Az RTL Csoport ma bejelentette, hogy azonnali hatállyal menesztik Dirk Gerkens-t. Helyette Andreas Rudas lett a magyarországi RTL Klub ideiglenes vezérigazgatója – írja a hvg.hu. Rudasnak két helyettese lesz: Kolosi Péter és Vidus Gabriella.

Rudas egyben az RTL Csoport közép-európai és ázsiai ügyekért felelős regionális alelnöke is. Az RTL Csoport szerint így Rudas kinevezése átmeneti, a végleges magyarországi vezérigazgató kinevezésére csak később kerül sor, és magyar vezetőt szeretnének választani a pozícióra.

Dirk Gerkensnek, aki 2001 óta sikeresen vezette az RTL Magyarországot, vezető beosztást ajánlottak az RTL Csoporton belül – írták.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@1magyar: "Több dolgok vagynak földön és egen, Mercutio, mintsem bölcselmetek felfogni képes.."
Sose tudjuk meg, mitől jobb Kolosi, mint Gerkens. Vagy hogy Gerkensnek mi lehet a bűne (amit Kolosi csak a jövőben fog elkövetni).
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
amaramaistanna
Már régebben bejelentették,hogy magyar vezérigazgatót akarnak a hazai RTL-csoport élére.
bencemacska
Ismereteim szerint Gerkensnek lejárt a szerződése és nem hosszabbították meg, Tudtommal Vidus Gabriella lesz az utóda, aki lényegében most helyettesként ismerkedik az RTL-el!
nemkati
@1magyar: "Több dolgok vagynak földön és egen, Mercutio, mintsem bölcselmetek felfogni képes.."
Sose tudjuk meg, mitől jobb Kolosi, mint Gerkens. Vagy hogy Gerkensnek mi lehet a bűne (amit Kolosi csak a jövőben fog elkövetni).
bencemacska
@nemkati: ma, 19:26

Szerinted Kolosi lesz? Én nem rá tippelek!
wagabund
Ki van ez találva. Az új vezető mit sem tud az itteni eseményekről, ezért aztán a híradót(is) meg fogja rendszabályozni...méghozzá szemrebbenés nélkül.
Boci szemekkel fog nézni az értetlenkedőkre, közben a karrierje tovább épül, mert kiválóan dolgozik. Úgy,és pont azt hajtja végre, amit elvárnak tőle. Mi is megnyugodhatunk, mert boldogan nézhetjük az új, izgalmas magyar hírcsatornákat akkor, amikor történnek az események.

na, jól felmondtam a leckét?
nemkati
@bencemacska: Őt nem ismerem. Kolosinál remélem jobb.
bencemacska
@nemkati: ma, 21:49

Az a baj, hogy nem emlékszem hol olvastam!
F_Viktor
Mikor Lézer bejelentette az egykulcsos reklámtörvényt, akkor az utcákon azt rebesgették, ennek egyik feltétele a kormány részéről, hogy leváltsák Dirk Gerkenst.

Pár hétig nem nagyon láttam az RTL híradóit, de amit neten visszanéztem, azok nagyon "lájtosra" sikerültek :-(
nemkati
@bencemacska: Nem baj. Nemsokára úgyis kiderül, ki marad, és aki marad, mit fog művelni. "a végleges magyarországi vezérigazgató kinevezésére csak később kerül sor"
bencemacska
@nemkati: ma, 22:10

Addig válogathatnak!
Desischado
Kiváncsi vagyok, ki lesz a befutó. De ennél is jobban, hogy marad az eddigi híradó, vagy kapitulálnak? Akkor előttem végleg elássák magukat!
F_Viktor
@Desischado: A híradónál azt látom, visszatértek a régi kerékvágásba, elmondják a híreket, o'szt annyi. Semmi komment, semmi hírháttér.

Baló új műsora pedig egy kalap fekália.
Yoda69
Majd meglatjuk ez hogy erinti a hirszerkesztest. Ha visszaternek a regi langyosvizhez, akkor megy a szemetbe az M1 melle. ha nem akkor tokmindegy ki az igazato.
Cicamama55
Egy televíziós csatornának sem lenne szabad egy pártot szolgálni, nem az agymosás a feladatuk, hanem az objektív hírközlés. Azért lennének az ellenzéki pártok, hogy a tényekbe kapaszkodva aktívan lépjenek fel hazájukért, a közért! A választókat maguknak kellene megnyerni, ezen keresztül tükröződne vissza az erejük. Valljuk be, ezt jelenleg nagyon jól palástolja mind!
human
Annyiban hagy bíráljam a magyar társadalmat, hogy az amerikai nagykövettől várjuk a korrupció felszámolását és az rtl klubtól a kormány megdöntését, holott ez nem az ő dolguk lenne.
nemkati
@human: Nem is. És nem csak a híradó a lényeg. Nekem pl. a többi műsor sem vonzó.
human
@nemkati: Én csak a heti hetest néztem amíg adták. Amióta áttették az rtl2-re azóta nagyon ritkán nézem. Pedig ott van, csak a váltás miatt leszoktam róla. De a honlapjukon szoktam heti hetes maratont tartani és ott behozom a lemaradást :)
Desischado
@F_Viktor: Nem nézem a híradót, de halottam, hogy puhítanak. Ha igen, oda a nézettségük, és a hitelük.
F_Viktor
@Desischado: Ma is 80 százalékban bűnügyi hírekkel volt tele a híradó.
Desischado
@F_Viktor: Sajnos, ez azt jelzi, hogy az RTL-nek sincs gerince!
amaramaistanna
@wagabund: NEM,erről nincs szó,ezt többször is közölte az európai igazgató. Náluk a kimondott szó mögött tartalom és valóság van.
amaramaistanna
@Desischado: Miért mondassz véleményt tények nélkül? Az RTL híradó, a Magyarul Balóval, a Házon kívül, a XXI század és a Fókusz is rendben van. Nem értem,te itt trollkodsz?
Desischado
@amaramaistanna: Trollkodik a fene, minek nézel te engem?! Tán fideszesnek nézek ki, vagy mi?! És nekem úgy tűnik, mintha lanyhulnának, de ha ez nem így van, - minden híradót nem nézek, - akkor csak azt mondhatom hajrá, csak így tovább! Mégegyszer, ne nézz engem trollnak! Tán úgy látszik, hogy imádom a rablóbandát, vagy mi?
amaramaistanna
@Desischado: Nem nézlek annak,de bevallom provokálni akartalak. Ne simuljunk már bele mi is a "károgó táborba".Szerintem inkább csak arról van szó,hogy már megszoktuk az új stílust, Az új RTL híradót.
Desischado
@amaramaistanna: Ha nem változtatnak a híradón és az eddigi hangjukon, akkor oké, de ha igen, akkor számomra nullák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.