Orbán Viktort levideózták, ahogy testőrök nélkül, saját maga vezeti a VW típusú szolgálati autóját és még kísérőautók sem követték őt. Az autóban egy utast is szállított – szúrta ki a felvételt készítő Index.

A lap később rákérdezett Havasi Bertalannál, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjénél, hogy hogyhogy személyi védelem nélkül utazott a miniszterelnök csütörtökön. Havasi válasza szerint a vonatkozó kormányrendelet megengedi a védett személyeknek, így a miniszterelnöknek is, hogy a személyi védelem egyes elemeiről előzetesen írásban lemondhassanak.

A sajtóiroda vezetője hozzátette: Orbán Viktor időnként él ezzel a lehetőséggel, és az is előfordul, hogy ő maga ül a volán mögé.

Arra a kérdésre azonban nem Havasi nem felelt, hogy a miniszterelnök hova ment csütörtökön délelőtt, és ki volt mellette.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
O.Viktor, aki még a WC-re is megy ki golyóálló mellényben megy ,testőr nélkül, számomra elképzelhetetlen. Biztos vagyok abban, hogy a látszat ellenére is, operatív módszerekkel még fokozottabb védelmet kapott.
Itt is egy imázs javító esetről lehet szó. A mi vezérünk a nép közé vegyül, mint egykor Mátyás király.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
Sofőr nélkül, testőr nélkül - igazi hős vezérünk van!
volvós
"...Azt a lap nem tudta meg, hogy a miniszterelnök hova ment csütörtökön délelőtt, és ki volt mellette..."

Állambiztonsági okokra hivatkozva titkos, hogy hova ment, és ki volt az " utasa "
aki tökig felfegyverkezve guggolt a csomagtartóban. Szerencse, hogy Lévai
Anikó nem tudott róla, mert ugy járt volna, mint lézerjani Londonban a
luxusszállóban a " titokzatos (szex) partnerével...
Sziszifusz
O.Viktor, aki még a WC-re is megy ki golyóálló mellényben megy ,testőr nélkül, számomra elképzelhetetlen. Biztos vagyok abban, hogy a látszat ellenére is, operatív módszerekkel még fokozottabb védelmet kapott.
Itt is egy imázs javító esetről lehet szó. A mi vezérünk a nép közé vegyül, mint egykor Mátyás király.
Sziszifusz
@Sziszifusz: helyesbítve: WC-re is golyóálló mellényben megy ki
volvós
Milyen véletlen, hogy nem indul el a v ideo...
Anna Mária
Na persze... Hogy ez a beszari testőr nélkül egyetlen lépést tenne, az kizárt.
Souky Sanjay
És pont volt arra egy kamera,ami mindezt felvette.Aha
Senara
@Souky Sanjay: ...A miniszterelnök személyi védelem nélkül maga vezette hivatali autóját a belvárosban. Kollégánk a Parlamentnél vette észre, majd robogóval elé ment, hogy videót készítsen a Lánchíd előtt, a Clark Ádám téren...index
JAJMÁR
Nevetséges. Olcsó és kisstílű próbálkozás a népszerűség növelésére, akár a véleménykutatás. Mondjuk, ez tényszerűen olcsóbb!
(..és micsoda veszélyeket választott ezért a mini.elnök, lehúzott ablakkal... nem műxik a légkondi? :-D)

Ejha! Meg akartam újra nézni, de már 9 olyan videót ajánl a youtu, hogy azt nem teszi ki az ablakba ovi :)
human
@JAJMÁR: " Kollégánk a Parlamentnél vette észre, majd robogóval elé ment, hogy videót készítsen a Lánchíd előtt, a Clark Ádám téren...index "
Úgyhogy inkább az a kérdés, hogy kivel kellett titokban találkoznia úgy hogy még a sofőr sem tudhatott róla.
Levendula
Páncélozott autóval Én is elmennék... még Dakarba is...
JAJMÁR
@human: 10:05 Lehet, de ha Te titokban akarsz találkozni valakivel és mini.elnök vagy, - de én biztos, hogy nem húzom le az ablakot, és nem azzal a járművel megyek, amivel egyébként szoktam - nyilván teszel róla, hogy az is titokban maradjon, hogy a találkozóra mész.
human
@JAJMÁR: Akkor gondolod, hogy a hátsó ülésen a fél TEK-el furikázott egyet a városban a népszerűségének növeléséért? Lehet.
Mikipapa
@volvós: Tényleg valamiért nem indul a videó. Először azt hittem, én vagyok béna az inditásnál, de nem. Egyébként Orbán volt? Vagy a dublőre?
JAJMÁR
@human: Azt nem tudom, - de gondolom, hogy őrizték - de -jól kiszámított- népszerűséget hoz, az biztos.
Souky Sanjay
@Senara: Köszi.Akkor viszont profi melót csináltatok.
volvós
Anno, a Kádár János is kijátszotta a testöröket, és egy délután lement városba, jobban mondva Csepelre, a munkások közé sakkozni...és csak onnan tudták meg, hogy felhívta a feleségét, hogy jó helyen van... Igaz, nem is akarta bántani senki sem...
Csak kijátszotta az akkori " TEK"-et...és nem volt utána retorzió.
Ezt a történetet Csaplár Vilmos Az igazságos Kádár János c. könyvben olvastam...
Ha ezt O.V. tényleg igy csinálta (volna ), akkor hullanának a biztonságiaknál a fejek !
nemjoezigy
Akkor most én is találgatok:
lehet, hogy az utasnak be akarta bizonyítani, hogy már pedig ő jól teljesít! (vagy a kormány, vagy a fidess?)
Elvégre erről beszélnek állandóan, de a tetteik mást mutatnak. Ezért félek, hogy nem tud bizonyítani, márpedig az égő lenne:-)
bakegya
---és.átment már a kínai Nagyfalon?-szóljatok ha csattan,benyomom BEETHOVEN ÖRÖMÓDÁJÁT!!!
dr. prédikátor
Nem volt ott senki aki a Dunába lökte volna???
papa.49
,,Talpig páncélban,, megmutatta magát a nyaloncainak, hogy ő ,,testőrök nélkül,, kimer menni az utcára, a ,,HÁTSÓ KIJÁRATON,, vagy kuksol a szobába elbújva miközben a sajtósa azt hazudja ,,már elment,, ja a gatyába!!!A pali olyan gyáva hogy a ,,gyáva oroszlán,, az ÓZ. ból hős mellette!!!
Fradigege
Ezt mindig csinálta, csinálja. '98-'02 között is csinálta. Sőt, Ánikó asszony kormányőr csajjal ment haza, kiszálltak a járó motorú RAV4-es kisterepjáróból, majd egy autó tolvaj el akarta septiben lopni a kocsit, nem sikerült, a kormányőr csaj menekülés közben lábon lőtte. Erről nem nagyon tud senki. Annak idején ugyanúgy jártak B.öszödre nyaralni, ahol a böszmeség elhangzott. Most nem tudom, hogy van, de régen problémás volt ez a meglógás. Ennek a kreténnek, aki kurvára kreatív így, semmi baja nem történik, de az éppen ügyeletes biztonságiak mentek a szőnyeg szélére. Bárcsak valami balesetbe keveredne. Kíváncsi lennék ki tudna-e tölteni egy betétlapot.
Fradigege
Persze olyan is volt, hogy szeretett volna vezetni, ezért ültette el a sofőrt. Vagy csak így pózolt, hogy ő milyen talpra esett és jófej és cool.
papa.49
@Horizont: Mondjuk a Gyurcsány az ,,úri ellenzék,, le is köpködte, még azt is elviselte, ez meg mikor jól feltüzelte a népet az Astoriánál beugrott a járómotoros páncélozott BMW. be az emelvény mögött és elporolt a cirkusz elől, 2006. ban. csupán ennyi a történelmi igazsághoz!!!Ja. és a hazugovicsnak a haja szála se görbült hogy a ,,békés tüntetői,, szétverték a Rákóczi utat...
nemkati
Én úgy látom, hogy egy idős nő ül mellette, talán az anyukája.

Nagy merészség így egyedül autózgatni egy olyan embernek, akinek az életét már sokan szívesen a szemétbe dobnák, de a gipszfejét mindenesetre már meg is rugdosták. :)
Vizual
De uraim. Ki mondja azt, hogy bárki is megtámadná Magyarországon Orbán Viktort ? Gyurcsányt is csak a fizetett tüntető merte leköpni.
nemkati
@bakegya: @Fradigege: Nem lennék annak a helyében, aki összekoccan vele, még akkor sem, ha 0rbán lenne a vétkes. A minimum lenne a letartóztatás, házkutatás, feljelentés, fogda.
Dr. Felipe
Testőrök nélkül és még a csatornafedelek sem voltak lehegesztve. Most megy megtekinteni az éneklő búzamezőt mert itt az aratás.
papa.49
@Horizont: Ha lehet kérni minél előbb, mert lassan már nem marad hazánk...Abban igazad van biztos hogy vakmagában autózgatott, lehet hogy álcázott kocsikkal követték mentek előtte...A szegény oroszlánok belebetegednek, vagy sírva ennék meg...
nemkati
@Horizont: Hogy a hátsó ülésen ültek-e, azt nem látni. De 0rbán és a mögötte jövő kocsi közé befutott egy busz. Na ez lett volna a kedvező alkalom!
papa.49
@nemkati: Ott a téren akárhol lehettek a testőrök, de mindenféleképp a közelben...
nemkati
@papa.49: Nemmondod! Ha anyukát otthonról furikázta idáig, akkor az egész útvonalat végig állták lesben a tekesek?
papa.49
@nemkati: Dehogy csak a téren, közben követhették őt előtte mögötte váltott autókkal...
levi
na kideríteni mikor, hova megy egyedül...
köhögő bolha
A kokerók imádnak volán mögött villogni ,otthon valószínűleg a kilós fuxok is a nyakába kerülnek, a koronát remélhetőleg csak a pofázmányába kap.
nemkati
@papa.49: Hű, de fárasztó lehet! Az egész nem ér annyit! :DDD
papa.49
@nemkati: Ez az egész csak PR. volt a megtépázott népszerűség növelésére, lemerném fogadni a pesti oldalon indultak, és a térig szólt a menet...
Vizual
@papa.49: Talán igaz lehet, igazad van. Előlről fotózták, és aki már látott kocsit szemből jönni...Igaz. Ennyi idő alatt nem tudja lekapni
papa.49
@Vizual: Sokszor vagy az arcot nézed, vagy a rendszámot...Igazam van???
Vizual
@papa.49: Igy van. Mire észbe kap egy lesifotós Orbán már nagyon messze lenne. Igaz. Nekünk szánták ezt a képet. Bátorság próba. Tábor nélkül.
craven
igen? miért nem szolt előre? páran biztos randiznának vele :)
bakegya
@Vizual: saját maga elől menekül-a teknős már csakkk ilyen-egyedül-de ez csakkk illúzió!!!-mert belül ,saját parancsra,többen vannak-a skizoid már csakkk ilyen.
@papa.49: nekem bőven sokkk az is, ha ezt az arcot látom...még mindíg,szabadon-őrizet nélkül.
papa.49
@bakegya: Én se bánnám, ha már nyitnák előtte, és csuknák utána az ajtókat...
iskolakerülő
Szerencsére tudom magam törölni a seg.gem! Az is valami.
Desischado
@papa.49: Papa, ne sértsd meg a Gyáva Oroszlánt, lécci! Aki bátor volt, mikor kellett! De orbán? Röhögőgörcs jött rám, ez egyedül megy valahova?4 Vigyorog májam, kuncog a vesém! Olyan gyáva, hogy sehova sem mer testőrök nélkül kimozdulni! Itt is biztos ott voltak, csak rejtve! -Csak adni akarja a "nép fiát", hátha javít a jócskán megtépázott imídzsén! Már akiél ez beválik, mert náam nem! ezt csak a birkák meg a fanok kajálják be!

@dr. prédikátor: Volna szived a Dunát beszennyezni vele? Na ne már!
papa.49
@Desischado: Igazad van, nem bántjuk a cicust...
papa.49
@iskolakerülő: Mondhatni nem is kicsit fontos dolog...
mariaberta
Megrendezett az egész, mert ki hiszi el, hogy éppen akkor volt ott VÉLETLENÜL egy kamera, amikor az atyaisten éppen arra járt??
eugen4402
@volvós: Írtad, hogy Kádár is kiszökött anno a testőrök nélkül. Azért sem ő, sem Orbán kalandja nem említhető egy napon Fülig Jimmy bátor tettével, amikor kislisszolt a királyi palotából, és egy kocsmában pertut ivott a néppel. - Szervusz nép - mondta nekik, mire többen is megjegyezték: - szervusz király. -
Toby
Nyugi, a tekes jólképzettek a mikro padlóján hasaltak ! Amennyiben valóban nem voltak jelen a testőrök, akkor vitte a legfrissebb "bevételt" és ehhez valóban nem kellenek tanúk !
vukkocska
Biztos titkos tárgyalásra ment valakivel, mint Lézer János. Ő sem árulja el, a 2 milliós kiruccanását kivel töltötte. Egyébként megint nagy hűhó semmiért. A háza közelébe nem mehet senki, majd akkor éppen egyedül furikázik a városban. A fedőrendszámú autók meg biztos előtte-mögötte mentek a majré királynak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.