két sorban, melyeket úgynevezett győngyös foglalással, míg a kétoldalt található 19-19 princess gyémántot egy speciális angol foglalással rögzítettek.

Egy gyémántgyűrű ára néhány százezernél kezdődik, de az egyedi darabokért akár több milliót is kicsengetnek.

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Úgy könnyű ilyen gyűrűhöz jutni, ha pár hetes "tanfolyamonként" fél milliót kérünk a "modell-szakma" "oktatásáért" nem igaz?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Úgy könnyű ilyen gyűrűhöz jutni, ha pár hetes "tanfolyamonként" fél milliót kérünk a "modell-szakma" "oktatásáért" nem igaz?
Eladott Ország
A "modellt áprilisban eltiltották, így 2023-ig nem viselhet olyan tisztséget egy cégben, ami érdemben befolyásolja a működését..." Menjen az LMP-be, ott eltiltás után még pártelnök is lehet!
youtu.be/PBVvSlDmLfA
X-ray
Aztán nem ám mosogatni ebben a gyűrűben?!?!??!?!!???! Még a végén kiesnek belőle a kavicsok...
Eladott Ország
Nemrégen még adótartozása volt? Úgy látszik tiszta vizet öntött a pohárba. Nagy arca lett!
Micike
@Eladott Ország: Nem öntött tiszta vizet a pohárba, az nem 2 perc. Adóvégrehajtás indult cége ellen. A Cegjegy­zek.hu és a tizenhárom állami lista összevonásával létrehozott Feketelista.hu adatai szerint Weisz Fanni komoly adótartozást halmozott fel.
A Weisz Fanni Stúdió Kft. kényszertörlés alatt áll és mint feljebb valaki már írta idén áprilisban eltiltották: 2023-ig nem alapíthat céget és nem viselhet olyan tisztséget egy cég életében, ami érdemben befolyásolja a működését.
Július közepén további adóhátralékot fedeztek fel, el is kezdődött a legújabb adóvégrehajtás.
Azóta a cégét számlaadási kötelezettség elmulasztása és és pocsék szolgáltatás, zsarolás miatt ügyfelek is feljelentették. Fanninak a 8 általánosával nincs tudomása semmiről. Mindent a zura intéz, neki csak annyi esze van, hogy a csicsamicsa gyűrűjét mutogatja. Egyedül ehhez ért. (De tényleg, 1-2 hete húst próbált panírozni nyilvánosan az instán, liszt nélkül!)
Commenter
@Eladott Ország: rendkívül antipatikus, közösségi média szereplésein és tettein látszik hogy rendkívül buta is.Ha éppen eljárást folytat ellenem az adóhatóság és eltiltanak a cégalapítástól 5 évre a számviteli fegyelem és egyebek megsértése miatt,és akár még börtönt is kaphatok, akkor nem pózolok egy olyan gyűrűvel magamutogató módon ami egy kisebb vagyon. Undorító. És felfedezője Tvrtko csodákozik azon hogy közutálatnak örvend, a "modell" a követőit leszámítva.
Eriksson
@Commenter: Jól mondod. Az adóhatóság akár le is foglalhatja a gyűrűjét adótartozás fejében. (már ha valódi)
Commenter
@Eriksson: miért ne lenne valódi? Nem hinném, hogy egy bizsuval így villogna. Nincs kedvem utána nézni az ékszerész cégnek, de ez a poszt annak cégnek is a reklámja egyben. A lagzival is nagy felhajtást csaptak, az sem lehetett két fillér. Maradt volna csendben.Majd a börtön kicsit lejjebb vesz a celebségből meg a villogásból, bár szerintem mivel a köztársasági elnök jeltolmácsa meg fogja úszni a börtönt. Bírságot még kaphat.
Eladott Ország
@Commenter: A modellnél valóban hiányzik valami, ha adótartozása mellett gyémántgyűrűt mutogat. Kérdés hogy pártvonalon hogy fekszik. Mint tudjuk, senkit nem hagyunk az út szélén, mondta a "nemzetvesztő."
namihami
A jelek szerint a kassza csengését tisztán hallotta, amikor be kellett állni a pénztárhoz.
Ami még szebbé teszi az ügyet, hogy a másik oldalon anyukája azon aggódik , hogy börtönbe viszik a kislányát. Bár, a humánus börtönviszonyaink nem tiltják a gyémántgyűrű viselését a börtönben. Csak vigyázzon, nehogy a zuhanyozóban valaki elcsórja tőle.
Commenter
@Eladott Ország: Kérdés hogy pártvonalon hogy fekszik. Szerintem egy normális országban egy KE most rúgná ki az ilyen jeltolmácsot, függetlenül attól, hogy mennyire "tudatlanul" írt alá papírokat.Szégyen ez az ámokfutás a családi szennyessel a bulvárban, arra mindenesetre jó volt, hogy üzleti tevékenységüket.Lejáratja fogyatékos társait is azzal, hogy ilyen háttérrel még ő az "etalon" sorstársainak. Talán egy olyan jeltolmács kellene a KE mellé akinek még implantátuma sincs, segélyből él, vagy mondjuk takarítóként esetleg közmunkásként dolgozik, és nem paníroz öt percenként magamutogatás céljából az instán. Talán a W. Fanni féléket nem kellene ennyire ajnározni és a ténylegesen siketen maradtakat nem kellene szimulánsnak, csalónak nevezni. Őket nem kellett volna az út szélén hagyni. Amíg a KE ki nem rúgja, védve van.
Commenter
@Eladott Ország: @Commenter: jav arra mindenesetre jó volt, hogy üzleti tevékenységüket (is) megismerje a szélesebb közvélemény.
Eladott Ország
@Commenter: Ilyen a NER üzletpolitika. Orbán kormánya nem elkötelezett, hazájukért tenni akaró, nagy tudású, erkölcsös emberekből, hanem hazug, gerinctelen, mohó, tudatlan parazitákból áll, akik a hatalom és a pénz érdekében bárkin és bármin átgázolnak. Ez a banda megbukott akkor, amikor segélyekkel kampányol. Megbukott, amikor más országok adófizetőinek pénzéből épült utakkal, rendelőintézetekkel kampányol, amikor nemzeti büszkeségre hivatkozik, miközben más nemzetek befizetéseit teszi zsebre. Megbukott akkor, amikor más országok adófizetőinek pénzéből vásárolt eszközöket avat a kórházakban. Megbukott akkor, amikor tudatosan lepusztítja a saját országát azért, hogy hatalomban maradhasson.
Commenter
@Eladott Ország: megbukott az a KE aki a civileket ért atrocitások (stop soros pl) ellen nem ágál, az orbán féle régivágású kereszténydemokrácia, a kutak és a halak mellett kardoskodik, de egy ilyen kirakat celeb 'jeltolmácsot" alkalmaz. Régen a parlament üléseiről és egyes műsorokban profi jeltolmácsok jeleltek, ma meg? Egy csekély értelmiségű "modell" a siketek képviselője, arca kormányszinten. A modell egyébként ott kezdődik hogy Claudia Schiffer, Cindy Crawford, vagy Pataki Ági.
Edmond Dantes
Hát sok esze nincs ennek a szerencsétlen nőnek.Pár hónap és jön a sírás,rívás.Az a furcsa,meredt szemű gatyás gerle férje meg majd röhögve elhúzza a szennyest.
Katalina62
@Eriksson: hát, ha hamis, rajta fog röhögni a net népe, ha valódi még sírhat is, de azok nem örömkönnyek lesznek!
Commenter
@Katalina62: egy neves ékszerészcég nem blamálja magát azzal, hogy celeb esküvőre cirkóniaköves utánzatot szállít. Esetleg a férj fog ilyet otthagyni miután kitör a balhé és az eredeti ékszerrel lelép.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.