Szégyen!, SŐT VÉRLÁZÍTÓ, DE EGYÁLTALÁN NEM MEGLEPŐ!!! arga Judit volt igazságügyi miniszter családja igazsága és védelme miatt adott interjút Hajdú Péter Frizbi című műsorában. Egész egyszerűen meg kellett szólalnia, mert Magyar Péter nem hagyott neki más lehetőséget. Varga Judit a műsorban részletesen beszámolt a Magyar Péterrel 13 éven át tartó kapcsolatukban történt verbális, s olykor fizikai abúzusról, illetve a zsarolás, megfélemlítés és a szabadságban való korlátozás több fajtájáról is. arga Judit volt igazságügyi miniszter családja igazsága és védelme miatt adott interjút Hajdú Péter Frizbi című műsorában. Egész egyszerűen meg kellett szólalnia, mert Magyar Péter nem hagyott neki más lehetőséget. Varga Judit a műsorban részletesen beszámolt a Magyar Péterrel 13 éven át tartó kapcsolatukban történt verbális, s olykor fizikai abúzusról, illetve a zsarolás, megfélemlítés és a szabadságban való korlátozás több fajtájáról is.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Mi a vérlázító tette MP-nek? Amit a rogánya művek Juciúr szájába adott?
Hajdu meg szabadkozik, azé nem kérdezte Jucust politikáról mert bulvárt csinál.
Egyik előző Hajdú interjúalany beszólt: ÁJJ!
Engem csak poltikáról kérdezett!
Akkor hogy is van?? Szóval irányított lejáratás?
Hajdú a fidesz által bizgetett csiga által termelt nyálfolyam?

Ismerjük 98 óta a fidesz folyamatosan durva karaktergyilkosságot alkalmaz kényelmetlen ellenfelével szemben.
Ennyike.
Csakhát 98 óta a 26 év kevés a mai ellenzéknek, hogy ezt kezelje semlegesítse, sőt előnyére változtassa.
Miért? Mert kretén hülyék a hatékony kommunikáláshoz a választás megnyeréséhez pedig ez kell.
Sokak szerint Magyar P egyedül jobban és többet tett egy hónal alatt mint a szarhalom!!
Ezerrel nyírja a fidesz böcsülettel lévén ők is látják: MP képes a szart visszagyűrni, riposztozik leleplez ami a hazug, aljas fideszmocsok ellen a leghatásosabb.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
családja igazsága és védelme miatt adott interjút???
Nos ebben lehet valami; neki az igazi családja a Fidesz! S ez igencsak gyengus próbálkozás, de Orbánék érdekeit vélik szolgálni! =))
Horizont
"mert Magyar Péter nem hagyott neki más lehetőséget"
Tényleg? Azzal, hogy védte ezt a hülye picsát?
Amúgy meg ha engem a férjem terhesen egy ajtónak lök akkor lehet vele maradok ugyan, de hogy nem szülnék neki többet az tuti. És nem mondanám azt most, hogy megajándékoztalak 3 fiúval!!! Brutális ez a nő. Mit kéne vele kezdeni a baloldalnak?
Őrnagy
Ez jön ki belőle, ha két vén hülye húgyagyú gyagyás megszólal.
Két végtelenül szánalmas áldozathibáztató sejthalmaz egy hülye agyhúgykves elmeroggyant pár!
Pálinkás Pál
@Őrnagy: kussolj csicska...te igazán beleillesz a fidesz, rothadó rajongótáborába...de lehet, a napi betevőért kínlódsz itt, legalább lehet röhögni rajtad...
Őrnagy
@Pálinkás Pál Gyagyás: Te csak egy agyhúgyköves elmeroggyant vagy!
Aki Én
@Őrnagy: amiről viszont nem érezte, hogy meg kell szólalnia, az a társadalmat valóban érdeklő téme. Persze értjük, hogy miért.

telex.hu/belfold/2024/03/28/varga-judit-interju-frizbi-hajdu-peter-kerdesek-magyar-peter
KisTehen
mennyi áldozathibáztató kommentel itt
KisTehen
a legszebb a mama ... nő létére ...
Őrnagy
@Maccska: Az meg van tiltva nekik, nehogy befolyásolja őket! Hahaha

@Aki Én Gyagyás: Engem viszont (mint már mondtam) nem érdekelnek az agyhúgyköves Sorosbérköcsög elmeroggyantak!
Pusztai
Mi a vérlázító tette MP-nek? Amit a rogánya művek Juciúr szájába adott?
Hajdu meg szabadkozik, azé nem kérdezte Jucust politikáról mert bulvárt csinál.
Egyik előző Hajdú interjúalany beszólt: ÁJJ!
Engem csak poltikáról kérdezett!
Akkor hogy is van?? Szóval irányított lejáratás?
Hajdú a fidesz által bizgetett csiga által termelt nyálfolyam?

Ismerjük 98 óta a fidesz folyamatosan durva karaktergyilkosságot alkalmaz kényelmetlen ellenfelével szemben.
Ennyike.
Csakhát 98 óta a 26 év kevés a mai ellenzéknek, hogy ezt kezelje semlegesítse, sőt előnyére változtassa.
Miért? Mert kretén hülyék a hatékony kommunikáláshoz a választás megnyeréséhez pedig ez kell.
Sokak szerint Magyar P egyedül jobban és többet tett egy hónal alatt mint a szarhalom!!
Ezerrel nyírja a fidesz böcsülettel lévén ők is látják: MP képes a szart visszagyűrni, riposztozik leleplez ami a hazug, aljas fideszmocsok ellen a leghatásosabb.
Őrnagy
@KisTehen: Az agyhúgyköves elmeroggyantak hozzáállása az áldozatokhoz, hogy áldozatnak tekintik e, vagy az a feladatuk (a propagandaközpontból iráényítva), vagy inkább áldozathibáztató gennyesa szöveget nyomjanak attól függ, hogy hogy ki az elkövető és ki az áldozat?

Most azt kapták feladatul a társadalomromboló vezénylő központból, hogy az elkövető legyen "messiás" az áldozat meg maga a hibáztatható, megvetendő alany. Máskor meg fordítva. Mikor mi tűnik hasznosabbnak az irányító stábnak, a céljuk eléréséhez.
Őrnagy
@KisTehen: Az áldozathibáztatók vezérürüje az elsőszámú Sorosbérköcsög, Szaros Gyurka egyik leghűségesebb csicskása, az agyhúgyköves elmeroggyant @Pusztai Gyagyás: .
kereső
Nem a "jobboldal" volt az , aki 10 éven keresztül elhallgatta MP "vérlázitó" tettét? Nem a "jobboldal" volt az, aki tiz éven keresztül jól fizető állások sokaságával- munka nélküli jövedelmekkel tartotta jól MP-t? Nem a "jobboldal" volt az amely örök időkre leszavazta az "isztambuli Egyezmény" ratifikálást- és ebben élenj járt a "bántalmazott" igazságügyminiszter asszony- aki egyenes hiszinek tartotta ezt a jogszabályt? Ez mind a "jobboldal"- az orbáni jobboldal, volt - amelynek egyébként semmi köze nics a valódi keresztény, konzervativ jobboldalhoz- annak gyakorlatilag csak a megcsúfolása.
Ki bújtatta, és falazott éven keresztül MP "vérlázitó tettének"- csak a FIDESS!
Őrnagy
@kereső: Igaz ami igaz. A fidesz vezérkar és Orbán basi igen komoly hibákat követtek el azzal, hogy egy ilyen családi háttérrel rendelkező személyt miniszteri posztra nevezett ki (nem a személyisége, hanem a családi háttere miatt, amely családi hátteret nem vizsgáltak meg a kinevezés előtt) és amiért egy nárcisztikus pszichopatának havi 4 milliós álláshalmazt biztosítottak az adófizetők verejtékes munkájából, miközben a magyar polgároktól ennek a töredékéért várnak el tisztességesen elvégzendő munkát! Erre az se mentség, hogy a miniszterasszony nem számolt be a családi hátterőről (amelyben sokat szenvedett, és amit joggal szégyellt), és a nárcisztikus pszchopata ügyesen megtévesztette a fidesz vezérkarát! Ilyen hibákat sűrűn nem lehet büntetkenül elkövetnie egy ország irányítására bizalmat kapott pártnak, mert a választók kemény büntetést róhatnak ki rájuk. A fidesz egyetlen reménye az elkövetett hibák kapcsán, hogy az ellenzéki összerogyás alkalmatlan az összefogásra, pláne a kormányzásra, a "messiások" pedig hamar megkopnak!
Őrnagy
A fidesz és a fideszkormányzatr minden hibája ellenére az áldotathibáztatás akkor is egy emberhez méltatlan hitvány dolog, az elkövetők súlyos szégyene!
Pusztai
@kereső: Már amennyiben valóban volt vérlázító tette!
Juciúrból kinézem, ha Petike abbuzálta ő vissza abbuzálta duplán.
Aki úgy tud politikai abbuzálást végre hajtani mint Juciúr a magyar és eu parlamentben, úgy tud vagdalkozni, hazudozni, mocskolódni, aki a legkisebb mások által felrótt kifogásra hegyet görgetett, arról egy percig sem hiszem ha báncsák nem bánt vissza.
csak úgy....
“Én az anyaságot, a hagyományosnak mondható női feladatokat mindig úgy élhettem meg Péterrel, mintha egy nyitott ajtajú kalitkám lenne: tudtam, hogy ha szeretnék kiteljesedni más területen is, akkor kirepülhetek. Péter sosem várta el tőlem, hogy feladjak bármit is abból, aki én vagyok. Ha zárva lett volna a kalitka ajtaja, akkor nem biztos, hogy annyira jól éreztem volna magam benne, így viszont mindig szívesen repültem vissza.” varga judit- 2020. januàr
kereső
@Pusztai: Ott a macskaköröm...ugyebár, az meg a szövegkörnyezetben a feltételes módot jelöli. Minden esetre én máer qrvára unom mindkét oldalról ezt a "fülemüle pörpatvart"- mert semmi közöm hozzá. Miközben súlyos dolgok elhallgatásra kerülenk- mert a "karaván" halad, és orbán dolgozik. Nagyon jó ez igy a fideSS-nek, orbánnak, mert ma Magyarországon ez a fő téma-, hogy MP politikai karrierje hogyan alakul, vj hogyan fog visszatérni a politikába- mert nem fogják az út szélén hagyni.
Méhes
@Maccska: azért szarnak,mert nem érdekli őket minden fidesszes lap ezzel foglalkozik
rücsü41
Magyar Nemzetnél a bölcsek köve, .Ők tudnak mindent , és amit Varga mond , az biztos úgy történt ahogy előadta.Magyarnak egyáltalán nem lehet igaza , mert a kormányt támadta, és nem tudta kivédeni Varga jobb egyenesét és a kitűnő ballábas rúgásait, amelyek mindig célba találtak.Izén nem rúgta meg Varga Magyart, pedig ott kellett volna, rögtön harcképtelen lett volna, de akkor kitől lenne a három gyerek?
vitriol
Minden megszólalást meghallgattam, és biztosan állíthatom, hogy varga asszonyság túltolta a biciklit, amikor elragadta a hév. A továbbiakban ha a közvélemény az igazságra kíváncsi, akkor csak egy hazugság-vizsgálatot kéne végezni.
levarosbukta
@Őrnagy: Ahha "nárcisztikus pszichopata ügyesen megtévesztette a fidesz vezérkarát! " Azt a vezérkart amelyiket meg lehet vezetni, amelyik nem világítja át a miniszterré kinevezett tagjának mind a szakmai, mind a magánéleti, családi helyzetét azt el kell zavarni a büdös pichába. Amikor manapság már a klozetban is lehallgató készülékek, a mobilokban kémprogramok vannak ezt csak az ilyen agyhalottak hiszik el mint te. Arról nem beszélve, hogy Jucus körül tuti akadt volna egy-két kétes alak akikkel a cart is kiverethette volna MP-ből, csak úgy a miheztartás végett. Itt bukik meg az egész történet. Ezt nem tudja se a Jucus se a fidesz lenyomni más torkán csak az agymosott fideszpatkányoknak.
Nanya
@Horizont: Hogy mit lehetne vele kezdeni,arra azért volna egy két tippem,
Komolyra fordítva. Amit Varga elmesélget annak én azt a címet adnám : Fele se igaz !
Na ne má' ! Egy miniszter családi problémáiról,főleg bántalmazásáról ne tudott volna a halszemű tóni apparátusa?
Mese,mese,meskete...
Még egy gondolat ?13 évi házasság alatt minden házasságban vannak veszekedések,egymás fejéhez vágják vélt,vagy valós sérelmeket. Rosszabb esetben elcsattan egy,két tasli. Aki ennyi idő után azt állítja,hogy soha nem veszekedtek pl. hangosan az csakis fideszes lehet,mert HAZUDIK.
Veszekedtek néha ? Marakodtak? Adja isten egészségükre. De könyörgöm,mi köze ennek a politikához,a pedofíliához,az örökös hazudozáshoz?
A jó édes apjuk faxa se kíváncsi a magánéletükre.
Aki Én
@Őrnagy: figyelj agyhalott balfasz!
Aki itt cinkosan hallgat, az a fidesz.
Tíz éve.
Fájóan buta propagandista suttyó vagy.
Aki Én
A fidesz tudja legjobban, hogy agyhalott a szektájuk. Ezért beszél így hozzájuk.
Ennyi!
Cherry
Haha vérlázitó ez a rib@nc aki ma bevallotta hogy ütötte az exférjét, jó show ez a fidesznek, tudták milyen gombot kell megynyomni a sok hülye nőnek,,,
nejlontacskó
" Magyar Péter vérlázító tettére cinkos hallgatás a baloldali válasz "
Volt a " vallomásban " egy olyan rész, hogy esetenként amikor hazaérvén leszálltak a repülőről, Orbán együttérzően nézett a Jucusra, mert tudta, hogy milyen terror várja otthon, ezt a könnyező madonnát!
Bayer szerint, már tíz éve tudták, hogy Magyar Péter, milyen elnyomás alatt tartja, a gazságügyi miniszterasszonyt!
Kérdem én, hogy van az, hogy ilyen hosszú ideje már, hogy a Fidesz egyes tagjai, köztük Orbán Viktor is, cinkosan hallgatott az abúzusról, mégis az ellenzéket gyalázzátok a hallgatásért?
Amit ti már, tíz éve csináltok?
Horizont
@nejlontacskó: "ezt a könnyező madonnát!" :DDD
Pusztai
@nejlontacskó: "Kérdem én, hogy van az, hogy ilyen hosszú ideje már, hogy a Fidesz egyes tagjai, köztük Orbán Viktor is, cinkosan hallgatott az abúzusról, mégis az ellenzéket gyalázzátok a hallgatásért?
Amit ti már, tíz éve csináltok?

Én meg kérdezem, az ellenzéki média csótányok, politikusok, elemzők, azaz a POLELITnek hányszor jutott eszébe egy ilyen frappáns riposzt kérdés??
Lehet hogy ezek túlfizetett balfaszok és ez leállítja a neuronok mozgását???
nejlontacskó
@Pusztai: nem csak az ellenzéki média, de maga az ellenzék is, egy rakás szar!
Ezeknél a neuronok teljes hiányával kell számolni!
Pusztai
@nejlontacskó: ugye-ugye?
2008-9-től szidom akkor még hatalmon lévő bandát: elképesztően kretének kommunikációban, nem fogják fel: ezen múlik a választás eredménye, aztán 2010 után ez az alja színvonal még jobban romlott: a fidesz letarolta a médiát, az ellenzék még hülyébb lett.
És ez a romlás tart a fidesz már nem tudja jobban leuralni a médiát max azzal, tehetné, ha minden nem fideszemédiát bezáratna, de ez EU közepén nem nagyon menne, habár ennél az infantilis álellenzéki szarhalomnál még ez is lehetne.
balos
@Pusztai: Nálam hiteltelen a geci maradék,mert eddig jó volt,hogy kitartották?A kurva meg miért nem nyírvákolt,mikor a tank csővével baszogatták!Elmehet minden nerhez köthető a halál faszára a politikusaikkal együtt!Ebben a pöcegödörben már mindenki túlélni tanul!
Pusztai
@balos: ne arra gondolj mi volt, hanem mi lehet! Volt Damaszkuszi út Pál fordulással, mé ne lehetne lendvai utca Magyar fordulással?
A fidesz leváltásánál nincs fontosabb!!! Xaros wc deszkára leszavazok ellenük!!
Aki azon nyavajog ki volt MP eddig az a fideszt támogatja, a váltás ellen van.
ezerrel mondta, rengeteg ellenzéki: nem hiszi már le lehet váltani a fideszt kívülről, már csak belső ellentétek hozhatják el, hogy a NER és fidesz felrobbanjon.
Jött Magyar a NER-ből, sokak óhaja teljesült erre leköpik?
Önellentmondás!!
Pusztai
@balos: ja és nemcsak a politikusok, hanem a médiások és akik benne megszólalnak iylen kreténül, na azokkal van tele a tököm!
A választó a médából szedi össze a legtöbb infót, - vagy a szomszédtól, rokontól, de ők már a médiából!!- és ha az xar akkor az a választó réteg aki onnan informálódik az rosszul fog szsvazni:
Ha ostoba politikust kérdez balfasz médiacsótány abból csak xar lehet!
Az elemzők dettő, alig van akire egy mondatot is érdemes odafigyelni!
nejlontacskó
@Pusztai: simán megtehetné!
Az eddigi szerencsétlenkedésük láttán, biztos vagyok benne, hogy ez sem járna következménnyel!
Üveges tekintettel néznének maguk elé, halkan dünnyögve, hogy nincs szerencséjük...
Ahelyett, hogy akár a Hadházy, akár Magyar Péter által megszellőztetett gazságokat üvöltenék, teli torokból a nép arcába, csak egy két, pár soros nyüszögésre képesek!
Az idegbaj szélén reszkető fideszeseknek pedig azt üzenném, hogy nem kell beszarni, Rogán és minden más tolvaj, marad a helyén, mert ez az ellenzék, nem az ellenzéketek, hanem a cinkosaitok!
Pusztai
@nejlontacskó: ha évekkel ezelőtt hasonlót írtam, ezren megköveztek.
Mára szerencsére már többen látják, a valós baj nem is a fideszből indul ki, hanem a debil impotens ellenzék az oka, akik képtelenek a fidesszel szemben hatékonyan fellépni.
Betelefonál valaki Bolgárhoz, kritizál ez a fasz Bolgár meg rögtön siránkozik de ezt nem lehet megcsinálni, ... stb.
A fidesz és a egczi zseni, csak rosszra használják aze szüket!
Még at is hallottam közgazdász létére azt alátámasztotta az adósság csökkent.
Ja. 2010 óta nominéáisan minden évben nő, már 3x-s .
Kb 90%-ban a kommunikáción múlik a választás sikere, ezek meg kretének ehhez, a fidesz 2002 után mindent erre tett fel: eredménye látható.
Bolgárokkal és egyéb válogatott gyenge lejárt őskövületekkel ne lesz fidesz bukta.
Jött Magyar és egy hónap alatt felforgatta fideszcsótányokat.
Arról nem beszélve egyetlen valaki van aki kb úgy tud beszéddel kommunikálni mint Magyar az Márki-Zay.
Karácsonynak szakmája és nyomába sem ér ennek a kettőnek.
nejlontacskó
@Pusztai: nem is véletlen, hogy éppen Márky-Zay és Magyar Péter szenvedi el, a leggátlástalanabb karaktergyilkolást!
Kapja Karácsony is, nem mondom, de az ő verbális fegyvere, parittyának hat, a Fidesz nehézfegyvereihez képest!
Pedig annyi gátlástalan hazugság hangzik el a kormány részéről, hogy, ha csak a felét megcáfolná, már akkor feladná a leckét, a csuti talpnyalóinak!
Pusztai
@nejlontacskó: csak azt az egyet kéne a fidesz pofájába vágni :
Bp-en képződik a gdp harmada, összes bevételét elveszi a fideszmaffia és nagy kegyesen visszaad 1,6%-ot!!
Tényleg ennyire segghülye az ellenzék, pl most Karácsony azzal látja igazolni Bp pénzügyi baját, hogy az ÁSZ is igazolja valójában a további saját bevételek eredméyne is negatív, mert a szolidíritási és egyéb adókat von el akormány azaz Bp támogatja a kormányt.
Kijelentem iylen impotens kommunikációval sosem lesz a fideszmaffia és az élén lévő gengszter leváltva, elszámoltatva amit már 3x is elbasztak!

MONDOM A KULCSSZÓ: minden elvétel, 1,6% vissza!!!
És ez a fasz Karácsony nyavajog, sőt!
Oké, jó húzás az ÁSZ-re kenni, Juciúr barátja a góré o))
Karácsonynak kéne ütősen visszaszólni, lelelpezni, de ostoba ehhez.
Aki Én
@Maccska: @Őrnagy: most nem úgy van, hogy előbb bizonyítani kéne?
viccesvigságok
13 évig cinkos hallgatás mert mindenki tudta, akkor ugye Isztambuli egyezmény nekünk nem köll? mint a durcás kisnyul. a teljes baráti kör tudta??? ! hát na meg az asztrológus is leirta asztalosnak is tökéletes, Méhkaptárakkal lehet kezdeni de a rakodós változatba van tőbb fantázia
viccesvigságok
" vétkesek közt cinkos aki néma " nem elfelejteni !!!
viccesvigságok
@nejlontacskó: hát akkor mit szóljon az utca embere ?mindenki tudta és sumák módon lapitottak? hát ezért tartunk itt .
balos
@Pusztai: Nem leköptem leszartam!nullából nem lesz legfeljebb lábtörlő!A fideSSt nem lehet leváltani VÉR NÉLKÜL!Ezt jó ha megjegyzed!
balos
Aki itt feltámadást vár az jó ha bespájzol,mert a geci még a muszkát is képes behívni,ha a kötél a nyakán megszorul!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.