A 444.hu hozta nyilvánosságra azt a videót, amelyen a két lány két fiú társaságban érezte jól magát a Balaton Sound VIP részlegében. Az már akkor feltűnt, hogy egyikük nem örült a videónak.

A lap a következő üzenetet kapta a YouTube-tól: "A videót eltávolítottuk, mert megsértette a YouTube zaklató, sértő vagy fenyegető tartalmak tartására vonatkozó irányelveit. Sajnáljuk. "A YouTube közössége egy vagy több videódat nem megfelelőként jelölte meg. Ha egy videót megjelöltek, a YouTube csapata megnézi, hogy megfelel-e a közösségi irányelveknek. A felülvizsgálat során azt állapítottuk meg, hogy a következő videókban olyan tartalom van, amely sérti a fenti irányelveket, ezért ezek le lettek tiltva."

Leszedték, újra engedélyezték az Orbán-lányok szendvicsben táncolós videóját

A 444.hu véleménye a kialakult helyzetről.

A videó körüli ügy egyébként egyre kaotikusabb. A levétel után kikerült cikk élestését követően a YouTube a következő levéllel kereste meg a 444.hu szerkesztőit:

"Az oldalra kerülő videók óriási mennyisége miatt néha hibázunk. Amikor felhívják a figyelmünket, hogy tévedésből került le egy videó, akkor amilyen gyorsan csak lehet, újra elérhetővé tesszük azt."

Most tehát újra látható a felvétel, amelyen az Orbán-lányok féktelenül buliznak a Balaton Soundon.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Nem tudom mi sértő van ezen...fiatalok táncolnak és? nagy dolog !...gondolom nem idegenekkel nyomatják...egyébként meg nem kötelező mindenkinek ismerni Orbán lányait és ha ennyire probléma ne menjenek ilyen közösségbe, irány a templom ott nincs szendvics tánc...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mátmar
Ez olyan mint a szent család! Ha valaki úgy gondolja, hogy nem illő mutogatni Őket akkor leveszik a gépről.Ezt el tudták intézni! Azt, hogy az újfasiszták ott szerepeljenek, uszítsanak azt nem. Az nem érdekes, hogy visszarakták őket!
GeoCravker
@genyó kapitány: Hát igen. Mókás elgondolás :-) A NET nem felejt :-)
marlin
@SwordFish: Igazad van, semmivel nem rosszabbak, mint anno. a Gyurcsány volt!!
A média reagálása is megüti ugyanazt a szintet, vagy szerinted mégse??
szöszmösz
Megnéztem. Tényleg nem palotást táncolnak. A fiatalok így táncolnak és ezzel nincs semmi baj. Az apukát lehet szeretni, vagy nem szeretni, de mi köze a két dolognak egymáshoz?
kkalman
Kinek fáj, hogy a lányok szórakoznak? Fiatalok, és egy könnyűzenei fesztiválon nem szokás keringőt, vagy valami hasonlót táncolni. A lányok egyébként sem tehetnek arról, hogy ki az apjuk.
taglo
Két lány , két fiu társaságában ,...?? Szörnyű ! Kicsi firkász ,nem mindenkinek a Béla a kedvese !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.