A színész az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor kövekező vendége lesz. 

Járai Máté első szexuális élményéről mesélt, ami egy férfival voltFotó: LifeTV/YouTube

A LifeTV YouTube-csatornájára már felkerült egy alig egyerces ízelítő a következő műsorból. De már ezalatt a rövid idő alatt is számtalan erős kijelentés hangzik el Járai Mátétól.

Egyrészt, a színész elárulja, hogy előfordult már, hogy többen voltak egyszerre a feleségével – ezzel valószínűleg a hálószobára utalt. Azt is hozzáteszi, hogy a harmadik személy férfi volt. Azt is vállalja, hogy tindézserként úgy gondolta, hogy meleg.

Én 15 éves koromban odaálltam a szüleim elé, és azt mondtam, hogy szerintem az a helyzet, hogy valszeg én meleg vagyok

– vallja be. Ezt kiegészítve azt is megosztja Hajdúval, hogy az első szexuális élménye férfival történt.

A szexualitással kapcsolatos témákat kimerítve Máté családjáról is szót ejtenek. A színész azt is bevallotta, hogy tavaly karácsonykor elveszítette az édesanyját.

Fotó: LifeTV/YouTube

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
Meglettem volna eme információ nélkül is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Na, mondjuk ez nem is volt kérdés. Azóta is.
Csak ezt a ,,nyitott házasság" hazugságot nem értettem soha.
Nyírfa
Csak miért Hajdúnak mesél? Ezzel átmenetileg felemel magához egy sokkal alacsonyabb szintű embert, aki az ő fényétől nem lesz fényesebb.
Baker
Meglettem volna eme információ nélkül is.
Sámannus
Soha ne csodálkozzunk az ilyen törtető tehetségtelen fostalicskák szexualitásán. csak azzal képesek érvényesülni.
Sámannus
@Horizont: Akkor sem fordítok rá figyelmet. Tiltakozik bennem egy érzés ami megveti a tevékenységüket bármi legyen az.
namihami
@Baker: Te is?!?!
Arról nem is szólva, hogy ha egy ""besegítőre"" van utalva, akkor soha nem volt képes az asszonyt rendesen ""ellátni"".
Persze, (szerintem) egy ún normális nőnek se lehet az álma az, hogy egyszerre többen ""tolják"". Mondjuk, tény, hogy ""lyukakkal"" bírja. (maradi lennék?)
lampa laz
Nem vagyok maradi gondolkodásu, de a halószoba titkait nem kellene tudatosan a nagyközönség elé tárni. Már önmagában az is megdöbbentő volt, h nyitott házasságban élnek, aztán jöttek a statisztikai számok a nővel kapcsolatban amik viszont már hányingert keltőek voltak. Most meg mátéka jön elő a fiúkkal... ez az egész kitárulkozás nem az őszínteségről szól hanem 1 nagyfokú bunkóságról.
Gyurka80
@Horizont: Látod te mindig melléfogsz .
Gyurka80
@kedvelem a NERtelenséget: Te meg lökött vagy!
Macskaszem
Én nem hiszem el ezt a nyitott házasság cuccot sem. Ilyesmit csak a Gábor Zsazsák teregetnek ki, mindegy mit csak beszéljenek rólam alapon. Ebben a házasságban két G Zs is van, nekem kicsit sok.
Toller Béla
Szerintem ez ízléstelen, tán abba kellene hagyni ezt a magamutogatós, geil trendet ! Szerintem nem jó ez, nem emeli az elfogadottságot, nem kelt szimpátiát, nem magyaráz és nem értet meg semmit. Felesleges ! Vagy legközelebb az jöjjön, aki kutyáéval kezdte, nna, talán abban lesz egy kis szenzáció ! Kutya a kutyával, hogy még érdekeebb legyen ...
Gyurka80
@Horizont: Áprils 3.-án is melléfogsz!
Nyírfa
@namihami: 11.43

Ne viccelj, mindkét nem egyik legkedveltebb fantáziaképe, hogy többen legyenek részesei az eseménynek. Nem mondom, hogy rendszert csinálnék belőle, de elképzelni már én is elképzeltem. :)
Persze, ha dúl a szerelem, az ember nem szívesen osztozkodik. :)
Nyírfa
@Horizont: 11.32

Nagyon jó színész. Az más kérdés, hogy emberileg átjön-e. Abszolút drámai alkat, még nagy szerepek várnak rá. Csak ne aprózza el a tehetségét a tévészereplésekkel!
Nyírfa
@Horizont: Nem vagyunk hozzászokva, hogy nyíltan beszéljünk a sokévszázados tabutémákról. Tele vagyunk gátlással, annyi házasság romlik meg az örömtelen szexualitás miatt, amennyit, ha megmenthetnénk, alig lenne válás. Az önmegvalósítás nem csak a szellemünket érinti, hanem az érzelmi életünket is.

Amikor fiatalasszony voltam, egyszerűen nem értettem, miért viselkednek úgy a párom szülei, mintha idegenek lennének. Soha egy ölelés, egy bók. Én megszoktam, hogy apám a legváratlanabb pillanatokban kapja át anyámat, hogy magához húzza, megpuszilja. Minket sokat öleltek, vasárnap reggelenként bevetődni közéjük az egyik legnagyobb élmény volt! :)
A fiaim is így nőttek fel.
Nyírfa
@Horizont: Nem tudom, mit műalkot a Reggeliben, mert én csak du. 5 körül kapcsolom be a tévét. Jó?
Nyírfa
@Horizont: Persze, hogy nem vagyunk egyformák, én nyitottabb vagyok az átlagnál, azt hiszem. És semmi, de semmi baj nincsen azzal, ha valakinek az intimitását sérti, zavarja mások kitárulkozása. Csak ne törjünk pálcát egymás felett!
Volt egy ismerősöm, eszméletlen jó hapsi, oroszlán jegyű, a járása mint a pumáé, úgy viselte magát mint egy király. A tekintélye az egeket ostromolta, a nők oda voltak érte. De én tudtam, hogy küszködik a látens homoszexualitással. Nem hogy nem vont le semmit az értékéből, de még esendőbb lett , még emberibb . Már nincsen közöttünk, de tudom, ha még élne, ukránokat fogadna be, adományokat küldene - mert aranyból volt a szíve. És esküszöm, csak ez számít az életben.
Innen is üzenem: szerettelek, öreg! :)
Katalina62
@Nyírfa: jó ez rendben van, de gondolom, a szüleid, és te sem teregetted intim magánéletedet!
Nyírfa
@Katalina62: Hogy kinek és mit mesélek, az társaság- és helyzetfüggő. Nem tudom, mit értesz kiteregetés alatt, momentán nem a nagy nyilvánosság előtt szoktam szexelni. :)
Mint ahogy kurvaanyázni sem szoktam, mert úgy gondolom, még a legszörnyűbb emberek anyáit is megilleti a tisztelet, látatlanban legalábbis, és a legintimebb székelési pozíciókat sem emlegetem, sem nyalásilag, sem egyéb okoknál fogva, pedig azt sokan és előszeretettel teszik.
Ugye, mennyi nézőpont van, ha egy kicsit megkapargatjuk a mit illik és mit nem, mi ízléses és mi nem az kérdésköröket?
moareka
@Baker:... teljesen igaz, elbulvárosodott ez a valamikor érdekes oldal is. Egyébként ez az ürge a nejével együtt aberrált, exhibicionista ripacsok.
magyar1
Ki a franc ez a Járai, annyiszor írnak róla itt-ott ilyen undorító dolgokkal dicsekszik.
Németh István
Hogy rohadt volna le a farka - miért nem tud az ilyen megdögleni!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.