A Matolcsy György elleni eljárást alig pár napja ejtette az évszázad kifogásával az ügyészség, most pedig úgy tűnik, a rendőrség is beszállt a naivitási versenybe Mészáros Lőrinc ügyében.

A DK közleményben ismertette, a hatóságok miért utasították el, hogy nyomozzanak Mészáros Lőrinc ügyében:

A feljelentésben foglaltak, valamint a feljelentés kiegészítése során beszerzett adatok alapján teljes jogi bizonyossággal nem volt megállapítható a szándékosság, ezért az eljáró hatóság a feljelentést elutasította.

A párt ironikusan hozzátette: a felcsúti gázszerelő ugyanúgy feledkezhetett meg oroszországi cégéről, mint ahogy megfeledkezhetett beírni egymilliárd forintot a vagyonnyilatkozatába – véletlenül. Ha tehát egy fideszes törvényt sért, csak azt kell mondania: véletlen volt – vonta le következtetését a DK.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Aki megteheti, még MA meneküljön az országból,
holnap talán már késö lesz !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
De hát a napokban ítélték el azt a nőt, aki minden szándékosságot kizáróan (véletlen) ütött el egy ikerbabakocsit az úttesten. Ha ilyen megértő és elnéző szériája van a rendőrségnek és az ügyészségnek, talán most kell ,,véletlen" elkövetni ezt-azt.
dr. prédikátor
Szóval! ha én nem szándékosan szájbaverem valamelyik fütyi-sz es főgecit akkor nem indul eljárás ellenem???
Hellcat
Ha az én bevallásomban nem stimmelne valami azonnal elvinnének...akár direkt hibáztam akár nem...A törvény nem ismerése, vagy az egyén "ügyetlensége" SOHA SENKIT nem mentett fel eddig...kivétel most...most kezd belőle rendszert csinálni a fidesz. lehet mellé tapsolni agyatlan fidesznyikek. TI tettétek ezt lehetővé...a felelősség a tietek...is.
volvós
Aki megteheti, még MA meneküljön az országból,
holnap talán már késö lesz !!!
Nyuszicsibe
Túl sok már a véletlen.
T.Kormány ! ha megismételsz egy hibát, az már nem hiba, hanem döntés.
papa.49
Én évekkel ezelőtt azért fizettem az apehnek büntetést, mert aki ellenőrizte a bevallásomat elszámolta magát, 5 szor jártam a Váci úton, mire nem visszafizették, a jogtalan bírságot hanem JÓVÁÍRTÁK A KÖVETKEZŐ ÉVRE!!!Ez az ország '90 óta a ,,következmények nélküli országgá vált,, és ez független az éppen regnáló hatalomtól, csak a kivételezettek változnak!!!
Toby
Amennyiben ezt egy ugar.magyar követi el, már a nyolcadik felszólítás érkezett volna Navéktól, megfejelve kamatokkal !
Mocskos, rohadt, tetves bűnöző csürhe !
A plakátőrség meg hozta a szokásos "szakmait" !

A Btk-ban nincs olyan törvényhely, melyet ezek a szarháziak ki tudnának meríteni, bármenyire is elkövetik a bűnt !
Mocsokisztán, Korruptisztán, tisztán Fasisztán !
F_Viktor
@volvós: Írod:
"Aki megteheti, még MA meneküljön az országból,
holnap talán már késö lesz !!!"

Nálam 4 hete nyitott kapukat döngetsz, már csak pár elintézendő dolog miatt vagyunk Magyarországon :-)
Hálás vagyok annak a kormánynak aki beléptetett minket az EU-ba! :-)
F_Viktor
@Toby: Már meg sem próbálják valamilyen köntösbe csomagolni a törvénytelenségeiket, biztosak benne, hogy a maradék szavazóik annyira hülyék, hogy direktbe is bele lehet tolni a magyarok képébe.
A szomorú az, hogy akik nem kérnek a fityeszből, az a több, mint 6,5 millió szavazásra jogosult ember képtelen elzavarni a pics@ba Orbánt.
Azaz 1,5 millió ember terrorizál 6,5 milliót!
Mézike
@papa.49: Én meg ma kaptam egy regényt arról hogy 208 forint tartozásom van. A másik regény arról szól hogy fizethetem vissza illetve milyen bünti lesz ha nem fizetek, illetve hol igényelhetek csekket... :-)
Volt már ilyen 2 éve egy fél évembe került mire kaptam csekket és pár száz forintot ki tudtam fizetni, mert átutalással nem ment , nem fogadta a pénzt a számla.
nyanya001
Ezek a tetvesek mind amnéziában szenvednek ?
m.macskosz
@nyanya001: Nem, egyik sem amnéziás, csak van az a pénz...:(
papa.49
@Mézike: Igazándiból 1000 Ft. alatt nem követelheti a nav...
Gonoszgólya
@dr. prédikátor: "Szóval! ha én nem szándékosan szájbaverem valamelyik fütyi-sz es főgecit akkor nem indul eljárás ellenem???"
Csak ha nem jut el a tudatodig...
Lackó50
@F_Viktor: A legnagyobb baj az, hogy a többségnek már tele a hócipője a politikával és el se megy szavazni. A kemény mag, (akik hasznot húznak a FIDESZ-ből) mind ott tolong a szavazófülkéknél. Ezzel a konzultációs papírral is az lesz majd, hogy a többség a szemétbe dobja és az a pár db ami visszamegy, majd őket igazolja és akkor nagy pofával lehet majd újabb sikerekről beszámolni. Biztosan nem azt fogják kiemelni, hogy a papírok többsége vissza se érkezett.
F_Viktor
@Lackó50: Igen, erre utaltam én is, hogy a 1,5 millió fityesz szavazó dönt, miközben a többség otthon marad, s várja, hogy más döntsön helyette.
justhpeter
Minősíthetetlen rendőrségi eljárás.
nusika
""A rendőrség szerint ha nem szándékosan hibás ...és ha én is ezt mondom, hogy nem szándékos!! amit csináltam...akkor nem büntetnek? Csak hogy nem vagyunk egyenlők!!!
Érdekes, az utcai milliókba került plakátokon, azt hirdetik, hogy Magyarországon tartság be a törvényeket!!! Ők hol élnek?
F_Viktor
Így már értem, hogy a juhászból politikussá avanzsált Váradi András gyilkosa miért nincs rács mögött.
Az osztrák-magyar állampolgárságú 84 éves papóka hamis iratokkal a zsebében biztosan nem szándékosan gázolta el a választások előtti éjszakán Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester legfőbb ellenlábasát!
lópicigáspár
Ki mer fogadni, hogy a Questor ügyből nem lesz semmi?!
Jankó123
@lópicigáspár: Úriember biztosra nem fogad!
:-)
human
@F_Viktor: Valami fejesnek a haverja lehetett. Talán Orbáné vagy Mészárosé. Ezért titkolhatják a kilétét.
kkalman
Sünőrségünk ismét bizonyította, hogy a gyűlöletplakátok őrzésén, és a traffipaxos pénzbehajtáson kívül semmire sem alkalmasak.
Desischado
@F_Viktor: Jó neked! Bár én is mehetnék!
Elképesztő! Szóval ha véletlen, meg tévedés, akkor no problem? De ha én vagy bárki akarna ezzel érvelni, minket megbüntetnek?! ez hol egyenlőség?! A törvény nem egyforma mindenkire?!
papa.49
@Desischado: ,, A törvény előtt mindenki egyenlő, de VANNAK EGYENLŐBBEK,, (fütyiszek)!!!
Senara
Persze hogy nem hibás , már annyi céget csináltak a nevébe , nem tudja követni .:-(
Mézike
@papa.49: Lehet hogy nem követelheti, én azért megpróbálom befizetni, nehigy miattam tönkre menjen az ország... :-)
Fradigege
Új vagyonbevallásra kötelezném, de közben a mogyoróit satuba fognám, hogy lássuk a teljes igazságot. Viktór strómanja, majd a nehéz időkben csengetni fog, mert vagyonának nagyrésze viktórkának a pénze. Ő csak kezeli.
F_Viktor
@Desischado: Tavaly április óta a kérdés csak az volt, hogy hová.
Desischado
@F_Viktor: Változatlanul irigyellek! Mindenesetre jó utat, sok sikert, és NE TŰNJ EL VÉGLEG, JELENTKEZZ! Amúgy hova mentek, ha nem vagyok indiszkrét?
bence
@Fradigege: Hát igen ! Meg még mellette sok másét !
F_Viktor
@Desischado: Aranyos vagy Des, köszi szépen a jókívánságokat!
15-20 évig míg a gyerek tanul, biztosan nem jövünk haza. Sajnos ami Magyarországon történik, hogy érezhető változás legyen, jó esetben kell is az a 15-20 év.
Mert ahogyan @Anna Mária: írta két napja, elég ha egy barom rámutat valakikre, választóik, a 2 millió sötét-barom máris a vérüket követelik.
S a maradék 7,5 millió magyar közül bárkik, bárkik lehetnek a barmok üldözöttei.
Ezért nem fogom olvasni a magyar híreket.

S ha nem élek Magyarországon, akkor nem sportszerű, hogy a partvonalon kívülről minden következmény nélkül osztom az észt.
Persze, nem titok, Dániában, Koppenhágában már elrendeztünk mindent, szomszédoknak bemutatkoztunk (megkérdeztem tőlük, hogy problémát okoz-e nekik, ha Magyarországról egy letelepedni kívánó család lesz a szomszédjuk. Ezzel mosolyt varázsoltunk az arcukra).
Neked sok sikert kívánok, fel a fejjel, s minden lehetőséget használj ki! ;-)
nyanya001
@F_Viktor: Minden jót kívánok és néha jelentkezz ! :)
nyanya001
@F_Viktor: NYÍLT LEVÉL ORBÁN VIKTORNAK

Viktor! „Az ország jobban teljesít.” – igen, így igaz. A fiatal és dolgozni vágyó emberek kitelepítésében. Ma, elbúcsúztam a harmadik fiamtól is. Elment. Angliába. Egy jobb élet reményében, ahol a 8 órai munkával, 10-szer annyit keres, mint itthon. Mit csinálsz Viktor ?? Tisztában vagy vele? Ha igen, akkor miért csinálod ? Megfenyegettek ? Megvettek ? Kiálltunk melletted, kétszer is szavaztam rád, mert ígértél….ígérgettél, és mi történt ? Mi lett az egyetemista Viktorral, akiben égett a tűz és azt mondta, hogy felszámolja a bűnözést, a korrupciót, a munkanélküliséget ? Felneveltem 4 gyereket ennek az országnak, de miért ? Ezért , Viktor? Nem kívánom azt az érzést senkinek, amit átéltünk minden alkalommal, mikor egy gyerekem kénytelen volt elmenni. Ez már háromszor megtörtént. Most már mi is megyünk. Eladok mindenem és megyünk egy másik országba, ahol még idegenként is embernek néznek . Édesanyám, 73 éves. Még az átkos rezsimben sem történt ez meg, ami ma Magyarországon. Hivatalos NI szám alapján, már csak Angliában eléri az 1,3 milliót a kinn dolgozó Magyar regisztráltak száma. És mi van a többi országgal ? Nem 350 ezer emberről beszélnek, mint ti……És mi jön még ??? El kéne gondolkodni Viktor, mit műveltek. Én itt akartam leélni az életemet, mindenkit elüldöztök. Nézd meg a képeket, a szemünk mindent elárul……. Köszönöm Viktor. Sikerült, még egy boldog, reményekkel teli családot szétszakítani.
Remélem Ti egybe lesztek ! :)
Anna Mária
@F_Viktor: Minden jót nektek, sok sikert, élvezzétek a sok újat és vissza se nézzetek!
Mi is lépünk még a nyáron a gyerekeink és az unokáink után.
A magyar sajtó egyébként az esetlegesen fellépő honvágy ellen kiváló.
evacica
Szégyellje magát ez a kormány és talpnyalói akik ide juttatták ezt a nyomorult országot!Remélem meglakolnak ezért a sok aljasságért amit velünk tesznek, én minden esetre ezért imádkozom minden nap!
F_Viktor
@nyanya001: Neked is köszönöm a jókívánságokat, jól éreztem magam köztetek :-)

Írod:
"Hivatalos NI szám alapján, már csak Angliában eléri az 1,3 milliót a kinn dolgozó Magyar regisztráltak száma."

Magyar kormány részéről 600-650 ezer KÜLFÖLDÖN dolgozóról beszélnek már második éve.
Külföldön, csak Angliában emlegetnek 1 millió magyart, Nagy-Britanniában pedig az általad írt 1,3 milliót. Németországban is 350 ezer magyart mondanak.
F_Viktor
@Anna Mária: Írod:
"A magyar sajtó egyébként az esetlegesen fellépő honvágy ellen kiváló."

Nagyon jó ötlet!!!
F_Viktor
@evacica: Nem csak a kormány a hibás, hanem a szekértolói, a vak-birka szavazói is ugyanolyan bűnösek, mint Orbán és a fityesz.
nyanya001
@F_Viktor: Örülök, hogy - ha csak így virtuálisan is - de megismerhettelek !
Remélem még hallunk felőled ! :)
Szomorú, hogy idegen földön kell keresnetek a boldogulásotokat ! :((
F_Viktor
@nyanya001: Jelenleg úgy érzem nem érdekel Magyarország, de soha ne mondjuk, hogy soha...
F_Viktor
@nyanya001: Még annyit, 2001 óta dolgoztam annyit külföldön, hogy nem tudok olyat mondani, mint idegen föld. Főleg EU-n belül. Én az EU-ra úgy tekintek, mint regionális integrációra.
Lehet, hogy szakmám miatt, de a Földre is úgy tekintek, mint galaxisunkban egy porszemre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.