Az atv.hu-nak sikerült elérnie a börtönviselt volt MSZP-st, aki az interjúkérelmet azzal hárította el, hogy a beszélgetéshez a most megjelenő könyvét gondozó Napi Gazdaság Kiadó nem járul hozzá. A Napi Gazdaság tulajdonosa a milliárdos állami megbízásokat elnyerő Fidesz-közeli Századvég.

Az éppen most megjelenő, nagy botrányt kavaró intejút is a Századvég stratégiai igazgatója, G. Fodor Gábor és Barcza György a lap főszerkesztője, egykori gazdasági elemző készítette.

A választások előtt egy hónappal megjelent interjú miatt egyszerre háborog és viccelődik Gyurcsány Ferenc és Lendvai Ildikó – írta az Index. Gyurcsány például lehallgatott telefonbeszélgetést posztolt a Facebookon, ami azt látszik alátámasztani, hogy Zuschlag állítsai olyannyira nem állják meg a helyüket, hogy ő maga egyenesen elzárkózott a korrupció elől és irtotta azt.

Az Index értesülései szerint a Napi Gazdasági egyik vezető munkatársa csütörtökön felmondott a cikk megjelenése miatt. A szerkesztőségben többen is furcsállták, hogy miért jelenik meg egy ilyen, egyértelműen politikai jellegű, az újságtól idegen interjú a lapban, ráadásul éppen abban a rovatban, ahol a kiemelt témákkal szoktak részletesebben foglalkozni.

A Napi Gazdaságot tavaly augusztusban vette meg a Századvég, amely lapinformációk szerint az elmúlt három évben 4,7 milliárd forintnyi állami megbízást kapott.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
@tavaszi: Persze, jogy nem ragálsz, mert folytn belebuktál valami "okosságba'...

Amúgy meg, itt egy ellenőrizhető adat, amely ugtyebár nem sima elmesélés:

""Csakhogy világos legyen, hogy ki a rabló és ki a pandúr:

Zuschlag János bírósági tárgyalásán bemutattak egy lehallgatott telefonbeszélgetést, melyen a vádlott beszél valakivel. Zuschlag ebben arra panaszkodik, hogy Gyurcsány nem akarja elfogadni a korrupciót, mi több szerinte küldetéstudattal küzd ellene, ahelyett hogy tudomásul venné, hogy a rendszer pénzből és erőből működtethető. "

Oszt' jó napot !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tavaszi
Visszalépésemért az MSZP ötvenmilliót adott egy nejlonszatyorban – ezzel a címmel jelent meg a Napi Gazdaság vezető cikke. Az elítélt egykori MSZP-s Gyurcsány bunkóságáról és a legendás pártkasszáról is mesélt.
Az egykori MSZP-s képviselő Zuschlag János börtönbüntetése után a napokban jelenik meg a könyv, amelyben elmeséli az életét. A Napi Gazdaságnak adott interjújában elmondja: a Simon-ügy miatt tartotta fontosnak megszólalnia.

Simon nem magányos elkövető

Az MSZP-sek tagadják az 50 milliót
A rosszindulat és a hülyeség nem ismer határokat – mondta Szekeres Imre, aki 2005-ben elnökhelyettes volt. Zuschlaggal már jóval a holokausztos viccelődése előtt sem beszélt. 2004 közepén többen fiktív tagokkal duzzasztottak fel Vas megyei alapszervezeteket, hogy ezek súlyát növeljék. A botrány kapcsán az ő neve is felmerült.

„Megdöbbentőnek tartom, hogy azok az MSZP-s pártvezetők, akik aggályoskodás nélkül bűnbakot csináltak belőlem, akik odalöktek maguk helyett a bíróság elé és utána a börtönbe, akik végig csak arra gondoltak, hogy jaj, csak álljon meg az ügy Zuschlagnál, jaj, csak ne menjen feljebb, tehát ezek a vezetők még most is, még az én ügyem után is fülig sárosak. Mert azt ugye, nem gondolja senki, hogy Simon Gábor magányos elkövető."

Zuschlag segíteni akar az MSZP-nek, hogy ne járjon senki úgy, ahogy ő járt, vagy ahogy Simon Gábor járni fog. „Én vittem el mindent egy olyan bevett szisztémáért, amit nem én találtam ki, és nem én üzemeltettem, pusztán a része voltam."

Az egykori MSZP-s politikus kizártnak tartja, hogy Simon Gábor egyszemélyes buliban tudott volna megszerezni ennyi pénzt. Egyedül elintézni effajta dolgokat, úgy, hogy nem is tud róla senki, az MSZP rendszerének a jellegzetességei miatt nem lehet.
tavaszi
"Feri ugyanis egy igazi bunkó"

Az elítélt egykori MSZP-st bosszantja, amikor Gyurcsány Ferenc véleményt nyilvánít róla, miközben erre semmilyen erkölcsi alapja nincs. Szerinte tudott mindenről, ami a minisztériumban folyt. „Neki ez a tárca volt akkoriban a homokozója, itt építette fel magát, innen lett miniszterelnök. A sportpályázatok esetében például, ahol ott ültem mellette, amikor az egyeztetések folytak közte és az országgyűlési képviselők között."

Mesterházyról elmondta, hogy ő nem sokszor volt bent a minisztériumban, mert Gyurcsány nagyon utálta. Mesterházyt ott „szívatta", ahol érte, például államtitkárként korlátozta a mobiltelefon-használatát. „Feri ugyanis egy igazi bunkó, ha valaki kicsit jobban megismeri."

Gyurcsánynak 2003 tavaszán jöttek elő a kétes ügyei, és Zuschlag szerint ő volt az egyik, aki kiállt a párt részéről és megvédte. „A kormányszóvivő Gál J. Zoltán átszólt a miniszterelnöki hivatalból vagy az Altusból átküldtek egy faxot, hogy mit és hogyan kell éppen megmagyarázni, én meg kiálltam a kamerák elé, és elmondtam."
tavaszi
A nejlonszatyros pénz

2004-ben botrányos körülmények között lemondott, és visszavonult Kiskunhalasra, de a 2006-os választások előtt megint megválasztották képviselőjelöltnek. Ettől a teljes pártvezetés rosszul lett, hiszen mindenki azt hitte, el fog tűnni. Meg is keresték, hogy lépjen vissza. A végén megállapodott a Lendvai, Szekeres, Szilvásy trióval a visszalépésben, és kapott ötvenmillió forintot egy nejlonszatyorban. „A pénz az MSZP-től jött, nyilván a központi széfből. A székházban adta át valamelyik titkárnő, már nem emlékszem pontosan, hogy melyik."

Zuschlag a legendás páncélszekrényről is beszélt, amely „tele volt pénzzel, volt benne vagy pár száz millió forint. Ott állt a régi székház második emeletén, rajta egy MSZMP-címerrel". Szerinte innen fedezték a fű alatti támogatásokat, zűrös ügyeket, a pártelnök költségeit, kampányokat.
szaboria1
@tavaszi: Kár erőlködnöd ez nem más mint a fideszhez közelálló cég beleavatkozása a kampányba. A századvég tisztába van azzal, hogy rosszul áll a fidesz de muszáj az embereket félre vezetni a sok milliárdért amit kaptak.
tavaszi
...ki mint vet, ugy arat. aki másnak vermet ás , maga esik bele.
...hogy is mondta Rajkin?: " a nyuull elszemmntelenedettt"
...Hú de ciki ez a kis "szösszenet!!, ha a fele igaz akkor is.
...innentől azt hiszem Janika jobban teszi ,ha egyenesen a TEKESEKKEL ...védi magát.
...és micsoda logikával van felépitve az egész "história" erre szokták mondani: annyira igaz,hogy a kanál megáll benne.
...semmiről nincs szó csak :a fagyi megkezdte a visszanyalást"
tavaszi
@szaboria1: nem voltál itt barátom ,senki kommentjére nem reagálok,tegnap ota ...erőlködni nem szükséges ...közzétettem a szólássszabadság jogán.
szaboria1
Most fog csak igazán elkezdődni az adok kapok nagy billi borulás lesz. Ma nyilatkozott először Kocsis elég lehangolt állapotban a bizottsági ülésről az öszödi beszéd kapcsán.
tavaszi
azt hiszem nem csak Debreceni Józsefnek van joga könyvet megjelentetni...talán lehetséges esettleg...na mégis----talán ----ha egy mód van rá a századvégnek...vagy bárkinek ...barcza györgyre jobbos gúnyát ráképzelni...igencsak meredek dolog...gazdasági elemző---volt ..és most is az. a számok makacs dolgok...
szablyafűrész
@tavaszi: Persze, jogy nem ragálsz, mert folytn belebuktál valami "okosságba'...

Amúgy meg, itt egy ellenőrizhető adat, amely ugtyebár nem sima elmesélés:

""Csakhogy világos legyen, hogy ki a rabló és ki a pandúr:

Zuschlag János bírósági tárgyalásán bemutattak egy lehallgatott telefonbeszélgetést, melyen a vádlott beszél valakivel. Zuschlag ebben arra panaszkodik, hogy Gyurcsány nem akarja elfogadni a korrupciót, mi több szerinte küldetéstudattal küzd ellene, ahelyett hogy tudomásul venné, hogy a rendszer pénzből és erőből működtethető. "

Oszt' jó napot !
nyanya001
Természetesen azt is megmondták, hogy mit mondjon
ez piti alak !
Jól megél egy darabig a fidesznyik által a szájába adott
mocsokkal !
evacica
A fidesz és holdudvarának gátlástalan hazugsága határtalan! Moralitásuk és erkölcs tartásuk a béka sejhaja alatt! ezek mernek másokat kritizálni és jó erkölcsről őszinteségről l beszélni? Fogalmuk nincs, hogy az mi! Náluk az aljasság nm ismer határokat! Századvég éppen elég pénzt kap Orbántól, hogy minden aljasságra képes legyen! Ki a fene hiszi el azt amit most Zuslag állit? Miért nem akkor mondta mind ezt el amikor a bőrét kellett volna menteni? Kell neki a pénz biztos, hogy a börtön után lábra álljon és jó pénzért eladta magát, gondolván neki már mindegy! Nem is tudom, hogy ez az ember miért nem a fideszbe politizált? Biztos jobban járt volna, ilyen gerince oda való!
Hellcat
Na eddig tartott az öröm...feldobták a hírt reggel, délre cáfoltak, meg még ez is kiderült hogy a fidesz pénzeli a könyvet...egy kalap szart nem ér ez az egész ügy csak ócska fideszes rágalmazás az egész...fél napig se bírta...szánalmas. kár erőlködnie a fidesznyikeknek ez a lufi kidurrant hamar...harmatgyenge rágalmazás...
Senara
A mondást kicsit átírnám , "Kilóg az elefánt láb " ebben a történetben . :-))) Hozhatunk bármit a a nettről cáfolatként arra sosincs válasz . .-((
Senara
50 millás szatyorral sétál a titkárnő :- )) ilyeneket még Kósa Lajos sem tudd kitalálni :-))
dr. prédikátor
Lehet hogy a cuslágot a szörnyella de frász kiflicsücsök okosította ki???
szablyafűrész
Óráról órára változnak ( bővülnek) a vonatkozó adatok ebben a tárgyban. Zusinak kell egy kis potyapénz, mert gondolom, hogy nem millikkal szabadult...
nyanya001
"Soha nem volt ilyen magas a magyar adósság "
Ezért kell cuslagolni hogy ne ezzel foglalkozzanak az emberek !
nyanya001
Ezért kapott századvég több milliárdot, hogy ezt a
bűnözőt felhasználhassák a választási mocskolódásukra !
1magyar
Ezt a kesztyűt fel sem kell venni a baloldalnak! Egy börtöntöltelék bármit mondhat!
szablyafűrész
@1magyar: Nincs ebben az ügyben olyan kesztyű, amelyet fel kellene venni ! Van egy állítás, melyre nézve van egy - valamivel hitelesebb - másik, amely hangfelvételre is hivatkozik !

Ez a hamis mutatvány gyorsan megbukott ! Oszt' jó napot !
dr. prédikátor
A cuslág lesz a cigus fecalicus szóvívője???vajon mennyit kapott a fütyi-sz től ezért a műbalhéért???
coyote3
Na így már érthető, hogy miért épp most jutott eszébe Cusinak "kitálalni"... ))))))))))))
1magyar
Én sem indulok, adjon már valaki 50 milliót!
Pálinkafőző Rézüst
@tavaszi: jójskapista, mint látod, van az a pénz...:(((( Ez a ti stratégiátok! Ha valaki nem tetszik akkor: 1) karaktergyilkosság (pl. Fletó, Gordi) 2) megvásárlás: lásd a fidesz összetételét..:( 3) gazdasági ellehetetlenítés: pl. Neo FM, és tsai.
Ezt a kis hernyót, (möszöpösként is az volt) megvették. Ja és emlékszel, hogy a biznyákjában benne volt a zselés prütyi, a Szógyártó is?? És mi baja is lett? Ja semmi..Mert visszavonta a vallomását ez ügyben... Leült mások helyett nehány évet. Na most kapta meg a jutalmát ezért a kis Zusi faszi..
joopapa
@tavaszi: Jaj ne csináld már ezt velünk tavaszi, hogy nem reagálsz éles nyelveddel(vagy inkább érdes)és remek kritikai érzékkel:-)) De annyi realitás érzéked van mint egy két éves gyereknek! Ez a hír is mennyire életszerű? Semennyire, ki hisz ennek a szervilis seg...nak! De ne válaszolj, nem érdekel :-))
dr. prédikátor
@joopapa: hagyd már békén ezt a szerencsétlen fütyi-sz birkát!!!Nem tudod hogy nyaló , b...szó és sz...ró embert ? nem illik zavarni???
bukfenc
@tavaszi: tanyasi tavaszi!
Ezt beszoptad!
(a xopásban biztos rutinosabb vagy mint a tények kezelésében)
Hívj erősítést, és cserélj pelenkát!

Ne erököggy mee kiujjul az aranyered, oszt hólapáttal kee visszatolni! :))
joopapa
@dr. prédikátor: Jó talán vagy esetleg! De valami rokon vagy ismerős:) Mert olyan követelőző stílusban írtál, semmi légy szíves vagy valami kérés! De jó nem írok neki de csak mert ennyire erőszakosan kéred :)
whatthefuck
nem csak kiadják, de meg is írták helyette! :))
whatthefuck
Zuslag csak egyetlen egyszer tévedett, nem a megfelelő pártba lépett be. Ezzel a mentalitásával a FIDESZBEN lenne a helye(akkor még ülnie sem kellett volna, mert a haverok és persze Polt bevédték volna), de ami késik nem múlik, oda úgyis felveszik az alja népeket, lásd. tele van "büdöskomcsival".
összefogás
@tavaszi: És Te olyan h... vagy , hogy elhiszed, hogy ezek a szemeteket nem a FityeSS banda támogatja milliárdokkal?
Néz utána, hogy mit is tettek és még mit fognak tenni ezek a szemetek( SZÁZADVÉG)!
Ez már nagyon szemét dolog, semmi köze nincs a valósághoz, ez a mocskolódás a választásoknak szól.
Az meg biztos, hogy ezek után győzni fog a KORMÁNYVÁLTÁS!!!
F_Viktor
@Pálinkafőző Rézüst: Írod:
"Ha valaki nem tetszik akkor: 1) karaktergyilkosság..."

A fijjúk egyre erőszakosabbak (jéé, a náci Németország ugrik be nekem erről!), napvilágra került a 4. módszer a Welt 2000 esetében, már pisztolyt is tartanak a Zember fejéhez, ha az érdekük megkívánja.
Talán azt is hamarosan megtudhatjuk, hogy azt a pisztolyt használták-e Komáromi úr esetében?!
összefogás
@nyanya001: Az ilyen szemét aljas "ember" elmehet a b...p...-ba.
De azok is akik pénzelik!!!
GYŐZNI FOG A KORMÁNYVÁLTÁS!!!
összefogás
@nyanya001: Ez így igaz!!!
SZAVAZZ A KORMÁNYVÁLTÁSRA!!!
jozsefherceg
2005-ben készült hangfelvétel szerint, melyen Zuschlag arról beszél, hogy „Feri ki volt bukva” azon, hogy ő mennyi „lovettát” kapott 2004-ben.

„Nyíltan zsarolom most már a pártvezetést (...) Nem azt mondtam, hogy adjanak 75 millió forintot, vagy ötvenet. Hanem, hogy akkor nézzünk valami olyan feladatot, ami nekem egzisztenciális alapokat nyújt, meg a pártnak is”

mégis ki jelentette volna meg ezt a könyvet? baloldali cég? :D hogy aztán szóljanak gyurcsánynak, cusit meg vmi véletlen baleset érje?

hisz meg is fenyegette

mondom - ezt már eddig is tudtuk a lehallgatott beszélgetésből, most csak annyi történt, hogy az érintett maga is elismerte.

aki ezekután is gyurcsányra szavaz, az kiírta magát a tisztességes, magyar emberek közül. gyurcsányra szavazni szégyen és bűn.
összefogás
@coyote3: Szerintem nem Ö találta ki, hanem a SZÁZADVÉG mocskos FityeSSes tagjai.
SZAVAZZ A KORMÁNYVÁLTÁSRA!!!
jozsefherceg
@összefogás: te még akkor se ismernéd el, ha gyurcsány maga vallaná a bíróság előtt, hogy igen :D
összefogás
@joopapa: GYÁVA F... vagy mint a Ideg beteg BALTÁS VEZÉRED!!!
Nem is tudsz mit válaszolni, hiszen Te is tudod,hogy ez az egész történet a FityeSSes mocskos bandától ered.
SZAVAZZ A KORMÁNYVÁLTÁSRA, hogy ezek a szemetek eltűnjenek a büdös p...-ba!!!
F_Viktor
@jozsefherceg: Hercegem, majd ha Orbánról és maffia-bandájáról ellensége ilyeneket mond, akkor rájuk fogok szavazni:
"Gyurcsány nem akarja elfogadni a korrupciót, mi több, szerinte küldetéstudattal küzd ellene..."
Vagy:
"Tényleg az a baj, úgy érzem, hogy Ferinek üldözési... vagy küldetéstudata van. És ez betegség. Ezt nagyon súlyos betegségnek tekintem. Tényleg azt hiszi, hogy mindenki más hülye, korrupt, disznó, állat rajta kívül..."

Ezzel Gyurcsány lett a legbecsületesebb magyart politikus :-))))
összefogás
@jozsefherceg: Elment az eszed, miről beszélsz te f...?
Amit itt leírtál, az mind nagy hazugság, azt a Századvég emberei találták ki.
SZAVAZ INKÁBB A KORMÁNYVÁLTÁSRA!!!
jozsefherceg
@összefogás: századvég találta ki? :D

egy 2005ben a szakszolgálatok által lehallgatott beszélgetést? :D
amire gyurcsányapád is hivatkozik? csak ő a neki kedvező részt ollózta ki belőle...

nem tetszik a valóság,mi?

a gyurcsánybanda egy bűnbanda, aki rájuk szavaz, az hazaáruló.
összefogás
@jozsefherceg: Ez nagyon gyengére sikeredett f...!!!
INKÁBB SZAVAZZ TE IS A KORMÁNYVÁLTÁSRA!!!
joopapa
@összefogás: Miről hadoválsz vazze ki a GYÁVA F..! Vegyél vissza, össze keversz valakivel! én ellőbb utáltam a baltást mint talán itt senki, aki nálam jobban utálja a fidess maffiát és a don vittoriot az festi magát!!! A fa..ért kell engem valakinek mindig FELIDEGESÍTENI!!!
jozsefherceg
@F_Viktor: ugyanezen a felvételen hangzik el ez is :D

2005-ben készült hangfelvétel szerint, melyen Zuschlag arról beszél,
hogy „Feri ki volt bukva” azon, hogy ő mennyi „lovettát” kapott
2004-ben.

„Nyíltan zsarolom most már a pártvezetést (...) Nem azt mondtam,
hogy adjanak 75 millió forintot, vagy ötvenet. Hanem, hogy akkor
nézzünk valami olyan feladatot, ami nekem egzisztenciális alapokat
nyújt, meg a pártnak is”

tehát cusi kapott pénzt, gyurcsány tudott is róla, csak sokalta.
összefogás
@F_Viktor: Ez így igaz!!!
SZAVAZZ a KORMÁNYVÁLTÁSRA!!!
összefogás
@jozsefherceg: Te meg a tiédet.
SZAVAZZ inkább a KORMÁNYVÁLTÁSRA!!!
jozsefherceg
@összefogás: beteg vagy sajnos.

a választás tétje, hogy a 15%-t se érjétek el, és örökre eltűnjetek
coni
Gondolom a Hagyó pénzzel teli nokiás doboza után a "pénzzel teli széf" metafora után mindenki ráismer az értelmi szerzőre. 70 IQ alattiaknak szánják, remélhetőleg nincsenek sokan akik még egyszer beveszik..
jozsefherceg
coni te a pi-négyzet nagyságú IQ-dal inkább meg se szólalj!
ma hányszor imádkoztál gyurcsányapádhoz?
szablyafűrész
@jozsefherceg: Kislegény ! Mi volt az eredeti anyakönyvezett nicked, mert meglepően hasonlít a stílusod egy már ismertre !

Ja és ne felejtsd el soha megjelölni a forrást, hogy más is meggyőződhessen arról, nem a Fidesz vagy a Jobbik pártszabályzatából másoltál be !
F_Viktor
@jozsefherceg: Az idő bebizonyította, hogy nem úgy történt ahogyan írod, mert lemondása/lemondatása után Zuschlag nem kapott "olyan feladatot, ami nekem egzisztenciális alapokat
nyújt"-ott volna.
Sőt, cáfolandó az 51 millió is, ugyanis Zuschlag állítása szerint Gyurcsány ügyvédje, a párt tömött páncéljából fizette ki azt az 50 milliót amit az ő nevében kárenyhítés gyanánt visszafizetett. De hol van az az 50 millió amit a zacsiban kapott a nevenincs titkárnőtől? :-)

Interjújában (könyvében is?) az is hazugság amit Szigetváriról ír, ugyanis Szigetvári 2009 áprilistól lett bakinettfőnök.
Ezek után elmondható, hogy könyvét valamelyik fityeszes haverja írta. Esetleg Szíjjártó? :-)
szablyafűrész
@jozsefherceg: Kezdesz witzes lenni, "egy 2005ben a szakszolgálatok által lehallgatott beszélgetést? :D
amire gyurcsányapád is hivatkozik? csak ő a neki kedvező részt ollózta ki belőle..." bíróság játszotta le, !
- akármit ollózott ki belőle, ha elhangzott, akkor elhangzott és a már elhangzott módosításától sehol nincs szó !

Nem bonyolult ám ez annyira...
Cicamama55
@jozsefherceg: Azt ajánlom önnek, egy kicsit gondolkozzon el, mielőtt hazaárulózik...
tavaszi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
tavaszi
@gibgab: 00000000000000000000000000000000000000000000000000
Pálinkafőző Rézüst
@tavaszi: igen nagyon eftássi háessz vót... Ennyit is értek...Szó szerint...Sajnos...
soper
@jozsefherceg: Hercegem Ön hülye vagy egy agyhalott birka a pártirodáról. Ilyen elmebetegek miatt tart itt az ország.
troppauerhumer
Ilyen a FideSSmaffia... ők aztán akkor nem finnyásak, ha bűnözőket, szélhámosokat állíthatnak csatasorba - lásd székházvédelem, vagy vádaskodás Rózsa Floresre és most a Cusira alapozva - mert az ő pillanatnyi érdekeiket szolgálják. Viszont Portikkal bajuk volt, mikor Laborczékkal találkozott...
Amúgy meg érdekelne, milyen is az MSZMP címere, ami páncélszekrényen van..hihiihiiiii...
Végül ez a nájlonszatyor nagyon hajaz a nokiás dobozra, amit a Hagyó ellen hoztak fel, szintén választási időszakban, 2010-ben. Amiről azóta kiderült, hogy nokiás dobozok csak a FideSS propagandában léteztek, de arra kétségkívül jó volt, hogy hozzásegítse a FideSSt a 2/3-hoz.
Mondtam!
A FideSSidióták beleszeretnek Zuschlagba!
Ő lesz az etalon.
Gratulálok!
Egy talpig becsületes FideSS zsák a foltjára talált!
Börtönből szabadult sas lelke most végre rátalált a baltás gyilkosokat is hőssé emelő demokratikus rendszerre. És ha még meg is fizetik érte...
Ja, és jót nevettem!
A szellemes íráson, Zuschlagon, a FideSSen és ezen a tragikomikus országon.

DE!: szívből nevetni áprilisban akarok!
Manhattan
" 2006-ban Zuschlagot valóban támogatták Kiskunhalason, de azután, hogy a holokauszton viccelődött és ezért a mandátumáról is lemondatták, fel sem merült, hogy szocialista színekben újra indulhasson egy választáson. Az MSZP korábbi frakcióvezető azt is hazugságnak nevezte, hogy az ügyészségi vizsgálat idején behívta magához Zuschlagot, mert aggódott, hogy "az ügy esetleg feljebb mehet", a pártvezetés tagjait is érintheti. A börtönből tavaly szeptemberben szabadult egykori politikus a Napi Gazdaságnak ezt állította. Lendvai elmondta, valóban fogadta abban az időben Zuschlagot, mert a bajba jutott egykori képviselő többször kért tőle telefonon erre lehetőséget.

"Megdöbbentem, amikor a beszélgetés végén az ajtón kilépve számtalan kamera, újságíró várt. Zuschlag nyilván azt akarta bizonyítani, hogy mellette állunk, ami nem volt igaz" - tette hozzá. Lendvai szerint nagyon nem kell kutatni, miért vállalta a könyvet Zuschlag. Nyilván szeretné újra kezdeni az életét, ezért úgy gondolta, van az a pénz, "amiért korpásodik a haja". A megrendelőknek pedig érdeke, hogy minden kampányban legyen Őszöd- és Zuschlag-ügy."
Baksai
Nincs logika abban amit Zuschlag dumál. Azonkívül annyira buta, hogy nem fogja fel, amit most csinál az nem egyszerűen jellemtelenség, hanem ezzel önmagát bűnpártolással és adócsalással is vádolja ill. vagy elköveti a hamis-vád bűntettét. Jó esélye van ara, hogy visszakerüljön oda ahonnan kijött !!!
Dr. Felipe
Már az öszödi beszéd felmelegítése is szánalmas próbálkozás volt a fideSS részéről. Hamar ki is pukkadt don pinyő lufija. Erre előjönnek ezzel a még szánalmasabb szarsággal. Nagy szarban van a fideSS ha csak ennyire futja hogy egy börtöntöltelékre alapozzák a kampányukat. Ez csak az agymosott fideSS birkáknak való mantra.
szaboria1
Mai hír állítólag az újságírónak aki össze állította az anyagot feltörték az autóját és ellopták a laptopját belőle amin az összes Zuschlag anyag abban volt rögzítve.
Cicamama55
@jozsefherceg: Nagy politikusaink egy részére áll, hogy hazaáruló! Ők tettekkel ártanak az országnak,a magyar nép ZÖMÉNEK! Akik itt írogatnak, csak véleményüket írják le, az pedig nem hazaárulás!
vukkocska
@szaboria1: Persze. :) Ha már hétfőn meg fog jelenni, nem mindegy mit vittek el? Szerintem semmit. Ébren kell tartani a szarságokat, mert egyébként mivel gondolják, hogy nyerni fognak? Mert azzal a következő 4 évi programmal, amit el sem készítettek, biztos nem. Hasonló a helyzet mint 2010-ben, akkor sem volt. Ezért csinálhattak az országgal, amit akartak. Sötét, sunyi módon hallgatnak arról, hogy mi lesz, ha nyernek. Remélem nem fognak. Tényleg mindenkinek el kell menni szavazni. Mert aki nem megy, pedig változást szeretne, az a Fideszre szavaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.