Nagy Feró Kossuth-díja sokaknak szúrja a szemét; most Nagy Bandó András sem kímélte emiatt a nemzet csótányát. Páros lábban szálltak bele Nagy Feróba – Nem fogta vissza magát Nagy Bandó András

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Nagy Bandó András a Kultúrtáj című internetes műsorban mondta el véleményét Nagy Feróról. 

„A Kossuth-díj egy olyan emberi érték volt valaha, amit zenészként először Kodály Zoltán kapott meg, utoljára meg Nagy Feró. Hát a kettő között azért jelentős különbség van. Nem aláértékelem, amit ő csinál, mindig egy másik mérlegre kell pakolni. […] Nem hiszem, hogy Kis Grofóval kellene a Karmelita kolostor teraszán fotózkodnia Orbán Viktornak. Az érték legyen a döntő, és ne az, hogy ki a fontos számomra azért, mert népszerűsít engem. […] A helyezkedésük, az idomulásuk, a műkereszténységük az, ami nagyon zavar” – mondta a humorista.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Tisztánlátás, intelligencia, jó humor. Ez Nagy Bandó András.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toller Béla
Nagyon visszafogott, igazán kultúrmberi volt Nagybandó megállapítása. Én ezt értékelem, de heves indulatomban simán elküldeném nagyferót a pi...ába a Kossuth díjával együtt. Egy méltatlan esetről van szó, ez egyértelmű !
jáger laszló
Madarat a tolláról,embert a barátjáról lehet +ismerni!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nyírfa
Tisztánlátás, intelligencia, jó humor. Ez Nagy Bandó András.
justhpeter
Feró és a kormány történelmet írt. Már seggnyalásért is lehet Kossuth díjat kapni.
jáger laszló
Légy büszke Feri,mert a másik Ferinek soha nem lesz Kossuth díja veled szemben
Ergo
te vagy akkor a Jani nem a másik Feri!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
@Maccska: 1 kultúrhától ez már már öndicséret!Azért nem féltem,mert ahol szopik ez a normális a nyilasok között!
namihami
A Kossuth díj felzárkózott a Corvin lánc, a Balassi kard és hasonszőrű fideszordók közé! Megkapni már nagyobb szégyen, mint (a szintén fideszes privilégium) pedofilnak, háziböjtének vagy hajónb@szónak lenni! Hogy a szavazóit már ne is említsem!
puszt
@justhpeter: Mindig is lehetett... Az új az, h már külön (művészeti)akadémiát, meg rektorságot, és Nemzethy Színházat is!
ómió
Nyugi, efftársak! Nektek a Lenin Rend "dukál"!
Eladott Ország
@Maccska: @ómió: Jól bazseválunk, mert megint 4 évig játszhatunk. Én úgy gondolom, hogy egyszer elhúzzák a nótátokat, de az nem fog tetszeni. Már régóta bazseválnak❗ El kell tünniük a süllyesztőbe❗
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/284393731_2101786290026094_3546244503243386586_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=w2SWJZgMOtUAX_utfAG&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAXZbFf2ZUDEC2Fm6HO-yV2MyPpv8t-YyC24_0IjMYLyQ&oe=647A03DA
Macskaszem
@ómió: Az effftársaidnak a barátság érdemrend dukál Lavór efffftársatoktól hülyegyerek, ezt se tudod?
drrotf
Azt gondolom ,hogy amikor Nagy Bandó Kodályhoz hasonlította Nagy Ferót , akkor nagyon finoman és visszafogottan mondott véleményt!
ómió
@Eladott Ország: Ez az! Bíztasd a magadéit, idióta! Hiszen ott maradtatok a lenini úton! Már Kun Béla efftársad óta! Magyarország érdekeit meg most éppen úgy "védené" a tetübolsi fajtád, hogy megszüntetné rezsicsökkentést! Több megfagyottat szeretnétek a télen, barom!? Az eddigi szint még az "efftársi kvótátok" alatt van!?
ómió
@Macskaszem: Már te se ismered fel a magadéit!? A saját efftársaidat!? Már, amikor az Internacionálétokat együtt harsogjátok, akkor sem!? Ez valami efftársi agybajjárvány nálatok, hogy mindig másra próbáljátok hazudni őket!?
ómió
@Eladott Ország: Ja! És itt van még ez a 11:37-es efftársi álmodozásod is!? A tetvesbolsi fajtátokat legközelebb majd Internacionalisztánban fogják megválasztani! Szóval, igyekezzetek, gyagyás, "nemzetközivé" tenni a világot!
Lepényleső
...kár a szóért,- ahogy amivé lettek a hatalom szédületében? Küllők közé kerül-e még bot,hogy
aztán megokosodva ezekből legyenek félrevezetett,ártatlan áldozatok,- akiket megillet majd a
kártérítési jog,- míg akik általuk sanyargatva lettek,fizetnek azért amit a szövetkezetben elkövettek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.