"Megrohamozták az internetadó ellen tüntetők a Fidesz székházat" – ezzel a felirattal tudósított a Hír Tv arról, hogy többen felmásztak az épületre és több ablak is betört. A 2006-os tüntetéseken még hősököző, forradalmározó Császár Attilát vízzel öntötték le.

A riportert az ott tartózkodók előbb szidalmazták, majd többször bemutattak neki és hazaárulónak nevezték. Végül vízzel locsolták le, közben pedig megszakadt a kapcsolat is. A riporter szóváltásba keveredett egyikükkel, megállapodtak abban, hogy senki nem bánt senkit és Császár azt is elmondta a férfinak, hogy az operatőr csak a munkáját végzi.

Inzultálták a Hír Tv riporterét a Fidesz-székház előtt

Nagyjából 20 óra körül ért véget az internetadó ellen tüntetők akciója a Hősök terén. Jeleztük, hogy akkor már többen skandálták a Lendvay utcát.

A Magyar Nemzet cikke szerint a demonstrálók megpróbálnak átjutni az épületet körülvevő kerítésen, továbbá megrongálták a kaput is, valamint ablakokat is betörtek. A Hír TV helyszíni tudósítójának beszámolója szerint Gulyás Balázs főszervezőt – aki pártsemleges demonstrációt hirdetett – az ellenzéki tüntetésekről ismert Gulyás Márton a Krétakör vezetője instruálta.

A 444.hu szerint kívülről régi számítógépes eszközökkel dobálják az épületet. A Hír Tv tudósítása szerint a rohamrendőrök kiszorítják a tüntetőket a Lendvay utcából. Jelenleg a Dózsa György utca felől van nagyobb tömeg, ott skandálnak.

IA IA ANARCHIA!!!

A video posted by flora n (@flordelekur) on

Miután a Hír Tv riportere a Lendvay utcában fociszurkolókra hasonlító alakok jelentek meg sálakkal az arcukon, az ultrák hivatalos Facebook-oldala egy bejegyzésben ezt írták:

"A Hirtv folytatja a fidesz felszopását. "Az internetadó ellen tüntetők egy csoportja dobálja a fidesz székházát, törnek-zúznak az épületnél. A Hirtv szerint szurkolókra hasonlító személyek is részt vesznek az eseményekben." Szurkolók azonban nincsenek ott, ha mi lennénk ott, akkor már bent lennénk a székházban... Nemsokára..."

A 444 egyébként azt írja, a hideg és a hatalmas rendőri túlerő megtette hatását, az emberek többsége már hazament.

94 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nem tudjuk, hányan voltunk...rengetegen, és mind önként! Bérelt buszoztatás nem volt, sem importált lengyelek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szandokan
Gratula a csürhének, már a riportert is megverik!
human
@szandokan: Mondjuk nem megverték csak vízzel lelocsolták, de persze ezt akkor sem lenne szabad.
levi
Riportert nem kell bántani, de legalább már történik valami, ami veszélyt jelenthet a kormányra!
Katalina62
@szandokan: Ez nagyon a foci huligánok stílusa. Akárcsak 2006-ban!
simmering73
A színészt a pártirodáról vezényelték ide vagy csak szimplán be van lőve, hogy nem nyugszik. 2006-ban is ilyen tárgyilagos volt vagy csak most ereszkedett narancshályog a szemeire?
human
@Katalina62: Az indexen írták, hogy egy tüntető felmászott a székház erkélyére és uniós zászlót tűzött ki, majd egy kapucnis urtrás kinézetű is felmászott és betört egy ablakot. Erre a tömeg fújjolással nemtetszését fejezte ki és az ultárs vette a lapot és lemászott. A tömeg a jelszavak egy részében két részre szakadt. Az EU pártiakra és ellenzőikre.
szandokan
@simmering73: Állíts már le magad, ne velem foglalkozz, hanem a hírekkel!
Katalina62
@human: Ennek nagyon provokáció szaga van!
verőce21
Most azért kap a Fidesz - közvetve - hideget-meleget USA-tól, EU-tól, mert néhány csapot elzárt amelyeken át ömlött kifelé az extraprofitjuk.
human
@Katalina62: Egyenlőre úgy néz ki, hogy egyszerűen csak csatlakoztak az ultrások, akik hajlamosabbak erőből kifejezni a nemtetszésüket. Én attól tartok, hogy holnap a kormány szépen előveszi a norvég kártyát, holott a higgadt civil tüntetőknek a rongálásokhoz nincs közük.
Mikor a NAV-nál voltam tüntetésen Horváth András mellett, akkor voltak ott jobbikosok is és a rendezőség szépen megbeszélte velük mit lehet és mit nem. Kaptak szót is, volt hogy azt kellett mondani, hogy azért ezt-azt már ne csinálják, de szépen együttműködtek. Itt persze sokkal nagyobb tömegről van szó, amit már szinte lehetetlen kontrollálni.
Katalina62
@bencemacska: Egy jó ideig nagyon békésen zajlott a tüntetés. Itt valami látványosan bűzlik!
JAJMÁR
Ez a tömeg nem csürhe ! Jogosan tüntetnek, azokért is, akik nincsenek ott. Ennyi ember között mindig akad 1-2 , aki nehezen uralkodik magán. A rendőrök dolga ezeket megállítani... hol van ez a 2006-os, focihuligános, kockaköves meg molotovkoktélos balhéhoz?
bencemacska
@Horizont: Én végignéztem, ahogy 2006-ban vezényelte a "forradalmat"! Bár most nincs olyan lelkesedés a hangjában, mint akkor.
Hogy lehet egy hírTV riportere ennyire elfogult?
dzurinda
@Horizont: Jaja, elő lesz adva, hogy a "Bajnai/Gyurcsány/Mesterházy (itt egy tetszőleges ellenzéki politikus neve lesz) által felheccelt tüntetők törtek-zúztak a székháznál.
human
@verőce21: Szerinted akkor nem az a gond, hogy közigazgatási szinten szervezetté vált a korrupció?
dzurinda
@Katalina62: Ma focihuligán-tüntetés is volt a Parlamentnél, más okból (a szurkolói regisztráció ellen). Gondolom páran átnéztek ide is...
dzurinda
@human: Nem bizony, csupán az extraprofit (ami ilyen megfoghatatlan, szélsőbalos/fideszes kifejezés, maguk sem értik, mit jelent).
bencemacska
@Katalina62: A tüntetés 20.00-kor a Hősök terén befejeződött, Na kik maradtak ott? Illetve nem is maradtak ott, hanem átmentek a Lendvai utcába. Ugyanúgy néznek ki, mint 200-ban a TV székház előttiek!
Ha a Hír TV összehasonlítja az akkori és a mostani felvételeket, név szerint fel tudja őket sorolni!
szandokan
@Horizont: Na és hol volt az a 6 millió szavazó 2014 - ben kétszer is?
levi
Nem a focidrukkereket kell átkozni, hanem a fideszt. A focihuligánok csak eszközök, amiket orbán felhasznált...de ezt ellene is fellehet használni.
bencemacska
@dzurinda: 18 órakor, a tüntetés kezdetekor mondta - nem tudom melyik riporter -, hogy sokan ottmaradtak a délutáni tüntetés résztvevői közül!
Ugyanezt mondja most az ATV riportere is!
levi
@Horizont: Nagyon remélem. A focidrukkerek el merik kezdeni a korménydöntést, és akkor többen is csatlakoznak hozzájuk, ha látják, hogy sikerülhet, viszont kell nekik valaki, aki kimondja az "előre" szót...orbűn megtette 2006-ban, és le is váltotta az akkori kormányt...vajon most lesz-e hasonló kaliberű ember?
human
Az MNO-n olvasom a kommenteket:
"Ha megis a veghasznalonak kell fizetni,akkor felgyujtom magam a Kossuth teren."
Kíváncsi lennék, hogy ez a hozzászóló ugyanígy volt-e akkor, mikor Matolcsy elképzelhetetlennek tartotta, hogy a tranzakciós adót áthárítanák a bankok. De lehet, hogy a hamvaiból újjászülető főnix kommentelt egy vicceset.
mno.hu/belfold/vandalizmus-a-fidesz-szekhazanal-1255297
Rozogafater
@levi: ez nem riporter. ez a gyökér szimplán egy kormánybérenc, aki eltorzít minden hírt a FideSS érdekében. Pont annyira nem való a közélet és a politika közelébe sem mint ahogy az inkompetens bagázs sem aki épp kormányoz. Illetve túloztam! Kiszolgálja az önös érdekeit a kormányzása alatt!!!
verőce21
@human: (21:08) Már a kérdésed is butaság.
"közigazgatási szinten szervezetté vált a korrupció?" (?!)
almosd
Ezeknek semmi közük a békés nettadó ellenes tüntetéshez ,a foci tüntetőkhöz annál inkább ,átcsapódott néhány ember és ők csinálják a feszültséget , remélem nem durvul el a dolog mert mindenkit egy kalap alá vesznek .
human
@verőce21: Bocs. Nem tudok annyira egyszerűen fogalmazni, hogy megértsd :)
verőce21
@human: (21:52) A hülyeség megfogalmazása inkább megy látom!
"...közigazgatási szinten szervezetté vált a korrupció?"
soljanka
Nem szép a sajtó képviselőit inzultálni.
És nem szép a híreket a párt érdekeinek megfelelően tálalni.
Drága jó nagyapám mondaná most:
"Aki qrvának áll, ne csodálkozzon, hogy +..."
micfild
@almosd: pontosan igy van. Mit kerestek ott a focidrukkerek? Hogy kerültek oda. ERRE mondjuk válaszolhatna a vitya...
alte trottel
@szandokan: Cicuka, az az ATV riportere volt és a drága fidióta haverjaid! Ezt a firkoncot még le se köpték!
kkalman
@Horizont: Nem szellőztetni kellene, hanem a levet engedő trágyát kivinni a trágyadombra, ahová való.
almosd
@micfild: még az is lehet hogy a foci tüntetők között is azért voltak hogy ott is feszültséget gerjesszenek ,csak azt befejezték, így át lettek irányítva ,van egy értelmi szerző a többi meg lehet agy mosott és balhét kereső .
Hellcat
@szandokan: Te láttál égő és/vagy felborított kocsit? Te láttál elfoglalt székházat? Te láttál macskakővel bedobott kirakatokat? Mert én nem...és tudod miért nem? Mert ez nem a fidesz által szervezett tüntetés volt...szóval szerintem inkább maradj csendben.
szandokan
@Hellcat: Nem, ezt az ellenzék szervezte, és még lehet itt sok minden.
szandokan
@levi: A foci drukkereket ne mosd össze a foci huligánokkal.
Hellcat
@szandokan: Nem ezt nem az ellenzék szervezte...ezt az felháborodott szavazópolgárok szervezték. És hidd el nekem nem lesz itt semmi. Még1x mondom ez nem a fideszes agresszív fél várost felgyújtós tüntetés.
szandokan
@Horizont: Na és akkor mi lesz, ha leváltják a Fideszt? Azt írod, kiábrándultság van. Jön a káosz és anarchia?
bencemacska
@szandokan: ma, 22:39

Mert minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár! Ugye így gondolod?
bencemacska
@szandokan: ma, 22:41

Ebben egyetértek. Nincs alternatíva, azt is megette a kisgömböc.
Dr. Felipe
Akkor ezek most nem szabadságharcosok mint 2006 ban?
szandokan
@bencemacska: Egymást ették meg a féktelen hatalomvágyuknak köszönhetően.
nincskálmán
Nem. Huligánok! jah, és hazaárulók. Nem értik meg, hogy most ebből lett volna éppen a horribilis bérnövelés. Amerika bérencei mind a pár-tízezren, akik összeesküdtek a nép ellen.Figyeld meg, ez lesz
Senara
@nincskálmán:...Mi lesz ? Elfelejtetted leírni ! Horribilis bérnövelés ebből a bevételből adóhatósági nyaralni ment illetőktől , megkérdezhetnéd mennyit loptak ügyfelei ! Te melyik adót nézed , a hír tévét ? Hazaárulók bérencek , átaludtál 50 évet ?
coyote3
Lehet itt szerecsent mosdatni , lehet most agresszív huligánokról beszélni a jobb oldaliaknak. Én csak annyit jegyeznék meg csendesen, hogy szakadnak a szálak. A beteg teljesen elvesztette a önkontrollját. Neki lesz köszönhető az összefogás olyanok közt, akik eddig egymásra sem néztek. 2006-ban ennek töredékéért is már évekkel ezelött csak a hamu maradt volna Budapestből. Eddig az emberek tőrésküszöbét sikerült jó magasra emelni. Lesz egy határ, amikor ez nagyon és nagyon hirtelen fog leesni.
Császár meg tegye össze a két kezét, hogy nem a savas bácsi állt elötte. Bár ahogy állnak a dolgok még az is megtörténhet.
m.macskosz
@szandokan: A lájk téves volt, bocs. tegnap, 20:34
Ez a megjegyzésed a te elvakult fidesz szimpatizáns léted tudatában is nívón aluli volt.
nezelodo
"szandokan
@levi: A foci drukkereket ne mosd össze a foci huligánokkal."

2006-ban nem voltatok ilyen finnyásak a vezéreddel együtt, akkor tisztességes vélemény nyilvánítók voltak a gyújtogatók!
m.macskosz
Pont láttam a Hír tévén, amikor a riporter mondta, hogy megpróbál közvetíteni,
ha tud, mert valaki mindig megpróbálja ezt megakadályozni, folyton elé áll.
Elképesztő atrocitás!!! :)
human
@nezelodo: Szerintem @szandokan arra gondolt, hogy vannak az ultrák és vannak a tisztességes drukkerek. Az ultrák a balhé kedvéért járnak mindenhova általában egy vezérbalhézót követve (mert magukban gyávák és buták) és vannak azok a drukkerek akiket nem zavar a biometrikus azonosítás és a gyerekeiket is szívesen vinnék a meccsekre.
nyanya001
Azért van ebben némi báj, a HÍR tv ugyanez riportere a 2006-os TV székház ostrománál is ott volt tudósítani
akkor azt mondta forradalom van és buzdította a gyújtogatókat !
Hát nem aranyos ?
m.macskosz
@nyanya001: A hír tévé igen érdekes mostanság is.
Időnként már jobban alátesz a kormánynak, mint
az ATV, máskor meg újból szent a béke. A mno dettó. :)
Szerintem attól függ, hogy a fenntartójuknak épp szorulása vagy hasmenése
van, annak fényében adja ki az ukázt, szidni vagy dicsérni kell-e a kormányt.
nyanya001
@m.macskosz: Ez csak azóta van, mióta beszólt nekik az Este is kell világítani vagy valami ilyesmi ! :))
m.macskosz
@nyanya001: Azért ismerd el, ilyesmire hivatkozni egy atomerőmű bővítése mellett
nem akármilyen teljesítmény! :D
Manhattan
Nem tudjuk, hányan voltunk...rengetegen, és mind önként! Bérelt buszoztatás nem volt, sem importált lengyelek!
kukac50
A Hír TV nem a valóságot mondja, nem sajnálom Őket.
Ők már csak a Fidesz nek segítenek hazudni.
sokanvagyunk
A védőfelszerelését - a bukósisakot - nem csak a Parlamentben, ilyen helyeken is viselhette volna :)
Manhattan
Láttam, hogy megérkeznek a rendőrautók, hogy kiszorítsanak mindenkit, mivel több rendőrnek is kezében volt a SZIFON, ami nyilván könnygázt tartalmazott. A tüntetés, csúcspontja az volt, mikor a Hősök tere közepén álltam az égnek tartott sok ezer világító mobil között és a tömeg azt kiabálta, hogy EURÓPA! EURÓPA! EURÓPA!, és folytatják... ez a hittétel EURÓPA mellett nagyon jól esett!
magyarbakancs
Azon csodálkozom,hogy nem nyomták bele a betonba mint egy csikket.
whatthefuck
Nem értem miért nem kaptak rendőri védelmet? Ki lehet ennyire felelőtlen?
Érdekes, az ATV élő közvetítésén látszott egy Hír-TV stáb ahogy a tüntetők közt állva filmeznek, senki nem bántotta őket a tüntetésen.
Persze ott grasszálva dobáló csuklyások közt már egészen másra lehetett számítani. Szinte kiprovokálta magának ez a stáb az atrocitást. Ki volt ez találva, szépen meg lett rendezve.
silber13
@Horizont: 21:13-ra : Csak létezhetett és most is létezik Augiász istállója. Elkéne ide is egy modern kori Heraklész!
egyeneskifli
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bencemacska
@szandokan: Én még korábbra gondoltam, mikor az egész jobboldalt felszippantotta. A KDNP-nek is csak a nevére és a katolikus egyháznak a vele járó támogatása miatt van szüksége.
Főlökött
Rosszul tetszenek látni az eseményeket. Az ott lévők most mondták el a véleményüket pl. Gajdics Ottó ténykedéséről és az elfogulatlan csatorna hozzáállásáról.
Aki nem értené, elég egy P8-at megnézni ( belenézni ) és érteni fogja.

Akinek ez nagyon megfeküdné a gyomrát, itt egy kis izelítő Gajdics-ból :
propeller.hu/itthon/3008220-ilyen-amikor-hir-tv-ben
bencemacska
@coyote3: 2006-ban a magukból teljesen kivetkőzött, kockakődobáló, gyújtogató csőcseléket szabadságharcosoknak nevezte Császár. most meg hőbörgött mert elé álltak. Pedig ezek is az ő ismerősei voltak (ugyanazok?).
szandokan
@egyeneskifli: Láttam már ezt a videót párszor. Gyurcsány emberei tették a dolgukat szépen. Szart sem tudsz te erről az egészről, mint ahogy még sokan mások sem.
whatthefuck
A bemutatások még szerintem simán beleférnek, ezt nektek fideszes barmok! :)
Mondjuk az is látszott hogy a riporter rendesen rájátszott a történtekre. Új élmény, hogy befosott munka közben? Kérjen béremelést és hordjon pelenkát.
bencemacska
@Főlökött: Most megtanulta a HírTV riportere, milyen, amikor nem szimpatizál vele a szabadságharc. Nem kellett volna olyan nagyon örvendezni 2006-ban, amikor a TV2 riportereit inzultálták a "hősök".
egyeneskifli
@szandokan:Te kezdted a csürhézést fideszes nyalonc.
Még egyszer megkérdezem,hol láttál ilyet tegnap???
Ez a te meg a pártod kedvenc tévéjének a felvétele.
Akkor mit Gyurcsányozól???
Akkor hergelte a rémhírtévé a tömeget.
Most meg állítólag inzultálták őket.
Ki látta még Császáron kívül???
A kérdését sem hiszem el ennek a seggnyaló tévének.
simmering73
@egyeneskifli: Ne kínozd magad. Az ilyen látens fideszfannak hiába beszélsz. Gyurcsányfóbiás ez is, mint a többi fideszbirka.
egyeneskifli
@simmering73: Tudod?
Én az M.Sz.P. idejében sem éltem jobban.
De ezek a kilóra megvehető emberek kifejezetten iritálnak.
Nyilvánvalóan szenilisnek és hülyének nézik az embert.
A Szandokan azt hiszi,hogy mindenki olyan mint ő meg a fidesz a szavazótábor.
Gyuri Géderről
Okos tojás! Hol a fenébe voltál 2006 - ba? Na ott igazi volt a roham.
Gyújtogatás, harckocsi, körbe szarták a Kossuth teret. Az igen! Igazi fidesz szervezés.
Ez nudli.
dzurinda
@szandokan: Tehát Gyurcsány emberei voltak. Igaz, ezt soha senki nem állította (még a kedvenc politikusaid sem), te mégis azt gondolod, hogy így volt. Odamentek Gyurcsány emberei, sok ezren, balhét csináltak, és azóta sem "köpött" senki (a sok ezerből) arról, hogy ez az egész megrendezett volt, még egy eldugott, névtelenül megírt blogbejegyzés sem született az általad tényként kezelt dologról. Hogy is szokták mondani? Ez nem túl életszerű...
mate03
@egyeneskifli: Hidd el legalább nekem. A kis tigrissel hiába vitatkozol! A nagyvállalkozói agyát ,el öntötte a narancslé! Ész érvekkel hiába is próbálkozol,ne szólj,ne írj neki! Nem érdemli meg!
bence
Nem tudom sajnálni a riportert !Nem értem , mi rossz van abban ha valakit a nevén neveznek ?!
szandokan
@egyeneskifli: @simmering73: Én semmi ilyet nem hiszek. Ha mindenki olyan lenne mint én, nem volna szegény ember, sem munkanélküli. A munkahelyeket először létre kell hozni, amihez elengedhetetlen egy vezető, aki nagyon érti azt, amit csinál, a legjobb, ha piacvezető is tud lenni az adott téren. Szóval nem látens fideszes vagyok, birka meg főleg nem, ti viszont mihez értetek a sértegetésen kívül? Jártatjátok a szátokat, meg gondolom mentek tüntetni, ha mód van rá. Egyeneskifli, ha nem éltél akkoriban sem jobban, az a te hibád, nem a Fideszé.
szandokan
@mate03: Hogy mit érdemlek, és mit nem, szerencsére nem te döntöd el. Vigyázz, mert a kis tigris tud nagyon vad is lenni, ha rákényszerítik...
szandokan
@dzurinda: Nem is akartam megint ezt felhozni, mert semmi értelme. Gyurcsánynak elég erős érdeke volt akkoriban, hogy foggal körömmel megvédje a pártját, nem riadt vissza némi műbalhétól (mint ahogy vasárnap sem), csak akkor nem számított a valódi kemény mag megérkezésére, akik most is megjelentek, csak szerencsére szolidabb kivitelben zajlott le az egész. Tárgyi bizonyítékok valóban nincsenek, még azt sem találni sehol, amikor az egyik tüntető odamegy megtörölni az egyik rohamosztagos homlokát az izzadságtól, és én is feleslegesnek tartom leírni, amit egy akkor szolgáló rendőr alezredes ismerősöm elmesélt nekem nem is olyan régen, aki ezek után ott is hagyta az egészet. Maradjon ez örök rejtély, na és persze Orbán műve.
egyeneskifli
@mate03:@simmering73: Köszönöm a jó tanácsot.
Szerintetek miért itt osztja az észt?
Miért nem keres neki tetsző narancsködös oldalakat?
dzurinda
@szandokan: Továbbra is: nem életszerű, amit mondasz, ezért nem vehető komolyan.
Egyébként azóta láttam az általad említett felvételt, de szerintem ez sem bizonyít semmit, pláne nem egy több ezer résztvevős összeesküvést.
human
Ma láttam a hír tévén ahogy ez a riporter nyilatkozott a székház előtti történtekről. Hát azt kell, hogy mondjam, így utólag bizony megérdemelte amit kapott. Azt hazudta, ez a ...láda, hogy nem az ultrás drukkerek vandálkodtak, hanem a Hősök teréről átvonuló internet adó ellen tüntetők. A poén, hogy egy fideszes közeli újságíró a riport után rögtön cáfolta kollégája igencsak elfogult nyilatkozatát.
human
Ez a töcs annak ellenére biztos volt benne, hogy nem ultrások voltak a vandálok, hogy saját maga állítása szerint csuklyások és símaszkosok vandálkodtak.
mariaberta
Szegényke! Mindig "báncsák, pedig Ő csak tárgyilagos tájékoztatást kíván adni az eseményekről. /2006?.../
mate03
@szandokan: Nem azért! De most kurvára meg ijedtem! Ne fenyegess kis tigris! Inkább ha van,a dolgozóidat fizesd meg rendesen!És adózz úgy,mint én adóztam,majdnem 50-évig
Desischado
Visszanyal a fagyi, hahaha! Remélem, ez csak az első a saller, amit kap a rablóbanda! De tényleg érdekes, hogy 2006-ban oké, de most nem az, mert most a fidesz ELLEN SZÓL A TÜNTETÉS! Így már nem olyan okés, mi? Megdöbbentek, mert annyira elbizakodottak, hogy azt hiszik, nekik mindent lehet! Remélem, a népnek végre kinyílt a szeme, és nem állnak le a tüntetések!
levi
@szandokan: Sajna ilyen szar focinál a kettő ugyanaz, igaz, mára lettek szép stadionok, ahol a focihuligánokat csak úriasan "focidrukkereknek" hívják.
bretagne
Valószínű, hogy Selmeczi Gabikának megint egy tálca süteményt kellett volna vinnie!
Senara
Most biztonsági emberekkel körbevéve verbálisan "inzultálták , hazugnak , hazaárulónak nevezték a tv csatornát .
Vizual
Szegények, bent is kint is hazugnak nevezik őket. Hát az igazság ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.