Ráhel barátnőinek mobiljai miatt rendelték el a DNS-vizsgálatot. Fejenként 150 ezerért, lánybúcsús képek miatt – írja a Hír24.

A Hír24 rendészeti forrásból úgy értesült, az eltűnt iPhone 4s-ek Orbán Ráhel barátnőinek tulajdonát képezték. Információink szerint a telefonokat elsősorban azért keresik égre-földre, mert azokon olyan képek is voltak, amelyek a lánybúcsún készültek. Hogy pontosan mi látható ezeken a felvételeken, nem tudni.

Kiderült, kiknek a mobilját lopták el az Orbán-lagzin

Azt már korábban tudni lehetett, hogy az eljárás igen költséges – 50 ezer és 300 ezer forint körül mozog per fő –, ám ennek az „akció-sorozatnak" az ára végül 9 millió forintos összeggel zárult, ami 150 ezer forintot jelent személyenként – számolt be a lap.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Istenem !!! meddig keresik azt a két qrva telefont és főleg mennyiért!!! És csupán csak azért mert a nagyságák nem tudtak viselkedni a lánybúcsún??? Beszarás!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
postamester
Leánybucsús képek ??? Esetleg leszbikus tartalommal, szenvicsben ??
Ezért lett nemzetbiztonsági ügy ??? Mi meg ezt el is hisszük...
Mobil123
Istenem !!! meddig keresik azt a két qrva telefont és főleg mennyiért!!! És csupán csak azért mert a nagyságák nem tudtak viselkedni a lánybúcsún??? Beszarás!!!
postamester
@Mobil123: Nekik ( akik vannak a képen ) már biztos, hogy nem kínos...
Az örömapának viszont kurvára kínos lehet !!!
bakegya
A nőgyógyászokat,pszichológusokat,gyóntató atyákat és a lánságukat búcsúztatók volt szeretőik nem kellene kivallatni?
Némi jutalom ellenében hozza már le az RTL-költségkímélettel-ideje lenne már megtalálni azt a két nyavajás telót,de még a falopó traktorost is.
Mobil123
@postamester: Lehet hogy már nekik is!:-))
leszúrt rittberger
Ha tényleg valami kényes képek lettek volna rajta, az illető felajnlotta volna már rég még a kampányban vagy az egyik, vagy a másik oldalnak megvételre, vagy simán csak feltette volna őket valahova...
postamester
@Mobil123: Aki az ilyen videóra vállakozik, annak utána sem kinos...:-))))
postamester
@leszúrt rittberger: Soha nem tudjuk meg, hogy nem igy történt...
Mobil123
@postamester: Hát ha még is na! :-)))
Szvetlana
9 millióért mennyi Iphont lehetne venni? Persze kínosak lehettek volna azok a fényképek ha nyílvánosságra kerülnek.
De miért a pincért gyanusították meg? És a többi lakodalmas alkalmazottat? Azok honnét tudták (ha tudták) hogy kinek a telóját kell ellopni???
Lányok, itt valami nem passzol:))
human
@leszúrt rittberger: Az is nehezen elképzelhető, hogy egy mezei zsebes járt arra és pont az Orbán lagzin támadt kedve lopni, az ország legjobban védett emberénél. Nem életszerű.
Katalina62
Felelőtlenül, vagy gátlástalanul viselkedő nők miatt kellett közpénzből erre egy vagyont költeni? Ez, vagy hazugság, vagy hatalommal való visszaélés!
Dr. Felipe
Akkor egy szép napon azok a képek nyilvánosságra is fognak kerülni, mert minden kompromittáló fénykép sorsa az hogy nyilvánosságra kerül. Csak idő kérdése hogy mikor.
ila51
közben meg már rég bejelölték magukat rajta az interneten ? mármint a felrakott képeken ?
1magyar
Nem nagyon érdekel kinek a mobilját lopták el, de ne közpénzen derítsék ki,illetve ne kapjon több figyelmet ez sem mintha az enyémet lopták volna el!
DNS vizsgálatot szerintem csak gyilkosság esetén lehetne.
bencemacska
Szerintem annyira berúgtak a kis ribik, hogy nem tudják, melyik klotyóba ejtették!
coyote3
Csak nem volt rajtuk olyan kép, amiben a búcsúzó lány "szendvicsben " volt? :))))
nemkati
@Mobil123: Valld be, hogy nálad vannak a mobilok! Tudod, nomen est omen! :)
JAJMÁR
Ki tudja kit keresnek ennyire és miért? Mi történhetett ott? Egyszer úgyis kiderül ... de a telefonlopás ürügy gyanús...
JAJMÁR
@JAJMÁR: 15:31 bocs, helyesen: ürügy-gyanús!
dömdödöm
Marhaság az egész ,nem volt semmilyen dénes vizsgálat szerintem,ez egy pszihikai hadviselés a tolvajjal szemben hogy véletlenül se merje felhasználni a fotókat mert
könnyen lebukhat mert precíziós bombákat vetettek be ellene .
A másik megoldás lenne hogy a az ORFK kiad egy közleményt ,a raboló úr a telefont megtarthatja ,ha talál kompromittáló fotókat azt legyen kedves törölje ! :-)
naaki
Nem hiszem, hogy bármelyik pincér, szakács, gyepmester vagy műlovagló nyúlta volna le a telefonokat. Talán a lányok vadabbak voltak mint Michelle Wilde és hamarosan home videókon csodálhatjuk meg azt a tudást, amit a lányiskolákban szigorúan ellenjavallnak.
postamester
@dömdödöm: Lehet, hogy sanyabá küldött pár SMS-t ???
nezelodo
Csak nem azért idegesek, mert az ő köreikben érintetlenül kell férjhez menni, és az a fránya telefon meg tud valamit?!?
nyanya001
" A Hír24 rendészeti forrásból úgy értesült, az eltűnt iPhone 4s-ek Orbán Ráhel barátnőinek tulajdonát képezték. Információink szerint a telefonokat elsősorban azért keresik égre-földre, mert azokon olyan képek is voltak, amelyek a lánybúcsún készültek. Hogy pontosan mi látható ezeken a felvételeken, nem tudni. "

DNS vizsgálat súlyos milliókért ! A kórházaknak meg nincs pénzük gyógyszerre !
dömdödöm
Ha klinton nem bukott bele hogy anno a monika lujinszki lepipázta ,akkor senki nem bukik bele semmibe :-)
Manhattan
Ezek szerint, sem állam, se nem szolgálati titok nincs az ellopott telefonokon mögött... Valszeg' pornóztak, vagy vetkőző fiúkat ízlelgettek a lányok Ráhelke lyánybúcsúján, és azért lehetnek cikik a fotók?! Az lehet nyilvános, amikor a nemzetet szívatja a kétharmad?
laszlobihari
Tipikus példája annak amikor a morális felcserélődik az orálissal!
Manhattan
Vajon más bulifényképeire is pazarolnának ennyit? Közpénzből!?
Manhattan
Szerintem már rég meg van az a telefon. Csak magáncélra használtak fel 6 millió forintot.
Igazi Trebics
Ajjaj! Azt hiszem annó, páran elsápadtak a hír hallatán, oszt még a mosoly is lefagyott az orcájukról !
Mobil123
@postamester: Én csak Téged akartalak optimistává tenni (én nem szok az lenni) :-))
bakegya
@Manhattan: jaj hát dehogy "közpénz"olyan nincs is talán-mert akárhányszor pl nőnapolni próbáltunk,csakkk egy szál virágra jutott...
STADIONRA AZ MÁS...ÉS HÁT MINT TUDJUK MIT VIHETNEK HAZA A SZŰK PARLAMENT BEN SEGGELŐ HONGATYÁK ÉS AZ A NÉHÁNY PENDELYES IS-
ennél csakk a bunkó bankárok -és a kapitális multik gazdagabbak-ennek a szegény o.rasinak meg a munka alapú társadalomban mennyire megdolgozni volt kénytelen bennünket a zseni aptya azért a pucér két telóért.(genomorfózis rasi telefonra...)
sentinel216
Ahogy elsőre ránéztem a fotóra, biz' Isten azt hittem Bódi Margó, a dísz cigány Guszti asszonykája feszít abban a luxus autóban.
soljanka
Na ez is olyan fontos nemzetbiztonsági ok volt, mint Fácánölő-Lézer külföldi kiruccanása:)
kkalman
Lehet, el se lopták azokat a telefonokat. A lehetséges kompromittáló fotók miatt megy a cécó, amik a telefonokon lehetnek. Ezzel a lopás históriával akarják elterelni a figyelmet a fotókról.
Jó játék ez hülye gyerekeknek, csak nagyon drága.
micfild
@Manhattan: én meg azt nem hiszem el, hogy telefonlopás áll a DNS-vizsgálat mögött.
de én folyton kombinálok.
DNS vizsgálatot más okra viszont el tudok képzelni könnyedén...
human
Ha tényleg ciki képek voltak, akkor gondolom azok nem összeegyeztethetőek Orbán mélykeresztyén hitvallásával és nevelésgyakorlatával. Mert hogy is vezethetne egy népet, ha a saját lányát sem tudja az erkölcs útján tartani. Ezt nem tudhatja meg senki.
surdillo
@dömdödöm: Sajna volt és nem a vendégek,hanem az alkalmazottaknál,fenyegetéssel!!!Ne mosdassa a szerecseneket!!!
Fradigege
Na, jó! Ráhel-ka(héber női név) szerintem meleg. Nem a felhevült porszívóra gondolok a lány buliról. Tipli van a NEMZET-asztalától közgépestűl-rogánostúl-demcsák jancsistűl! Nagyon messze van ez EMESE-álmától. Emese Magyar volt. Ezek? Mi ez? Mik ezek? Kézen fogva sétáljanak el ezek a szarcsánnyal! Nincs szükség ezekre. A kereszténység ezeknek messziről integet.
Desischado
Szerintem sem ez az igazi sztori, vagy ha mégis, előbb utóbb megtudjuk mi van a képeken. A netre felkerülhetnek, de én azt mondom, más lehet ezeken a telefonokon, amibe akár bele is bukhat a banda! Ezért megy a hajsza utánuk! Várjuk ki a végét, mert egyszer úgyis napvilágra kerül az igazság!
Fradigege
@Desischado: Igazság? Majdha a másik oldalunkra fordulunk és a seggünk a hideg falhoz ér. Akkor felébredünk. És arra ébredünk fel, hogy csak a móka és a kacagás marad nekünk. A dns egy nagyon fontos dolog. Márcsak azt a ki...ott iphone, ippodoteteötete kellene megtalálni azokkal a dns-kel. Ha 9 millió, akkor 9 millijó! Én simán csináltam volna egy 9000 milliárdos dns-t.
archer
Csak képzeljétek el,
mi lenne, ha mondjuk Obama lányának a menyegzőjén tűnne el,
bár mi is..!
Mindenáron kézre kell keríteni,
a tolvaj férget..!

és akkor is ezt mondanám,
ha Gyurcsány Anna esküvőjét gyalázná meg így valaki..!
Bástya Elvtárs
SZÉGYEN! Ha ez a családom lagziján lett volna, én veszek a két érintettnek 1-1 mobilt ajándékba! Nem verem nagy dobra az eseményt!!! ÚRIEMBER így cselekszik!
evacica
Kedves TEK , ha ez tényleg Orbán Rachel barátnőinek a mobilja, és valóban a lánybúcsú fotói voltak rajta , akkor nagyon rossz emberektől vettek DNS -t ! Nem a személyzet köreiben kell keresni a tolvajt, ami szerintem elég alávaló dolog volt, mert ki is lophat, ha nem a dolgozó. Talán a saját baráti körben nőtt lába annak a mobilnak, nyilván a fotók miatt! evvel együtt felháborító, hogy ennyi pénzt költöttek erre, talán kulturáltan kellett volna viselkedni a lánybúcsún és akkor nem lennének kompromittálók a fótok! Kérdem én és ezt miért NEKÜNK adófizetőknek kell fizetnünk, mért nem Orbán fizeti a saját pénzéből? Mi köze a népnek a lánya esküvőjéhez, ez magán ügy és nem állam ügy, th nem közpénzen kell DNS vizsgálatokat csinálni! Orbán visszaélt hivatali hatalmával. Ha Gyurcsányt meghurcolták Sukoróért, hogy vissza élt beosztásával, mellesleg nem történt semmi, de besározni az ellenfelet lehetett, akkor ez bőven visszaélés volt hivatali hatalmával!!!
mate03
@nyanya001: Látod Viktor?! Nem kellett volna, meghívni a tolvaj haverokat!
bakegya
@micfild: és ha igaz -az óvatlan anyuka-csöbörből vödörbe!-gondolom először a bankszámlát vizsgálta le aztán a többit-sok van ilyen-olyan,no de ez az orbánlányt búcsúztató dilimozi -egyáltalán nem vicces.
mariaberta
És a lánykák mitől tartanak? Netán túl "erkölcsös "-re sikerült a leánybúcsú??
mariaberta
@Bástya Elvtárs: Kérdésem? Hol itt az úriember???
Senara
Beszélgetés , apa és lánya között ! Milyen volt a leánybúcsú ... volt ott minden , mi szemszájnak ingere ... ...a koszorúslányok telóján vannak a képek megmutatom apa ... parancsom a következő eltüntetni X N és X Y telefonját .
dragonfly
@Manhattan: Azt hiszed, tényleg egy kis porno fotóról van szó?
Ha megtudhatnánk,mi ez, borulna minden!
dragonfly
@human: Ha ilyen derülne ki, két nap múlva a kutya sem törődne vele...
csa-csa
bárki, bárkitől bárhonnan lop mobilt kifizettetném a rohadékkal a DNS költségét!!, meg ahány éves annyi évre lesittelném a curva anyját!
aloe
??? még mindég ezt tárgyaljátok??? te jó ég !!! Ha ti normálisak vagytok halljátok???...számít??? valamit is???
jancsik68
@csa-csa: Egy szar mobil ellopásáért ekkora balhét csinálnak. MAGÁNNYUGDIJAK ELLOPÁSÁÉRT MIÉRT NINNCS EKKORA FELHÁBOROSODÁS!Ezen nem háborodsz fel!Ja az nem a viki lányának a telefonja volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.