Deutsch Tamás hosszú interjút adott a Népszabadságnak, amelynek egyik legérdekesebb része az, ahogy az RTL Klubról és a reklámadóról beszél.

A reklámadót Deutsch állítása szerint nem az RTL Klubra szabták, ez az RTL Klub saját mártíriumáról kitalált meséjének a része és szerinte a csatorna messze nem akkora szereplője a magyar médiapiacnak, mint azt gondolja magáról.

"Az RTL Klub egójának a mértékét csak egy végtelenhez közelítő természetes számmal lehet leírni. Szóbeszéd szerint az RTL Klub vezérigazgatója csak oldalazva tud bemenni még a legnagyobb csapóajtón is, mert akkora lett az arca, hogy csak így fér el." -mondta Deutsch.

Az RTL Klub kormánykritikussá vált híradójáról is beszélt, erről ez a véleménye:

"Akkora csocseszek vagyunk, mint ide Lacháza, és majd mi jól megmutatjuk nekik – gondolták. De ahogy egy barátom az ilyen helyzeteket sebészi pontossággal le szokta írni: vidáman, nagy átéléssel beszopták a cumit, és csináltak egy olyan híradót, amivel irtózatos mértékben vesztettek nézettséget."

A felmérések egyébként azt mutatják, hogy az RTL híradóját azok is nézik, akik korábban be sem kapcsolták a tévét és nagyjából 50 ezres növekedést értek el a nézettségben.

Deutsch a reklámadót teljesen normális adófajtának tartja, olyannak, mint az áfát, az szja-t vagy bármely ágazati adót a világon. Elismerte viszont, hogy ezt most politikai fegyverként használják.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
„Még mielőtt évtizedes tapasztalataitok alapján tényleg elhinnétek kedves médiamunkások, hogy ez az élet rendje a világnak ezen a részén, jobb, ha tudjátok, nektek sem szabad mindent!” - Deutsch Tamás
Mégis mit nem szabad Tompika? Nyereségesen működtetni egy céget? Beszámolni a politikusok megmagyarázhatatlan százmillióiról? Miről szabad szerintetek a médiának tájékoztatnia? Arról, hogy nyílik a pitypang?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
„Még mielőtt évtizedes tapasztalataitok alapján tényleg elhinnétek kedves médiamunkások, hogy ez az élet rendje a világnak ezen a részén, jobb, ha tudjátok, nektek sem szabad mindent!” - Deutsch Tamás
Mégis mit nem szabad Tompika? Nyereségesen működtetni egy céget? Beszámolni a politikusok megmagyarázhatatlan százmillióiról? Miről szabad szerintetek a médiának tájékoztatnia? Arról, hogy nyílik a pitypang?
volvós
kijaf@szomdajcstompkának teljesen mindegy...ez nyakig ül a jóban,
néha beleröfög a twitteren egy-két baromságot, oszt jónapot !!
szaboria1
Tompika csak erre futja a nagy EU-s munkádból?
Don Quijote
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

--Állítsd magadon, vagy rövid úton eltakarodsz innen.
Főlökött
Kinek van nagy arca ? Megkérdőjelezhető vélemény, ugyan úgy téves, mint a nézettségi adatok. Igaz azt is nézni kell, hogy ki monja...
volvós
@Főlökött: 10:26
Pont az a kretén mondja egy tisztességes emberröl,
" hogy nagy az arca " akinek " nagy a pofája " :-)))))
Főlökött
@volvós: Olvasni kell a sorok között :) Személyeskedés nem a világom, ezért fogalmaztam árnyaltabban.
Cicamama55
Ha valakinek nagy az arca, az Deutsch Tamásé. Olyan, mint egy törvényen kívül álló ember, aki madártávlatból osztogatja az észt. Ő senkinek nem tartozik elszámolni soha semmivel? Hozzá hasonló parazitát nem sokat hord a Föld a hátán! Úgy tesz, mintha sehová sem tartozna, csak mindenki felett bíráskodik! Meglátszik, hogy tanult/?/ szakmájában nincs elég gyakorlata!
Hellcat
Úgy tudom az új híradó csak hozta nekik a nézettséget...miről beszél akkor ez a vadbarom?
karma1
@Hellcat: Forditva vette a kezebe a statisztikai adatokat, vagy csak egyszeruen nem tudja, hogy hogy kell azokat ertelmezni, ebbol lehet levezetni a baromsagait...

dejcstompi megmaradt pont akkora bunkonak, mint amekkoranak tizeneves koraban fejlodte ki magat, aztan most ezzel a kolyokaggyal probalja meg onnan osztani az eszt

Rendkivul szanalmas figura, az adofizetok penzen piocaskodva tobbet art a magyarok hirnevenek kulfoldon, mint amennyit segit... (Bar ez utobbiban erosen ketelkedem: el sem tudom kepzelni, mi a losz@rt csinal az Europai Parlamentben, vagy ahol eppen ucsorog...
dr. prédikátor
Kijafaszomtompika!!! egyszer te is beszopod!!! Jó mélyen!!!
volvós
@dr. prédikátor: Már biztos van gyakorlata benne...:-)))))))
pityuka
Beszoptátok ti a cumit lomposborz. Tompika a kretén.
bencemacska
Bagoly mondja a verébnek, hogy nagyfejű!

Tompika olyan régen "osztja az észt", hogy már elfogyott. Így kell érteni, amit összezagyvál!!!
Toby
...hogy ezt a mély-hülyét anno miért nem verték agyon a cseh rendőrök...a kis elmebeteg barátjával együtt... mennyivel boldogabban ( és jobban ! ) élnénk !
Pálinkafőző Rézüst
@Don Quijote: nemtom mit írtál, de a ha a modi(?) így beszél veled, tutira a frankót írtad...:))))))
Tompika megint lóg a szeren. Karinthy, ha ismerte volna, vastagabb lett volna a Tanár úr kérem c. könyve..:)
Don Quijote
Mi van modi? Félsz hogy repülsz??Elnyomnak?? Neszarjálbe...
@Pálinkafőző Rézüst: Csak igyekeztem "kijafaszom" értésére adni, hogy ha még időben az egyik közvetlen rokona bevette volna a másik közvetlen rokona szerszámát élhetőbb lenne most a világ! De mint látjuk az egyszerűbb fogalmazás sértette valakinek az érzését:DD
Tulipánfa
Az a szomorú, hogy az RTL híradója elvtelenül szerkesztette műsorát, amíg nem volt reklámadó, nem voltkormánykritika sem.
Így aztán ez a félkegyelmű köszörülheti rajtuk a nyelvét, Viktor hívői benyalják ezt is.
hattorihanna
Tompika,te agyhalott,megélhetési politikus,nem elég hogy elvettél az emberek zsebéből 4 milliárdot beléptetőkapukra,még az ábrázatod is egyre ocsmányabb.Szégyen hogy ilyen lények képviselik az országunkat.
Desischado
Ez az ősbunkó akarja itt osztani az észt, de annyi agya sincs, hogy az agyrágó bogár éhen halna a fejében! Még ő beszél!
DAKOTAVERRRŐ
Ez a tompika egy dakota,aki zsidónak álcázza magát,mert szégyenli,hogy ő egy nagy DAKOTA!Indiai péniszkalapforgantyúúúúúúúúúúúúúú4HEHEHEHEHEHEHEHE
kkalman
Kijaf@ßomtompika agyatlan fidesznyik módjára fröcsögi a pártpropagandát. Ő ehhez ért, ezért löki a marhaságot ezerrel.
mate03
@Cicamama55: Na ,azért a tanult szakma,enyhén szólva is túlzás!Sport miniszteri kinevezése után végzett!Nyolc év után miniszterként,kapott egy diplomát! Ugyan úgy mint szeretett főnöke ,egyetlen percet,sem dolgozott az úgynevezett szakmájában!
Cicamama55
@mate03:Az egyetemet elvégezte, gyakorlata nincsen, mert egyből a politikai élet elitjébe emelték...Ezért írtam azt, hogy talán nem a törvényen kívül állót kellene játszania, hanem gyakorlatot szerezni a tanult szakmájához, ugyanis csak akkor mondhatja el, hogy van jogi végzettsége, s adott témákhoz kompetenciája. A Mercedes sem olyan vezetőket alkalmaz, akik a szakmai könyvek tartalmából levizsgáznának, de autót még szétszedve nem is láttak, hozzá soha nem nyúltak.
Dr. Felipe
A cumit a kijafaszez tompi kapta be meg a hasonszőrű nemzetes senkiházi újságírók akiket most rugdalnak ki mert már senki nem kíváncsi a magyar nemzet nevezetű fasiszta szennylap hazugságaira.

Amúgy az RTL híradó nézettsége folyamatosan emelkedik mióta beszámolnak a fideSS maffiózók piszkos ügyeiről.
DAKOTAVERRRŐ
Szerintem a tompika kefélte a tornász csajszit meg cumiztatta az országos bajnok Csi..tú Zsu...kát.Van róluk az interneten pornó.
coni
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű..
DR Eric CARTMEN
És ez a setét tompika EU képviselő. Uramatyám.
ágimami
"az RTL Klub vezérigazgatója csak oldalazva tud bemenni még a legnagyobb csapóajtón is, mert akkora lett az arca, hogy csak így fér el." -mondta Deutsch.

Háát én úgy látom tomika, te még oldalazva sem tudnál bemenni, akkora lett az arcod!
Egyébként gratulálok, egy EU-s képviselőhöz méltó interjú volt!
Akkor ki is szopta be a cumit???
Szimba
tomika elmehet a büdös francba, a fidesz segítette megszerezni a dioplomáját, gyakorlatilag száműzték, aztán most él Brüsszelben mint marci hevesen, nem dolgozik semmit, csak úgy van, váltogatja a nőit, csinálja nyakra főre a gyerekeket, aztán időnként osztja a - szerinte- észt.Tényleg mi a fenét csinál ez ott kint?
bakegya
@Szimba: KÉT ÜZENGETÉS ÉS BESZÓLONGATÁS KÖZT-COCTÉLOZIK!
DAKOTAVERRRŐ
Tompikának akkora arca van, hogy különvonaton viszik utána!!Hát nem,hát de,hát nem,hát de!
Törölt felhasználó
Még nem látszik, de tomika pontosan olyan lesz 20év múlva, mint a kövér. Vagyis egy hazug agyatlan paraszt...
Szimba
@bakegya: és minden mást, ami jó neki. Csak 1 cselekedetéről olvasnék már, amit Magyarország - nem a fidesz (bár arról sem) -érdekében tett Brüsszelben.
tivoli
@ziziplanet: Kövér civilben egy kifejezetten intelligens ember.
Tompika meg már most agyatlan paraszt.
bakegya
@Szimba: olyan nem lesz-a fejétől bűzlik ugyanis a hal-és ennek lételeme a büdös halevés,de még a takargatása is.
Ez a here is az emberi szolidalitás reciproka-valójában erre tartja a vicctor-rezsim-"tisztogatásra"-az eddig elhíresült cselekedeteinek-és beszólásainak közelségéből csakkk erre tudok következtetni.
Kíméletlen-és szégyen, hogy ilyen személyiség-és viselkedésfogyatékkal élő ember közképviselethez juthat nem csakkk hazai,de még nemzetközi szinten is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.