Már több mint egy hete kórházban van.

Ma is jelentkezett szokásos helyzetértékelő videójával Majka, aki koronavírus-fertőzéssel küzd - szúrta ki a 24.hu. Majoros Péter arról számolt be, hogy eredményei rosszabbodtak, így még napokig kórházban marad.

Már tegnap éreztem, hogy mintha a tüdőm rosszabb lenne. Az van, hogy azért ilyen fura a hangom, mert egész nap beszéltem. Nemhogy hazamenetel nem lesz, még minimum öt napig maradnom kell a kórházban. A kölykök és a Hajni nagyon hiányoznak, de el kell ismerjem, a legjobb helyen vagyok

- mesélte a rapper.

Majkát az élőzés közben ismét azzal támadták, hogy nem is beteg igazából. Erre így reagált:

38,5 fokos lázzal jöttem be, egy hete itt vagyok, ember. Miért írtok ilyen faszságokat? Ugattok a politikusokra, a Müller Cecíliára. Az a veszélyes ebben, hogy van olyan, aki fél tüdővel átvészeli, én meg beszoptam

- dohogott Majoros.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
"... én meg beszoptam..." helytelenül irtad, köcsög !!
" én meg leszoptam..." ( a fideszt ) igy lett volna helyes !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
"... én meg beszoptam..." helytelenül irtad, köcsög !!
" én meg leszoptam..." ( a fideszt ) igy lett volna helyes !!!
simmering73
Látom jól van az ürge, mert túl nagy a pofája.
sajtqkac
Csak azért mert "majka", miért érdekes? Ha a szomszéd néni lenne fertőzött, az nem lenne felfújva... Ja, hogy ő egy "celeb"??? Nem kellene majmoskodni.
sajtqkac
Ez a celebeknek járó magánszoba, míg más többágyas putriszobában tengődik

- mondta, majd kifejtette, hogy a szoba nem feltétlen celebeknek jár, „hanem azoknak, akiket el akarnak dugni más elől, mert a jelenlétük megzavarhatja a sima kórházi ellátást". A zenész úgy érzi, hogy jogosult a pozitív diszkriminációra:

"Én egy évben annyi, de annyi pénzt fizetek be a jól menő magáncégekből az egészségügyi ellátásba, hússzor többet, mint más ember, akkor azt gondolom, hogy nem baj, ha van valami extra ellátás ezért a pénzért".

– mondta.

Az első mondatra: Helyet kéne cserélned.
A másodikra: Vedd igénybe 20* annyiszor, azt egálban leszel. Más azért fizet kevesebbet, mert csak annyit keres, vagyis kap. Dolgoztál már cégnél?Akkor lenne rálátásod. Vagy csak a holdat ugatod?
division
@sajtqkac: Szerintem én is fizetek annyit mint ő a közösbe, mégsem tennék fel magamról videót ha ilyen helyzetbe kerülnék.Szereplési vágy, semmi több.
gina
Idióta, segitsen rajta Cecilia ,, imádkozhat az agyhalott
Pálinkás Pál
Undorító ez a rakás szarkupac...nem szoktam ilyet írni,de cseppet sem bánkódnék ha felfordulna!!! ezen a képen is pont úgy néz ki ,mint aki halálán van!!! te büdös kisköcsög...más em,ber 38.5 fokos lázzal még dolgozni megy,hogy ne haljon éhen a családja!!!
Gazella
Lófaszt majka ..!!! Köszönd meg valamelyik tirkos laboratóriumnak hpgy kieresztatték a biológiai szert!
Miért nem erősitetted az immunrendszeredet??
Vagy simán lefozettek hogy színészkedj!
TollerBela
Ha valaki, egyáltalán ugat itt, az te vagy, majka ! Én ugyan nem becézném, majk ! Ugass csak tovább, amúgy nem zavar, oda sem figyelek. Szopizd az orbánt, ha akarod, a cecit is, ha úgy meg vagy szorulva - de a hülye újdondászokat ne hozd össze az újságírókkal, még csak gondolatban sem, Igazi újságíró rólad nem ír, soha nem is írt ! Kutyaugatás nem hallatszik az égig ...
Clavigo
A mutterod,jó öreg,,aki ugatni szokott..te faszkalap.
adrenalink
@division: 00:03-ra Nem akarlak megbántani, de a Te videod nem hiszem, hogy nagy kattintás számot generálna.:-) Azt tudomásul kell venni, hogy egy ismert ember/celeb által posztolt videot/bejegyzést sokan nézegetnek/olvasnak. Ezzel valaki él, valaki nem...
Aki Én
Hogy miért ugatnak, azt is érted?
Majkának celebként nem csak az lenne a dolga, hogy megmutassa friss tetoválásait, folyamatosan trágárkodjon, megmutassa, hogy milyen VIP szobában ,,szenved", hanem az is, hogy kiálljon a társadalmi igazságtalanságok, problémák ellen.
Aki Én
@adrenalink: Ez igaz, de pont azt mondom, hogy celebként ennél azért nagyobb a felelőssége. Nem pusztán az öncélú szórakoztatás meg anyagi haszon kellene, hogy legyen. De egyébhez buta sajnos.
division
@adrenalink: Valamilyen szinten igazad van, de én annak örülök, hogy nejemnek megjött a teszt, és végre negatív, Majka meg le van szarva magasról a celebségével meg a nézettségével együtt:-))
NKF
Ember lévén a betegségének nem örülök!Amúgy meg szarok az összes celebre!
adrenalink
@division: 11:39-re Örülök, hogy győzött a nejed, vigyázzatok magatokra! :-)
Sámannus
Pöcsöm öccse elárulod azt a nyomorék fajtádat és a maffia alfeléből kukázol.
Gazella
Ezekkel az 5 perces videokkal is keres lóvét a szaros .
SystemError
Érdekes, hogy naponta engedik, hogy kamerázz, miközben tilos... Mi a fasz köze van ahhoz Cecillia nyonyókázásának, hogy valóban durva-e a helyzet műmájer baszadék? Mert ha nyunyóka nénit valaki nem veszi komolyan, akkor amúgy a virust sem...? Látom nem mentél el futárnak, mert az szarházi meló szerinted, de gerinctelen buzinak igen.. Nem azt mondom, hogy nem vagy koronás, de nem vagyok benne biztos, hogy nem kerestek egy kis forgatásra, ha már az lettél..

Viseld méltósággal buzi gyerek és ne a pofádat nézzük..
Sámannus
Mi van te kis köcsögduda, félted azt a retkes mocskot amit harácsoltál?
Eladott Ország
Majka is úgy viselkedik mint Nagy Feró, ma már "Káderock" , aki nem a fellépéseiből él, hanem a pártirodából. Szomorú zenészi életpálya.
Cicamama55
Aki naponta képes arra, hogy helyzetjelentést adjon magáról, annak nem a betegség a fő gondja!
Eladott Ország
Majka, neked is jogod van a fidesz seggét nyalni!
Jozefina
Majka egy ripacs, mindegy mit tesz, csak szerepeljen valahol!! Ő is csak egy senki a sok közül!!! Meg rád is ugat egy fél ország!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.