Volt olyan kormánypárti képviselő, aki így válaszolt arra a kérdésre, mit szól ahhoz, hogy a miniszterelnök visszakozott netadó-ügyben. A Hír24 politikusokat kérdezett.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Hoppá, Hoppál ! Nem csalódtunk benned...
Szófosó korodból ismerjük a gerincedet...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
petike
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nyanya001
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
volvós
Hoppá, Hoppál ! Nem csalódtunk benned...
Szófosó korodból ismerjük a gerincedet...
kukac50
Ez legyen az utolsó legnagyobb örömöd életedben!
volvós
a Videón 00:56-kor a csúcs !!! A parlamenti VAJDA
azt mondja a riporternönek. " Csittttt !!" A büdös bunkó,
pont akkor volt hivása a putriból... Utána a KNDP-s
föcsuhás a betanult mondókája... Röhej !!!
Vasárnapiiskolás
Én meg annak,ha a lába alatt fütyülne a szél!!!
nyanya001
@volvós: A gerincét nem ismerheti senki mert az nincs és nem is volt neki !
coni
Vannak országok ahol gazdasági szakemberek hoznak döntéseket adó ügyben. Vica-versa. Ezek az országok arról ismerhetőek fel, hogy valóban jobban teljesítenek.
Pálinkafőző Rézüst
Farkarbantartók lelki, és erkölcsi leamortizálódása...
m.macskosz
@volvós: ma, 20:01 Na, akkor most már csak megnézem...
Szimba
Valahol olvastam: miért barna a szádszéle? Válasz: most jöttem orbántól.
Feraj49
Mert ha nem örülsz a sarokba állítanak,rosszabb esetben ki leszel zárva pártból.Akkor öröm helyet, -és munka helyett -sírdogálhatsz egy kispadon,kannás bort iszogatva .
Közben azon elmélkedve,hogy miért is nem örültél a miniszterelnöködnek.
Meine Ehre heisst Treue
Bakker, ez a pali, hogy került elő? Valaki nyitva hagyta a ketrecét?
Sajnálom anyád, hogy gyereket várt és te jöttél...
coni
Látszik, hogy az összes narancsmédiának (MN, MH,..) ki lett adva a napi penzum: fényesre..
kkalman
Ezek a barna nyelvű gerinctelenek külön-külön is undorítóak, hát még így egybeterelve.
Desischado
Én már a képétől is undort kapok! Pedig bármilyen paradoxon is, sajnálom, hogy ennyire nincs gerince, szolgalelkű nyalonc, semmi több. Hogy lehet ilyen mélyre süllyedni!
Fradigege
Iiiijjááhhhhjjjj!!! Idehamuzz főnök! Ezt kóstold meg Főni! Mit csináljunk Főnök? Zseniális vagy Főnök! Kinyomjam a pattanásaid, Főnök? Lehúzhatom utánad a wc-t, Főni? Mit kérsz Főnök? De ügyes a Főnök! Szeretlek Főnök!
Fradigege
húúúúúúúúúúúúúúúúú...De jó a csapat!...húúúúúúúúúúúúú
whatthefuck
Mi meg annak, hogy nekünk már igazi vandálokból sem jutott, azokat is meg tetszettek nyerni. :)
coyote3
Én nagyon büszke vagyok ezekre! Ilyen és ennyi féreg biztos nincs egy parlamentben sem. A kedvencem a díszcigány, ahogy fensőbbséggel félresöpri a mikrofont...
m.macskosz
@coyote3: De milyen snájdig a fiú! Neked ez nem elég?
A zakója árából egy kisebb falu roma embere jóllakna pár napig.
köhögő bolha
Örülnek a seggnyalók,pedig sírni kellene!
Az Európai Bizottság október 23-án megjelent tanulmánya szerint 2012-ben csaknem hárommilliárd euró (mai árfolyamon több mint 900 milliárd forint) bevételtől esett el Magyarország az áfaszabályok megszegése és az elmaradt befizetések miatt.
gyuszka
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nemkati
@gyuszka: Azért nem szép dolog, hogy idekakilsz, aztán elsunnyogsz, és a kakit meg itthagyod!
magyarbakancs
Széles a homloka Hoppál úr könnyen Viktor hátsójához fér?
Nem akadályozza a mély orbitális nyalásban?
Mert ha igen javíthatunk rajta egy l ..tal.
Hellcat
"Államférfihez méltóan cselekedett" És amikor beterjesztette akkor miként cselekedett? Akkor is ilyen büszkék voltatok rá?
Feraj49
@gyuszka: eddig sem hiányoztál,ezután sem fogsz ! Remélem ott leszel a a NET adó melletti tüntetésen,a világért se hagyd ki.Egyél sok narancsot,még ha rothadt is.Bay,Bay.
m.macskosz
@gyuszka: Ha a proli és a paraszt nálad szitokszó,
akkor rajtad már az sem segítene,
ha újra megnyitnák az OPNI-t.
pbalage
@m.macskosz: mér nem mondtad neki, hogy "pirmitív álat"? :))
m.macskosz
@pbalage: Azért, mert primitívnek primitív, de nem állat,
mivel még az egysejtűeknek is magasabb az IQ-juk, mint az övé.
libellle
@Fradigege: különösen jól sikerült bagazs, de a szekértelmük egyenesen brilliáns. Eggyik hülyébb mint a másik.
narancsbirka
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
mate03
@gyuszka: Értelmes ember nem provokál! Az ilyen fröcsögő, szarokra,semmi szükség,ezen az oldalon!Egyébként te itt nem lehetsz,vitapartner!
nezelodo
Mindig gyanakodtam, hogy kifogyhatatlan utánpótlás van takonylelkekből...
Ludas Matyi
@köhögő bolha: Valoszinü, hogy halvany fingod nincsen a vilag politikarol (Politically Incorrect) vagy ennyire tudatlan lennel.
" Az Európai Bizottság október 23-án megjelent tanulmánya szerint 2012-ben csaknem hárommilliárd euró (mai árfolyamon több mint 900 milliárd forint) bevételtől esett el Magyarország..."
Bazeg az nem ajandek, az honfoglaloi hitelkeret! Minel több penzt kasziroz a Magyar allam az EU-tol annal nagyobb a valoszinüsege az orszag csödjenek! Nem kell megenni amit a politikai Mafia az EU bizottsagnal nyilvanossagra hoz, mert annak a 90 %-a kamu, hogy hülyitsek es lazitsak a nepet. Es, ha olyan jelszavakat latok itt az oldalon, hogy " bünözöknek nem adozunk" akkor mi a faßert fogadtok el penzt tölük?? A celje az EU bizottsagnak ( Rotschild) , hogy eladd magad es rabszolgaja legyel a sok getzinek!
szepwilly
@Ludas Matyi: az a kis baloldalo"kepecske sok mindent elarul rolad!a kutykurutyun a helyed!
verőce21
Bizony, a nagyság ott kezdődik, ha valaki tud "nem"-et is mondani.
De méginkább, ha belátja, ad hoc módon, rosszul kommunikálva nem lehet adónemet kibővíteni.
Ludas Matyi
@szepwilly: Nem tudom mi az a kutykuruty, de gondolom, hogy a falutokban ez valami dicseret. Lehet, hogy szep vagy willy, de hogy okos nem, az biztos. Arra is lefogadnek, a kis baloldali kepre vonatkozoan, hogy halvany fogalmad nincsen, hogy ki volt az az ember, ki küldte a haboruba, es ki financirozta a hadjaratait. Elöször tajekozodni es utana csacsogni szepsegem;-)
világlátó
@Ludas Matyi: Komolyan kérdezem, Te itt egy új történelem könyvből hozol fel ilyen információkat? Akik egy kicsit is foglalkoztak az újkori történelemmel, jól tudják kik álltak a német érdekek hátterében. a führer csak eszköz volt a valódi bűnösök kezében. Mindez nem menti fel Hitler és gazdasági, katonai, politikai bűntársait. Itt most nincs erre idő és hely, de a német élettér, az über mensch, a tiszta faju árja, az alantas népek sorsa és várható helyük a birodalom perifériáján, Auschwitz és a többi haláltábor, egész Európa lerohanása, az osztrák anschlutz / lehet nem pontos a németem / , a népek örömújjongása Németországban, de Ausztriában is, de sorolhatnám, mind a náci ideológia, a Göbbelsi propaganda, átkozott következménye.
Hitler háborúját egész Európa finanszírozta. Mi is. Magyarország belépése a háborúba zsákmányszerzés céljából történt. Erdélyért, a trianoni gyalázat német ígérettel történő helyreállításáért. A gyors katonai győzelem és a nagy Magyarország helyreállítása illúziója, valamint a győztes mellett való sütkérezés szépen lassan az orosz hóviharokban köddé vált. Maradt a képmutatás, a bolsevikok elleni kitartás ami a Dontól a Kárpátokig, majd a Balatonig, végül valahol Ausztriáig tartott. Miközben tönkrement minden az országban. A romhalmaz, az éhinség, a földek ugaron, a városok romokban, a 2. magyar hadsereg a fagyott lövészárkokban vagy sebesülten valahol, vagy hadifogságban. A jóvátétel befejezte a totális pusztítás maradékát is.
Ilyenkor, kit érdekel hogy kik voltak a német torkos, gazdasági érdekek valóságos felbújtói 1933 - tól? Így azután mi , én is nem tudunk másra gondolni kis fotód láttán, mint csak arra, hogy a jó isten mentse meg a világot minden olyan " különleges tehetségű emberforma " újbóli megjelenésétől, mint amilyen Hitler volt. Ugyanakkor adjon képességet az emberiségnek ahhoz, hogy belássunk a kulisszák mögé és letörjük a kezét mindazoknak, akik ilyen alakokat építenek fel és tolnak maguk előtt. Tiszteld, de magadban.
JAJMÁR
@világlátó: 19:54 Jólesett ezt most elolvasni, még ha furcsán is hangzik, hiszen az írás tragédiák sorozatát vetíti elénk. Mégis jóérzés, mert ez a valódi szembenézés a múlttal, azzal a valósággal, amit már megváltoztatni nem lehet, még akkor sem, ha valakik átírják. Az átírt múltból helytelen tanulságot lehet csak levonni. Nagyon aggódok amiatt, hogy valami ilyesmi történik
:(
JAJMÁR
@Horizont: 20:59 Dicséret lehetett, mert sokan lájkolták, ott van a kiemelt helyen :-D
JAJMÁR
@Horizont: 21:12 Nem probléma, el tudom képzelni :)
Jankó123
Beindult a radírmanó ennél a cikknél!
Valakinek nagyon fájt a dicséret!
:-)))
Ludas Matyi
@világlátó: Öszinten. Ilyen okos hozzaszolasra nem szamitottam, mint amit te többször is leirtal. Respektalom altalanos müveltseged azok elleneben akik nem jutnak tovabb 1-2 felhaborodott szoig, mert ahhoz mar indokaikat is talalni kellene amit mar nem tudnak a nem elegendö olvasottsag es müveltseg elmaradottsaga miatt. Ehhez a hozzaszolasodhoz pedig: " én is nem tudunk másra gondolni kis fotód láttán, mint csak arra, hogy a jó isten mentse meg a világot minden olyan " különleges tehetségű emberforma " újbóli megjelenésétől, mint amilyen Hitler volt." Sajnos ez nem a jo Istened müve, de ezek a -különleges emberformak- itt vannak közöttünk ugy az EU vezetöi között, mint az Amerikai kormany mögött. Hagyd magad meglepni, de ha nagyon fajos lesz ez a meglepetes akkor gondolj ram, hogy elöre jeleztem, hogy "Hitlerek" elnek es romma fogjak Europat dönteni!
világlátó
@Ludas Matyi: Bizonyára félreértettelek. Ha az aggodalom szólt írásodból, akkor , ha netán megbántottalak volna, úgy kérlek, ne haragudj. Én is és még sokan aggódunk a jövő miatt. Úgy van, ahogy írod. A korabeli szóhasználat szerint a legagresszívebb, legsovinisztább, legretrográdabb fináncoligarchia bizony itt is, Európában is, Amerikában is jelen van. Képes mindenre, ami a saját anyagi hatalmát politikai hatalommal párosítva gyarapíthatja. Mit gondolsz miért tüntetik el Marx és Engels szobrait is, a munkáik után. Mert ők rájuk mutattak, pontosan meghatározták a nevüket, a helyüket, a céljaikat, a befolyásukat mindenkire és mindenre.
Bizonyára most sokan lekommunistáznak, pedig nem vagyok az, de ez nem Marx és Engels miatt, hanem mai hazai követőik, mit is beszélek, mai hazai nem követőik miatt van. A kommunista kiáltvány utolsó mondata még mindig a fülemben cseng. Valahogy így hangzik: ..." a proletariátus csak a láncait veszítheti el, cserébe egy egész világot nyerhet ..." Persze hol vannak ma már a Marx és Engels korabeli nincstelen proletárok, akik csak a puszta munkaerejüket tudták eladni korabeli uraiknak. Más időket élünk. Most a modern piacgazdaságot életben tartó fogyasztói társadalmak korát éljük. A fogyasztók mi vagyunk. Hogy mit fogyasztunk? A minap láttam egy filmet a youtube - on. Mit eszünk? Miből és hogyan készül? Pl.a hamburger. Borzasztó volt. Pedig ez csak egy szelete a fogyasztásnak. Bill Gates, valamint amerikai milliárdos társai, továbbá európai, ázsiai, dél- amerikai kollégáik ma úgy játszanak az emberiséggel, ahogy éppen tetszik. Vatikán és a pápa, azt hiszem látja mindezt. Lehet , borzasztó amit írok, de az iszlám állam nem más mint egy a tehetetlenségen úrrá válni akaró vad , ördögi pusztítás ami azok ellen irányul, akit - úgy gondolják - felelősség terhel a világ jelenlegi állapotán. Persze el kell pusztítani őket egy szálig, mert most még nincs jobb megoldás. De térjünk haza. Mi itt a Kárpát medencében, tulajdonképpen ... Folytatom
világlátó
biztonságban élhetnénk. A legújabb kor utolsó kormányzójáig tartó történelmünk nem ad okot nekünk arra, hogy olyan nagyon dacoljunk a mai EU. és az USA. ellenében. De a revans és a bosszú szelleme újból győzött gyenge jellemünk felett. Aztán ismét vesztettünk. Aki visszavonulásról gondolkodik fel kell koncolni! szóltak korabeli tábornokaink, pedig ők is látták mi végre jutunk. Ami azután következett azt már többségünk tudja. De mi van ma?
Miközben a pártok a hatalomért kűzdöttek, hol egyik, hol a másik szerezte meg, közben tönkre mentünk. Vajon ki állhatott a háttérben nevető harmadikként, aki mindezt megtervezte, megszervezte. Ugye nem akarjuk hajánál fogva előrángatni azokat, akiket mindig is előrángattunk? Már azok sem hihetik el ezt, akik mindig élen jártak a megbélyegzés, a gettók létrehozása, a minden baj forrása az a népcsoport, amelynek ősei megfeszítették Jézust kikiabálásában.
Másutt kell keresni minden magyar bajok forrását. Nem valami földön túli erőben, nem is valami ősi átokban, de nem is a " turulban születtünk " marhaságban. Nem a félázsiai népekre jellemző fogyatékosságokban, / lásd mintánkat Törökországot /, de sorolhatnám. De hát ki vagyok én, hogy jövök én ahhoz, hogy mindezt megítéljem?
Csak egyéni véleményemet írom.
A " tiszta, őszinte, matematikai módszerekkel is kiszámítható - mondhatnám ösztönösen naív - helyzetértékelésre van szükség.Hogy ki végezze ezt el? Nem tudom, csak azt gondolom, talán valami válogatott magyar közösség, amelyben minden féle társadalmi csoport képviselői vehetnek részt, mindenféle iskolázottsággal és korcsoportból, minden féle vallási közösségből, nők és férfiak, pontosan visszatükrözbve a mai Magyarországot.
Minden más igyekezet, mint például a " nemzeti konzultáció " már felesleges pénzkidobás, bármi eredményt is kaparnak ki belőle, de jure lehet ideig óráig hivatkozási alap, de de facto érvénytelen. Vajon ki az a nevető harmadik a regnáló kormány mögött, aki ide szervezett minket? Tiszta vizet a pohárba végre
m.macskosz
@Horizont: Kaptál 16 lájkot, mégis töröltek? Mi történt?
m.macskosz
@nyanya001: Mi volt itt, kérem?!
@petike:
mariaberta
@Horizont: Törd a fejed és írd újra!
m.macskosz
@nyanya001: Na, ja. Ezt még meg is érteném, de a ciánozást nem a kártékonyokra
szokták alkalmazni?! :)
nyanya001
@m.macskosz: Aki jelentett, annak mi kártékonyak vagyunk ! - :)
Ludas Matyi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ludas Matyi
@világlátó: Mint mondottam volt, le a kalappal elötted es sajnalom, hogy nem ismerhetlek meg teged szemelyesen. Sajnos en nem tudok ilyen szepen irni magyarul, mint te, de örömmel es nagy kedvel olvasom mindig soraid. Ha több ilyen gondolkodasu es ertelmes ember lenne Magyarorszagon, mint te nagy eselyt josolnek egy valtozasnak Magyarorszagon.
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: @nyanya001: csak semmi dráma, erre járt a "saját céges"..:))) ami már közröhej,, és éppen a fideszes haveja volt szoliban, aki kiadta az adatainkat neki...:(
Persze rábasztak egyik sem stimmel...heheeheheheheeeeeee...:)))))))))))
Pálinkafőző Rézüst
Helló modi! Egy 17X-esen megtetszikelt hozzászólást nem illik, és NEM IS LEHET TÖRÖLNI! Kérjük vissza, vagy rohadtul meg fog csappanni a reklámbevétel...Na de hogy lehet ilyen hozzászólást törölni??? Valami értelmes válasz??? Most nézem a VOSZ elnökét...Még ő is értelmesnek tűnik ehhez képest...
Pálinkafőző Rézüst
@Ludas Matyi: tegnap, 11:31-re: mely állam állampolgára vagy, és milyen jogon akarsz ide beleszólni, ami itt történik? Szépen kérdeztem. Hasonlóválaszt várok. Köszi.
Ludas Matyi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.