A Békemenet-szervező Csizmadia László szerint (és a hivatalos becslés szerint is) félmillióan éltették ma Orbán Viktort és a békét. Széles Gábor az MTI-nek azt mondta, hogy a Hősök terére érve már egymillióan lesznek.

A 444.hu kiszámolta, hogy a legnagyvonalúbban mérve is legfeljebb 290 ezren férnek el a Hősök terén és környékén, ha egy négyzetméteren 4 fő áll és nincsenek tereptárgyak sem.

Így (nem) fértek el 1 millióan a Hősök terén

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Már látom a holnapi MNO-s hírt !

Annyian voltak a Hősök- terén meghallgatni I. Orbánt, hogy a csapat fele átlógott Szlovákiába, a másik fele meg lábat mosott az Adriában !

Bizony !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Igen !! A maradék sok millió meg a halálát kívánja!! De legalább is hogy húzzon el a búsba!
Hellcat
Több mint 3x akkorát behazudni nem szép dolog ám...
szepwilly
@Pálinkafőző Rézüst: miert mondtak mar igazat!?
nusika
Az erdélyi kirándulókat megszámolta valaki? Buszokkal érkeztek a fidesz nagyváradi központjából!!!
nyanya001
De lehet, hogy másfél millióan voltak ? :)
leszúrt rittberger
Ja, hogy ez a balliberális EU-bérenc szabadkőműves Google-térkép? Az mindent kisebbnek mutat!
coni
Annyi volt a fizetett béka ember mint amennyi halott aláírta a rezsicsökkentést. Nagyon sok. Persze a lényeg hogy sem a rezsicsökkentés, sem Orbán nem hiteles.
orogordog
1 forintos ember, újabb baromsága 1 millió!:):)
nyanya001
A Kossuth téren is elfértek 2 millióan !
hallgatag
@Pálinkafőző Rézüst: Vagy a többszázezredik...
JAJMÁR
Sokan voltak :( hihetetlen. A baloldal pedig megmutatta, hogy összefogásról szó sincs :(
JAJMÁR
@Horizont: Tudom, de az üzenet megy a bizonytalanok felé, meg az Eu felé, hogy ezt akarják a magyarok.
szablyafűrész
2014-ben nagy kakiban leszünk, mert ezt az " 1 milliót" nem tudjuk a sitten elhelyezni - nincs annyi börtön !

Remélem azok is megkapták a birkamenetre buzdító e-mailet, akiknek pc-jük sincs !
JAJMÁR
@Horizont: Összekaphatnák már magukat a baloldalon, mert ezt a mai lehetőséget is kidobták az ablakon. Szerintem is Gyurcsány szerepelt a legjobban, de most az is kevés.
szablyafűrész
Már látom a holnapi MNO-s hírt !

Annyian voltak a Hősök- terén meghallgatni I. Orbánt, hogy a csapat fele átlógott Szlovákiába, a másik fele meg lábat mosott az Adriában !

Bizony !
Csizmás Kond
Ahogy olvasgatom a sok barmozást, hát nem is tudom mit képzeljek a baloldalról...
Szvetlana
@nyanya001: Paff!!! megelőztél:)) Pont ezt akartam kommentelni. Akkor hányan is voltak a Kossuth téren???
furfang
Ahogy látom "savnya a szőlő pógártársak" ! Tényleg rengetegen voltak.Szorozhatják, oszthatják az egy négyzetméterre jutó létszámot. Rossz hírem van, eszerint többen elégedettek Orbánék kormányzásával, mint nem.
nusika
@Horizont: A lengyelek a Budapest szállóban vannak elszállásolva.
nahát
Játék a számokkal, nektek csak ez maradt, már megint kevesen voltatok ballerek!
Pálinkafőző Rézüst
@nahát: ismered a mondást gondolom : "a kevés néha több!" :))
A Tündik bündije
@nahát: Na, hazaértél? Idén mennyi volt fejenként a "felvonulási jatt?"
nahát
@A Tündik bündije: Kosarazni voltam a fiammal, délután . De haza értem már onnan is. :)
A Tündik bündije
@nahát: Wow, pezsgőt bontok... kábé egy év után ma kaptam tőled egy választ :-)
human
A fidesz megmutatta, hogy nagy tömegeket tud még mindig megmozgatni. Jól szervezett hálózatuk van, amit anyagilag is tudnak finanszírozni. 2014-ben viszont ennek nem lesz jelentősége, mert a szavazáshoz nem kell 2-300 km-t utazni vidékről.
entero
@furfang: A lényeg, hogy nagyon sokan voltak, a baloldalnál meg kifütyülték Mesterházy beszédét, a legjobban Gyurcsánynak tapsolt az a pár ember. Jövőre a szavazás mindenre megadja majd a választ. Egyébként a békemenetért nem jár semmiféle pénz, ahogy a buszok is csak azokat vitték, akik menni szerettek volna. Mindenki maga dönti el, melyik táborhoz akar tartozni, ezt csak a gyűlöletkeltők látják másként.
JAJMÁR
@entero: Nem fütyülték ki Mesterházit, hanem "összefogás"-ra buzdították. Nagyon sokan voltak ott is, mégpedig úgy, oda senki sem szervezte meg az utat. Buszok sem voltak, "akik csak azokat vitték, akik menni szerettek volna". Tömegközlekedés volt.

Igen, ütköztek vélemények, ugyanazon közönség előtt, ugyanazon a színpadon. Lehet, hogy van hibájuk, lehet, hogy nem is fognak nyerni, de ehhez bátorság kell.
Nyílt színen vitát szívesen látnák Orbántól is.

Orbán népe csak egynemű beszédet hallgatott.
entero
@JAJMÁR: Igen, miközben kifütyülték...Egyébként ebben a buszos szállításban nem tudom, mi kivetnivalót találsz. Egy idős ember nem biztos, hogy elindulna egyedül a vonaton, így viszont elmegy. Itt, most nem kellett többet beszélnie Orbánnak.
JAJMÁR
@entero: Mi kivetnivaló találok a szállításban? Csak annyit, mint a békemenet és stb. reklámozásában a köztévében, és minden más csatornán. Ez azért befolyásolta a közönség nagyságát, nem gondolod?

Semmi bajom az Orbán beszéd hosszával, de érdekesebb lett volna, ha Vona Gábor is ott mondja el a magáét :D
nmaria
@entero: És a buszos szállítás lényegesen olcsóbb, ha valakik messziről mennek, ez is lényeges szempont. Ja, és nem ingyenes, CSAK OLCSÓBB!!!
entero
@human: A jövő évi választás mindenre választ ad.
entero
@JAJMÁR: Ez a legegyszerűbb módja, hogy eljusson a hír az emberekhez. Most gondolj bele, Mari néni, aki nagy Fidesz párti, és évek óta reménytelenül szerelmes Orbánba, de bizonyos okokból nem tudja megtenni, hogy elmenjen a nagygyűlésre, azt hallja a tévében, hogy busszal elviszik, és haza is hozzák. Szerinted nem egy hatalmas öröm szegény néni számára?
Tekla
@human: Nem is kell ,itt vannak a levélbe szavazó külhoni magyarok Izraelből,már amelyik nem kap addig állampolgárságot .egy millióról volt szó ,ezért a pesti lakásokból ürült a deviza hiteles
Tekla
@entero: Idős ember nem tud felszállni a vonatra . Csak leszállni tudna. Szakály -Hőgyésznél olyan magas az első lépcsőfok ,hogy csak a sportos fiatalok tudnak felszállni. Idős ember meg sem próbálkozik ,mert tudja lefele még nehezebb dolga volna. úgy kell leugrani ,mert olyan hosszú láb nincs ami leérne. Így igény híján csökkenthetik a járatok számát. Legközelebb a behegesztet ajtó lesz a nyerő.
sport50
ha nincs mindig a "békemenetes"szerveződés,hanem csak úgy az megy ki aki akar, ne adj isten ingyen,önszántából,mennyien lettek volna???mert ez állami ünnep volt,katonákkal ugye,nem fidesz-kdnps találkozó??!!mégis azzá tették!egy nagyváradi ember azt nyilatkozta azért jön a busszal,mert amit a baloldal csinál az már neki sok...mi köze neki hozzá,mikor nem is itt él,csak azt szajkózza amit az orbán,kövér stb.mond ha kimegy,és pénzeli!!!
silber13
@entero: 22:51-re : Valóban nem kellett az istenitett csúti szélhámosnak többet makogni! túlteljesitette a tervet, mert annyi hülyeséget nem hordott már régen össze, mint tegnap. Bár az is igaz, régen mert oda óvatoskodni egy rendezvényhez!
Yoda69
Nem az elso hazugsaga a bekamenetes tahoknak.
Mellesleg miert nem ugettek el Brusszelbe, ahogy igertek.
Rohejes csurhe.
szablyafűrész
Hölgyeim és Uraim, Drága Cigányok !

Az állambiztonságis Csizmadia által (orránál fogva) vezetett Cöf is rendes zsetont kap,mint " civil" szervezet, hivatkozva arra, hogy 400 ( nem tévedés, négyszáz ! ) kisebb szervezetet tömörít !

Valójában ebből csak 239 volt megtalálható, 17-nek abszolút semmi nyoma - de a pénz utánuk is jár, mert ezzel a 17-tel együtt beszélhetnek 400 szervezetről !!! - ráadásul neves intézmények vezetői, közismert személyek nyilatkozatban tagadták, hogy bármilyen közük lenne a Cöf-höz, mert a Cöf rájuk is hivatkozott !

Van aki képes elhinni, hogy egy birkamenetes ökörköri karámgyűlés buszoztatása, a Volán ingyenes karácsonyi ajándéka ?

Nanemá'...
szablyafűrész
Ja és nem mellesleg - az átlátszó.hu derítette ki - hogy a 239 szervezetbe olyanok is beletartoznak, ahol - igazolhatóan - 1 illetve 3-5 fő képezi a "tagságot" hazaffyas és "nemzeti" megnevezéssel ! valami ilyesmik, mint a " Székely Kosráfonó Asszonyok Hargitai Nemzeti Nőegylete, aztán Baranya Megyei Szabad Lányok Klubja...stb.

A te adódból is !
Yoda69
osztersandorban nagyot csalodtam, hogy a nevet adja a birkamenethez. Nem gondoltam volna rola, hogy ne lassa mirol szol a dolog
valakiaki
Köztudomású, hogy a szervezők által bemondott számokat osztani kell 5-tel!
Ez az átlag hazudozási arány, egy az öthöz.
szablyafűrész
" Most kaptam a hyrt, már másfél millióan vagyunk" - hörögte anno Rákay Kálmán - fedőnevén "Philip" - a mikrofonba és láss csodát, akkor is akadtak olyan gaz, latrok, akik képesek voltak kiszámítani, hogy a Kossuth-téren ennek töredéke sem fér el, mert fizikai képtelenség !

Mi a gyakorlat ? "Gyertek el minél többen, mi vagyunk ketten az öcsémmel, meg ti lesztek hárman, ez összesen 230 fő !"
Dr plágium
Itt nem számít a matematika, egyszerűen átírják :)
varrólány
Legközelebb beléptető cédulákat osztogassanak és akkor talán lesz pontos adat.
Különben meg teljesen mindegy mennyien voltak voltak, lehet volt aki csak társaságra vágyott .
varrólány
@entero: 00:42 Ezen a Mari nénis írásodon jót nevettem, hát tényleg reménytelen eset!
De mint az előbb is írtam egy jó társaság miatt (már akikkel utazik) lehet bárhova elmennek ha lehetőség adódik.Nem biztos hogy a párt miatt.
JAJMÁR
@entero: 00:42 Te tényleg nem érted? Akkor így jártál.
(Lehet ebből viccet csinálni, mindenből lehet, de ki nevet a végén? Mert nem a Mari néni, akármilyen vége is lesz.)
magyarbakancs
Egy ember 1 négyzetméter.
Akkor 1 millió négyzetméter hely kellene.
Mert Magyarország jobban teljesít.
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Leszoktam, ugyanis úgy egészségesebb szarni, mert kisebb nyomás nehezedik a végbélre, ezáltal kisebb az aranyér kialakulásának a kockázata...:-))
Pálinkafőző Rézüst
@entero: akkor a Bayer tót zsóti ezért guggoltatott le mindenkit..::))) És fel is mostatok magatok után?? Remélem, igen!!
szaboria1
@nusika: A lengyelek is vajon mennyien lehettek?
Hellcat
Röpke számolgatás és saccolás alapján a fidesz rendezvényen lehettek olyan 150-200 ezren a baloson meg kb 10 ezren, nincs túlzás meg semmi kb ezek a reális adatok szerintem. @entero: a bajai választások után meg még pluszban a levélben szavazósdival nem legyél abban teljesen biztos, hogy a jövő évi szavazás a tényleges adatokat fogja visszaadni.
entero
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
entero
@Hellcat: A tényleges adatok azok lesznek, amik az urnába kerülnek.
furfang
@Yoda69: De biztos látja miről szól a dolog, ezért adta a nevét a békemenethez.
Ne magadból indulj ki!
Január
@Horizont: Az a 9 700 000 ember pedig többmillió szavazót jelent. A Hősök terén megjelenteknél azért az bizony több.
Yoda69
@furfang: Akkor meseld el mirol szol a bekamenet.
Pálinkafőző Rézüst
@furfang: na és mi újság a Zöld Bankkal?? Ugye emlékszel rá, annak idején,2010-ben miket ígértél?? Nos??
outsider
@entero: "A tényleges adatok azok lesznek, amik az urnába kerülnek."

Hogy is mondtad? Ha kell csalással is... Tényleges adatok? :D
furfang
@Yoda69: A békéről, az agresszivitás elkerüléséről, és a résztvevők nagy többségének a kormány iránti lojalitásáról.
furfang
@Pálinkafőző Rézüst: ár megbocsáss, de nem emlékszem, hogy írtam valamit zöld bankkal kapcsolatban.Biztos én emlékszem rosszul, de nem tudom mire utalsz.
Dr. Felipe
A ratkós fülöp szerint 2 millióan is.
Yoda69
@furfang: Igazan?
1. Tudtommal beke van Magyarorszagon, ezert felesleges milliokat kolteni kozpenzbol, hogy vonuljon a menet.
2. Agresszivitast csak a jobbosok mutattak, amikor 2006-ban szetvertek a fel fovarost, es artatlan emberek autoit gyujtottak fel, vagy vertek szet betondarabokkal.
3. A kormany iranti lojalitast a szavazofulkeben kell igazonli, nem az utcan.
Tehat osszegezve a bekamenet nem szol semmirol, csak a melldongetesrol es kivagyisagrol - kozpenzbol.
furfang
@Yoda69: Igazán!
Ezért van az hogy mi ketten sosem árulnánk egy gyékényen. Teljesen másképpen látom a világot. Nem akarlak meggyőzni, mint ahogy te sem tudnál meggyőzni soha engem. Másképp szocializálódtunk a mai divatos kifejezéssel élve. Ennyi.
Yoda69
@furfang: Latod ebben egyetertunk :)
Annyit arulj el, mi az amiert a fideszt tamogatod?
furfang
@Yoda69: Elárulom. A fidesz mindazt az irányzatot képviseli, és olyan arányban és sorrendben, ami az én habitusommal, és szocializációmmal nagyjából megegyezik eddig. (ha felborul a sorrend, vagy az arányok eltolódnak nagyon az ízlésemtől, akkor nem leszek a támogatójuk.) Pillanatnyilag másé sem, mert az összes többi torzult egyik, vagy másik irányba megint csak az én ízlésemhez képest.
És hogy mi a sorrend és az értékrend? Nagyjából ezek: Haza-magyarság( mindazok akik igazán szívből magyaroknak gondolják és akarják magukat, függetlenül a származástól, bárki bárminek bélyegezze őket . Ez egyenlően fontos a család elsődlegességével. Aztán a közösség, a rend, a tudás,a munka, a természeti törvények elfogadása és igazodás hozzájuk, a békességre való törekvés, a különböző vallások tisztelete, a szociálisan elesettek támogatása,az emberi szabadság tisztelete amíg nincs mások kárára, a szólás szabadsága de a hazugság elvetése, más népek tisztelete de függetlenség tőlük...erős jog és igazságszolgáltatás. Ezzel vagyok a legelégedetlenebb. Jogszolgáltatás van, pénz kérdése, az az érzésem.Így most kapásból ezek az emberi dolgok.
Ami a gazdaságot illeti, az állam, a nagytőke, a kis és közepes vállalkozások arányaiból én is nagy jelentőséget tulajdonítok a közüzemek állami tulajdonba vételének (stratégiai ágazatok, lételeme a lakosságnak) a földek nagy részének állami tulajdonban tartásának, de bérbe és művelésre kiadásának, viszont csak annak, aki tényleg műveli, a feldolgozó ipar helyrehozatalának.
A fidesznek kb. ilyen törekvései vannak, ezekkel tudok azonosulni.
Pálinkafőző Rézüst
@furfang: ma, 15:35-re: ez gáz...:)) A másik gépemen el van raktározva, majd előkeresem. Dobsz egy hátast akkori magadtól..:)
furfang
@Pálinkafőző Rézüst: Kiváncsian várom.
Pálinkafőző Rézüst
@furfang: meglesz, néhány nap, előkell kotorni, és be izzítani...:)
furfang
Horizont: Pedig a fidesznél nagyon jól fellelhető az elesettek támogatása azzal együtt, hogy szakítani akar a csak a segélyből élők hatalmas hadával, akit lehet a munka felé terel, ezért csökkentette a szoc. segélyt minimálisra pl, hogy ne érje meg. Ezzel én egyet értek, azzal, hogy akik tényleg képtelenek dolgozni, mert egészségi problémájuk megakadályozza, ott meg kell lassanként emelni a segély összegét, de szigorú ellenőrzés mellett, ahogy a költségvetés engedi.
Tetszik, hogy a családi pótlékot, ill. a családi adó kedvezmény munkához kötik. Nem jó, ha csak szülik a gyerekeket a segélyre, nyomorra,esetleg az állami gondozásnak, bűnözésnek és családi pótlékból élnek, úgy mint a szoci kormányok alatt.
Tetszik, hogy a hajléktalanoknak nagyon sok szállás lehetőséget létesítettek, nem kell az utcán fetrengeni, mások nyugalmát, higiéniához , egészséghez való jogát zavarva.
Tetszik, hogy más nyugati kormányokhoz képest ezzel a rahadár devizahitelessel folyamatosan foglalkoznak, különböző módokon segítenek rajtuk, de figyelembe veszik, hogy a nem adósokat ne terheljék, és aki forintban adósodott el, ne járjon rosszul csupán azért, mert most a devizások nagyobb hanggal követelnek.
Tetszik, hogy próbálnak csökkenteni az emberek terhein, sok pénzt adtak ebben a három évben sok mindenkinek, akinek járt már, tűzoltók, mávosok, orvosok, tanárok, rezsi, hogy nem ész nélkül a másik kárára? Ezt nagyon jól teszik.
Ami a földeket illeti ( aszfaltbetyár létemre) évekkel ezelőtt nagyon sok parlagon lévő elvadult földek voltak országszerte. Most szépen megművelt táblákat látok. És ami a lényeg, arra törekednek, hogy MAGYAR kézben maradjon. A kis magánföldeket úgy játszották át emberek a nyugatiaknak mint a pinty. Ennek véget kellett vetni. Maradjon az állam kezében, és csak bérbe! Ezt csinálják. Hogy a tűzhöz közel állók kapják, Az lehet. De engem ez a része hidegen hagy, ha a szoclibek lennének akkor ők kapnák, de lehet, hogy külföldiek.Sose állt tőlük távol az átjátszás. Úgyhogy...
furfang
@Pálinkafőző Rézüst: Rendben. Érdekes, hogy ilyen, hogy zöld bank valahogy nem rémlik, de ha írtam csak lelkesen üdvözölhettem a gondolatot. Most is örülnék neki, ha foglalkoznának vele.Remélem benne van a további elképzelésekben.
aremy
@mátmar: egyik másik birka furfangos is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.