A házelnök szerint a képviselők létszámának csökkenése miatt a következő ülésszakban át kell alakítani az Országgyűlés üléstermét. Kövér László az Inforádió Aréna című hétfő esti műsorában azt is mondta: nem számol választási költségvetéssel, és szerinte a kampány az őszi ülésszak munkatempóját nem befolyásolja majd.

A Házelnök a képviselők létszámának választások utáni csökkentése kapcsán kifejtette: az üléstermet át kell alakítani, ha esztétikus környezetet akarnak teremteni. Ismertetése szerint a felesleges üléseket kiveszik a parlamenti patkóból, de megőrzik.

A bizottsági rendszer átalakításáról azt mondta: a képviselői létszám megfelezése különböző nehézségekkel fog járni. Kövér László a bizottságok létszámának csökkentésében látja a megoldás lehetőségét, és jelezte: ahogy az egyéni választókerületekben nő a munkateher, úgy itt is nőni fog.

Jelezte, hogy a Képviselői Irodaház megmarad. Mint mondta, régi szívfájdalma, hogy egy történelmi véletlen folytán kényszerű társbérletben vannak az Országgyűlés épületében a miniszterelnökséggel, a kormányfő szűkebb stábjával. Ez semmilyen szempontból nem egészséges, és jó lenne, ha minél előbb találnának végleges megoldást, ezzel a "Fehér házban" is meg tudnák majd oldani azt a problémát, hogy a képviselőknek több munkatárssal kell a jövőben dolgozniuk - mutatott rá.

Pillanatnyilag több lehetőség van, az is elképzelhető, hogy év végére el tudják hagyni az épületet. A metróbejárat felett lévő épületről azt mondta: "nagyon fáj a foguk" rá, de a tulajdonviszonyai zavarosak, és nem világos mikor lesz úgy az Országgyűlésé, hogy abba egyúttal be lehessen költözni - jegyezte meg.

A Kossuth téren folyó átalakításokról azt mondta: úgy tudja, hogy a munkálatokat az árvízi helyzetet 21-22 nappal visszavetette, de márciusra készen lesz, és a választások előtt át tudják adni a teret, a látogatóközpontot, valamint a mélygarázst, és a szobrok egy jelentős része is állni fog. Arra a kérdésre, hogy március 15-én lesz-e már zászlófelvonás és katonai tiszteletadás, azt mondta: akkor igen, ha ezt a hagyományt meg kívánják őrizni, mert kérdés, hogyan gondolkodjanak az állami zászlóról, és arról, miként kell az ünnepeinket ünnepelni.

A kampány a mostani ülésszak munkatempóját nem befolyásolja, meglátják majd, hogy mennyi munka marad, amit idén nem tudnak elvégezni, és a parlamenti képviselők eldöntik, mikor akarják megtartani az utolsó ülést ebben a ciklusban - ismertette.

Arról, hogy többet enged-e meg a kampányidőszakban a felszólalásoknál, azt mondta: tartalmilag eddig sem törekedett korlátozásra. Azt, hogy milyen kifejezéseket használnak, ahogy eddig, ezután is azonos mércével ítéli meg. Az azonos mércét firtató felvetésre úgy fogalmazott: az ellenzék enged meg magának olyan dolgokat, amire húsz év alatt nem volt példa. Arra, hogy számít-e további durvulásra, úgy reagált: kedvező fejlemény volt a házbizottsági ülésen, amikor Balczó Zoltán (Jobbik) bejelentette: a maguk részéről nem kívánják élezni a feszültséget vele szemben, és a visszahívására irányuló kezdeményezést vissza vonják.

Az őszi 42 pontos törvényalkotási tervből a költségvetés mellett az alaptörvény ötödik módosítását, az új polgári törvénykönyvvel összefüggő jogszabályokat említette. Az alaptörvénnyel és a sarkalatos törvényekkel kapcsolatban nem zárta ki, hogy még a hátralévő hónapokban átfésülik őket. Ha lesz finomítás, az alaptörvény koncepciója nem sérül. Az új Ptk.-val kapcsolatban nem vár alkotmánybírósági beadványt, de ezt nem is lehet szerinte kizárni.

A házelnök egyáltalán nem számol választási költségvetéssel, további rendszerszintű átalakítással sem, talán még az agráriumban van kis adósságuk.

Kövér László szerint érdemes lenne hosszú távon megfontolni, nem lenne-e jó nagyobb mozgásteret adni a kormánynak arra, hogy a mindennapi kihívásokra reagáljon, és lazítsanak azon, hogy mindent, a legrészletesebb szabályokat is törvénybe akarják iktatni. Azt tartaná normálisnak, ha a parlament csak a legalapvetőbb, garanciális szabályok megalkotására tartana igényt. Arra, hogy ez egyfajta rendeleti kormányzás lenne-e, annak rossz íze nélkül, igennel válaszolt. Szerinte érdemesebb lenne az energiáikat nagyobb mértékben a végrehajtó hatalom ellenőrzésére fordítani.

Szólt arról is, hogy az egyéni jelöltek és a lista esetében semmi sem sürgeti őket. Az államfő döntése alapján jövő áprilisban, májusban lesznek a választások, egyelőre mindenkinek a törvényhozói munkával kell foglalkozni.

Arról, mi kell ahhoz, hogy valaki választókerületi elnök, egyéni jelölt legyen azt válaszolta: munka. A kormányfő nagy hangsúlyt fektetett a frakcióülésen is arra, nehogy bárki a felmérésekből azt a téves következtetést vonja le, hogy a választásokat megnyerték - jegyezte meg, hozzátéve: mindenkinek óriási a felelőssége.

Kérdésre válaszolva cáfolta, hogy a visegrádi kihelyezett frakcióülésen a választókerületi elnökök sorsa napirendre került volna.

Kövér László szerint a választási kampány egyik témája a rezsicsökkentés lehet. A további esetleges csökkentésekről azt mondta, addig kell és szabad csinálni, amíg ezeknek a cégeknek a nyereségét elviselhető és tisztességes mértékre vissza nem szorítják, amíg tudnak beruházni, az amortizációjukat finanszírozni. Kövér László ebben elég tág mozgásteret lát, hiszen extraprofitot vittek ki az országból az elmúlt években.

A külhoniak képviseletéről azt mondta: nem számol azzal, hogy sok mandátum múlik majd szavazataikon, illetve azzal sem, hogy ez döntené el a választásokat.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
... ahol Orbán Viktor meglop, ahol Lázár János elveszi a jogaidat, ahol a Jobbikkal együtt "kormányzó" polgármester, Rogán Antal véd meg az újnáciktól, ahol Kövér László még akár téged is lekomcsiz és kirúgattat, ha nem azt csinálod, amit ő mond, hiszen az a helyes, ahol egy miniszteri besorolású kancsal sámán irányítja a gazdaságot és ad tanácsokat egy miniszterelnöki besorolású jogásznak, ahol beszédképtelenségét vízivással leplező, érettségizett rattanbútorkereskedő-asszonyból lesz a fejlesztési miniszter, ahol egy értékes jogásztanárból ezek az emberek egy megalkuvó igazságügyminisztert csinálnak, aki kussolva tűri, hogy szakmailag és emberileg megalázzák, amikor egy köztörvényes baltás gyilkos kiadatását kell levezényelnie és megmagyaráznia az egész világnak, ahol az agrárminiszter olyan földbérleti pályázatokat vezényel le, aminek az alávalóságát már az államtikára sem bírja elviselni, ahol a nyugdjípénztáraknak és 3 millió tagjának zsarolással kierőszakolt kirablását egy kiflitolvaj szőke nőre bízzák, ahol a miniszterelnök helyettese egy nem létező és nem mérhető párt védett állatokra büntetlenül vadászó keresztény erkölcscsősze, ahol szélsőséges, rasszista eszméket terjesztőket tüntet ki egy teológus lelkészből lett miniszter, ahol egy független politikai intézet vezetőjéből hirtelen kormányszóvivő lesz és érdekes módon a cége elnyer szinte minden pályázatot, állami megbízást, amelyen elindul, ahol csak a kormányközeli cégek nyerik el a pályázatokat, ahol csak az a média jut állami hirdetéshez, amelyik azt írja meg, amit a miniszterelnök-pártelnök akar, ahol egy olyan ember a kormány elszámoltatási biztosa, aki színlelt szerződéseket ellenjegyezett és magánokirat hamisítási ügybe keveredett, ahol az oktatási államtitkár szerint a tanárok ostoba bohócok, ahol a foglalkoztatási államtitkár lapáttal várja az 50 kilométert legyalogolt éhségmeneteseket és pálinkával kínálja őket, hogy utána megszondáztatva léhűtő, dologtalan alkoholistáknak nevezhesse őket, ahol az...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Ja meg neked, meg a vezírednek !! Éljen a diktatúra!! Nem??!!
Darthon1
Kövér elvtárs azt szeretné, hogy az alaptörvénybe legyen iktatva:
Az Erősebb kutya TRAFIK.
DR Eric CARTMEN
Van abban némi báj, hogy egy ízig-vérig komenista karrierpolitikus egyszer csak úgy dönt, hogy ő már nem komcsi, hanem liberális. De nagyon, pártjával még az egyházakat sem kímélve. Aztán, mivel ez nem eredményezett jelentős hatalmat, hát roppant gyorsan vált, és lesz belőle kereszteket hányó elvakult hívő keresztyén, aki nyilasokat temettet újra közpénzen, állami pompával külföldön. Amit a kedves vevő óhajt.

Nagy vonalakban ez mondható el Kövér László házelnökről, a Fidesz nevezetű volt MSZMP-s, Hazafias Népfrontos, munkásőrös gyűjtőpárt választmányi elnökéről. Annyi komcsit kevesen gyűjtöttek össze, mint ők az Orbán Viktor nevezetű KISZ titkár vezetése alatt.

Ezek a komcsifideszes jótét lelkek ellopták a nyugdíjmegtakarításukat, ellopták a fizetésük jelentős részét, produkáltak három év alatt egyes létfontosságú élelmiszereknél kétszeres áremelkedést, így aztán egyre kevesebb jut az asztalra. A legszebb, hogy ezt is eltűrte nekik ez a nemzet. Nagy vonalakban ezek mindent képesek megtenni ebben a hazában: belehazudnak a képedbe, hogy te rosszul látod/érzed, te igenis jól élsz abból a 47, pardon ma már 36 ezres közmunkádból, vagy a kiemelt minimálbéredből, ne adj Isten az átlagkeresetedből és csak alávaló komcsik hazudják neked azt, hogy nem tudsz naponta rendes ételt rakni az asztalra a gyereknek, akinek az iskolai közétkeztetés a Kánaán, hogy hetente egyszer jut az asztalra hús, vagy már idejét sem tudod, milyen az, nyaralni. Ha mégis kimenekülsz ebből az országból és meghökkenve tapasztalod, hogy ott kint van munka, van megélhetés, emberszámba vesznek, vannak jogaid, nem pofázik bele a politika abba, hogy mit csinálj, sőt még a főnököd ösztökél arra, hogy igenis lépj be a szakszervezetbe, hogy érvényesíteni tudd a munkavállalói jogaidat, akkor erre a Kövér Lacik azt mondják neked, hogy ez megint a liberálbolsik bűvészkedése, ne higyj nekik, mert átvernek.

Igenis jobb otthon, ahol Orbán Viktor meglop, ahol Lázár elveszi a jogaidat, ahol a Jobbikkal együtt...
DR Eric CARTMEN
... ahol Orbán Viktor meglop, ahol Lázár János elveszi a jogaidat, ahol a Jobbikkal együtt "kormányzó" polgármester, Rogán Antal véd meg az újnáciktól, ahol Kövér László még akár téged is lekomcsiz és kirúgattat, ha nem azt csinálod, amit ő mond, hiszen az a helyes, ahol egy miniszteri besorolású kancsal sámán irányítja a gazdaságot és ad tanácsokat egy miniszterelnöki besorolású jogásznak, ahol beszédképtelenségét vízivással leplező, érettségizett rattanbútorkereskedő-asszonyból lesz a fejlesztési miniszter, ahol egy értékes jogásztanárból ezek az emberek egy megalkuvó igazságügyminisztert csinálnak, aki kussolva tűri, hogy szakmailag és emberileg megalázzák, amikor egy köztörvényes baltás gyilkos kiadatását kell levezényelnie és megmagyaráznia az egész világnak, ahol az agrárminiszter olyan földbérleti pályázatokat vezényel le, aminek az alávalóságát már az államtikára sem bírja elviselni, ahol a nyugdjípénztáraknak és 3 millió tagjának zsarolással kierőszakolt kirablását egy kiflitolvaj szőke nőre bízzák, ahol a miniszterelnök helyettese egy nem létező és nem mérhető párt védett állatokra büntetlenül vadászó keresztény erkölcscsősze, ahol szélsőséges, rasszista eszméket terjesztőket tüntet ki egy teológus lelkészből lett miniszter, ahol egy független politikai intézet vezetőjéből hirtelen kormányszóvivő lesz és érdekes módon a cége elnyer szinte minden pályázatot, állami megbízást, amelyen elindul, ahol csak a kormányközeli cégek nyerik el a pályázatokat, ahol csak az a média jut állami hirdetéshez, amelyik azt írja meg, amit a miniszterelnök-pártelnök akar, ahol egy olyan ember a kormány elszámoltatási biztosa, aki színlelt szerződéseket ellenjegyezett és magánokirat hamisítási ügybe keveredett, ahol az oktatási államtitkár szerint a tanárok ostoba bohócok, ahol a foglalkoztatási államtitkár lapáttal várja az 50 kilométert legyalogolt éhségmeneteseket és pálinkával kínálja őket, hogy utána megszondáztatva léhűtő, dologtalan alkoholistáknak nevezhesse őket, ahol az...
Dr.luigilongo60
@DR Eric CARTMEN: Frappáns összefoglaló Magyarország eddigi legbalfaszabb és legundorítóbb tolvaj kormányáról.
Gratula!!!
Huha,kopognak az ablakon!:-)))
Tootsy
Hat ennek a konyabajszunak senki nem mondta el az osi torvenyt? Hogy amikor egy kupleraj rosszul megy, nem a butorokat kell lecserelni, hanem a kurvakat!

Ja, ki akar vitetni szekeket az ulesterembol? Milyen hulye tanacsadoi lehetnek, ha valaki bemeselte neki, hogy ettol "esztetikusabb" lesz a Parlament?

Azt hiszi, ha kiviteti a szekeket az ellenzek alol, akkor azokat a helyeket mar torvenyesen is leirhatja a letszambol? Es mit jelent az, hogy "rendeleti kormanyzast " szeretne?
Mert akkor arrol mar formajaban sem lehet elmondani, hogy demokratikus, hiszen az ellenzek lett "szetultetve" (Tanitoneni Pistikehez: Pistike, ha rosszalkodsz, szetultetlek!)

Nagyon aktualis lenne egy igazi frissites, mar nem sok ido van erre...
láma
@Dr.luigilongo60: Nem kizárt, hogy ha jövőre is nyernek, átalakítják majd kuplerájjá. Miket beszélek, hiszen már az...:-))
ila51
@Dr.luigilongo60: ! azok nem kopognak !
tűzróka0919
@DR Eric CARTMEN: Gratulálok . Nagyon remek "vádbeszéd" , ami szóról szóra igaz . Szerintem el kellene küldeni egy ellenzéki képviselőnek , hogy olvassa fel a parlamentben , így szembesítve a fideszt az igazsággal . Talán ha sok ember hallaná végre felébrednének a kéjgázos (orbán imádat) mámorukból . Kérlek vedd fontolóra a javaslatom , hátha valamelyik képviselő lesz olyan "tökös" , hogy bevállalja a dolgot .
mátmar
Egyszerűbb lenne rögtön bevezetni a statáriumot!!!
Turbó Pasi
Ez egy nagyszerű ötlet a nemzeti kormány részéről. Ezzel lehetővé teszik, hogy ha jövőre a vad liberális kampány miatt nem tudna a Fidesz többséggel nyerni, mert a Jobbik mint megosztó erő miatt a baloldal teret nyer, akkor is tudjon kományozni a nemzeti erők ! :-)

Márpedig a mocskolódó és minden csillagot leigérő balos kampány beindul, a riogatás, a diktatúrázás, nácizás, ezzel sikert érhetnek el, ami siker persze csak abban fog kimerülni, hogy neazorbán, mert ugye ha nem lesz többsége a Fidesznek, Orbán nem lehet kormányfő, és akkor az LMP-vel vagy a Jobbikkal kell egyezkedni.

De ez legyen a baloldal legnagyobb sikere ! Örülök annak, hogy Kövér László úrnak ilyen nagyszerű ötlete támadt a nemzeti kormányzás életben tartására.

A baloldalnak itt már nem teremhet babér ! :-) Mert ők tönkretennék és eladnák az országot, a hazát ! És ez többet nem történhet meg !!!
puki
sajnos már nincs mit tönkretenni
sajnos már nincs mit eladni sem
sajnos már mindent elloptak
sajnos már mindent széthordtak
sajnos már mindent elosztogattak
@Turbó Pasi:
Hellcat
Csak kibújt a szög...létszámcsökkentés mi? nem is tudom ki alkalmaz annyi tanácsadót, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni...rendeleti kormányzás? a jó anyátokat...inkább kötelet rendelj magadnak!
Turbó Pasi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Hellcat
@DR Eric CARTMEN: Nagyon szépen összeszedted. Minden elismerésem! Sokkal több "tecciket" érdemelne :)
Hellcat
@Turbó Pasi: Szellemi fogyatékosokkal nem vitatkozom! További szép napot!
Turbó Pasi
@Hellcat: Mindenkit annak tekintettek már régen is, aki nem az elnyomó kommunista rendszeretek imádatára esküdött fel az átkosban. Most ugyanezt teszitek. Erre tartották az elvtársaitok Recsket meg a többi ismert helyet. Mindenkit elmebetegnek és közellenségnek tituláltak , aki nem volt hajlandó engedelmeskedni. >:-)

Nem fogom be a pofámat és nem ti fogjátok megmondani, ki beszélhet és kinek lehet véleménye a dolgokról !!! Ez már nem az a világ !!

Elég volt belőletek !!!
töky
@DR Eric CARTMEN: Gratulálok Carmen! Eddig is értékeltem a kommentjeidet, ez ragyogó volt. Elismerésem.
Hellcat
@Turbó Pasi: Én csak azt mondtam, hogy ilyen agyilag zoknikkal mit te nem vagyok hajlandó vitatkozni. Szóval nyugodtan írjad csak amit gondolsz engem aztán a legkevésbé sem zavar.
töky
@Turbó Pasi: Pasi ! Ne is fogd be a pofádat! durrogtasd csak az igazadat. Ezzel is legalább lejáratod a magadféléket! Hajrá ! Adj neki! Gázt bele!
valakiaki
Kövér! Miért nem mindjárt királyság vaze? Te lehetnél a királyi hóhér köteles laci :)!
Egyébként amióta hatalomra jutottatok, mivel becsaptátok még a saját szavazóitokat is, azóta rendeletileg kormányoztok kétharmaddal, meg is látszik!
Turbó Pasi
@töky: Én csak a tifélétek emberi minőségére világítok rá. És ezzel éppenhogy erősítem a jobboldalt! :-)

Mert így a hülye is látni fogja, milyenek is vagytok ! :-)
Polygoner
Volt már ilyen a magyar történelem során, nemegyszer!
Mikor is?
Ez egyben kvázi mellőzhetővé teheti, akár az országgyűlést is.
silber13
@Turbó Pasi: Hát, ha elég volt belőlünk, akkor kövesd a vadlibák cselekedetét és húzz el!
valakiaki
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Mangu
@Turbó Pasi: Ne idegeld magad cimbi. Jön még kutyára kamion, tehát húzd meg magad.
Kossuth tér, Parlament, majd az ország átalakítása (a közbenső elcseszések nem férnek el). Tiszta őrület, mert bolondoknak ez való. Élvezd csak, míg teheted.
excep
remélem a fidesz takarodik a büdös francba orbánal az élen
magyarbakancs
Kövér: "rendeleti kormányzás" kellene.
Neki meg zárt osztály kell.
dr lóherre
@Turbó Pasi: SAJNOS TE NEM JÓL LÁTOD A HELYZETET!!!
A BALTÁS VEZÉRED ÉS A BARÁTI KÖRE ( maffiózók) 2014 májusában el fog takarodni a
p...-ba!!!
sheriff
@nyanya001: Csak felidézném,mert valószínü,hogy csak kevesen tudják,vagy emlékeznek rá. orbán a 2002-es bukása után azzal dicsekedett el,hogy Hitler Mein Kampf-jának egy példányát ő is őrzi otthonában.Számára biztosan tetsző tanulmány! Abban van írva a kancellári rendelettel történő kormányzásról.A többit mindenki értelmezze saját belátása szerint!
nyanya001
@sheriff: Ma 7,44-kor feltettem egy lépet ! Stimmel !
sheriff
@DR Eric CARTMEN: Ha ajánlhatok egy brilliáns irodalmat,akkor olvasd el Kende Péter, "A Viktor" c. művét. Abban minden le van írva az orban-kövér-simicska trióról.
Villon
@Turbó Pasi: Még az a világ, ahol azt mondasz amit akarsz. De nem sokáig.
Villon
Igazad van! Azt, aki kötelet ajánl az ellenfeleinek, az a HAZAFI ! Aki pedig tiltakozik ellene, az a HAZAÁRULÓ !@Turbó Pasi: Azt hiszem, túl turbóztad magad.
verőce21
Az nagyon nem lenne jó, ha a fölöslegessé váló képviselői székeket kivinnék valami raktárba, vagy a pincébe. Az enyészeté lenne mind. Ezek a széksorok az épület elemei, szerves tartozékai.
Egy új ülésrend kialakításával, legfeljebb a hátsó üléssorokat üresen kellene hagyni. Esetleg látogatói széksoroknak fenntartani.
JAJMÁR
@Turbó Pasi: 08:30 Ember, tudod Te, hogy mit irkálsz? Nem hinném :(
Villon
@JAJMÁR: Nem tudsz örülni a ritka példányoknak? Az is lehet, hogy védett faj, vagy alfaj.
mariaberta
Végig hallgattam Kövér beszédét az Info rádión. A témához most nem akarok szólni, noha arról is van véleményem.
De eeeeeeeee ennyi e-betűvel kezdődő mondatot még soha nem hallottam.
Új magyar, és természetesen "nemzeti" stílus,mert az eddigi "ő"-t felváltotta az "e".
Kövér valóban jó teljesítményt hagyott maga mögött, finoman hangolt stb.
DR Eric CARTMEN
Nicsak miket talál az ember::"Kövér Lászlónak annak idején nem kellett felvételiznie az egyetemre. Atyai kitüntetés mentesítette a felvételi alól, (mint akkor másokat is, kiszorítva az értelmes diákokat). A kitüntetés neve: Szocialista Hazáért Érdemérem. “Az 1956-os ellenforradalom leverésében szerzett elévülhetetlen érdemeiért.”
A gyermek nem felelhet az apa tetteiért, bár meggondolandó, hogy nem Kövér-apukát vették föl az egyetemre teljesítmény nélkül, hanem a gyermekét. Aki azután számtalanszor bukott az egyetemi vizsgákon, mert ott már nem volt érvényes a kitüntetés hatása.
Két alkalommal évismétlésre is kényszerült. Még a 2,0 átlagot elérő diákok is 5 éve alatt végezhettek a jogi karon,
Kövérnek ez 7 évbe került. (Deutsch Tompika 14 és fél évéhez képest igazán szép eredmény.) Jutalomból került az MSZMP KB-hoz tartozó Társadalomkutató Intézetébe.
Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna."
nemsemmi
Kövér elvtásrs sokat tanult a kummunista diktatúra vezetési módszereiről.
Most már gátlástalanul nyilvánosan is el meri mondani mi lenne számukra kényelmes.
Ne nagyon csodálkozzunk ezen, hiszen a Vezér a parlamentben is kijelentette egy azonnali kérdésre válaszul, hogy neki nem azzal a rendszerrel volt baja, csak azokkal akik vezették.

Fidesz demokrácia!!!???
JAJMÁR
Kádár diktatúrájában is fontosabb volt a párthűség, mint a szakértelem, de legalább a pártkatonák sorából igyekeztek a legjobb szakértőket választani.
Ez most mintha nem sikerülne, vagy egyáltalán nincs szakértő ember? (A jellemet inkább hagyjuk)

Remélem, hogy jövőre átalakul a Parlament, és kidobálhatunk jó pár nem odaillő régi bútordarabot :)
vörösfuvalat
Vannak országok ahol nincs írott alkotmány és mégis mindenki az íratlan szabályokat szigorúan betartja. Ott nem létezik a Fidesz.
Vannak országok ahol az írott alkotmány rögzíti az alapjogokat és negyedévente változtatják. Ilyen a Fidesz uralom.
Érthetően:!!! Van ahol nincs kiírva ,hogy földre köpni tilos és senki nem köp a földre.
És van ahol ki van írva ,hogy földre köpni tilos és a KIÍRÓ KÖPKÖDI LEG GYAKRABBAN A FÖLDET. Érthető???
Dr. Felipe
Lőrés szemű csapajev elvtárs még a parlamentet is átszabatja. Ezeknek semmi sem szent, sőt talán még a birodalmi sast is felteszik a kupolára.
Aztán még fel is gyújthatják mint a Reichstag ot ha a helyzet úgy kívánja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.