Gyermeket vár Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége – írja a HVG.

A lap azt írja, a korábbi miniszterelnök ötödik gyermeke februárban jöhet világra, arról azonban nincs információ, hogy fiú vagy lány lesz. Gyurcsány Ferencnke négy gyereke van, kettő az előző, kettő a mostani feleségétől.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

laszlobihari
@Csizmás Kond: Nyelvében él a nemzet, de a nyelvével még soha senki sem nemzett! Ennyit a szofisztikai elemzésedhez, ja igen, nincs igazad.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Magánügy, míg a sajtó nem csámcsog túl sokat rajta!
1magyar
Kései baba. Hány éves a Klára asszony? Bár ezeknek örülnek szülők legjobban,mert már több idő és tapasztalat van, nem szorong annyira az anya sem.
bakegya
Hasonló elképzelésem van nekem is-ÁLDOTT ÁLLAPOTRA VÁROK,DE A MAGYAR POLITIKAI ÉLETBEN-mert ami most kihordásra ítéltetett az akkora bűnben fogant,hogy ...abból nem csakk magyarnak de még a velünk eddig szövetséges népeknek is csakkk békétlenséget fakaszt!!!
dömdödöm
kef... reggel ,éjjel ,és este . Megkútuk ! :-)
dömdödöm
@JAJMÁR: már tudom mi a DK rövidítés valódi értelmezése .
Dobrev Klára :-)
JAJMÁR
@dömdödöm: 10:06 Ezt a sziporkázó humort, ami ma jön belőled, még a Gyurcsány is megirigyelhetné :-D
perfekt
@dömdödöm: 9:07.----10:06---ra :-))) :-))))
perfekt
@bakegya: 9:34-re jól értelmezem--babád lesz???Szerelemben fogant az kedves--és nem bűnben.Legyen ő egészséges--veletek együtt--és boldog világ is majd eljön--reméljük még reánk is--de ő reá bizonyosan:)))
Csizmás Kond
Hogy hogy ismét, aki egyszer apa lesz az örökra az is marad.
karma1
@Csizmás Kond: Idefigyelj, te nagyon szorszalhasogato! Ha jartal volna magyar irodalom orakra, ismerned a magyar nyelvet annyira, hogy bizony , ha Buga Jakabne szul. Gondor Boriska ISMET terhes lesz, immaron a 9. gyermekevel, akkor azt a magyar nyelv igy fejezi ki: "Bugane Gondor Boriska ismet ANYAI oromok ele nez", pedig hidd el, ott van az elso 8 gyereke is, akiknek o az egyetlen es igazi anyukajuk, de most ISMET anyuka lesz...

Amikor ferfirol beszelunk, aki ugyan mar apuka, de a FELESEGE ismet terhes, akkor nem azt mondjuk, hogy "Gyurcsany Ferenc APAI OROMOK ELE NEZ, mert az egy picit lagymatagon hangzik igy... Ezert a magyar nyelv a ferfiak eseteben ferfiasabban, egyszerubben fejezi ki magat: "Gyurcsany Ferenc ismet apa lesz", holott O sem dobta el az elozo 4 gyereket...

Vagod mar?
Csizmás Kond
@karma1: Az örömök ismétlődhetnek de a tények nem.
...vagyis anyai, apai örömök ismételhetődnek, újból át lehet élni a születéssel járó boldogságot de a helyes magyar kifejezés szerint apa vagy akár anya ismételten nem lehet ha már az, mert az azt jelenti, hogy ez előzőt elfelejti, semmisnek nyílvánitja, már nem érez úgy stb.
...ilyen ha az ember csak az írott szövegen keresztül éli át a nyelvét...
Mobil123
Gratulálok és jó egészséget kívánok.
karma1
@Csizmás Kond: Na , nagy nyelvszakerto, akkor hogy irnad le ezt a tenyt? Gyurcsany Ferenc ismet gyermeket var? Mert ugye ez egy baromsag lenne. Az is, hogy a felesege gyermeket var.
Tudod, te sosem voltal terhes, tehat nem tudhatod: ha valaki aldott allapotba kerul, az nem VARJA a gyereket, hanem az JON, ha akarod, ha nem!

Reszemrol a kukacoskodasodra mara mar nem vagyok kivancsi, a hirhez erdemben nem szoltal hozza, de engem mar piszkaltal a hozzaszolasoddal, osszehozva az elmenyeimet az irott szovegen at...

Hogy tudd: a lanyommal nem levelezunk, hanem ELO magyar nyelven beszelunk, csak nem ekkora okorsegekrol, mint te...
Csizmás Kond
@karma1: Először is nem választanám külön az apát és az anyát az örömök átélésében...hacsak nem erőszak ahol az egyik öről és a másik nem...
...és már számtalanszor elmondtam ha idegesítelek ne szólíts meg...persze én ezután is megteszem ha úgy érzem hogy ki kel igazítsalak..:)
laszlobihari
@Csizmás Kond: Nyelvében él a nemzet, de a nyelvével még soha senki sem nemzett! Ennyit a szofisztikai elemzésedhez, ja igen, nincs igazad.
silber13
@Csizmás Kond: 12:02-re : ritka nagy ökörség, amit írsz!:-)))
Csizmás Kond
@silber13: Mindenki a hozzáillőt veszi észre legelőre...az ökör az ökörséget, a disznó a disznóságot, a bolond a bolondságot...:)
karma1
@Csizmás Kond: Te meg nyugodtan kimehetsz a "legelore"... Magyarbol egyes! A mondatod helyesen: MIndenki a hozzaillot veszi eszre legeloszor...
Csizmás Kond
@karma1: most épp ott vagyok...kint a zöldben...:)
karma1
@Csizmás Kond: 12.28-ra: Helyesen: Na ne mondd!... mert hogy ez felszolito mod, ket d-vel...

Ja, a nyelvtanora ingyen volt...:o)))
karma1
@Csizmás Kond: 12.51-re: Az jo, erezd magad jol, ne dolgozz tul sokat, az is megarthat ilyen valtozekony idojarasban!...:o)))
Csizmás Kond
@karma1: köszi...:)
amúgy itt szép napsütés van enyhe széllel, az árnyékban meg kimondottan kellemes, a sör hideg, az asszony félig pucér...:)
karma1
@Csizmás Kond: Szivesen...:o)) Mit mondjak, az eg sotet, a szel hidegen fuj, a TV-ben eppen a kedvenc rugby csapat jatszik , a kavem eros volt, es a Papa ideges a meccs eredmenye miatt,...:o))))
Csizmás Kond
@karma1: ...este éjszaka miért kávézol ?
karma1
@Csizmás Kond: Jut eszembe: ha a kedves nejed felig pucer, akkor mit keresel TE meg mindig a gepnel??? Nyugtass meg, hogy minden rendben van, es jol erzitek magatokat mindketten, ugye Cicus?...:o))
Csizmás Kond
@karma1: a nejem napozik, még a melltartóját is kikapcsolta..én meg inkább az árnyékot kedvelem...és ilyenkor a legnyugisabb netezni...:)
karma1
@Csizmás Kond: Mert egesz nap dolgoztam, faradt voltam, es amikor hazajovok, altalaban mindig iszom egy kavet... Ugy amugy baromi alacsony a vernyomasom, a doki bacsi mondta, hogy nem baj, ha ezzel tartom magam ebren, meg mindig jobb, mint barmilyen mesterseges bogyo...:o))) Egesz nap nagy a zsivaj, ez az ossz kivansagom: leulni es meginni egy kavet...:o))
Csizmás Kond
@karma1: vérnyomásra próbáltad a vörödbort ?
A kávé másodlagoson hat a vérnyomásra, előbb az idegeket stimolja fel és azok szűkítik az ereket, szóval nem a legjobb megoldás.
karma1
@Csizmás Kond: Ebben igazad van, de en nem iszom, eloszor is, mert nem szeretem, masodszor, mert szinte allandoan kocsiba kell ulnom, illetve 12 orankent biztos (35-40 perc a meloba, majd onnan este haza ugyanennyi...) A vorosbor valoban jot tesz meg a koszoruereknek is, ebben tokeletesen igazad van...:o)) De ilyen oregen mar nem valtoztatok tul nagyokat a szokasaimon, aztan meg Ember sem iszik, es egyikunk sem dohanyzik...

Koszi a jotanacsot, azert, ha vegre majd lesz valamikor egy szabadnapom (jovo penteken) akkor kiprobalom, es becsuletesen el fogom mondani az eredmenyt... (errefele nagyon jo minosegu borok vannak, helyi termesuek, de alacsony 4-8-11 %-osak)
Csizmás Kond
@karma1: a vérnyomásra még jó a fekete ribizkeszörp...ha már a bor nem lehetséges...
karma1
@Csizmás Kond: Koszi, ez van itt boven (Ribena), az johet! Fincsi!...:o))
bakegya
@perfekt: kedves tőled a jó kívánság,de az általam igen tisztelt emancipált nő,Dobrev Klára női nemről alkotott -és a közéletben is otthonosan mozgó női nem általános véleményével lehetek képes csakkk azonosulni.
Nekem már van annyi gyermekem ahányat manapság igen bátorak,és nem mellesleg nem átlagos jövedelemből élők engedhetnek meg maguknak a mai Magyarországon.
Már az unokáim várhatom -de azokat nagyon-a két utolsó most doktorál-de párjuk nincs még-mindkettő az én szép de nem könnyű szakmám választotta,így aztán a gyermekvállalás is kitolódik,de nem baj.
Kláráékra visszatérve-mindíg örülök ha szinvonalas családok vállalkoznak több utódra.
Remélhetőleg békében sikerül felnevelni egy egészséges új generációt-szabadságharcmentesen!
perfekt
@bakegya: Bocsánat ,ezt nem tudhattam---sértőt pedig aligha mondtam.És gratu neked nektek---jókívánságaimat azért kérlek ne utasítsd el
világlátó
A gyermek érkezése nagy öröm. Jó erőt és egészséget minden gyermeket váró kismamának, gondoskodó elhatározást, tettekkel bizonyított határozott lépéseket minden apának Magyarországon! Ezt kívánom Gyurcsányéknak is.
Proli
És majd úgy jár, hogy a felnőtt gyerekeit nem veszik figyelembe mint az átlag emberét?
Mert itt Jenőben a negyedik gyerek jött olyan későn, hogy a három már nagykorú és semmi nem jár "az egykére!"
Cicamama55
Mint minden kisgyermek születésének örülök, ha az szerető, biztonságot nyújtó családba érkezik. Örömteli várakozást kívánok a családnak!
bakegya
@perfekt:ugyan,nagyon kedves amit írtál,én viszont hibáztam mert nem nyomtam a tetszikre.
szandokan
@bakegya: Én is gratulálok, habár ha színvonalas családról van szó, akkor nem igazán Gyurcsányék jutnak az eszembe elsőnek...
mariaberta
Amellett, hogy gratulálok az örömteli hírhez, jól szórakozom Csizmáskond és karma levélváltásán. Felemelő élmény!
csa-csa
nyugi! nem a nagyobb gyerekek fogják "dajkálni" a palántát! jön a bébicsősz oszt jó napot.
szandokan
@Horizont: Ez így is van, nekem a sajátom ugrik be elsőként...:-)
picike
Gratulálok még vagy kettőt elférnek ottan!!!
Másik
@Horizont: Akkor csakis Deutsch Tamás lehet! :)
Másik
Csatlakozom a gratulálók táborához!
Jó egészséget a picurkához!
szandokan
@Másik: Így van, csak ne hasonlítson az apjára...:-)
Másik
@szandokan: Mármint hajlamaiban ugye?

Semmigond egyébként akkor sem, ha apja fia lesz. Hirtelen nem is tudok példát mondani a történelemből, amikor valaki nagy vezető "méltó utódot tudott állítani".
Most függetlenül attól, hogy nagy vezetőnek nevezhető-e Gyurcsány Ferenc. Valamit mindenképpen jól csinál, mert oda jutott, ahova. A morális részét ne feszegessük, mert az még sokaknál necces.

A korabeli férfiak nagy része igen jó apuka lesz, mert elvileg már nem kell megharcolniuk az előrelépésért, ráérnek "babázni". Ki tudja? Lehet őt is leköti majd a gyereke...
m.macskosz
@Másik: Ez egy nagyon rokonszenves hozzászólás volt, nem ártana, ha a magasabb poszton lévők is így gondolkodnának, mint Te! :)
JAJMÁR
Mit is lehet csinálni otthon, mindig csak a csönd és a nyugalom, - kell az életbe az "izgalom".

Megszokhatták már a nyüzsgést maguk körül, ez pedig egy babával garantáltan biztosítva lesz a hétköznapokban is.
Gratulálok a babához, sok örömet hozzá :)
m.macskosz
@JAJMÁR: Két fiút szültem, így szerettük volna, sikerült is.
Szerencsénk volt, egészséges gyermekeink lettek, de
ez épp úgy magányügy, mint a leendő Dobrev-Gyurcsány-baba.
Mindenkinek azt kívánom, hogy legyen sok öröme az utódaiban.
Pont.
JAJMÁR
@m.macskosz: 10:21 A közismert emberekre "vadászik" a média. Nekünk szerencsénk van, mert a széles tömegeket nem érdekli a mi magánéletünk.
(A Gyurcsányék még eléggé távol tartják maguktól a "siserehadat" :)

(Egyébként a fiam jelentette így be nekem a pici unokám érkezését, miután a nagyobbik már másfél éves volt: "ültünk csak, és néztük, hogy milyen önálló, meg nagy már, semmi éjszakázás... nem mehet ez így tovább" :-DDD )
m.macskosz
@JAJMÁR: Ez nagyon klassz volt, jó humora van a fiadnak is,
feltételezem, hogy a nejének meg jó humorérzéke. :)
Legyen minden jóban részük, nekik Is! :)
JAJMÁR
@m.macskosz: 11:06 Nagyon kedves vagy, Nektek is minden jót kívánok :)))
koszpeko
Gratulálok!
Sok sikert és örömöt kivánok!
szandokan
@Másik: Nekem 5 gyerekem van, szóval...:-)
Másik
@szandokan: Szóval remek ember vagy, és örökifjú maradsz. :)
Én négyet akartam, de valaki bedobta a felezőt ... ha van amiért -nincs jobb szó rá - irigyellek, az a szép nagy családod. :)

Az élettársamnak nem lehetett egy sem, gyermektelenül öregedett meg. Rajta látom, hogy észre sem vesszük, és mi magunk is rengeteget tanulunk a gyermekeinktől, vagy a hatásukra. Lépést kell velük tartani, érteni kell/meg kell érteni miről beszélnek, így "nem ülhetünk meg a babérjainkon". A velük való foglalkozás szellemileg és fizikailag is frissen tart. Ahol sok gyermek van, ez a szakasz hosszan elhúzódik, ráadásul sokkal többféle a foglalkozási lehetőség egy kisebb csoporttal, mint egy gyerekkel.
Sőt. úgy láttam, ahol megmaradt a házastársak közt a szeretet hihetetlen erős pozitív lendületet adott a kapcsolatuknak egy úgynevezett késői gyermek.
Mi tagadás akkoriban a 40 éves kor körül vállat gyermeket hívták későinek. :)

Szóval én csak helyeselni tudom, hogy ahol erre megvannak a minimális körülmények, ott vállalják a többedik babát is. És talán mivel jómagam elakadtam a kettőnél, mindig örülök egy-egy kisbaba érkezésének, bárkié is legyen. Akkor is, amikor Orbán Viktorék legkisebbje született meg, és annak a pár hetes picurnak a méltatlankodása is megmosolyogtat, aki itt szemközt bővítette a legnagyobb kisebbség létszámát. :)
szandokan
@Másik: Kedves szavaidat köszönöm, én is azt vallom, hogy amelyik családban nem jelent gondot a gyereknevelés, ott legyen is minél több. Nálunk az utolsó szülés ikerszülés volt, és abba majdnem belehalt a nejem, szóval több már nem is lehetne, de elég is azért szerintem öt, habár még egy kislányt szerettem volna (mind fiú). Engem az bosszant, amikor a családi pótlékok meg a különféle juttatások miatt vállalnak sok gyereket, mivel azt a gyerekek sínylik meg a legjobban. Én sem vállaltam volna ennyi lurkót, ha nem tudtam volna megteremteni a tökéletes családi légkört, a biztos anyagiakat, sőt elmondhatom, hogy a jövőjüket is biztosítani tudom majd szerencsére. Csak így volna szabad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.