Orbán Viktor ma Brüsszelbe érkezett, az Európai Tanács kétnapos csúcstalálkozójára – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Orbán Viktor délután a királyi akadémia épületében az Európai Néppárthoz tartozó vezetőkkel tanácskozik, majd a visegrádi országok miniszterelnökeivel egyeztet.

Ezt követően, kora este kezdődik az Európai Tanács első munkaülése, amelyen a tervek szerint az energia- és klímacsomagról, valamint más gazdasági kérdésekről tárgyalnak majd az EU állam- és kormányfői – tájékoztatott a sajtóiroda vezetője. Hozzátette, a tanács péntek délelőtti, második ülése után Orbán Viktor várhatóan nemzetközi sajtótájékoztatót tart a Brüsszelbe akkreditált újságíróknak.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@meta: 2006. október 23-án is OV lépett le páncélautóval az Astóriától, miután kiadta a mozdulásra vonatkozó jelszót!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Ma??? Hát ma itthon kéne hogy egye a fene !!
silber13
ár rutinja van, hogy nagyobb nemzeti ünnwpwkkor hová húzza el a csíkot. Minél messzebbre, annál biztosabb! Gondolod, foglalkozik ő holmi nemzeti ünneppel?? Ugyan kérem! Bagatell dolog számára!
silber13
Az esetleg otthon maradó, őt helyettesítőknek még a TEK-et is kölcsön adja!:-)))
pbalage
szerintem fontosabb esemény lett volna, ha mondjuk tart egy beszédet a Kossuth téren, utána pedig elmegy pótoltatni a "véletlenül" kihullott fogait.
Rózsika Hatházi
Tegnap bemondták, hogy az időjárás miatt elmaradnak a szabadtéri rendezvények. Ergo: orbánviktor nem mond beszédet. Az amerikai kitiltási botrány, meg a netadó bevezetésének megszellőztetése után nincs min csodálkozni. Gyáva ember, mindig a kisebbik rosszat választja. Ezek után Brüsszel, számára a kisebbik rossz. Ott megmossák a buksiját, hazajön és világgá kürtöli, hogy megint megtámadták Magyarországot. A sleppje pedig hajlong, tapsol, hogy no lám, milyen karakán a mi bölcs vezetőnk.
Hányinger a köbön. Mit köbön? A tizediken!
Bercifiu
Megindult a szexuális tevékenység Orsós ellen? Nem gond, felajánlja az internet adót.
Senara
Hallomásból tudom , a szomszédom távoli ismerőse mesélte valakinek Közben megállt Graz környékén , bevette a kitiltás elleni pirulát , adagolása kokik mennyiségétől függ .
coyote3
És miért nem mondja el azt a jópofa mondatát a tömeg elött, hogy a népnek joga van elkergetni a kormányt?
Szimba
Kb. ez a legnagyobb távolság nyugatra, ahol még fogadják és szóba állnak vele, itt is csak hivatalból.
bencemacska
@meta: 2006. október 23-án is OV lépett le páncélautóval az Astóriától, miután kiadta a mozdulásra vonatkozó jelszót!!!
Toby
Hamarosan talkán Brüsszelből is kitiltják a nyereg alatt puhított büdös gengsztereket, aztán mehet a jó büdös...Nyizsníj-Novgorodba, alácsókolni Putyinnak !
nyanya001
Majd Brüsszelben tartja meg a magasröptű
ünnepi beszédét ?
dr. prédikátor
Ez a kis szarházi fosómajom megint meglógott!!!Vagy megint ránk szabadítja a fütyiszes csőcseléket???
nefelejcs10
Bizony,bizony ,a kedves vezér, a haza nagyja, beszart,hogy mi lesz,ha itthon ki kellene menni a nép elé ! Szerintem érzi ,szorul a nyakkendő,,s lehet,lassan a 25-30 TEK legény sem lesz elegendő,hogy a nép " szeretetétől " megvédjék ! A férget el kell taposni !
bakegya
@nyanya001: tesz ez 56x56-ra!-imád röpködni-mint gólyafof a levegőben!
Brüsszelben majd megint pofon nézik-de neki még ez is tetszik-nagyon ciki ,hogy ez a ...képviseli az én hazám akármilyen lökött népességét,akik képesek voltak egyszer is kormányrudhoz engedni,nem hogy harmadjára is.Már az összes zsurnál a korrupt erőszakos magyarokon csámcsog!
nyanya001
@bakegya: A valaki által megírt szöveget majd felolvassa.
Itt Európában szinte nincs ország, ahol szívesen látnák őt meg
a bandája tagjait !
bakegya
@bencemacska: így van-aztán az atomhalálra szavazáskor is elhúzta a belét a lézerrel egy velegbe-Szegedre-lézerfényjátékot nézni!-sejti ,hogy akasztani való dolgai alól-elől hogyan kell kitérni.
bencemacska
@bakegya: Én is megfigyeltem, hogy a "pofátlan" törvények megszavazásánál nincs ott!
bakegya
@bencemacska: rohadt egy pali ez ,mindíg utáltam az ilyen stílust.Megcsinálja a balhét aztán hátulról vigyorog-na ez a primitívitás nem egy ország vezetésében, becsületes létfenntartásában érdekelt.
bakegya
@nyanya001: ők rángattak ide ,egy rakás tömött buxát,mint pl a sejkeket-a kádár pl hány baráti látogatót fogadott-nem tudom emlékeztek -e?-a környező szomszédaink se jöttek már.mert ezek mindíg legyőzni akarnak valakit-vagy lehúzni.
nemkati
@bencemacska: Persze, hogy nincs ott. Majd amikor a szemére akarnák vetni, hogy milyen gazember törvényeket hozott, azt mondhatja, hogy ő aztán nem szavazott meg semmit, a Parlament döntött. Sunyi, gyáva sz@ralak.
nemkati
@Horizont: '56 annyit ér neki, hogy azon kapaszkodott fel a politikába. A használt cuccokat meg a szemétbe dobja, mint pl. Simicskát is (nem kár érte).
egyeneskifli
Én nem értelek titeket.
Amikor voltak a március 15-i ünnepélyek akkor sem volt itthon.
Szerintetek most ki mer állni?
Pedig állítólag 2/3-al megnyerték a választásokat és ők a magyar csapat és a nemzet. :)
Ja és győzött Magyarország. :)
nyanya001
Állami ünnep !
Ünnep ???
Retteg a hatalom !
Veszélyes az Operánál lakni... Október 23-án
a neve is volt, de én kitöröltem .. nem véletlenül !
"...2 rendőr kísér minket, a lányaim sírnak, nem értik, hogy mit akarnak tőlünk a rendőrök. Próbáljuk őket nyugtatni, de nem egyszerű. Az emberek néznek és ők sem értik. Én sem értem. Senki sem érti. Állami ünnep? Akkor miért nem vehetek részt rajta én is, mint államalkotó tényező? Tehát nem állami ünnepség, csupán az ünnepet felhasználva, privilegizálják az Operaházat a saját zárt körű partijukra..."
...
"Október 23. délután sétálunk haza a gyerekekkel, amikor is az Operaház Hajós utcai részénél kb. 10-15 készenléti rendőr azt mondja, hogy nem mehetünk sehova, ha nincs nálunk lakcímkártya. Mondom a rendőrnek, ugyan miért hordanám magamnál a lakcím kártyám, főleg forradalom ünnepén. Legyenek kedvesek hazaengedni. Azt mondja ő csak parancsot teljesít, állami ünnepség van, nem tehet semmit. Mindeközben néhány civil békésen sétál tőlünk kb. 30 méterre. Kérdem, és ők? Jó kérdés mondja a rend őre, de válasz nincs. Nem lesz ez így jó, mondom én, mert itt a két kiskorú gyermekem, mégiscsak haza kellene jutni valahogy. Hívják a parancsnokot. Parancsnok közli a száraz tényt, hogy tudniillik parancs az parancs. Nem hagyom magam, mondom a szerintem logikus tényeket. A Dalszínház utcában van saját tulajdonú lakásunk, nem korlátozhatnak a szabad mozgásunkban, (csak mellesleg jegyzem meg, hogy október 23. van, a szabadság stb-stb.) szeretném ha a gyermekeinkkel haza mehetnénk. Okos rendőr kitalálja, majd ha a két kollégája megérkezik, akkor kísérettel mehetünk. (jelzem legalább 10 rendőr áll mellette.) Kérdem mikor jönnek? Nem tudja, nem mondhatja meg. Várjunk türelemmel. Mondom vár a fene. Igazolja magát, neve, rendfokozata, most szeretnék panaszt tenni a felettesénél. Erre ő, ok, akkor 2 rendőr kíséretében, most mehetünk. 2 rendőr kísér minket, a lányaim sírnak, nem értik, hogy mit akarnak tőlünk a rendőrök. Próbáljuk őket...
meta
@bencemacska: Tényleg, novemberben Putyizott.
Desischado
@nyanya001: Felháborító! Remélem, a lányaid azóta megnyugodtak, ugye? De ne csodálkozz, fél a csuti mocsok! Tavaly sem volt itthon! Istenkém, remélem, érik már a bukásuk!
bakegya
@nyanya001: @Desischado: orbán rendőrállama működik, folytatják!
bakegya
Azt a kovacsevicsot -és rokonnyait is megszorongathatná,de dédelgeti mint a megakasztott kínai piharcot-méghozzá a belügyes miniszter cégeivel őrzötten...nagy a sár itt,de csakkk a lakósság tapos benne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.