Még egy napja sincs, hogy meghirdette a Kétfarkú Kutya Párt és a Vastagbőr, hogy a kormány bevándorlóellenes üzenetei miatt ellenplakát-kampányba fognak, de már 11 millió forint összejött – mondta az Indexnek Kovács Gergő, a kétfarkúak vezetője.

Meglepett ez a lelkesedés. Úgy tűnik, sok mindenkit felbosszantott ez az ügy. Bár azt gondolom, nem is a menekültek kérdése van a háttérben. Talán az embereknek elegük lett a gyűlöletkeltésből, hogy a kormány mindig kiszúr egy társadalmi csoportot, és velük hergeli a többséget. Most már ott tartunk, hogy a Fideszt nem lehet megkülönböztetni a Jobbiktól

- magyarázta Kovács a lapnak.

Az adományok harmada külföldön élő magyaroktól jött be, de a nevek alapján  Magyarországon élő külföldiek is támogatták az ötletet.

A tervek szerint egyébként nemcsak a menekültekkel kapcsolatban lesznek plakátok, hanem a korrupcióról és lopásról is.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Nagyon úgy néz ki, hogy zorbán ezzel a plakátháborúval nem lábon, hanem tökön lőtte magát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Vigyázzatok, nemsokára indul a békemenet a plakátokra !
Anna Mária
@justhpeter: Gondolod, hogy hagyjuk leszedni, amit összeadakoztunk? :)))
lampa laz
Nagyon úgy néz ki, hogy zorbán ezzel a plakátháborúval nem lábon, hanem tökön lőtte magát.
Pálinkafőző Rézüst
És ezek után még azt fogják kommunikálni, hogy sikeres volt a konzultáció...
lampa laz
@Anna Mária: erre az ellenállásra nem számítottak, azt hitték simán le tudják tolni ezt is az emberek torkán. Személy szerint nagyon örülök annak, hogy ilyen sokan vagyunk akik igenis változást szeretnénk. Tudomásul kell venniük, hogy az igazi magyar ember nagyon összetartó másokkal szemben együtt érző és segítőkész, a "mélymagyarokkal" ellentétben.
Anna Mária
@lampa laz: Nem tudom értelmezni, ki az "igazi magyar". Szerintem olyan nincs.
lampa laz
@Anna Mária: szerintem sincs, ezt csak jelzőnek szántam. A fidesznél divat magyar és magyar közt különbséget tenni.
Anna Mária
@lampa laz: A fidesz is, meg a jobbik is ezzel operál.
Toby
"Most már ott tartunk, hogy a Fideszt nem lehet megkülönböztetni a Jobbiktól"

Erre ment ki minden orbánc-játék ! Aki veszélyes, azzal vagy jóban kell lenni, vagy meg kell vásárolni !
Anna Mária
@Toby: Persze, már össze is borultak ezek, hamarosan megalapítják a nyilas pártot.
Kofoka
@Toby: Ezt csinálta az MDF egy részével, és a Kisgazdapárttal is. Az bejött... A Jobbik nem fog bedőlni neki és aztán jöhet kettőjük közt az adok-kapok és nem biztos, hogy ebből ők kerülnek ki győztesként... Ott lehet még a nevető 3. is.
colibri
@Pálinkafőző Rézüst: Már el is kezdték: a feldolgozást is és a komunikációt is, miszerint természetesen az emberek zöme egyetért a kormány bevándorlás ellenes politikájával.
brutus
@Anna Mária: Hol van mar az a "liberalis" Orban, akit megismertem 1991ben...VAZZE
ez a köpönyegforgato HUKLLADEK...mara mar itt tart...
FIDESSNYIKKEK !! NEM VESZITEK ESZRE;HOGY PALIRA VESZ TITEKET IS !!!???
Toby
@Kofoka: Várd csak ki a végét, ha minden kötél szakad a csürhéknél, lesz olyan főhatósági állás, amelyre jobbikos emberkéket kérnek majd fel vezetőnek és máris béke van az olajfák alatt !
Orbánc - a geci ! -minden aljasságra képes, csak a hatalmat megtarthassa, ah azon múlna a hatalom megtartása, talpat csókolna a menekülteknek is !
Toby
@Anna Mária: Ja, a csürhének lesz egy szálasi-frakciója !
Sziszifusz
Kíváncsi vagyok sikerült e az ellen plakátolást véghez vinni.
Sejtem, hogy a Fidesz gátlástalanul, ezerrel dolgozik a hirdetése helyek 10 évre történő lefoglalásán, ellehetetlenítve ezt az ötletes akciót is.
Anna Mária
@Toby: A csürhe ugyanaz, mint 1939-ben. A létszámuk is megvan.
djlacee
Álcivilek? A CÖF akkor mi? Ez eddig a legalja
djlacee
@djlacee: na jól kezdem propelleres kommentelő pályafutásomat, ezt nem ide akartam :D
egon1
Ennek az Orsós nevezetü "indiai bevándroltnak",nagy valószínűséggel egy habony nevezetü ,tanácsadó lesz a "halála"...!
Toby
@Anna Mária: Amennyiben továbbra is mocskos, antihumánus jogi normákat alkotnak, akkor a továbbiakban
Gecisztánt átnevezem Fasisztánra !
Anna Mária
@Toby: Szerintem nincs már mire várnod. Ez már az. Ezek megint azok.
Toby
@Anna Mária: Megnyugtatttál, mert egyben azt is jelenti, hogy ezek a tetvek is ugyanúgy végzik, mint azok a tetvek !
Amelyiknek magasan van a kötél, azt szívesen felemelem addig !
Anna Mária
@Toby: Pontosan!
Ezeknek nagyon nagy a pofájuk, csak azt felejtik el, hogy most nincs a hátuk mögött egy náci Németország.
Pillanatok alatt ki lesznek éheztetve és össze lesznek fogdosva.
Halálbüntetés nincs Európában, tehát szépen el fognak rothadni a börtönökben.
csetere
@lampa laz: Csak mi fizetjük meg az ő hülyeségeit az adónkból.
csetere
@Sziszifusz: Majd bérelnek szendvics embereket. Én nekik drukkolok!
A Tündik bündije
Vajon ezeket a plakátokat is őrizni fogják a rendőrök?
Anna Mária
@A Tündik bündije: Nem, ezeket mi fogjuk őrizni a rendőröktől.
Desischado
@brutus: Toby leírta a lényeget. orbán szerintem soha a büdös életben nem volt liberális, csak annak mutatta magát. A szeme előtt a hatalom és az ezzel járó meggazdagodás lebegett. Mindent ennek rendelt alá, képmutató módon játszott, és várta, hogy eljöjjön az őideje. Sajnos, eljött, sikerült neki meggazdagodnia ordasul, és a hatalmat is megszerezte. De semmi sem tart örökké!

@Toby: Tökéletesen jól látod a helyzetet, mint mindig. nálad a pont, barátom!
eszegfu
Engem emlékeztet ez a mostani "ellenállás" a netadó elleni tüntetésre... és még mindig nem veszi észre a kormány, hogy akkora a feszültség az emberekben, hogy a legkisebb szikrára is fellobbanhat!? Még mindig csak a kormányzásuk megtartásához ragaszkodnak, ha törik, ha szakad?! Minden más intézkedés csak látszat...
evacica
Én bizony boldogan adnám Orbánt bár kinek, akinek kell! Viheti az egész korrupt bandájával együtt! N4mzeti Konzultáció. hülye óriás plakátok, erre van pénz, de amire kéne, egészségügy oktatás,gyermek jólét, munkahely teremtés arra nincs! Szégyen ennek az országnak, hogy milyen vezetői vannak, és mi nem teszünk semmit ez ellen! Az emberek hülyítése és agymosása folyamatosan megy!
Levendula
Én is gondolkodtam a dolgon, de megelőzte az elhatározásomat egy néni, aki a ma reggel az autómhoz lépett, szemeit lesütötte és elmondta a baját... Felhúzta a pulóverét, megmutatta, hogy levették a melleit, gyógyszerre nincs pénze, az önkormányzattól havi 20 ezer forintot kap...
Neki adtam inkább a pénzt...
JAJMÁR
Íme, a valós nemzeti konzultáció!
Nem kimondottan a bevándorlási plakátokra, de a kormányzásra is vélemény. Lehet magyarázkodni cöfösök, meg kormány, hogy a külföld pénzeli, meg ilyesmi, de én komolyan venném a helyetekben.
Az embereknek elege van! Elege van a hülye dumákból, és a korrupcióból, a gyűlöletkeltésből, a mások eltaposásából, a gátlástalan politikusokból, a kormány kül-és belpolitikájából.
Nem véletlenül a Kétfarkú Kutyapárt a nyerő manapság, egyébként tényleg jó fejek :)
eszegfu
@Levendula: Nyilván ez az eset "felülirt" minden mást... Valószinüleg mi is hasonlóan döntöttünk volna, ez nem is lehet kérdés! Akinek mára nem "jutott" egy rossz helyzetben lévő ember, és volt némi anyagi lehetősége, az adott helyetted is. Sajnos tényleg eljutottunk oda, hogy nehezen tudjuk eldönteni kinek is adjunk, mert annyira rossz a helyzet. Ettől függetlenül fontosnak tartom ezt a fajta "adományozást" is, mert én például másképpen nem tudom kifejezni a NEM tetszésemet.
eszegfu
@JAJMÁR: Egyetértek! Csak ugy mellesleg: még mindig nincsenek bejegyezve a Cégbiróságon, akárhogy küzdenek is, mert "komolytalannak" tartják a céljaikat.
JAJMÁR
@eszegfu: 19:05 Igen, én is humorosnak találtam őket, de hát egy "lehetetlen" országban csak komolytalan párt lehet sikeres.
mate03
@lampa laz: Inkább főbe lőné,mint tökön!6 millió ember örömére!
eszegfu
@JAJMÁR: Elgondoltató azért...mennyivel "komolyabb" volt, amikor 600 céget! jegyeztettek be az egyik bp-i hajléktalan szálló cimére?! Ezt nem "sasolta" ki a Cégbiróság! Senkinek sem tünt fel! Ennél a pártnál elfogadták, hogy humorosan politizál, de azt nem, hogy ingyen lesz 1 párt virsli + 1 sör.
JAJMÁR
@eszegfu: 10:57 "Fején találtad a szöget"! Manapság a Cégbíróság is érdekesen működik :)
eszegfu
@JAJMÁR: Nekem az sem tetszik, hogy a Cégbiróságon bejegyzett tevékenységi körökből pl. Habony uj cége 52 félét sorol fel. Mondjuk én szakképzettségem tolmács, akkor a cégembe felveszem az idegenvezető, tolmács, müforditó és ehhez kapcsolódóan lehetne még fénymásolás, irodai szolgáltatás, adminisztrativ szolgáltatás, lektorálás. Azt értem, hogy ami a szakmámon kivül esik, ahhoz foglalkoztatok szakembereket, csak az nem világos hogyan lehet "belenyulni" a gazdasági élet teljesen más ágába?! Pl. Habony fő tevékenysége a vagyonkezelés, de csinálhat számitógép programozást, szakmai-, tudományos müszaki tevékenységet, vagy divattervezést, csomagolást és igy tovább.
JAJMÁR
@eszegfu: 11:17 Nem tudom, hogy milyen formában működik a cég, -Bt, Kft., ..stb- de tényleg fura, hogy ennyire sokrétű legyen. Ezek szerint lehetséges, talán alágakra bomlik a fő cég.
Szerintem ez a sokféle tevékenység fölöslegesen bonyolítja, - már, ha valóban készülnek jelentések, beszámolók, tervezések... stb. - , nem értem miért nincs 3 cége akkor. (Vagy nem is ez a lényeg, csak a papír...)
eszegfu
@JAJMÁR: Zrt-ben müködik, ha "ágakra" bomlana, akkor csinálnia kell egy másik céget, akár többet is, ahol a tulajdonos a Zrt, nem pedig magánszemély. A sokféle tevékenység "felvétele" számomra azt bizonyitja, hogy kapcsolatai révén olyan munkákhoz is hozzájut, amihez egy egyszerü vállalkozó nem. Pl. a filmkészités is benne van, ebben A. Vajna segithet, vagyis amelyik évben van "keret", akkor pályázhat, mert a tev. körében benne van. De, ha rosszindulatuan nézem, akkor pl. a tud.müszaki tev. keretében Paks II-ben is lehet szerepe.
soljanka
@Kofoka: Úgy összeborulnak, hogy csak na! Egy kicsit kardoznak a választásokig, aztán jön a mérleg nyelvezés.
(Én szóltam.)
papa.49
A végén a hazugovics rá ne tegye a mocskos pracliját a suskára, mert lassan már akkora lesz az összeg, hogy érdemes lesz neki lenyúlni...
soljanka
@papa.49: Pitiáner zsebpénz ez G.Orbánnak.
De Lézer vagy Rogán elég pitiánerek, hogy ne akarják lenyúlni.
papa.49
@soljanka: Nincs az a pénz ami nem kellene a hazugovicsnak, még mindig éhes...
JAJMÁR
@eszegfu: 11:53 és jóhiszeműen azt képzeljük, hogy munka is van mögötte, és nem pedig felvette a "mosodát" is a tevékenységébe.
Anna Mária
@soljanka: Előre küldték a cöfiket külföldizni, aztán ha a Lázár kicsit jobban ráér, maga fogja folytatni ezt a dumát az ökotárs befeketítésének mintájára. Sajna mire házkutatások lesznek, már nem leszünk itthon, kénytelenek lesznek maguk kutatni bizonyítékok után! :)))
agnes200
Na, majd kimegy a párthoz a NAV, a rohamrendőrség, az MNB felügyelete ... mi van még? Persze mind spontán, és az éves ütemterv szerinti ellenőrzés keretében. Úgyhogy én a párt helyében előleget fizetnék a plakátokért, nem tartanám a párt számláján az összegyűlt összeget.
jaegtoer
A dolgok jelenlegi állása szerint Magyarországra a legnagyobb veszélyt a magyar álompolgárok jelentik. Akik ezt nem így gondolják, azok az állampolgárok. Na, ők még veszélyesebbek.
stirliitz
Olvasva a hozzászólásokat, újabb meglepetés ért: ezek a figurák lejöttek a fáról?
Mik vannak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.