Bayer Zsolt a fekete péntekről, a multikról és a CBA-bojkottról írt publicisztikát a Magyar Hírlapba.

Fejtegetését azzal zárta, hogy szerinte nem marad más, mint "hazafiként meghirdetni", hogy aki csak teheti, az a CBA-ban vásároljon, ugyanis "a tisztességtelen hazaárulókkal szemben ezt kell tenni".

Két képet szeretnénk ezzel kapcsalotban mutatni, mindkettő félig az autókról szól, félig Bayerről.

Aki nem hazaáruló, annak szlovákiában illik adóznia drága autója után.

Bayer Zsolt: "aki csak teheti, a CBA-üzletekben vásároljon"

És vásároljunk tényleg többet a CBA-ben, nem elég egy ilyen BLZS autó a családban.

Bayer Zsolt: "aki csak teheti, a CBA-üzletekben vásároljon"

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
...hazafiként meghirdetni :-)))) mondja a volt mszmp szócsöve .:-))) " tisztességtelen hazaárulókkal szemben ezt kell tenni". Éljen pártunk és kormányunk ... ja és a megbonthatatlan szovjet magyar barátság ..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bretagne
Bayer se szóljon bele, hol vásároljunk.
Senara
...hazafiként meghirdetni :-)))) mondja a volt mszmp szócsöve .:-))) " tisztességtelen hazaárulókkal szemben ezt kell tenni". Éljen pártunk és kormányunk ... ja és a megbonthatatlan szovjet magyar barátság ..
Levendula
Majd ha annyi pénzünk lesz havonta, mint Bayer Zsoltinak...
papa.49
Honnan veszi a bátorságot hogy megmondja hol vásároljak, majd ha én meghatározom hogy zsótika mit mondjon, tegyem akkor de csak akkor adjon tanácsot ez a lütyő, hogy én mit csináljak!!!
Clavigo
Más már nem is hiányozhat,,,,mint hogy egy Fostalicska döntse el,hogy hova jájak bevásárolni.
dömdödöm
hogy aki csak teheti, az a CBA-ban vásároljon, ugyanis "a tisztességtelen hazaárulókkal szemben ezt kell tenni"
A külföldi tulajdonú áruházlánc itt nem lehet hazaáruló mivel idegen te őstulok !
magyarbakancs
Bayer Zsolt úr !
Foglalkozzál a családdal és ki kérem magamnak,hogy HAZAÁRULÓ VAGYOK..
kamazuka
Villám se tudja.Őseim az 1700-as években érkeztek német földről pontosabban Bajorországból Ide.Hogy mennyire támogatjuk a német termékeket?Azt mi sem bizonyítja jobban,hogy a megbízhatósági mutatói jobbak,mint a benyalt keletnek mutyis tömegterméket forgalmazó áruházláncok átverése.
Családom sosem hitt az akciós termékekben,megszokta hogy alacsony áron is lehet kiváló minőséget és tartós használatot eredményezni.
Másképpen fogalmazva,abban boltban vásárolunk,mely éppen útba esik.
Egészen másként fogalmazva Tisztelt Bayer úr.Nem húznál el a büdös francba?
magyarbakancs
@kamazuka: Te is Sváb vagy mert én is az vagyok .
Főlökött
Biztosan mérvadó egy olyan személy véleménye, aki azt sem tudja, mit jelent a hazafiság.
Írja újra inkább a 2004-ben dotált könyvét inkább, időszerű lenne, címe :
"Kitiltva (Budapest, 2004) ISBN 963-8638-35-4"
volvós
Megszólalt a se...nyaló !!!
Mond zsótika izlik is ???
Törölt felhasználó
A nagy cba a multik után sokkal lemaradva az utolsók között van azon a listán, hogy hol lehet kapni a legtöbb "magyar terméket". Ahol pedig nem sok a magyar termék ott nem játszik, hogy sok a magyar beszállító, ott csak az játszik, hogy egy dagadt fejű magyar rakja el a hasznot. Ez miért is jó nekünk...? A multi jobb minőségű munkahelyet teremt, befizeti ugyanúgy a járulékokat, több fizetést ad, több a magyar beszállítója...
Rózsika Hatházi
Rám a bayerzsóti összes jelzője illik. Egy kivételével: nem vagyok lumpen. A többi stimmel. Lakótelepi vagyok. És hazaáruló is, mert nem vásárolok a CBA-ban. Egyébként zsótika bekaphatja!
volvós
@Rózsika Hatházi: Ez a lény csak a fijjjjukét kapja be !!!
nyanya001
Isten szeretheti a hülyéket, ha ilyen sok van belőlük
mint ezek a CÖFÖSök, élen a Beyerral !
Hofipisti
Egy tisztességes hazafi olyan árakon, tehát olyan árréssel, s ugyanakkor olyan minőségű árúval dolgozzon, hogy a vásárlók hozzá, és ne a másik boltokba tóduljanak. Van akiknek a protekcionizmussal szemben ez valami bozalom, de hát a szabad piac így működik.
Persze van, s láttunk már hasonló megoldást. Tessék minden árút központilag kiszámított mennyiségre kialakított sárguló papírra nyomott kis jegyecskékre osztani - természetesen mindenkinek csakis a szükséglete szerint - úgy, hogy ezeket a jegyeket csak az CBÁ boltokban (régebben állami üzletekben) lehessen beváltani. Éljen pártun és kormányunk - udvaronccaikkal együtt!
Toby
Figyelem !

A CBA vezetősége, a vásárlási index visszaesése miatt kijelenti, hogy minden, gyomorrontást, vagy súlyosabb egészségkárosodást szenvedő vásárlójának fizeti a kórházi költségeit, ha kétséget kizáróan igazolja a vásárló, az egészségkárosodást az üzletláncban vásárolt terméktől szenvedte el ! Mint nyákos párizsi, büdös párizsi, zöldre szineződött párizsi és egyéb húsipari termékek...stb.
Az termék vásárlásának igazolására elegendő a blokk, közjegyző előtt tett nyilatkozat, továbbá 4, ugyanabban az időben az üzletben vásároló tanú, akik nem ismerik személyesen a panaszost, de elfogadják bayer parazita zsolt aláírását is. Ezenek a feltételeknek együtt kell fennállniuk. Nagyon fontos: - az üzlet beltéri kamera felvételeinek is meg kell lenniük ! ( A CBA-ban csak lesőablakok vannak, kamerák nincsenek - hivatalosan ! )
csetere
@ziziplanet: A legtöbben a Metróban szerzik be az árút, amit búsás haszonnal adnak el. Ott sem csak magyar árú van.
1magyar
De a Cba magyar tulajdonú teljes mértékben? Szerintem nem. De aki bort iszik vizet prédikál?
wagabund
azért csak volt hatása ennek a felszólításnak... ma délelőtt alig lézengtek az osanban..
sajnos nem értem rá, hogy átmenjek a cba-ba..
szégyenem múlhatatlan...
Másik
Kétszervoltam a CBA-ban, először és utoljára.

Ahogy többen is írták, nem az én 100 alatti netómhoz igazították az árakat, hanem a BZS fizujához.
A termékek minősége csapni való, a drága zöldségen a viagra sem segített volna.
Amíg a Mach volt a helyén, az üzlettér tiszta volt, világos, és volt csemege ill. húsos pult.
A CBA-ban csak előrecsomagolt áru van, meg ételszag a középen elhelyezett kifőzde miatt.
JAJMÁR
Csatlakozom pár előttem szólóhoz abban, hogy sváb vagyok, - bár csak félig - és baranyai :-D
A Bayer úrnak pedig felhívom a figyelmét arra, hogy a "hazaárulás bűncselekmény". Bűncselekménnyel vádolni embereket, - meg nem valósult bűncselekménnyel - pedig rágalmazás.
JAJMÁR
Nem vásárolok a CBA-ban, mert én nem tehetem meg. Elvi okokból sem :)
Öregpubi
Ezek tényleg nem veszik észre, hogy minden ilyen megszólalás pont az ellenkezőjét váltja ki az emberekben, leginkább már a sajátjaik között is? A környezetem tele van olyan FIDESZ szimpatizánssal, akik közül nem egy járt a CÖF Békemeneteire. Embert még szégyenkezni úgy nem láttam, mint ezeket, mikor az utcán hazafelé kérdezgettük, hogy ő mennyit kapott a Rogán meg a Lázár tízmillióiból. Mindegyik azt mondta, hogy már nem szavazna ezekre, de azt nem tudná ma megmondani, hogy kire. Na ez a nagy baj!
tivoli
@JAJMÁR: Én még kísértésbe sem estem soha.

Nincs a városban CBA :-))
Hellcat
Zsolti ha eltakarodtok a közéletből és önként börtönbe vonultok hazafiasságból akkor majd én is a CBA ban fogok vásárolni.
JAJMÁR
@tivoli: 17:52 Itt sincs :-D de ha lenne, sem vásárolnék ott már ezek után, és ha nyílik egy - nem kizárt, lehet még nálatok is - akkor se !
tivoli
@JAJMÁR: ma, 17:59
Ha a sarkon lenne se, személyes okokból.
JAJMÁR
@tivoli: 18:02 Helyes. Ha semmilyen más bolt nem lesz, csak CBA - nos, ez fogas kérdés, de azt hiszem akkor CBA-s leszek, és belülről bomlasztok :-DDD
tivoli
@JAJMÁR: :-))
Ha minden multit szétzavarnak, akkor esetleg..
JAJMÁR
@tivoli: 18:12 Jó, akkor várlak az én CBA- boltomban, amelyikben épp bomlasztok :)
moiszikf
... --- ... Nem tudja valaki, hogy miért nem tudok beküldeni semmit, napok óta?
Folyton azt írja ki, hogy: "Elérte a limitet, legközelebb a következő órában küldhet hírt. Köszönjük türelmét!"
micfild
@Horizont: én csak csendesen súgva kérdezném bayerúrtól, hogy az a sokezermillirádos áfa -csalás az nem számit hazaárulásnak? az hazafias hőstettnek minősül?
Desischado
Én is voltam egyszer a cba-ban, és mit ad isten? Romlott árut vettem! Ezért, és a kormány nyalonckodásért és még azért sem, hogy az én kis pénzemen ne gazdagodjanak! Coki cba! Menj a pokolba a tulajdonosaiddal együtt! A bayer "okádék" zsóti meg nekem ne pofázzon bele, hol vásárolok! Majd hülye lennék egy méregdrága és sz@r minőséget áruló boltban vásárolni! ( a nemzetközi kézmozdulat)
tivoli
@Desischado: ma, 00:07
Kedves Desischado. Én ha vásárolni megyek, mindig jól megnézem, hogy mit veszek. Szín, állag, szav. idő. Nem az a drága amit megeszek, hanem az, amit kidobok. Sosem vásárolok túl drága terméket, mert arra nem futja, de túl olcsót sem, mert az mindig gyanús.
Ha mégis belefutok valami romlott vagy selejtes áruba, csak magamat okolhatom, mert biztosan van ott olyan is, ami teljes értékű. De az is lehet, hogy abba a boltba többet nem megyek.
Desischado
@tivoli: Ezzel én is így vagyok, kétszer nem követem el ugyanazt a hibát! amúgy meg nagyjából egyetértünk, de gondolom, te is jártál már így.
mariaberta
@micfild: Lehet, hogy ő is részesül egy kis jutalomba, ezekért a színvonalas irományokért, és most szükségét látja, hogy a várakozásoknak megfeleljen, mindenkit lehazaárulózik, aki elkerüli a kedvenceiket.
evacica
Én meg arra buzdítok mindenkit aki nem ért egyet evvel a népnyúzó agyament kormánnyal és a jellemtelen talpnyaló Bayer Zsolttal, hogy bojkottálja Orbán barátjának a Lázár testvérek CBA boltjait! Én már rég óta ezt teszem, nem tömöm a zsebüket, elég, ha azt Orbán teszi a mi adónkból!
öregcsont
@micfild: Nem számit annak mert azt ők követték el!
mate03
@Desischado: A nyáron Nagymaroson voltam horgászni.Horgászbolt ,sehol! A parton érdeklődtem hol lehet csalit kapni?Azonnal jött a válasz! Menjen a CBA-ba ,vegyen húsz deka parizert,olyan büdös hogy a halak megvesznek érte! Igazuk volt,minden nap fogtam legalább két márnát,meg pár kiló keszeget.
Bercifiu
Zsóti! Siess elmeorvoshoz, de közben nézzél be egy állatorvoshoz is.
brutus
ZSOTI ! Az kedves @nyukadad küld oda vasarolni...
tivoli
@Desischado: ma, 01:44
Hát persze! A tapasztalás a legjobb iskola, és óvatos ember nemigen követi el ugyanazokat a hibákat újra és újra.
kukac50
Mindenki kerülje el a CBÁ-t messziről, ne vásároljon ott ez csak a Lázár testvérek gazdagodására hozott törvény..
papa.49
Aki szlovák rendszámmal furikázik az leginkább NE ADJON NEKEM TANÁCSOT, HANEM KÖLTÖZZÖN A TÓTOKHOZ, OSZT. JÓNAPOT!!!
coni
A multik és a bankok kivonulása után kénytelenek lesznek az emberek a CBA-t és a Széchenyi Bankot választani, azaz rossz minőséget és bizonytalanságot sokkal drágábban. Egészséges piaci versenyben egyik sem élne meg.
m.macskosz
Töredelmesen bevallom, hogy én járok a CBA-ba.
Nem csak azért, mert az ott dolgozók épp úgy magyar kizsákmányolt munkavállalók, mint a többi magyar tulajdonú cég 99%-ában, hanem azért is, mert 259,-Ft/kg áron veszek kacsanyakat, amely mindig friss és jól bezöldségelve, cérnametélttel kiváló leveseket főzök belőle. Ezzel az én napi leves igényem és a kutyám hús/csont fogyasztása letudva, olcsón. Ez az üzlet is MATCH volt azelőtt, tisztaság, választék tekintetében semmi kifogásom. Az árak olyanok, mint mindenütt máshol. Van, ami olcsóbb, van, ami drágább, az akciókat ki szoktam használni. Legutóbb például 790 forintért vettem zselés szaloncukrot. Sajnos, másnapra már nem volt: nem reprezentatív felmérésem szerint az emberek erre buknak leginkább, pedig van vajkaramellás, diós, meg mitttoménmilyen, de abból van dögivel.Romlott terméket még nem vettem.
A másik Match boltból Reál lett. Ég és föld a CBA javára, de ott például lapocka és velős csontot fillérekért lehet venni.
agnes200
Ha jól emlékszem, amikor bevezették az egykulcsos SZJA-t, azt mondták, ez azért lesz jó, mert így a gazdagok majd itthon költik el a többletjövedelmüket és pörgetik vele a gazdaságot. Nos, ez a 200 milliós kocsi szerintem nem hazai gyártmány.
Toby
Csak arra vagyok kíváncsi, mekkora lé esett le ennek a bayer nevű féregnek a cba-s reklámért !
1magyar
Ő meg szlovák rendszámmal jár, mert jobban jár, pedig neki aztán lehet sok pénze!
Meg baszk csirkét francia kacsát hozzanak a magyar adófizetők pénzéből a magyar szegényeknek - ugye???
coyote3
Mivel én idegenszívű hazaáruló vagyok-hisz nem vásárolok a CBA-ban- röviden csak ennyit ér meg zsótika felvetése: Deine Mutter, du Arschloch...
Vizual
Mondom: hülyének néznek bennünket. Miért ? Mert tényleg azok vagyunk. Egy szatócs több millió dolláros ügyintéző gépkocsival járkál. És ez csak az egyik. A többi ?
Nem a CBA-l van a bajom. A tulajdonosaival. Bár borítékolom a kis keresetük nem itthon van bankolva. De ennek ki kell derülnie. És a reklám főembere a nagy hazafi. Neki nincs vagyona ? Azt miért nem nézik meg? Nem a vagyonnal van a bajom. hanem furcsa, hogy négy év alatt milliárdos lehet egy alig prosperáló szakma, közel sem jeles kéviselője.
Ez a kocsi meg nekünk szól. "No parasztok, lábhoz!"
Nil
Kedves Bayer úr! Csak hogy tudja! Ma kevesen keresnek annyit hogy cba-bn tudjanak vásárolni hasonló minőségű terméket mint az ön által utált áruházláncokban
TAlán menjenek önök a cba-ba és ne külföldön költsék a pénzt
Itt is lehet karácsonyra vásárolni - ezzel támogatva a magyar szegényeket
csa-csa
részemről mindegy Tesi, Auchan, Spar, Tesco, CBA, ha akciós valami oda megyek és ennyi.
szandokan
Nekem senki ne akarja előírni, hol vásároljak. A CBA - ban árulnak vörös Gouda sajtot? Lindt csokit? Akkor meg pofa be, Bayer...
szandokan
@m.macskosz: Nem az a lényeg, hogy jársz e, vagy sem, hanem hogy valaki elő akarja írni azt, hogy hol szabad vásárolni. Azért álljunk már meg!
pbalage
@szandokan: CBA-ba mész és nem lesz csoki! Punk-Tum!
RENDSZERELLENSÉG!
pbalage
@szandokan: Várjál, mit is szoktak mondani? KULÁK! :)))
(azért remélem érzed, hogy ugratlak)
szandokan
@pbalage: Nem tudom. Egyfajta gúny érződik belőled, ami hosszú távon nem fog menni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.