Nem tér vissza a képernyőre Borsa Miklós, az M1 múlt héten Balatonfüreden megvert híradósa. Bár a műsorvezető nem mondott fel a csatornánál, de azt mondta, a Híradóba nem szeretne visszatérni – írta a Napi Gazdaság.

Borsa a támadás körülményeit nem kívánta részletezni, annyit tudni, hogy az eset annyira megviselte, hogy most is szabadságát tölti.

A hírolvasó támadása kapcsán maga az MTVA vezérigazgatója, Szabó László Zsolt tett levélben bejelentést a balatonfüredi rendőrkapitányságon, ahol nyomozás is indult az ügy kapcsán.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jankó123
@nemkati: Talán, valamelyik minisztérium szóvivőjeként. Akkor vigyáz rá a TEK is. :-)
F_Viktor
@papa.49: Még Csintalan is tökösebb legény, mint ez az anyagi érdekből hazudozó köztévés Borsa:

18+ karika!
www.civishir.hu/tetthely/vadat-emeltek-budahazy-es-a-magyarok-nyilai-ellen/0927154236
szandokan
Remélhetőleg megkapja a magáét a verekedő. Borsának pedig üzenem, trógerek sajnos mindenhol vannak.
verum
Ilyent nem szabad csinálni. Az indulatok ha elszabadulnak, jön a kemény diktatúra, a terror. Mert agresszióra mindig agresszió a válasz.
Ha meg provokáció volt (a fideszesek és a jobbikosok szoktak ilyent emlegetni, ha az ellenzéket éri sárelem) akkor legalább ne helyeselje senki.
Yoda69
Menjen a Kossuth radioba, ott nem latjak e kepet, ergo nem ismerik fel az utcan - igy tovabb hazudhat.
lampa laz
A pofon igazi hatása az lenne, ha a többi m1-es sem kívánna többet képernyőn lenni. De az is megtenné, ha ezentúl kizárólag az igazságnak megfelelő hírekről tájékoztatnák a nézőket.
Don Quijote
@szandokan: ja, az M1 is tele van velük!:DD
Senara
Véleményem , szeretne feljebb kerülni a " közszolgálati "ranglétrán ! Felhasználva a történteket ,( vagy nem történteket ). Szerintem már keresik neki a vezető beosztás .
nezelodo
Marad még ott éppen elég igazmondó, alákérdező, szelektáló hírvivő lakáj. Ha már az iskolai történelemkönyvben nyílt színen "módosítják a történelmet", itt miért ne tennék a napi eseményekkel?
grillsajt
Volt az egyik darab szar, majd lesz egy másik darab szar.
bakegya
EGY SIKERESEN IGAZMONDÓ LAKÁJMÉDIA HÍRNÖKKEL KEVESEBB-semmi gond-QUESTORBÁN EZT IS KÁRTALANÍTJA A KÖLTSÉGVETÉSBE BELEFÉR .A JÓ SZOLGÁLATAIVAL KIÉRDEMELTE!!DDD
bakegya
@Yoda69: az már kocsisévike nyökögőjén műkszik-különben is hajnalban kell kelni...
lópicigáspár
Ha ennyire fél még egy veréstől, kormányszóvivőnek se álljon! :-)
magyarbakancs
Félsz ,vagy észhez tértél?
MTVA mocskos hazugság szócső.
olvasó001
Vajon miért tűnik úgy, hogy itt a propelleren természetes minden balodali, liberális érzelműnek (tisztelet a kevés kivételnek), hogy amennyiben nem tetszik a másik fél véleménye, akkor vágjuk pofán, semmisítsük meg, ugassuk le, stb.???

Vajon miért?

Vajon miért képesek ismerősök, barátok -akár több évtizede-, rokonok összeveszni mindenféle hitvány alak miatt?
Aki Én
@szandokan: 01:51 Ebben igazad van. A kérdés az, kik is az igazi trógerek?
Adott egy közpénz tízmilliárdokból a köznek szüntelenül hazudozó ,,köztévé" (gyakorlatilag durván közpénzelt kormány tv), és adott egy pofon.
Szerinted melyik a nagyobb gaztett?
Természetesen nem pártolom az erőszakot!
eszegfu
@lópicigáspár: Most kellene valami OKJ-s tanfolyamon egy egészen más képzettséget szereznie. Egyébként a veréstől én is félek...
lópicigáspár
@eszegfu: Talán a targoncakezelő testhezálló lenne neki, a verés meg olyan dolog, hogy aki nem szolgál rá, általában nem kap!
Fradigege
Az utcán nincs meg a kétharmad, így nagyobb esélye van, hogy elverjék. Vállalta az arcát, nem köllött vóna'! Az ávósokkal is elbántak az utcán. Csinálnak neki máshol helyett. Azért a csőd messze elkerüli. +egy fasza indok, hogy klasszul tudjon helyezkedni innentől. Mással is előfordul, aki kiveszi a gerincét a hatalomnak, hogy könnyebben tudjon hajolni.
varrólány
Többször van tüntetés az erőszak ellen, meg a háborúk , meg soha többé ne legyen... meg minden féle szlogenek .
Aztán meg lehet épp a legnagyobb hangúaknak jár el a kezük leghamarabb.
Hellcat
Komám! Híradózni lehetne tovább...hazudni nem kéne többet!
Strong
Gondolom így is sokat kellett küzdenie a nyilvánvaló hazudozás miatt...
Aztán ez a durva atrocitás..
Megértem.
szandokan
@lópicigáspár: Ezt mond annak a rákos betegnek, akit a MÁV biztonsági emberei vertek majdnem agyon. Vagy mondjuk ott a Pécsi eset, vagy a kis Szita Bence, vagy a nő, akit alálöktek a villamosnak...Soroljam még, hogy tényleg mindenki az érdemei szerint kap?
szandokan
@Hellcat: Mit is hazudott? Komolyan nem tudom, linkeld már be légyszi. Az egy dolog, hogy az M1 egy kalap szart sem ér, de azért még verekedni nem kell. Hány embert lehetett volna ilyen alapon már megverni az ATV - ből...
Pálinkafőző Rézüst
@szandokan: Mit is hazudott az ATV? Komolyan nem tudom, linkeld már be légyszi.
Hellcat
@szandokan: Mikor megverték ezt a médiamanipulátort akkor összeszedték az össze közelmúltban bántalmazott sajtóst...hidd el volt benne jobbról balról mindenki. Egyébként a fidesz midig azt javasolta mindenkinek akinek baja volt, hogy tegyen feljelentést...na hajrá itt is meg lehetne tenni.
Toby
Jó a trendi...most felkészül orbánc...aztán lézer...rogánnak először a szíjjártó-giccses héder adjon ötöt...mert a hazug embert előbb pofánverik, mint a sánta kutyát - vagy valahogy így !
perfekt
A demokrácia köntösébe burkolózva! Tüntetni lehet-pofozkodni nem?
lópicigáspár
@szandokan: Eddig általában megértetted a mondandómat, úgy látszik a korral szelektívvé válik a szövegértelmezésed! Mintha ott lenne a mondatomban az "általában" szó! Erre idevágod az extrém kivételeket! Ha bal lábbal keltél fel, ne rajtam töltsd ki!
EGO
@nemkati: Közmunkabérért a munkaügyi központba'
F_Viktor
@olvasó001: Írod:
"Vajon miért tűnik úgy, hogy itt a propelleren természetes minden balodali, liberális érzelműnek (tisztelet a kevés kivételnek), hogy amennyiben nem tetszik a másik fél véleménye, akkor vágjuk pofán, semmisítsük meg, ugassuk le, stb.???"

Írhatnám, hogy az ilyen hazugságok miatt adja fel Borsi a "képernyős" munkáját, de helyette inkább emlékeztetlek pl.
az egri fityeszes nőkre ("Ki Viktort megbántja, nagy kést a hasába")
www.youtube.com/watch?v=qH73D48PFiI&ab_channel=Sz%C3%ADnEgri

a savazós fitymakk bácsikára
index.indavideo.hu/video/Sosavas_bacsi

vagy a bolond hatvani bohócra
www.youtube.com/watch?v=iQ12T2FD6So&ab_channel=Egy%C3%BCtt
mariaberta
Bánatba rogytam! Persze ettől függetlenül a veréssel nem oldódik meg az M1 problémája, mert az úgy Sz A R ahogy van. Náluk már az ECHO és a HIR TV is nézhetőbb, bár eddig egyiket sem néztem, de most azért is!!! Már csak a bosszantásukra is!!!
szandokan
@lópicigáspár: Nem akartam rajtad semmit kitölteni, sorry. Legközelebb figyelmesebb leszek.
szandokan
@Hellcat: Éppen erről van szó. Ha valaki ellen bizonyíték van, fel lehet jelenteni. Orbánt is, Rogánt is, meg a többieket is. Valahogy mégsem történik semmi...
Knapp75
@olvasó001: A logikád alapján csak a baloldali emberek vesznek össze egymással és másokkal, s az nem fordulhat elő, hogy igaz magyar honfitársaink legecizik egymást, ugye?
Hellcat
@szandokan: Rengeteg feljelentés van a fidesz ellen...csak így, hogy az ő emberei ülnek az ügyésgéken így nagyon sok MEGALAPOZOTT feljelentést elkaszánlak. Ez így rendben van szerinted? Nem tudom mennyire követed ezeket a dolgokat de szinte MINDET elkaszálják.
Pálinkafőző Rézüst
@szandokan: ja,a Pinyósanyinál, meg a Poltpetinél??? Maraggyá má...
panellproli
Szerintem már korábban is rühellte amit a szájába adtak, csak nem volt bátorsága ezt bevallani. Ez most jó alkalom hogy hátat fordítson, és még jó summát is kap vékielégítésként is.
len in black
Miørt?
Kétszer nem csap be a villám ugyanoda.
Persze mindig vannak kivételek, akik erősítik a szabályt... :)
mariaberta
Miért, egy verés eltántorította imádott fideszeiseitől? Most kellene kiállnia eszméi mellett, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.