Ahogy arról korábban beszámoltunk, Kulcsár Edina és Szabó András Csuti január közepén jelentették be, hogy elválnak útjaik. A hír bár sokakat megdöbbentett, az igazi meglepetés nem sokkal utána érkezett, Edina közölte rátalált a szerelem Varga Márk, G.w.M személyében. Boldogságuk és szerelmük azóta is töretlen, most Edina azt is elárulta miért nem költöztek még össze.

Kiderült, miért nem költözött még össze Kulcsár Edina és G.w.M.
Fotó: RTLKlub

Jött valaki, akinek elmondhatok mindent, és ez nekem újdonság. Hogy nem kell attól félnem, mi lesz velem, ha kiadom magam. Mert minden szavam, gondolatom, érzésem biztonságban van Márknál

- mesélte a Story magazintavaszi különszámának interjújában.

A lapnak elárulta, alapvető náluk, hogy sosem fekszenek le haraggal, addig nem állnak fel az asztaltól, amíg úgy látják, a másikat nyomasztja valami. Hatalmas a harmónia köztük, és bár Csuti már elköltözött a Kulcsár Edinával közös otthonból, az összeköltözéssel még várnak.

Talán fél év elteltével lenne ideális, de nehéz megmondani. A gyerekek miatt még korainak érzem, de ez bármikor változhat, leginkább akkor, ha azt látom, hogy Medi és Nina kezdenek közel kerülni Márkhoz.

Jelenleg a páros a randizós fázisban van, heti egy-két alkalommal tudnak együtt aludni. Igyekeznek minél több időt kettesben tölteni, ám ez nem mindig egyszerű, hiszen mindkettejük napjait a pörgés jellemzi.

Van, amikor elkísérem egy-egy koncertre, hiszen addig is együtt tudunk lenni, de utána fáradtan beesünk az ágyba, és én sokszor reggel rohanok is a gyerekekhez. Szóval nehezített terep a miénk, de ezért is hálásak vagyunk. Mindeközben tervezzük a jövőt, ami egy közös otthon lesz majd.

Forrás: femina.hu
Címlapkép: RTLKlub

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.