A Dikh TV-n indít új műsort Győzike.

Visszatér a képernyőre Győzike, új roma tehetségkutatót indít
Fotó: TV2

Gáspár Győző a szórakoztatás mellett olyan fiatal roma tehetségeket mutat majd be, akiknek a helyzetükből adódóan nincs lehetőségük kitörni. A Legyél szerencsés! című szórakoztató műsor hétfőn este debütál.

Kicsit Győzike show-s lesz, rengeteg nevetéssel, de emellett érdekes és értéket közvetít az egész műsor. A cigányságnak azon rétegét fogjuk bemutatni, akik tehetségesek, dolgosak, és bennük van a lehetőség a sikerre. Be akarom Magyarországnak bizonyítani, hogy a cigányok is érnek valamit. Le akarom dönteni a velünk kapcsolatos előítéleteket

– jelentette ki Blikknek a showman, akinek két zenésztársa, Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi is feltűnik majd pár adásban.

A produkció olyan zenészeknek segít majd, akiknek nincs pénze Budapestre utazni a tehetségkutató műsorok válogatóira, de rajtuk kívül más szakmák képviselőit is be akarják mutatni. 

Továbbra is várjuk minden olyan roma származású szakember, tehetség jelentkezését, akik szeretnék, ha a televízióban is bemutatnák, mire képesek. A műsor végén pedig a felvonultatott tehetségek közül kiválasztunk párat, akikkel együtt egy nagyszabású show során színpadra visszük a roma Rómeó és Júliát

– zárta a showman.

Forrás: Blikk.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Hazatalált. Ez a dikk tévé az, amit senki sem néz. Még a cigányok sem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Hazatalált. Ez a dikk tévé az, amit senki sem néz. Még a cigányok sem.
gina
Remélem OV t is meghivták, ugyan nem tehetséges, de talán lopásban...
gina
" Le akarom dönteni a velünk kapcsolatos előítéleteket " hát nehéz lesz amig egy becstelen tolvaj van az ország élén...
jáger laszló
1 kis a roma még L megy
Ízesíti a választékot!!
Csak nehogy túlzásba essünk,mert a jóból is +árt a sok!!! csak ennyi
barátilag J.L.
Emmersson71
Én ennek szívből örülök! De tényleg. Ha egy olyan tehetségkutatót indítanak, ahol cigányok mutathatják meg, amiben jók, akkor a többi hasonló műsorból KI LEHET BAXNI A PICHÁBA A CIGÁNYOKAT, aztán húzzanak a Dikh TV-be!

És most nem rasszista voltam, csupán a rasszizmus egy olyan formájára hívtam fel a figyelmet, ahol a nemcigány van kirekesztve!
namihami
""Út a tehetséghez program?""
Nincs új a Nap alatt? Az ellophatót pedig lásd, mint eddig?
Csak Norisz és senki más
Lopás, csalás, zsarolás, csicskáztatás, közokirat-hamisítás, stb.
Juhász István
Akármelyit TV csatornát is kattintgatom, feltűnik vagy a Győző, vagy a Bea, újabban már a lányaik is ott vannak MINDENHOL. Sőt, a Győzike... szépségversenyen is nyertes, akárcsak a Vivien, aki ÁLLITÓLAG a 10 legszebb MAGYAR LÁNY közt kapott helyet. Képtelenség lassan olyan CSATORNÁT találni, ahol ne ez a CSALÁD jönne szembe. Főznek, csótányt esznek, orditoznak agyba- főbe, mi meg kapkodunk a távkapcsolóért... Örülnék, ha AZ EGÉSZ CSALÁD a " DIK TV- be " összpontosulna, és máshol nem tűnnének fel. Vajon MEGÉREM EZT ?
VASTAGBŐR
indítsd a flóriánt te csicska ...
indítsd napi 20x1 xanax-al óránként ..

és szúrd be magad
VASTAGBŐR
fetrengjetek ketten a padlón ... naponta .. aztán a zachi .. és grác .. mint a pajtinak
SÍva
Így is kapcsolóért nyúltam nem is kellett látni elég a hangja is! Amint meghallom azonnal nyúlok a kapcsolóért! Van még pár másik ilyen naggggyon ismert ember akinek bármilyen megnyilvánulására ölni vágyás támad bennem! Mivel nem vagyok egy gyilkos alkat így a távkapcsolón élem ki az ilyen elképzeléseket! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.