A trafikmutyi, a földmutyi, a stadionmutyi vagy a nyugdíjlenyúlás kedves kis gyerekcsíny volt az alakuló NAV-botrányhoz képest, amiket a Hoppál-Zsigó-Selmeczi kommunikációs Bermuda-háromszögben eddig tökéletesen ügykezelt a Fidesz.

Horváth András állításaitól ezúttal láthatóan megbénult a kormány (Giró-Szász András is csak azzal az elképesztő cinikussággal próbálta magyarázni a látványos sunnyogást, hogy "sérti az ország érdekeit" a volt adóellenőr panaszkodása).

Beszédes azonban az MSZP eltartott kisujja is: a Horváth szerint éppúgy sáros volt kormánypárt azért nem támogatja az ügyet vizsgáló parlamenti bizottság felállítását, mert azt a Jobbik is támogatja. Pedig a NAV-botrány a választási kampány legnagyobb ziccere lehetne az állítólag győzni készülő ellenzék számára, és ugyanígy a legnagyobb sötét foltja lesz a Fidesz-KDNP kormányzásnak.

Innentől érdekes a folytatás. Ha a ziccer is kimarad és a folt is csak halványul, akkor bizottság sem kell már hozzá, hogy megállapítsuk, a kitálalóknak mindenben igazuk volt.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A fidesz nem hallgatta meg. Erről eszembe jut az a bank reklám, amiben az ügyintéző befogta a fülét és annyit mondott "papapapapapa" miközben az ügyfél szerette volna előadni mondandóját.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
A fidesz nem hallgatta meg. Erről eszembe jut az a bank reklám, amiben az ügyintéző befogta a fülét és annyit mondott "papapapapapa" miközben az ügyfél szerette volna előadni mondandóját.
nemzeti_nyugdíjas
Ha ez igaz, bebizonyosodik akkor kimerem jelenteni, hogy rohadt csavargó banda. Ezért tart itt az ország, ezért éhezik ennyi család.
Mobil123
"Horváth András állításaitól ezúttal láthatóan megbénult a kormány"- remálhetőlen végleg!!!
coni
A hatalomnak semmi újat nem tud mondani Horváth, nem véletlen, hogy egyetlen olyan törvény nem ment át a jelenlegi rezsim alatt ami csökkentené a korrupciót.
Csak gyámság alá került az igazságszolgáltatás, végrehajtás és a törvényhozás.

A Fidesz egyetlen programpontja az elszámoltatás volt. Erre kapták a 2/3-ot.
Legalább magukat elszámoltatnák.
hallgatag
Még 3-4 " kirugott " NAV revizor, és kész a vádirat,
tele bizalmas és megbizható adatokkal, bizonyitékokkal !!!
Ehhez már csak egy tökös, bevállalós Ügyészség kell
aztán indulhat a tüzkerék !!!
leszúrt rittberger
Ott rontotta el ez a Horváth, hogy kiállt névvel. Rögtön fel kellett volna tenni az internetre azt a dossziét, elküldeni minden újságnak aztán elmenni egy évre Thaiföldre.

Így most saját magát szorította sarokba, vagy pedig ha kiteríti a konkrétumokat nevekkel, akkor kénytelen lesz bevállalni egy életfogytig tartó pereskedést is mellé.
bundi
lássuk mit tesznek viktorék...
első lépés:
-megkérdőjelezni a hitelességét (max csinálnak kamuvideót... és eljuttatják mszp-s vagy bármilyen kakukkfiókának, aki természetesen jóhiszeműen nyilvánosságra hozza... )
pártatlanságát, múltjában keresni bármit, ami támadható... vagy családtagjai közt tenni ugyanezt... (gyerek feleség, testvérek)
-összefüggésbe kell hozni bárkivel, aki támadható (gyurcsány, bajnai...)tök mindegy, hogy igaz vagy sem, a birkamenet birkái beveszik... csak elég sokat mantrázzák előtte...
perek, feljelentések nem számítanak, úgyis az adóbevételből rendezik a számlát (hülye adózók minek jelentik fel kormány tagjait, úgyis az ő pénzük bánja...)
-el kell bagatellizálni... (ők már úgy is tudtak róla, meg már nyomoztak is, és a horváth csak ellehetetlenítette ezt...)
-a lázár testvéreket, mert kikről is szólhat ez? levédeni minden oldalról közben, mert ugye nem ezért pumpálták a viktorba számolatlanul a pénzt...
-felhasználható szervezetek bíróságok(kúriák), ügyészség, tek, rendőrség, nav... meg minden, akinek a vezetőjét a kezükben tartják...
és innentől derül ki, ki az akikben bízni lehet, ki az aki nincs benne nyakig...
Hellcat
Szerencsétlen NAVosok jót akarnak ennek a tetves országnak és ezt kapják...Már előre félek a fideszes karaktergyilkosság mit fog művelni velük. Minden tiszteletem az övék, hogy ki mertek állni.
human
@bundi: Jelenleg tényleg a hiteltelenítés fázisában vagyunk. Horváthékat duzzogó, megsértett, bosszúálló exnavosként állítják be.
nyanya001
Az ellenzéknek ha lenne esze, ezt ( is ) óriásplakátokon
kellene tudatosítani az országgal !
Tootsy
@human: 9.41-re: Atyaisten! Reg lattam ekkora baromsagot, plane reklamkent,...:o((( Koszi a lehetoseget, hogy elborzadhattam...
Tootsy
Nem hiszem, hogy Horvath Andras hebehurgyan allt volna ki: szerintem minden igaz es hiteles, amit kozolni akart a kozvelemennyel... Inkabb az lesz a kovetkezmeny, hogy - mivel megolni, balesetet rendezni mar eleg ciki lenne -, inkabb nevetsegesse, ketsegbevonhatova teszik a szemelyiseget, megprobaljak elvenni az e'le't a tenyeknek... Ugy ahogy van, egy gusztustalan bagazs a kormany, viszont az valoban erdekes, hogy eddig egy hatarozott elutasito, vagy felhaborodott megjegyzes sem kerult a mediakba. ...
human
@Tootsy: Szerencsére nem kapkodtak el semmit Horváthék. Egy éve dolgoznak azon, hogy bizonyítékokat gyűjtsenek és bebiztosítsák magukat. Azért érdekes érdekes arra hivatkozni, hogy azért kell hallgatni erről a botrányról, mert az érzékenyen érintené a gazdaságot. Miért? A több ezer milliárd lenyúlt pénz nem érinti érzékenyen? Akkor hagyjuk őket lopni?
jameska
Ugyan már! Én nem látom, hogy bárki betojt volna, és ez tényleg baj...
keresztapa
Az egész csalás a NAV alkalmazottainak közvetlen környezetét érinti, elsődlegesen, a NAV-osok közölték a csalókkal, hogy nyugodtan folytassák csalási tevékenységüket, mert ellenőrzést feléjük nem fognak alkalmazni. Becsületes NAV dolgozó, miért most kezd megvilágosodni? Személy szerint ő maga is éppen úgy csaló mint aki sportosan ráállt a csalásokra. Miért csak kicsik képezték a csalások ellenőrzését? Amikor a nagyokat kell ahhoz tisztának látni, hogy a kicsik is annak látszódjanak. Ennek feltétele az, hogy a NAV állománya csaló mentes legyen, de onnan kezdődik a csalási fertőződés, ahonnan azt megakadályozni kell.
Hisz azért lett létrehozva, avagy nem? A bizottságok megalakítása az meg arra jó, hogy ellehessen tusolni, köz érdektelené, lehessen tenni, közérdeket sértő dolgokat. semmi törvényes szankciót nem jogosult eszközölni, így jelentősége sincs!
palika
Félek, hogy ez a Horváth nem birja majd és öngyilkos lesz! Persze lesz búcsúlevél!
outsider
@nyanya001: Az ellenzéknek van esze, ők is mocskosak az ügyben...
outsider
@keresztapa: Akkor most csak a fidesz az egyetlen, aki patyolat tiszta az ügyben?:)
keresztapa
@outsider: A mocsok ragályos, örökölni nem szükséges de mocsokká kell lenni, hogy ne ismerd fel többé, a becsület értékét, tehát ne legyél más: mint ami vagy!
outsider
@keresztapa: Ja, milyen igaz.

Lefordítanád?:)
Desischado
Most kéne kiállni az ellenzéknek, miért nem teszik?! Vagy mert tényleg hülyék, vagy pedig nyakig sárosak ők is! Egyébként én nem látom annyira valószínűnek, hogy be tudják Horváthékat sározni, vagy hiteltelenné tenni. Mert józan paraszti ésszel, végiggondolva, mit gondoltok, az átlagember kinek fog hinni? Ezeknek az embereknek, vagy a kormánynak? Én Horváthékra tenném a voksom... Ha összefogunk, és én azt mondom, minél több piszkos ügyre derül fény, annál inkább elege lesz az embereknek, és a pénztárcájára mindenki érzékeny! Tehát, ha minél több mocsokság derül ki róluk, annál biztosabban buknak 2014-ben! Én ebben bízom!
kkalman
Hallgatnak, sumákolnak, épp úgy, mint plagi Pali esetében. Ha sikerül eljutni az ügy végére, az nagy durranás lesz.
Ez lehet a magyar Watergate, csak jusson el odáig.
dömdödöm
Kiváncsi leszek ebben az ügyben mikor szólal majd meg Orbán Viktor miniszterelnök úr.
Ha a 8 :1 re azt mondta egy agyrázkódás volt akkor a kormányzása alatt elsíbolt 8000 milliárd forint nyugtázása után azonnal fel kéne hogy robbannyon a feje egyenes élő adásban :-)
hallgatag
Na azért nem " mindenki " ...
Aki meg befosott, az szagolja csak !!!
human
@Desischado: A Bajai videóval az mszp már megégette magát. Azonnal hitelesnek vélte azt a videót, amiről utkiderült, hogy megjátszott volt. Az ellenzék egyik tagjának sem hiányzik belerohanni egy újabb pofonba. Ezért óvatosak és csak a részletek megismerése, hitelességének ellenőrzése után állhatnak az ügy mellé.
dömdödöm
Foglaljuk össze az emút 4 évet : Ki járt jól ? A fidesz és az oligarhái jól jártak mert kormányozhattak és leosztottak maguk között mindent amit lehetett .
Az Orbán Viktor miniszterelnök úr jól járt mert kiélhette rejtett és titkolt régi harcos
dunaparti napóleon vágyait . A multik és nagyvállalatok ( külföldi magyar egyaránt)
jól jártak mert annak ellenére hogy jól meg lettek sarcolva különadókkal még is el tudtak síbolni a fű alatt 8000 miliárdot a 4 év alatt . Egyes adóellenőrök is feltételezhetően jól jártak mert nem a karcsu fizetésükből kellet tengődniük .Akik idejében leléptek külföldre dolgozni azok is jól jártak mert feltételezhetően jó pénzt kerestek és nem kellett ezt az extrém szenvedést végignézniük és átélniük ami itt volt 4 éven keresztül . Ki járt rosszul ? Mi . A többség , a Magyar nép akik itt maradtak és szarér hugyér dolgoztak és kitartottak . Nekünk mi jár ? :-(
dömdödöm
Mi az elcsalt milliárdok új mértékegysége ? NAV / h :-)
Tootsy
@dömdödöm: Ha jopofi akarnek lenni, akkor azt mondanam: hogy a szank,... De meg tevedesbol sem mondok ilyet, mert egymas utan kapom a telefonhivasokat otthonrol, a segitseg nelkul maradt, beteg 59 eves , egyedul elo baratnomtol, hogy most mi lesz vele? (Ket diplomaval, csak eppen rakosan,...)
Az osszefoglalodat igy, ahogy van, le kene gepelni, es orban orra ala dugni, mert ezt meg ebed kozben is elolvashatja, olyan rovid...DE RENDKIVUL TALALO ES IGAZ!!

!@human: Ez a botrany mar ket-harom hete kirobbant, ennyi idonek eleg kellett volna lennie ahhoz, hogy az ellenzek (akarki reszerol gondolom, akar Bajnai, akar Gyurcsany, akar a tobbi kis part) reszerol meg kellett volna keresnie valakinek, akinek hasonlo kepzettsege van, mint Horvath urnak, igy azonnal ki lehetett volna szurni, hogy a papirok es az egesz vadaskodas csak kamu, vagy nagyon is megalapozott...Nem szabad lett volna ilyen soka varni, legalabb errol a szandekrol kellett volna azonnal nyilatkozn, nehogy megegyszer akkora fiasko legyen, mint a bajai kamu videoval...
verőce21
Ezért volt nagy egyetértés az MSZP-Fidesz között 2007-ben! Mert az ilyen ügyeket itt szokták lekezelni. :)

www.stop.hu/belfold/lipotmezo-mszp-fidesz-egyetertes-a-pszichiaterek-elott/115404/
Kala Majka
No, ha emiatt mindenki "betojt" (éljen a pol'korrekt sajtónyelvezet!), akkor bizony mindenki sz@ros is benne.
verőce21
@Horizont: (10:55) Nemcsak ebben értenek egyet!
Az euró dolog az egyik legnagyobb átverés Magyarországon, ami kormányokon keresztül ível 1990 óta és igazából senki sem akarta/akarja bevezetni, annyi megkötéssel jár.
Csak vissza kell nézni mit tettek érte, ellene és rájöhet mindenki. Soha nem lesz itt euró, mert senki sem akarja igazán, jobb ha marad a mutyi, ezzel egyetért mindkét oldal.

(Szlovákok megtették már 4 éve! 10 éve még fényévekkel voltak mögöttünk!)
Kala Majka
@verőce21: !

Lehet, hogy Európában sem lesz sokáig Euró!

Egyébként történelmi tény, vagy inkább fátum, hogy amihez mi csatlakozunk, az rövidesen meg is szűnik.
verőce21
@Kala Majka: (11:31) Erre azért ne vegyél mérget, az USA-nak is jól jön az Euró!
(Még ha úgy tűnik, ütik-vágják is!) :)
outsider
@Horizont: Azért vigyázz vele. Dörzsölt egy fazon:)
spu00
Tud már Önök közül valaki egy céget és a hozzátartozó összeget is mondani, mert enélkül egyetlen hatóság sem tud mit kezdeni. Egyedül Önöknek jó, mert azt írják amit írnak, csak nincs értelme, de jól hangzik.A hatóságok feljelentés kiegészítést kértek, mert enélkül nem tudják értelmezni a mondottakat, vagy írtakat.
Desischado
@dömdödöm: Bárcsak már ott tartanánk! De szép is lenne az a robbanás! (ábrándozik)
percsi
@Desischado: Az összefogáshoz annyit kellene tennünk, hogy minden ismerősünknek, piacon, parkban, hajléktalanoknak stb. elújságoljuk a hírt. Magyarországon 4 millió ember mélyszegénységben él, szerintem nekik még tv-jük sincs. Ezekhez az emberekhez csak a fidesz levelei jutnak el!
Desischado
@percsi: Osztom a véleményed, én a magam részéről eddig is igyekeztem "terjeszteni az igét"!
Halszem
@percsi: Az ezer milliárd felfoghatatlan összeg, ebből a 4 millió mélyszegénységben élőnek fejenként kettőszázötvenezer forintot lehetne juttatni, vagy havonta több mint húszezer forintot!

Az ezer milliárd olyan felfoghatatlan összeg! Ezért érzékeltetésül:
MINDEN magyar állampolgár (csecsemőtől a haldoklóig!) zsebéből kiloptak személyenként SZÁZEZER forintot!
percsi
@Halszem: Számomra felfoghatatlan az emberi kapzsiság, ennyi pénzt épeszűen senki nem tud elkölteni, senkinek nincs ennyi pénzre szüksége, de még a negyedére, tizedére sem. Mit csinálnak vele, a sírba viszik? Akiknek a keze benne van, azok nem csak áfacsalással jutottak vagyonhoz, ennél sokkal mélyebbre kellene nyúlni. Sajnos nem lesz elszámoltatás, egy-két hét és mint eddig, megy az ügy a szemetesbe:(
percsi
@dömdödöm: A szánk, semmi több, és ezt használják ki!!! Ha az eszünk és az öklünk is járna, akkor Magyarország jobban teljesítene!
percsi
@palika: "Félek, hogy ez a Horváth nem birja majd és öngyilkos lesz! Persze lesz búcsúlevél!"

Én mástól félek!!! Mondjuk véletlenül lesz öngyilkos!!!
Halszem
@percsi: Pl. Hátulról háromszor fejbelövi magát! :-(
percsi
Szégyen, olyan intézmények köteleznek a szabályok, törvények betartására, akik a legnagyobb csalók. Az én kis 1000 Ft-s áfám ha nincs bevallva, áfacsaló vagyok, százezrekre büntetnek. Ha nincs befizetve, azonnal napi késedelmi kamatot számolnak fel. Ekkora összegnél fejlövés járna!!
Gazdag ország lenne Magyarország, ha végre eltüntetnénk a vérszívókat!
Desischado
@human: Remélem, igazad van, de akkor is csipkedniük kéne magukat!
bundi
@spu00: azért ez az országos kiskereskedelmi áruházlánc elég jól hangzik...
beszédes elnevezés...
nem túl sok van belőle... talán ha egy?
és a számok és nevek, a benyújtott dokumentumban vannak nem gondolod? évre, most sem lesz másképp.
de az olajos pintértől nem várok sokat... annak idején is símén letitkosítottak mindent kb 80 évre, most sem lesz másképp.
ja és a listámon most hol is tartunk?
(2013. november 28., 10:30)
a feljelentésnél?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.