Ma 18 órakor megismétlődhet az internetadó-ellenes tüntetés Budapesten és több nagyvárosban. Ekkor jár le ugyanis az az ultimátum, amit arra adtak a kormánynak, hogy teljes egészében vonja vissza a tervét.

A vasárnapi első megmozdulás végén többen a Fidesz Lendvay utcai székházához mentek és a korábban ott lerakott számítógépes eszközökkel megdobálták azt.

A Bors szerint annyi biztos, hogy a rendőrség a „kellő erővel fogja biztosítani a rendezvényt”. A vasárnap esti randalírozók közül egyébként hat embert fogtak el és vettek őrizetbe. A 19 és 35 év közötti férfiakat garázdasággal gyanúsítják, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat – tudtuk meg a BRFK sajtóosztályától.

Rogán Antal tegnap jelezte, hogy magánszemélyek esetében 700 forintban maximálnák az adót és azt mondta, a többi rész a szolgáltatókat terheli, amit a piaci verseny miatt szerinte nem, nem, dehogy hárítanának át a felhasználókra.

172 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Biztos lesz tüntetés, mert nem mondott le a kormány az újabb adó bevezetéséről.
Ugyanazzal a furcsa helyzettel szembesülhetünk, mint a tranzakciós adónál. A kormány valamiért most sem hoz törvényt arra, hogy a szolgáltató nem háríthatja át az adót. Miért nem hoznak ilyen törvényt? Mert képmutató pávatáncos tolvaj banda az egész. Kell a lóvé az ellenzéki korukban alaposan kidolgozott tolvajállam működtetéséhez.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
m.macskosz
"A szervezők hétfőn elérhetetlenek voltak."
Gondolom azért volt elérhetetlen a rendkívül magas szintű Bors számára
a főszervező, mert jólnevelten kikapcsolta a mobilját, amikor az ATV-ben
Kálmán Olgával beszélgetett. Ők nyilván ügyesebbek voltak, hogy elérték.
human
Biztos lesz tüntetés, mert nem mondott le a kormány az újabb adó bevezetéséről.
Ugyanazzal a furcsa helyzettel szembesülhetünk, mint a tranzakciós adónál. A kormány valamiért most sem hoz törvényt arra, hogy a szolgáltató nem háríthatja át az adót. Miért nem hoznak ilyen törvényt? Mert képmutató pávatáncos tolvaj banda az egész. Kell a lóvé az ellenzéki korukban alaposan kidolgozott tolvajállam működtetéséhez.
pbalage
nincs egy jó kommunikációs készségű forradalmár abban a tömegben?
Tuti befutó miniszterelnök lehetne belőle, nem kéne aláírásokat meg minden hülyeséget gyűjteni a DK-nak meg a Jobbiknak.

Csak egy-két programpont:
- nem építünk stadiont, és a meglévőket sem támogatjuk, a focisták örüljenek, ha kaptak pár vasbeton ketrecet, amiből nem repül ki a labda a közlekedők közé, és az építmény kívülről a luftot is eltakarja.
- nem szopatunk halálra.
- nem lopjuk ki a szemeteket.

ennyi szerintem épp elég is a "Folytatjuk" program ellen.
nyanya001
akkor ma még több provokátort vet be a Fidesz ?
human
Egyébként meg az ultrások meg inkább maradjanak otthon meccset nézni és dalolva fizessék az összes új adót, mert 2006-ban azért gyújtogattak, hogy ez a kormány kerüljön hatalomra. Ha nincs ez a vandál banda, akkor nem lett volna összetűzés a rendőrség és a tüntetők közt. Már akkor is a békés tüntetők közé keveredtek direkt, mert az a mániájuk, hogy mások által szervezett tüntetésre ülnek rá. Ennyit tudnak.
human
@pbalage: Ha nem támogatná a kormány az adócsalókat, akkor még stadionra is futná és minden másra. A focisták is boldogak lennének és még nyugdíjunk is lenne. De ebben az országban pár ember akarja az ország vagyonát kezelni, mert kiválasztottnak érzi magát.
troppauerhumer
Nem veszi észre a FideSS, hogy itt már nem randalírozásról, hanem elégedetlenségről van szó. Ez az adó minden korosztálynál kiverte a biztosítékot, párt állástól függetlenül. Senki nem hiszi el, hogy a szolgáltató nem terheli a fogyasztókra az adó összegét, mert ez eddig nem működött és nem is működik. Ez az információ szabadságáról, az életünk minőségéről, a technikai, a gazdasági és egyéb jogok korlátozásáról szól. Ebben a helyzetben a fejüket homokba dugni és onnan jobbító ígéreteket tenni, nem tudomásul venni a a tényeket felelőtlenség, játék az emberek türelmével. Mi következik ezután, ha mégis bevezetik jöhet a tv csatornák megadóztatása (kulturális adó), stb. mert hogy nézzük, túl sokat ülünk előtte, fizessünk még utána egészségügyi hozzá járulást. Ezt az adó nemet el kellene felejteni, hogy nyugodjanak némileg a kedélyek. Ezt a szellemet nehéz lesz vissza dugaszolni a palackba.
NEM KELL INTERNET ADÓ! Mit nem lehet ezen megérteni, vagy mondjam lassabban?
coyote3
Senkinek ne legyen kétsége, orbán be fogja vezetni. A kérdés, hogy ez is kihül, mint az összes tüntetés, vagy átszakad a gát. Az biztos, hogy az időjárás nem velünk van. És a dagadt disznó erre is utazik.
coni
"szerinte nem hárítanának át a felhasználókra"

Addig lesznek hatalmon amíg a felhasználok rá nem jönnek, hogy az eddig bevezetett 30 új adó mind át lett hárítva csak nem mind direktben. De az életminőségüket már össze sem lehet hasonlítani a válság előttivel.
Hellcat
Na szóval. Ha jól tudom miután vége lett a békés tüntetésnek a netadó ellen a szervezők felhívták a rendőrség figyelmét, hogy provokátorok elterelték a tömeg egy kisebb részét a fidesz székházhoz ahol aztán betörték a redőnyt meg 2 ablakot...(10 milliós kár) Kérdem én ha a szervezők jó előre szóltak a rendőrségnek akkor miért várták meg míg pár ember szétveri az ablakot? Egyáltalán kik voltak a provokátorok? Ki mondta nekik, hogy menjenek oda? A rendőrség miért késett? Nem értem a tüntetést miért kéne rendőrökkel védetni amikor ott semmi baj nem volt.
Na már most a tapasztalatok alapján simán kinézem a fideszből, hogy ő küldött oda pár huligánt hogy keltsék az indulatokat. A rendőröknek szóltak előre, viszont azt belülről mondták nekik sietni nem kell had rongáljon a csürhe picit. Megtörtént a kár, és a fidesz egyből lejáratta az egész tüntetést egy nyilatkozattal amiben azt mondta, hogy az vandalizmusba torkollott. Mindennek a fejébe behazudnak ilyen baromságot, hogy 10 milliós a kár. (Gondolom kiadják a közgépnek megcsináltatni a két ablakot és akkor máris annyi lesz a költség) És ha ez amit leírtam nem is igaz, biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen akinek ez fordult meg a fejében és ez viszont a fideszre nézve nem igazán kedvező, hogy a tetteik alapján "ilyen" gondolatok fordulnak meg a választók fejében. Ebben ők a sárosak, hogy egyáltalán adtak rá okot, hogy ezt gondoljam.
nezelodo
Azért elég elcsépelt ez az ultimátum küldés! Emlékezzünk, a fidesz ellenzékiként minden elpottyantott tyúkszarért ultimátumot küldött az aktuális kormánynak. Elég, ha megmutatja a tömeg a dakotának, ennyi volt fijjuk, ne dolgozzatok tovább a zemberekért, és nem kérünk a nem megszorításból és a tolvajlásból.
human
@nezelodo: És mi lesz a fidesz után? Mert az ellenzék jelenleg sehol sincs. Még évek kellenek, hogy megerősödjön. Ha most kormányváltás lenne, akkor bár Orbánt kidobnánk az ajtón, de visszamászna az ablakon. De remélem tévedek.
nezelodo
@human: Sok igazság van a megjegyzésedben, és lehet, hogy ezért tesz meg mindent, minden rendű és rangú politikai szereplő ellehetetlenítéséért, lejáratásáért. Eszközeiben pedig nem válogat, minden ép lelkű emberben ellenérzést vált ki a "politikusi" viselkedése.
bretagne
@troppauerhumer: Vámosi Nagy Szabolcs is azt mondta tegnap, hogy a szolgáltatók áthárítják az emberekre. Tudjuk, de ezek csak szajkózzák a hülyeségüket.
JAJMÁR
@Hellcat: 08:53 Nekem az is fura, hogy ha egyszer le volt zárva a Lendvay utca - hiszen azért nem oda ment a tömeg, hanem a Hősök terére - akkor miután vége lett, és még szóltak is a rendőröknek a szervezők, hogy van egy hőzöngő csoport, - ezek hogy tudtak oda bemenni?
libellle
@nyanya001: Valóban, de majd ott lessz a rendörség teljes felkészültséggel és nézi a randalirozókat, hiszen ez a parancs. Eddig sem akartam nekik ötezer forintot adni mint plussz adó és ezután sem. Valahogy olyan rossz tapasztalatom van a rendörökröl.,Igaz nem a személyesen vagyok érintve, de meggyözödésem, hogy teljesen dilletánsak, képezetlenek és még több száz jelzö rájuk.
human
@JAJMÁR: Nem tudni. Lehet, hogy szimpátiából? Vagy inkább felső utasításra, mert kellett a vágókép a hír tv-nek.
Törölt felhasználó
Nem háríthatják át az adót. Ez maximum kérés lehet a kormány részéről, de leginkább terelés..
Szabadáras termékek/szolgáltatások esetében ez értelmezhetetlen. Ahhoz a piacgazdaságot kéne megszüntetni vagy hatósági árassá tenni az internetet. Sajnos mindkettőre látok esélyt:(

Minden estre ezeket már eljátszották és sokan tanultak belőle, hogy "mi mit jelent" a fidesz szájából. Jöhetne a békamenet, arról tudja mindenki a világból, hogy mennyire civil szervezet és hogy mennyire magukat tartják el.. Habonynak újra kell terveznie:)
whatthefuck
Milyen érdekes, hogy pont azt a 6 demonstrálót állították elő, akik a fidesz szerint valamilyen módon "köthetőek a baloldalhoz". :)
KERKA
Amikor ellenzékben volt a Fidesz, minden szarért hisztit csaptak le, és állandóan népszavazásért kiabáltak. A többi időt netezgetéssel, és újságolvasással töltötték el.
Érdekes, azóta már nem nézik a pina.hu-t.
keresztapa
Miért nem lehet azt értelmezni, hogy akik nem szavaztak azok semlegesek, sem a Fideszt, sem az ellenzéket, nem kívánják hatalomhoz engedni. A jelenlegi meg még mindég jobb, mint a bal. Lehet erőlködni, csak jobbat nem képesek felmutatni, mert önállóságra az ellenzék alkalmatlan, csak a hatalomra kerülés a vonzó számukra. A nép részükre, csak az uralkodást jelenti, aki fölött csak és csakis ők állhatnak! Választás előtt bemutatkoztak csak a hatalmi ágak tulajdonlása lebegett előttük, a nép az ország érdeke szóba sem került. Hát ez a jelenlegi ellenzék összessége, az ország, a nép lejáratására szakosodott gyógyíthatatlan semmittevők!
human
@keresztapa: Már ne haragudj, de amit írtál a bal oldalról duplán érvényes a fideszre. Ellenzék pedig jelenleg gyakorlatilag nincs. Kis kezdemények vannak, amik megerősödhetnek, ha összeszedik magukat.
silber13
@keresztapa: " Választás előtt bemutatkoztak csak a hatalmi ágak tulajdonlása lebegett előttük, a nép az ország érdeke szóba sem került. Hát ez a jelenlegi ellenzék összessége, az ország, a nép lejáratására szakosodott gyógyíthatatlan semmittevők! "
Ezt a fityiszre teccett karmolni? Mert ők a hatalom mániás, országlejárató ( lásd: Brüsszelbe futással egybekötött mószerolás a csúti rinocérosz részéről ) Meg mindazon negativum, amit felsoroltál! Mintha a narancsfejűek viselt dolgait látnám, hallanám!
nezelodo
"@KERKA:
Amikor ellenzékben volt a Fidesz, minden szarért hisztit csaptak le, és állandóan népszavazásért kiabáltak. A többi időt netezgetéssel, és újságolvasással töltötték el.
Érdekes, azóta már nem nézik a pina.hu-t"
Mit nem mondasz ezekről az elhivatott keresztényekről, akik este a gyerekeikkel nem mesét, és filmet néznek, hanem imádkoznak. Ez nem vicc, az egyik politikusuk vallotta a véletlen ott lévő riporternek és a kamerának. Én meg először röhögőgörcsöt kaptam aztán meg sirhatnékom támadt, mert nem mondta volna, ha nem tudja, hogy egy széles szavazóközönség elhiszi a "vallomását". Vajon kinek gyónja meg, és ki oldozza fel Isten nevében, ezt az orbitális hazugságot képünkbe hazudó köcsögöt?!
keresztapa
@human: @silber13: ˘Én nem vagyok haragvó, az általam leírtak értelmezése mindég, az olvasó egyén értelem szintjén valósul meg. Nincs jogom, de akaratom sem, mások kialakult véleményét, meggyőződését a valóság medrében terelni, azt az egyén dönti el. Mivel nem vagyok térítő, sem ideológiai politikából élő.
Manhattan
A hat kitiltott:

Vida Ildikó (Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke)
Habony Árpád (Orbán Viktor személyes stratégiai főtanácsadója)
Heim Péter (Magyarország 30. legbefolyásosabb embere, az állami tulajdonban lévő Századvég Gazdaságkutató Zrt. elnöke)
Giró-Szász András (2014. júniusáig kormányszóvivő, többségi tulajdonosa a kormányzatnak is dolgozó Strategopolis Kft.-nek)
Seszták Miklós (országgyűlési képviselő, 2014-től a harmadik Orbán-kormány nemzeti fejlesztési minisztere)
Lázár János (a Fidesz alelnöke; korábban államtitkár és a Firdesz Országgyűlési frakcióvezetője)

A cikk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy az amerikai nagykövetség zéró toleranciát hirdet Magyarországon a korrupcióval szemben.

Valóban beigazolódott az a feltevés, miszerint a kormány csak terelni próbált az internet adóval? civilhetes.net/.../teljes-a-lista-az-amerikabol...
szandokan
@Horizont: A baloldali párt aktivisták jól végzik a dolgukat...:-) Mindenesetre én jót nevettem az imént az ATV - n látható őrült felszólalók láttán, akik kivétel nélkül baloldali aktivisták voltak. Megrendelésre készült tüntetés. Arra lennék kíváncsi, hogy néhány közmunkásra hajazó tüntető tudja e egyáltalán, hogyan is kell bekapcsolni egy számítógépet...Vajon mennyit fizettek nekik? Talán egy felest? Sokuknak annyi is elég.
szandokan
@whatthefuck: Ez az egész kabaré a baloldalhoz köthető.
m.macskosz
@szandokan: Azt a baloldal csak szeretné, ha ebből a korosztályból tízezer szimpatizánsa lenne!
Ennél azért több telik tőled!
Grafix69
@szandokan: Ez az egész kabaré arról szól ,hogy elegük van az embereknek a nép nyúzásból.
m.macskosz
@szandokan: A lájk téves volt, bocs.

"Arra lennék kíváncsi, hogy néhány közmunkásra hajazó tüntető tudja e egyáltalán, hogyan is kell bekapcsolni egy számítógépet..."

Tudomásom szerint Orbán Viktornak nem barátja a Google,
még a fax-szal és az E-mail-lel is meggyűlt már a baja.

Az, hogy valaki közmunkás, nem jelenti azt, hogy hülye, gyengeelméjű,
ostoba vagy analfabéta! Megint elszaladt veled a ló?! Fáj, hogy a fidesz
már sokadjára besározódott? Kínos, hogy most a szemére is vetik, mi?
JAJMÁR
@szandokan: 19:12 Ott követi el a legnagyobb hibát Orbán, - mert hibázik, egyre többet - hogy azt képzeli, ezzel majd etetheti a népet! Már nem. Tudod miért? Mert azok, akik ott vannak, pontosan tudják, hogy mi az igazság, ők nem pártszimpátia miatt vannak ott, hanem az adók miatt! Ez a hazugság, hogy baloldali tünti, olaj tűzre ! de csak mondogassátok...
szandokan
@Horizont: @JAJMÁR: @m.macskosz: @Grafix69: Amikor a facebookkal jött elő a felszólaló, az volt a kínos, nem amit én írtam. Mert miről is szól a face, meg az iwiw? Fiatalok raknak fel magukról bikinis fotókat, meg hogy milyen részegek voltak egy bulin. Tudod, csak fizessenek érte minél többet a szüleik.
szandokan
@whatthefuck: Pedig igen egyértelmű. Műbalhé.
Grafix69
@szandokan: Mi a ... közöd van neked hozzá mit raknak fel a facebook-ra?: Mi vagy te ,hogy megmondod mi a helyes és mi a helytelen ?
m.macskosz
Navracsics most mondott megint egy aljas hazug dolgot Kálmán Olgának:
várjuk meg a törvényt, addig nem mond semmit: Mocsok egy alak! Ha már
megvan a törvény, azt a parlamenti 2/3 ELFOGADJA, akkor már mit tehetnek az emberek?!
Nem tudom, aki eddig rokonszenvezett Navracsicskával, mire alapozta a szimpátiáját.
Egy tipikus sunyi, fidesz nyalonc.
nezelodo
Szandokán, azt mondod, amikor ezt írod: " Arra lennék kíváncsi, hogy néhány közmunkásra hajazó tüntető tudja e egyáltalán, hogyan is kell bekapcsolni egy számítógépet.." Eszerint csupa Orbán Viktor tüntet ott, mert Kubatov szerint igen szerény képességekkel bír e területen (is) a vezér...
Különben is ez nem a békemenet, ahol napidíjért, ingyen autóbuszért, és szatyros ellátmányért utaztatták a "tüntetőket", legtöbbjük a munkahelye megtartása kényszerével vett részt a fideszes önkormányzat által szervezett utazáson. (A miénk már eltaknyolt a választáson.)
szandokan
@Grafix69: Ez a véleményem, és mivel legalább nekem van olyan, ezért leírtam. A fiatalok jobban tennék, ha kimennének focizni inkább a szabadba, mi is ezt tettük annak idején. Nem fárasztja a szemet, és egészséges is. A face - en ökörködő tinik mega-gigabájtos képei biztosan nagyon fontosak a társadalom számára, némelyik leányzó jó célpontja lehet a pedofiloknak is.
whatthefuck
@Manhattan: milyen ügyes ez a baloldal, nem? :)
Most akkor mi van, meg van semmisülve vagy nincs? Vagy sosem volt, vagy feltámadt poraiból mint a főnix madár? Még Obamát is dróton rángatja ez a magyar baloldal? Hát akkor én nem szarakodnék velük, az már biztos. :D
nezelodo
@szandokan: Ja és félrészegen éneklik a lányokat meghágó fehérvári huszárok kezdetű örökzöldet, mi?
m.macskosz
@szandokan: Én a fészbukot utálom, de volt rá példa, hogy jó szolgálatot tett.
Az, hogy ki mire használja az internetet, az a saját neveltetésétől, intelligenciájától,
jó-vagy rossz ízlésétől függ. De az internet NEM CSAK a Facebookból és a néhai(!)
IWIW-ből áll! A Google, a Wikipédia és sok egyéb más, kimondottan csoda!
Ezek elérését nem gátolni, hanem ösztönözni kellene. Na, de ez Orbánéknak nem
érdeke, mivel a széles látókörű alattvaló rossz alattvaló a szemükben.
A begyepesedett agyú, korlátolt, nulla IQ-val rendelkező cöfös a jó állampolgár a fidesz-kdnp szemében.
szandokan
@Manhattan: A 150 ft gigabájtonkénti tervezetnél én is háborogtam egy kicsit...De mint kiderült, erről szó nincs, sajnos Varga hülyeséget beszélt. Olyan ez, mint amikor a böszme elszólta magát, és robbant a tömeg. Most is ez történt, némi baloldali nyomással összefonódva.
whatthefuck
Szerintem egyszerűen halálos kombináció volt a korrupciós botrányra ráhúzni az internetadót. Ha ez meg volt tervezve, nos, akkor itt nagyon komoly agytröszt van a fidesszel szemben. Valószínűleg csak így alakult, mert egyszer eljön mindennek az ideje.
szandokan
@whatthefuck: Obama irányítja a baloldalt, nem pedig fordítva. Bajnait, mint legnagyobb szövetségesüket elvesztették, így kénytelenek máshoz folyamodni.
m.macskosz
@szandokan: "A fiatalok jobban tennék, ha kimennének focizni inkább a szabadba, mi is ezt tettük annak idején."
1. Akkor még nem volt internet, amikor te focizni jártál.
2. Akkor lexikonok voltak, jó esetben otthoni gazdag könyvtár,
de bárki számára szinte ingyenes könyvtárak. Ha mindenki focizni járt volna,
ma nem lenne internet, számítógép és okostelefon,... ...
dzurinda
@szandokan: Érdekes, én átlagembereket látok a tüntetésen, nagyon sok fiatalt, és valahogy nincs meg az a képességem, hogy lássam, mi a foglalkozásuk a tüntetőknek :)
szandokan
@m.macskosz: Ez így van, de az ürge a facebook - ot hozta fel példaként, és az iwiw kiagyalója is felszólalt. Innentől kezdve számomra nevetséges az egész.
whatthefuck
@szandokan: Ez nem mű, de balhénak balhé. :) Akkora, hogy ez meg fogja roppantani a kormány gerincét, majd csak figyelj.
dzurinda
@szandokan: "Obama irányítja a baloldalt"

Azt a nemjóját, ez akkora hülyeség, hogy csak úgy zeng! Erre tőled nem számítottam.
szandokan
@dzurinda: Nem tudom, mit néztél, de néha igen jól kivehető sapkás "értelmiségeket" is lehetett ott látni. A fiatalok meg nyilván féltik a közösségi portáljaikat.
dzurinda
@szandokan: És aki sapkás, az közmunkás? Vagy hogyan kell ezt érteni?
szandokan
@dzurinda: Nem baj, legyen neked hülyeség.
whatthefuck
@szandokan: nekem aztán mindegy, a lényeg hogy kisöprik a templomból a kufárokat.
szandokan
@dzurinda: Hiába húzogatsz, ha nem érted, nem tudok segíteni. Kérj segítséget valahonnan.
dzurinda
@szandokan: Mert az is, méghozzá bődületes. Ilyet senki nem állított soha, még a Fideszesek közül sem. Kérdem én, miért jó az neked, ha teljesen nevetségessé teszed magad ilyen állításokkal csak azért, hogy a kedvenc pártodat védjed?
szandokan
@whatthefuck: Azt csak szeretnéd. Egyébként attól neked jobb lenne? Megnőne hirtelen a segélyed?
dzurinda
@szandokan: Csak egy magyarázatot várok. Honnan lehet felismerni, ha valaki közmunkás? Tényleg érdekelne, hogy honnan tudod, hiszen ez nem mindennapi képesség ám.
szandokan
@dzurinda: A Fidesz nem állított ilyet? Akkor csak keresgélj tovább a neten.
dzurinda
@szandokan: Ilyet, hogy Obama irányítja a baloldalt? Ilyet nem találok.
m.macskosz
@szandokan: A fiatalok zöme bizony a Fb-kon él társasági életet. Ez van.
"Tempora mutantur et nos mutamur in illis."
Azelőtt meg a fonóba jártak, aztán gyorsan férjhez kellett adni a lyányt,
mert a szalmakazalban kötöttek ki. Na, meg kocsmák is vannak, de nem minden fiatal
jár oda. Kábítószert is könnyedén be tudnak szerezni, de szerencsére nem minden fiatal él vele. Aki az internettel nem él, hanem visszaél, ugyanazt teszi, mint aki egy kést nem evésre, hanem ölésre használja.
szandokan
@dzurinda: Nem mindennapi képességekkel áldott meg a sors...:-) Egyébként a kb. 60-70 éves, egymással kacarászó idős embereket látva nem merülne fel bennem, hogy ők mindennapos számítógépes zsenik.
whatthefuck
@szandokan: nekem nem kell segély kisfiam, soha életemben nem kellett segélyért folyamodnom.
És igen szeretném, és amit én szeretnék az úgy is lesz. :)
dzurinda
@szandokan: Én néztem fényképeket most az előbb, az idősek is normálisan öltözötteknek tűntek.
szandokan
@dzurinda: Az EU - n keresztül próbál nyomást gyakorolni rájuk. Ha ezt te nem látod, úgy nem tudok segíteni.
szandokan
@whatthefuck: Vajon hány éves lehetsz, hogy kisfiamnak nevezel? 80 körüli? Sapka van rajtad?? :-))
miazavalami
@dzurinda: Nekem is rémlik valami bődületes hülyeség erről. csak nem jut eszembe melyik fideszes mondta.
szandokan
@m.macskosz: Kétségtelen. Viszont nem életbevágóan fontos tevékenység. Mondjuk a propi sem az...
dzurinda
@szandokan: Mégis miben áll ez a nyomásgyakorlás? Hogy néha-néha kiadnak egy nyilatkozatot, amikor Orbánék páros lábbal tiporják az országunk érdekeit? Igen, az országunk érdekeit, ugyanis nem érdeke az országnak, ami jelenleg folyik.
Annyira nem látom a nyomásgyakorlást.
whatthefuck
@szandokan: az eszed végett gondoltam hogy tini vagy:)
Sapka nincs rajtam, de veled megetetném a tiédet arra mérget vehetsz. :D
miazavalami
@szandokan: te ezt el is hiszed az usáról?
miazavalami
@m.macskosz: tengeri fosztás közben te! A csuhéba! :-) Hol van a fonóba szalmakazal?
dzurinda
@szandokan: "Egyébként a kb. 60-70 éves, egymással kacarászó idős embereket látva nem merülne fel bennem, hogy ők mindennapos számítógépes zsenik."

Ki tudja. Egyébként ma már szinte mindenki használja a netet, tehát az idősebb korosztálynak is ugyanúgy fájhat ez az egész.
m.macskosz
@szandokan: Talán meglep, de itt is jó sokan vagyunk,
akik betöltöttük a jelenleg érvényben lévő nyugdíj korhatárt, sőt!
Grafix69
@szandokan: Értem én amit mondasz , de tudomásul kell venni , hogy a világ fejlődik és bár gyakran nem jó irányba , mégsem határozhatod meg senkinek mi a helyes és a helytelen. Az internet adó egy sáp semmi egyéb és nem fogja a nemzetet a Te elképzelésed szerint jó vagy rossz társadalmi viselkedési szabályokra ösztönözni. Végtére is anyám is szerette a régi magyar zenét de én nem szeretem ettől még rendes ember is lehetek de ha pénzbe kerül a vissza felé kacsingatás akkor azt inkább kihagynám.
szandokan
@miazavalami: Kocsis Máté. Nem kell hozzá a szokásos komment...
m.macskosz
@miazavalami: A fonó ajtaján kívül, a mezőn! :)
szandokan
@whatthefuck: Az eszem jobban vág a tiednél, vagy esetleg te is munkahelyteremtő vagy, saját technológiával? Mert akkor mindent visszavonok.
JAJMÁR
@szandokan: 19:36 A fészbuk egy közösségi oldal. Van aki fényképeket és zenéket stb. oszt meg, vanak akik csoportokat hoznak létre és véleményt cserélnek, - mint ahogy mi is - vannak akik a problémáikat, és örömeiket osztják meg. Miért veszed őket egy kalap alá? Igaz, ez a tünti is ott szerveződött.

A tüntin pedig minden korosztály képviselteti magát. Sokan vannak. 10 városban, fideszesek és jobbikosok is. Nem gondolod, hogy a lesajnáló és pol.oldalhoz odakötő véleményekkel őket is sikerül leszakítani? Leírom, hogy értsd, mert látom nem érted. Már megtörtént.
szandokan
@Grafix69: Tudod, olyan dolgokon veszekszünk itt, ami meg sem történt. Ennek azért van némi bája:-)
m.macskosz
@szandokan: "Viszont nem életbevágóan fontos tevékenység. "
Száz szónak is egy a vége:
a fidesz törvényjavaslata az internet adóztatásáról egy hatalmas baromság!
szandokan
@JAJMÁR: Kétségtelen, közösségi oldal, ahol komoly értelmiségiek anyáznak például naphosszat, és alpári, trágár módon kommentelnek folyamatosan. Ha ez a jövő, akkor óvni fogom tőle a gyerekeimet.
whatthefuck
@szandokan: és ha igen?:) Soha nem tudhatod kit nézel le. Az már biztos hogy a sz@r ember nem lesz a pénztől értékesebb. Megbocsáss, de nem lépnék beléd, inkább elkerüllek.
szandokan
@Horizont: Most éppen ülök, nincs kedvem felállni:-)) Tudod, szoktam nézegetni face - s oldalakat, és nem mondanám hogy sok pozitív csalódás ért eddig.
dzurinda
@szandokan: Valamint rengeteg hasznos információ is kering ott. Ez kimaradt, hogy teljes legyen a kép. Ettől viszont (mármint a hasznos információktól) nem érdemes megóvni senkit.
m.macskosz
@szandokan: ma, 20:10 Igen, ezt mondta Navracsics is:
nincs még törvény, ergo ő nem nyilatkozik, mi a véleménye a törvényjavaslatról.
Aljas, moslék magyarázat ez, mivel, amikor az országgyűlés elé tolják majd,
akkor a 2/3 megszavazza és akkor már tényleg mindennek vége.
Akkor már nem biztos, hogy csak a békés tüntetők mennek majd utcára!!!
szandokan
@whatthefuck: Én nem néztelek le. Elkezdtél valamikor trágárkodni, belém kötni, nekem ennyi elég volt ahhoz, hogy leszűrjek néhány apróságot.
szandokan
@dzurinda: A hasznos információkat a google szolgáltatja.
dzurinda
@szandokan: Nem feltétlen, rengeteg info csak a facebook-on elérhető.
whatthefuck
@szandokan: alaposan melléfogtál. Kérdezhetek valamit? Hány embered van akik hessegetik a legyeket körülötted?:)
szandokan
@m.macskosz: Felőlem mehetnek, csak ne csináljanak akkora rumlit, mint azt tették 2006 - ban.
miazavalami
@szandokan: Na! Akkor miért nem mondtad hamarabb?
A fészbúúúúkon vannak rendes emberek is. Például én. Tegyük hozzá rajta kersztül tartom a kapcsolatot sok rokonommal.
pbalage
@szandokan: akkor a haverjaid csinálták, és az nem rumli volt, hanem rendrakás. Ugye-ugye?
szandokan
@whatthefuck: Látom, ki akarod húzni megint a gyufát.
miazavalami
@m.macskosz: Nem mehettek ki! Az anyjuk ott ült a hátuk mögött...:-)
szandokan
@pbalage: Az én haverjaim? Őket jól ismerem, egyik sem volt ott.
dzurinda
@szandokan: Helyesen: mint azt tették a mostani kormánypárti szimpatizánsok 2006-ban.
whatthefuck
@szandokan: milyen gyufát? Kösz nem dohányzom. Dezodort milyet használsz? Téged biztos nem érint a szappanadó. :D
szandokan
@miazavalami: Kivételek mindenhol vannak.
m.macskosz
@szandokan: 2006-ban a habonyos fazonok, az orbános biztatásra, a fradi b-közép alakjai voltak. Azt nem is lehet másként aposztrofálni, mint CSÜRHE. Most nem erről van szó!
Ha rajtam múlik, az összes randalírozót, rendőrt utcakővel dobálót, tv székház büféjét
lenyúló, autókat gyújtogató ganét úgy vágtam volna sittre, hogy megemlegesse!
szandokan
@dzurinda: Ja, ez a te véleményed. Az ellenkezőjéről meg senkit nem akarok meggyőzni, mert szélmalom harc lenne. Nagy kár, hogy a volt rendőr alezredes barátom, aki akkor ott volt,nem hajlandó erről mesélni.
JAJMÁR
@szandokan: Persze, az a Te dolgod. A TE DOLGOD ! Biztos vagyok benne, hogy a gyerekeidet rád lehet bízni :) Az állam szíveskedjen távol maradni az én magánszférámtól, majd én eldöntöm, hogy mennyit engedek be magamnak, a gyerekemnek az internet világából. IS. Van azért még pár dolog, ahova odanyomulna :)
szandokan
@m.macskosz: Jól mondod, azt kellett volna tenni, csak nem volt elég bizonyíték, valahogy elvesztek...
szandokan
@JAJMÁR: Tulajdonképpen én nem az internetadóval értek egyet, hanem azzal, hogy nagyon káros tud lenni a gyerekekre. Egyébként lassan véget ér a tüntetés is.
m.macskosz
@szandokan: "Nagy kár, hogy a volt rendőr alezredes barátom, aki akkor ott volt,nem hajlandó erről mesélni."
Az tényleg nagy kár, mivel ha mesélne, kiderülnének olyan dolgok,
ami miatt sok fideszes elverné a saját kezét, hogy a fideszre szavazott.
whatthefuck
@m.macskosz: ennek ellenére a központi tv bemondta hogy 5 embert bíróság elé fognak állítani. Pedig ez a vandalizmus egy vicc volt ahhoz képest amit a fideszes bérdrukkerek előadtak 2006-ban.
szandokan
@whatthefuck: Engem ugyanúgy érint minden adó, amely bevezetésre kerül. Legfeljebb nem érdekel annyira, mint például téged. Amikor emelik az emberek bérét több tízezerrel, csökkentik a rezsiköltségeket, ráadásul ez a balga kormány a devizásokon is segíteni akar, akkor azt valamiből elő is kell teremteni. Kapsz mondjuk 20 ezer forint családi adókedvezményt, annak örülsz. Ha fizetned kell pár száz forint internetadót, akkor már hőbörögsz?
JAJMÁR
@szandokan: 20:24 Azzal én is egyetértek, de nem az a megoldás, hogy megadóztatjuk :) Egyébként tényleg vége a tüntetésnek, és nagyon felemelő volt :)
szandokan
@m.macskosz: Nagyon tévedsz, nem a Fidesz volt ott a hunyó.
Grafix69
@szandokan: Én nem veszekszem veled ,de szociálisan érzéketlen vagy és nem rólad szól az internet adó ( szerinted) de ne feledd , hogy lesz olyan időszak amikor Te is rá fogsz ébredni , hogy katasztrofális ideológia fertőzte meg a fejedet mint annak idején a Náci Németország magasztos Nemzetinek beállított ideológia maradéktalan és hazug elfogadása.
szandokan
@JAJMÁR: Nem is lesz megadóztatva. Varga hülyeséget beszélt, ez indította el a lavinát.
szandokan
@Grafix69: 2018 - ig még változhat az én gondolkodásom is. Ki tudja...
m.macskosz
@szandokan: "Nagyon tévedsz, nem a Fidesz volt ott a hunyó."

Nem hát!
A felbujtó volt.
A futball huligánok meg alapból gazemberek,
sok biztatás nem is kellett nekik.
miazavalami
@szandokan: Hol emelik az emberek bérét több tízezerrel? Szóljál már ha tudsz valamit...
szandokan
@Horizont: Sokszor hallottam én már a himnuszt. Mondjuk én rockosabbra venném kicsit, mert egy országnak nincs ilyen lehangoló, sirámokból álló himnusza. Csupa kesergés az egész, csak vesd össze a francia himnusszal.
whatthefuck
@szandokan: én ezekre nem vagyok rászorulva, a nagy segítségük meg csak kamu duma, nehogy azt hidd hogy abból lesz is valami. Akkorát buknak mint rottenbiller, nagyobbat mint a baloldal, majd csak kapaszkodjál.
m.macskosz
@szandokan: És ez az igazi verzió, jobb, ha tőlem tudod! :)
szandokan
@miazavalami: A pedagógusoknál például, vagy majd most, a rendőröknek, tűzoltóknak az internet adóból:-))
szandokan
@m.macskosz: Én másként tudom, de nem számít.
whatthefuck
@szandokan: látod milyen kis műveletlen vagy? A pénz nem jár együtt a műveltséggel igaz? A hímnusz nem ezzel a ritmusképlettel volt megírva eredetileg, sokkal pattogósabb, vidámabb volt. Csak valahogy az évek alatt olyanná vált, mint az unott kisdobosok kórusa, mikor már mennének haza.
szandokan
@whatthefuck: Rendben, majd keresek valami erős kapaszkodót:-) Na és ha teszem fel buknak, mi fog történni? Káosz és anarchia? Nincs egy párt sem, akit az emberek az ország élére állítanának, akkor ki fog irányítani?
pbalage
@szandokan: szerintem ezt az "eszem jobban vág" témát hanyagold, mert még lehetnek belőle gondok.
szandokan
@whatthefuck: Butuska, mit gondolsz, miért hoztam fel ezt a témát a himnusszal kapcsolatosan?
whatthefuck
@szandokan: ugyan már. A baloldal évtizedekig irányította az országot, most is megoldaná ne aggódjál, menne úgy mint ezeknek a szökött komcsiknak, csak jobban.
szandokan
@pbalage: Tényleg? Jössz a bunkósbotoddal megint, sapkával a fejeden? :-)
szandokan
@whatthefuck: Végre kiderült, hogy nem vagy más, mint egy baloldali.
miazavalami
@szandokan: És neked az természetes hogy megint a csórókon csattanjon az ostor?
szandokan
@Grafix69: Soha nem lennék politikus. Ahhoz kell valami olyan plusz, ami csak kevesekben van meg.
whatthefuck
@szandokan: fogalmam sincs miért hoztad fel, de az kitűnik a hozzászólásodból hogy fogalmad sem volt róla. Mindenesetre nem volt az mindig gyászinduló. Ennyi erővel a Szomorú Vasárnap is lehetne a himnuszunk, ami nem hivatalosan a nemzetközi öngyilkos nóta.
szandokan
@miazavalami: Drága, már miért csattanna rajtuk az ostor? Az én szolgáltatóm azt mondta nekem, amikor megkérdeztem, mi történne, ha bevezetnék az internetadót, hogy a mostani 3750 ft - os előfizetésem valószínűleg 4000 - re emelkedne. Kemény 250 ft. Ezért kapok 20 megabit netet, korlátlan adatforgalommal.
miazavalami
@szandokan: És ez elég lenne a béremelésekre?
whatthefuck
@szandokan: ez neked új? Gratulálok az éleslátásodhoz. Persze értem hogy ezt mint dehonesztáló kifejezést használod. Ne aggódjál, a jobboldaliság amióta létezik a Fidesz és magát jobboldaliként aposztrofálja, nekem ugyanezt jelenti. úgyhogy 1-1.
Grafix69
@szandokan: Szandokán Te olyan sötét vagy , ha elszáll egy varjú melletted akkor azt hiszed vakuznak.
szandokan
@miazavalami: Több, mint 6 millió internet előfizetés van az országban.
szandokan
@Grafix69: Te meg olyan kevés vagy, mint lakatlan szigeten a tömegverekedés!
szandokan
Egyébként most mondta a Fidesz, hogy törvénybe foglalnák, hogy a szolgáltató nem terhelheti át a plusz költségeket a fogyasztóra.
szandokan
@miazavalami: Ez hogyan jött ki neked? Ha csak 700 ft - al szorzod be a 6 milliót, az már 4 milliárd kettőszáz millió, és ebben nincsenek benne az ötezres üzleti előfizetések.
szandokan
Most mennem kell altatni. Egyenlőre viszlát mindenkinek!
nyanya001
@szandokan: Kérlek, beszélj már egy jó képességű informatikussal, hogy ez a 700 Ft.
nem 700 Ft. Ne haragudj, de többet néztem ki belőled ennél !
pbalage
@nyanya001: ne ajánlgass, épp most akartam megkérdezni tőle, hogy hogy vannak a szandokánkák...
gibgab
@pbalage: Apucinak inkább mesélnie kellene nekik, nem itt lógni az interneten. :)))
pbalage
@gibgab: 5 gyerek, már mind nagyon katonás rendben az ágyban, ha durrogást hallanak, apuci kirak a bejárat elé pár csúszósabb járólapot, hogy ne legyen semmi gond, így mindenki megnyugszik.
szandokan
@nyanya001: Rendben, majd beszélek. Mindenhez én sem érthetek 100 % - osan...
szandokan
@pbalage: Nálunk jobban bevált a villanypásztor:-))
szandokan
@gibgab: Abból is jut nekik bőven, ne aggódj.
pbalage
@szandokan: tényleg eléggé idegrohamot lehet kapni annyi kölyök mellett, nekem csak egy van, bár most már normális, viszont a macska full ideges, neki 4 sikerült egyszerre.
(vigyázok rájuk, de tök vicces, mikor a macskakölkek szétszaladnak, a mamacska meg magyarázza bőszen, hogy "Ezt ne csináld!", "Ezt se!", és egyébként "Errefelé kell lejönni a fáról!" de a legjobb, mikor elege van az egészből és végignyalja az oldalát, ami kábé azt jelenti macskául, hogy "Menjetek a picsába!")

Az unokatestvérem egyszer felmászott egy fára, 3 órán keresztül bőgött, hogy nem tud lejönni.
Bástya Elvtárs
@m.macskosz: Idéztem a filmből (A tanú)... Szerintem ide illő!
mate03
@szandokan: Ezt már több adó fajtánál,meg ígérték!Mégis mi fizetjük ki! Akkor is hazudnak,amikor kérdeznek!
mate03
@pbalage: Uraim! Szandokánt,lehet nem szeretni! De a gyerekeit cikizni ,gusztustalan! Ilyenre normális ember nem vetemedik!
mate03
@Hellcat: A (tíz millás)kárt a biztosító kifizeti,a közgép ingyen felújítja,a tit milla,tiszta haszon! Ki van ez találva!
pbalage
@mate03: én nem is cikiztem, sokkal inkább támogattam. Amikor cikizem, az sokkal durvább szokott lenni.
szandokan
@mate03: Köszönöm, ez jólesett tőled, de komolyan. Pbalage egy nagypofájú tahó, ennyire telik tőle, másokat cikiz, akár még gyerekeket is. Majd teszek róla, hogy befejezze. Egyébként beszéltem ma az internetadóval kapcsolatosan igazi hozzáértő emberrel, és bizony ha bevezetik mégis, úgy nem nekem lesz igazam. Nem szabad engedni, hogy bevezessék, szóval módosítom az álláspontomat ezen a téren.
szandokan
@pbalage: Ciki vagy te magad is eléggé. Szánalmas tahó. A gyerekeim nem kölykök, de majd megtapasztalod, hogy nem kellett volna ilyen hangnemben írogatnod.
bencemacska
@mate03: Tegnap a rádióban több jelentkező volt, hogy a feléért megcsinálja! Még akkor is jó üzlet!
bencemacska
Csak azt nem értem, miért kell egymást becsmérelni és fenyegetni?!

A cikizés még nem durvaság!
mate03
@szandokan: Ne köszönd! Ez erkölcsi kötelességem volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.