"Mi nem elbújni akarunk a küzdelmek elől, hanem benevezni a jövő nagy versenyeibe és ott győzelmet aratni" – üzente a Facebook-oldaláról tájékozódóknak Orbán Viktor, három nappal a Fradi-stadion átadója után.

A miniszterelnök saját kis világának eme híre azért érdekes most, mert nem éppen azt mutatja be, amit a rosszindulatú felforgató médiumok három napja: ebből a videóból is kimaradt valahogy a füttyögés, helyette egy másik üdvrivalgást vágtak be Orbán beszédének végére.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
"A Chelsea focicsapatának meghívása: 800 millió forint.
Gripen típusú vadászgépek suhanása a fradi stadionja felett: 80 millió forint.
A meccs utáni fideszes állófogadás: 8 millió forint.
Fizetett statiszták a lelátón: 800 ezer forint.
De az érzés, hogy Orbán Viktort kifütyülték demagóg beszéde alatt: egyszerűen megfizethetetlen..."
/by: dr. Dániel Péter
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Mondtam én hogy rosszul fogta fel ez marharépa.:-)
bencemacska
Erről a képről arcfelismerővel be lehet gyűjteni név szerint a nem lelkesedőket?
Én találok itt morcosokat is, pedig ez megvan dolgozva! Még az üres helyek sem látszanak!
Yoda69
"Mi nem elbújni akarunk a küzdelmek elől, hanem benevezni a jövő nagy versenyeibe és ott győzelmet aratni." – üzente Facebook-oldalán Orbán Viktor.

Te szerencsetlen barom! Oda nem benevezni kell, hanem bejutni!
Erted, zsirdiszno?! Ez nagyon nagy kulonbseg.
bögöbö
Hej, az az ügyes technikus, aki Mesterházy beszédében anno felerősítette a "Kötelet!"-bekiabálást, micsoda füttykoncerttet tudna varázsolni ebből az anyagból! :)
soler
@Yoda69: Majd lesz nemzeti olimpiádé.
Manhattan
"A Chelsea focicsapatának meghívása: 800 millió forint.
Gripen típusú vadászgépek suhanása a fradi stadionja felett: 80 millió forint.
A meccs utáni fideszes állófogadás: 8 millió forint.
Fizetett statiszták a lelátón: 800 ezer forint.
De az érzés, hogy Orbán Viktort kifütyülték demagóg beszéde alatt: egyszerűen megfizethetetlen..."
/by: dr. Dániel Péter
Manhattan
Az éremesővel hazatérő kajak kenu csapat meg fapadoson utazik. Szégyen:-(
lajospapa
Láttam a másik felvételt is. Ki hamisít?
Hellcat
Ezt hívják úgy, hogy mocskos kommunista propaganda...fideszes kivitelezésben.
Hellcat
@Manhattan: Éremtáblázat ELSŐ helyén végeztek aztán ez van...mocskos fociba kell a pénz mert a diktátorbánnak ez a mániája...
karma1
Ha nem haragudtok meg erte, en inkabb azt mondanam, hogy mindenki "Heil"-lel udvozli a Fuhrert ezen a kepen... Szerintem FELELMETES!!! Aki a photoshopot csinalta, az olyan fiatal (vagy hulye) lehet, hogy nem latott meg kepeket a Birodalmi idokbol,... Hitler idejeben volt divat ez az udvozlesi fajta... Remlik mar valami, idiota s@ggnyalok? Megint elbaltaztatok valamit, de ezt most nagyon! (Ez az utobbi 2 mondat a photoshoposoknak szolt, akik meg orban tanacsadoinal is korlatoltabbak...:o((((
dömdödöm
Felhívás _! Ne menjen ki a meccsekre az aki ingyenjegyet kap .
A Ferencváros valós nézőszámára vagyunk kiváncsi ezért fontos olyan menjen csak ki
aki fizetett a jegyért vagy bérletes . Nem csípjük a kozmetikázást meg a trükkös kábítást :-(
F_Viktor
Ha Orbánt tényleg a foci, a játék érdekelné, akkor a fociba öntött 100 milliárdokból pár milliócskát ide is juttatott volna, mert ők legalább világszínvonalon rúgják a bőrt:

"A magyar csapatnak kvalifikálta magát, ugyanis az aktuális világranglistán a harmadik helyet foglalja el, ezzel pedig automatikus résztvevője lett volna a világbajnokságnak, ha az anyagi nehézségek elhárulnak. Igen ám, de nem hárultak el, így a csapat lemarad a tornáról…

A magyar értelmi sérült válogatott négy évvel korábban dél-afrikai vb-n ott lehetett és nagyon jól szerepelt, többek között a németeket is megelőzve negyedikként zárt a csapat."

A kőkemény magyar valóság, ez szégyenteljes…
www.fociclub.hu/2014/08/a-kokemeny-magyar-valosag-ez-szegyenteljes/
Tulipánfa
A népbutító hatalomimádó, semmitől sem riad vissza, hogy kontraszelektált szolga állományával hirdettesse a sikerét. Pedig újabb milliárdokat sikerült elköltetnie a közösből saját mániájára.
Hellcat
Észak-Korea szaga van ennek komolyan mondom :D Holnap kirakja a videót amiben a fradi meg is nyeri a meccset :D
Desischado
Fényezheti magát ezerrel, akkor is kilátszik a lóláb rendesen!
Toby
A kurucinfón ebben a tárgyban van egy értelmes, mindent elmondó fotó egy feliratról, amely az arénában díszeleg, felsorolva, hogy kik voltak azok a szentek, akiknek köszönhető az aréna !
Azt lehagyták róla, hogy mindezt az adófizetők pénzéből tette az őrült elmebeteg és janicsárjai !
1magyar
Ha tudná,hogy vidéken mennyire ujjongva szidják a stadionokért! Sok éhbéres ember 3 műszakban és közmunkások,akiknek nemhogy jegyre még buszköltségre sem jutna 20 évig sem egy ilyen meccsre!
Senara
Felesleges kozmetikázni a felvételt , kifütyülték ő is hallotta letehet látni a meglepetést szinte megdermedt . A statiszták tapssal próbálták elnyomni és ezt nagyon sokan látták élőben . A javítót változat teljesen felesleges . Nagy pénzbe mernék fogadni ... ha lenne :-)) Soha többet élőadásba nem szerepel . A rádió és köztévé alábeszélős show-jában meg csak azt kérdeznek ami megengedett kritika nélkül .
silber13
@1magyar: De nem tudja, sőt, biztos, hogy nem is érdekli, mert az ezek iránti és egyáltalán a lakosság közérzete, hogyléte felőli érdekélődést méltóságán alulinak tartja. Ez a valódi hungarofób megnyilvánulás!Hát ez a szégyen!
Cicamama55
@F_Viktor: Nagyon felháborodtam ezen a híren tegnap! 8 millió forint, szemben a nem létező magyar focira kidobott milliárdokkal... Gyalázatos dolog! Mondjuk, ha időben jelezték volna, hogy nincs meg az összeg, biztosan a nép által összegyűlt volna! Nem állt a szervező sem a helyzet magaslatán! Igazán sajnálom ezeket a fiatalokat, mert nekik már maga a részvétel felemelő érzés lehetett volna, s hát ki tudja mire lettek volna képesek?! Rájuk nem lennének büszkék?! A nagyon vallásos, Jóistenhez közel álló Balog úrék-KDNP- sterilizálva van a szociális érzéstől, önzetlen segítség nyújtásától az biztos!!!Kutya kötelessége a sérült emberek támogatása, felemelése!
F_Viktor
@Cicamama55: Nem csak fellengzősen dumálni kellene a sport támogatásáról, hanem legalább a sikersportágak mellé anyagilag is odaállni. Ez az eset is bizonyítja, hogy a labdarúgásba ömlesztett milliárdok mögött is csak a hazugságok, a féktelen lopások, a mutyik állnak. És tengernyi ellenőrizetlenül elköltött közpénz...
Cicamama55
@F_Viktor: "Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain csatára példamutató jótékonyságra szánta el magát: a svéd futballklasszis pénzügyi támogatásával lehetővé tette Svédország anyagi gondokkal küzdő értelmi sérült labdarúgó-válogatottjának világbajnoki részvételét Brazíliában. Mindeközben a hasonló nehézségekkel küzdő magyar csapat itthon maradt."
F_Viktor
@Cicamama55: Nem tudom milyen a svéd adórendszer sport ügyben, de nálunk Orbán lehetővé tette, hogy társasági adókedvezményből milliárdos közpénzekkel támogassanak olyan sportágakat amiket maga a nagy vezír látványsportágaknak keresztelt el labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, vízlabda, jégkorong).
Tehát nem a Zemberek feladata a példában említett labdarúgó szakszövetség támogatása, minderre lehetőség van közpénzből megtenni.
Ja, hogy ezeket a TAO pénzeket majdnem egyedül a felcsútiak zsebelik be??? 3 év alatt 6,8 milliárd forintotos támogatást kaptak (6 800 000 000), s a világ élvonalába tartozó magyar értelmi sérült válogatottnak nem jutott 8 000 000? Ennek okáról magát Orbánt kellene megkérdezni!
Cicamama55
@F_Viktor: Csak azért említettem, hogy ott lett segítség. Természetesen teljesen egyet értek a hozzászólásával, hisz magam is őket, a kormányt hibáztatom! Az egész politikájuk azt sugallja, aki beteg, sérült, rokkant az hasznavehetetlen, felesleges kolonc a társadalom nyakán! Kíváncsi lennék, ha netán-nem vagyok rossz akaratú, nem kívánom!!!-születne neki egy sérült unokája, változna-e az eleve nagy hátrányokkal élő emberekről a megítélése/?!/
Jankó123
Már kipihente az éjszakába nyúló utószinkron fáradalmat.
Az egész éjszakát a stúdióban töltötte a "mester"!
:-)))
F_Viktor
@Cicamama55: Orbánnak csak a hozzájuk hasonló tökéletes emberek számítanak értéknek. Vagyis akik rinocéroszt meghazudtoló vastag bőrrel, felszívódott gerinccel, enyves kézzel rendelkeznek.
Cicamama55
@F_Viktor: Igen, tartják magukat a "szállóigéjükhöz"! Minden ember annyit ér, amennyije van...És itt nem a szürke állományra célzott ugye...
bakegya
Vicctor nem viccel -nincs lehetetlen,nála!-csakkk pénz,pénz a köbön...
rosalinda57
lajospapa : Teljesen egyetértek veled. Én is néztem a közvetítést élben és bizony eléggé hangos volt a fütyülés. Tehát itt valaki hazudik vagy a hangtechnikus baromira tudja kivágni a szöveg mögötti füttyszót. Lehet, hogy az ostobákat akár hülyének is lehet nézni, akik rájuk szavaznak, de azért nem mindenkit. Mindenhol "kilóg a lóláb" valamilyen formában. Na ez az a politika, amelyet folytatni akarnak. Én személy szerint nem kérnék ebből az idióta folytatásból.
pityuka
Kár minden szóért és trükközésért. A nemzetmegvezetőt kifütyülték és elküldték a ..csába. A fiam kint volt, élőben élvezte az előadást.
bogyoné
A félig felemelt jobbkéz NAGYON EMLÉKEZTET VALAKIRE!!!
Dr. Felipe
riporter: Miniszterelnök úr, mit szól ahhoz hogy önt kifütyülték a stadionavatón?
vicctor: Nem fütyültek ki.
riporter: De hát mindenki látta és hallotta hogy volt fütty.
vicctor: Nem volt fütty, taps volt és éljenzés.
riporter: Ön mit szól ahhoz hogy a Ferencváros kikapott a nyitómérkőzésen?
vicctor: Kikaptunk? Nekem azt mondták hogy mi nyertünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.