Az Együtt-PM szerint törölték Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldaláról Bajnai Gordon hozzászólását.

Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője pénteken a Facebookon kommentálta Orbán Viktor csütörtök esti videoüzenetét, amelyben a kormányfő lelkesítőnek nevezte a friss foglalkoztatási és munkanélküliségi adatokat.

Bajnai Gordon kommentjében egyebek között azt írta, hogy "csak a kozmetikázott adatok szépek, Miniszterelnök úr! Majd akkor lesz ok az örömre, ha versenyszférában alkalmazásban állók száma nem lesz 6 ezerrel alacsonyabb, mint 2010 azonos időszakában. Ha nem 19 és fél hónap lesz az átlagos munkakeresési idő, ha valaki munkanélkülivé válik. Ha a közmunka nem álcázott munkanélküliség lesz és a közmunkások bére nem lesz 12 ezer forinttal kevesebb, mint 2010-ben".

Bajnai Gordon úgy fogalmazott, hogy "a magyar gazdasági menekültek és a 312-es euró az ön unortodox gazdaságpolitikájának a csődjéről szólnak".

Az Együtt-PM szerint "a rezsim névadója láthatóan nem szeret a valóssággal szembesülni", ugyanis a volt miniszterelnök kommentjét Orbán Viktor oldaláról hamarosan törölték. "A posztot cenzúrázta Orbán Viktor, vagy azok, akik a nevében facebookoznak" – fogalmaztak a közleményben, amelyhez mellékelték az eltávolított komment képernyőképét is.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Pedig elöbb-utóbb tudomásul kell vennie mások véleményét is:))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Szánalmas! Nem bírják ha tényeket vágnak a fejükhöz, akárcsak a fidesznyikek...
szablyafűrész
Ejnye Gordon, nem tudtad, hogy skizofrén rohamot vált ki Felcsút Örökös Bölcséből a kritikai szembesítés ?
Keményebben is fogalmazhattál volna, hogy legalább üsse meg a Guta-elvtárs...
coyote3
Pedig elöbb-utóbb tudomásul kell vennie mások véleményét is:))))))))
coni
Nem véletlen, hogy nem mer kiállni senkivel vitatkozni (O.V.), a maximum, hogy válaszol Obersovszy hajlongása közepette a saját magának írt kérdésekre.

A szakközépiskolás is sarokba szorítaná gazdasági-pénzügyi kérdésekben.
abacs62
"Vitéz felcsúti bolse-viktor" nagyon fél,,az áprilisi bukástól, és az utána következő Grazi kezeléstől,,
amaramaistanna
Gordon!Üdvözlet a klubban! Nagyon félhetett az oldal adminisztrátora,hogy a fülébe jut Orbánnak a komment és a végén még agyvérzést is kaphatott volna a valósággal való szembeszítéstől.A komment ,pontos,és frappáns!
nemkati
@Horizont: Engem is kizártak, én is csak 'ártatlan' kérdéseket tettem fel, amitől felkapta a vizet - igen, nem 0rbán, hanem az oldalt működtető seggnyalók. 0rbán biztosan nem olvassa a kommenteket, hacsak nem hívja fel a figyelmét valamelyik bejegyzésre a moderátor. De az kizárólag ájultan imádó magasztalás lehet.

Azért az nagyon érdekelne, hogy eljut-e valami kritika 0rbánhoz, vagy az őt körülvevők azon izzadnak, hogy csak a jó híreket tudja meg? Most, hogy olvasom Debreczeni könyveit, amikben lerántja a leplet az 0rbán-simicska aljasságokról, vajon eljut-e hozzájuk a hír, hogy sokan vannak, akik a mázos (mézes) magyarázatok ellenére ismerik a valóságot? És érdekli-e őket, hogy pontosan tudjuk, mit és hogyan követtek el Magyarország és a magyarok ellen tkp a rendszerváltás óta folyamatosan, és egyre pofátlanabb módon? Vagy tesznek rá nagy ívben, mert a végső cél kiépíteni a Fidesz és a saját biztos alapokon álló rendszerét és anyagi monopóliumát, hogy semilyen más erő azt ne tudja leváltani, a rabolt javakat visszaadni a jogos tulajdonosoknak: a népnek?
bretagne
@Horizont: Én is láttam. Olyankor kapcsolok oda, amikor mazochista énemet akarom kielégíteni.
nemkati
@Horizont: Nem megy a fejembe, hogy lehet, hogy az ilyenek jogot kapnak szavazni, és beleszólni a mi életünkbe? Esetleg még 4 évre jogot kap ez a bűnszervezet a további szabadrablásra? Meg kell várnunk, el kell tűrnünk, hogy lepusztítsák a hazánkat? Micsoda egy birka banda vagyunk!
JAJMÁR
@nemkati: @Horizont: Néha én is beleolvasok, mert érdekel, hogy milyen véleményeket írnak. Szerintem a "birkák" és a bizonytalanok miatt törlik a negatív véleményeket, nem Orbán miatt. Az a lényeg, hogy az oldalon csak szép, és jó vélemények legyenek, ha odatéved valaki, lássa, milyen elégedett a nép.
Ez van!
pbalage
én nem is tudom, miért nagy hír ez, már évek óta ezt szajkózom, hogy az érinthetetlen főmesternek csak a valagát lehet nyalni, mást nem.
ila51
én előbb vagyok akkor egy lépéssel , be sem nézek ...
szaboria1
@Horizont: UGYAN EZT LEHET TAPASZTALNI A MA REGGELI MŰSORBAN A FÁBIÁN BARNA RÉSZÉRŐL.
Bocs a nagy betűkért de így is jó.
mariaberta
Tulajdonképpen helyes, mert Bajnait nem lehet egy lapon említeni Orbánnal: Mecsoda különbség kettejük között!
ila51
@Horizont: ...hajjaj , tájékozott vagyok én , napi szinten ezen reprikázok itthon az atyával , mondja mit hallott a rádióban :(
keresztapa
Teljes egészében igazról: csak az ATV: Sajtó klub szereplői képesek. A többi csak smafu!
evacica
Na ná, hogy törölték, Orbán csak a fagylaltozást tűri kritika a számára nem létezik! Saját magát is csak fényezni tudja, igaz, hogy azok hazugságok, de mit lehet várni egy olyan embertől aki életében még nem hazudott!/eleget!/ Hazugságokkal hülyíti a népet, most is, hogy az utolsó negyed évben 2013 ban 2,8% növekedés! Tessék mondani az egész évre vetítve hány %? Na az se rossz, hogy nem volt ilyen alacsony a munkanélküliség soha. Hogy 9s van ez? Bele számoljuk a külföldön dolgozókat, 3 hónapos az álláskeresési idő, aztán kiesik a nyilvántartottak listájából, beszámítjuk a közmunkásokat, akik nem tudnak egész évben dolgozni azért a semmi pénzér, kivánom, hogy Orbán is meg a t. családja is ennyiből tengesse az életét!!
Turbó Pasi
Bajnai Gordonnak nincs jobb dolga, mint hogy Orbán oldalára írkáljon?

Ennyire nagy bajban van az Összefosás? :-D
Turbó Pasi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
m.macskosz
@Turbó Pasi: Válogasd meg a szavaidat, ha egy hölggyel beszélsz, akkor meg főleg!
Turbó Pasi
@m.macskosz: Amikor naponta fröcsögtök a gyűlölettől, kedves ballibbantak, a nőiesség
szikrája sem fordul elő bennetek.

Na én mentem, gyűlölködjetek tovább! :-)
nemkati
@Turbó Pasi: Kedves vagy, köszi. Felvilágosítalak, mert nem ismersz, csak találgatsz, de tévesen: soha nem csápoltam semilyen pártnak, különösen nem magyarellenes pártnak, azt hiszem, a Fideszre gondoltál. Ennél jobban nem fosztotta még ki párt a magyarokat, mint a Fidesz. Azt meg büszkén vallom, hogy liberális vagyok. Ugye nem bűn liberálisnak, netán baloldalinak lenni? Mert ez az, amit soha nem szégyellnék, sőt, bármikor vállalom, és a véleményemet nem változtatom meg.
nemkati
@m.macskosz: Köszi, de a pasiról ez lepereg. Túl műveletlen ahhoz, hogy felfogjon bármilyen etikai vagy erkölcsi, írott vagy íratlan szabályt. Sajnálom szegényt. :)
mariaberta
@Turbó Pasi: Végre egy helyes elhatározás, mert mi szegények a Te választékos és kifinomult ízlésedre nem vagyunk méltók.

Erre lehet mondani: jó döntés volt.
nemzeti_nyugdíjas
Orbánnak nem tetszik az, ha szembesítik a hazugságaival? Ha ez megtörténik az piszok kellemetlen lehet, de mégsem ez az elintézés módja. Ez így gusztustalan nem emberhez méltó!
nemzeti_nyugdíjas
@nemkati: Itt már Orbánék mindent nemzetivé emelnek. Jól lejáratták ezt a jelzőt.-)
Dr. Felipe
Bajnai kicsit belerondított a narancsködös miliőbe de gyorsan korrigálták. Ott nagyon nem szeretik az igazságot csak a tündérmeséket.
mariaberta
@nemkati: Hát ettől a sok "nemzeti "micsodától csömöröm van.
Mindent le kell ezeknek járatni? Szegénységi bizonyítvány, hogy más jelzőt nem tudnak kitalálni.
Csak nehogy a budi is nemzeti legyen.
nemkati
@mariaberta: Hát az biztos, hogy ezt a jelzőt alaposan lejáratták, kiüresítették. Ma ami itt nemzeti, az ócska, silány, hazug, álszent, giccses. Nekem legalábbis ez jut eszembe arról, amit a "nemzeti" jelzővel illetnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.