Gyurcsány Ferenc pártelnökként magyarázattal tartozik a választóknak arról, hogyan nyert el cége másfélmilliárd forintos uniós megbízást – mondta Czunyiné Bertalan Judit fideszes országgyűlési képviselő pénteken az MTI-nek. 

A nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője Gyurcsány Ferenc DK-elnök komáromi lakossági fórumára reagált.

Czunyiné Bertalan Judit az Altus-ügyre utalva azt mondta: Gyurcsány Ferenc hónapok óta nem ad választ arra, hogyan lehetséges, "milyen trükkök százaival" érte el, hogy 1,5 milliárd forintos uniós megbízást nyert. "Nyíltan, láthatóan" az ellenzéki párt működését fogja szolgálni a cégből kivett osztalék, de "az is lehet, hogy az egész forrás" – fogalmazott.

Úgy folytatta: a volt miniszterelnök már 2006 óta sok válasszal adós a választóknak. Politikájának kudarcát mi sem igazolja jobban, mint hogy "görög partnereik" politikájukkal csődbe vitték Görögországot. Gyurcsány Ferenc és csapata 2010-ben Görögországhoz hasonló gazdasági állapotban hagyta itt Magyarországot – fűzte hozzá.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
A köpcös vezír névsor szerint, vagy spontán jelöli ki az újabb és újabb Gyurcsányozó s*eggnyalóit? Tényleg Gyurcsány Ferenc tartja még össze a maffia bagázst.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
ezek vagy baromi sokat lophattak ha ennyire be vannak szarva, vagy tökhülyék.
lópicigáspár
Na, találtak egy félnótást, aki a nevét adja a sárdobáláshoz! Megy majd a süllyesztőbe, mint a többi idióta!
sentinel216
A köpcös vezír névsor szerint, vagy spontán jelöli ki az újabb és újabb Gyurcsányozó s*eggnyalóit? Tényleg Gyurcsány Ferenc tartja még össze a maffia bagázst.
bencemacska
Jobb lenne, ha a munkáját végezné, amit az oktatásban vállalt!
bencemacska
@lópicigáspár: Arra azért válaszolhatna, mi lesz a KLIK adósságaival!?
lópicigáspár
@bencemacska: Na!! Nincs is adósságuk...! :-)
Lepényleső
Tudtommal nem azt vonják kérdőre aki nyer egy pályázaton,hanem azt aki elbírálja azokat.
Az pedig a hírek szerint nem az említett személy. Egyébiránt annyi adatot minimum szol-
gáltatnék a kérdezőnek mint padtársai tették a trafik ügyekben,a földelosztások kapcsán,
Paksot érintve,stadionok építkezésével kapcsolatban,a jegybank "nyereségét" illetően,
a négyes autópálya megkezdése-leállítása,stb.
bencemacska
@bencemacska: Igazad van . NEKEM nem tartoznak. De a többit kifizethetnék!!!-:))))
bencemacska
No, ezt nem tudom, hogyan csináltam, de ez a válasz @lópicigáspár: -nak szólt!-:)))
KERKA
Úgylátom meg van az új ügyeletes szőke. A másik már kikopott. Csúnyáné, kapaszkodj meg: a görög válságot is Gyurcsány okozta!!! Nem mondták???
lajospapa
Gyurcsány jól tenné, ha kapcsolatba lépne Mészáros Lőrinccel, hogy miként lehet megmagyarázni egy ilyen megbízás elnyerését!
bencemacska
Mi lenne, ha ennek hatására mi azt követelnénk Putyintól: adjon magyarázatot arra, miért nyerte el a metrókocsi felújítások jogát?
Ráadásul drágábban és kisebb garanciával, mint a másik pályázó!
szaboria1
Saját magáról akarja el terelni a figyelmet a nagy soros asszony. Pedig az szokott kiabálni akinek ép a háza ég.
lampa laz
Leginkább azt magyarázná meg, hogy miért a hülye barátnőjét nevezte ki gimnázium igazgatónak., éppen ma tüntettek ellene.
Minden fideszes baromság fedőneve, Gyurcsány
kisangyalom13
Hány ügyvéd dolgozik számla nélküli pénzekért Gyurcsány Ferencnek?
wagabund
nnatessék...megmondtam...aki visszajött szabiról, vagy augusztusban megy, arra most kerül sor altusozni...ki vannak jelölve...most ez a nő következik, aztán mehet nyaralni..

..eddig azt hittem, ez a nő baromi okos... ...eddig.. :-(
volvós
Czunyiné ( fon.: Sunyiné ! ) Talán a házad elött söprögess, ne
próbálkozz Gyurcsány Úrral, mert egy reggelire is kevés vagy neki !!
paolo006
Nem értem, hogy szutyok panka miért vergődik? Hiszen a koszlott tetves pártja semmi mást nem csinál azon kívül, hogy közpénzből finanszírozza magát és hűséges seggnyalóit. Pofátlan korrupt senkiházi luvnya. Kezd már nagyon unalmas lenni ez az Altusozás. Valamelyik patkány minden héten előveszi. Valami újat kedves szutyokné. Mondjuk hogyan lett kinevezve a Budai igazgatója? Esetleg erről némi infót! Ja, hogy ez kellemetlen, erről nem beszélünk?
bakurasz
Az ilyen hülyéknek az elhanyagolható apróság, hogy nem is Gyurcsány cége...
mariaberta
Érdekes, hogy csak Gyurcsány adjon magyarázatot mindig, mindenről. -engem sokkal jobban érdekelnének a kormányfő és a kormánytagok, no meg a kebelbarátok magyarázatai. Azok a hirtelen megtalált milliók, milliárdok, no meg a saját lábú gyarapodások inkább magyarázata szorulnának.
Nem bírjátok elviselni, hogy az Altus az EU-tól kapott egy megbízást többed magával? Még szerencse, hogy nekik nem Ti mondjátok meg, kiket, mivel bízhatnak meg.
Savanykás a szőlő? Csunyika? Te és Pártod pályázna a megbízatásra?
nezelodo
Nicsak, ez is bepisilt ijedtében, pedig nem is e Fletó csípte meg a seggét, hanem a Budai gimiben csinált valami baromságot. Csak nem pályázott igazgatónak oda is a Fletó, hogy ennyire fosik az egész fidess vezérkar tőle?
Toby
Jó reggelt nyalogányné !

A hang tényleg lassabban terjed, mint a fény, mert a fény még igen távol van tőled, a hang meg már hónapok óta foglalkozik az Altusszal !
Áram nincs a tanyán, vagy számítógép ?
Így butul el az, aki csak orbánc-dogmákat morzsolgat !
Senara
Egész lényege kineveztem a barátnőmet kapjátok be .Mert mindenért ő okolható , még a görög válságért is ! Görög válság és Gyurcsány emlegetése , mire utalhat , nem sokára mi következünk ? Mert egyébként értelmetlen hülyeség !
eugen4402
Szegény képviselő asszony, egy világ omlott össze benne. Az Istennek nem érti, hogyan nyerhet egy cég bármilyen pályázaton, ha annak tulajdonosa nem rokona Orbánnak, sőt szotyit rágni se járnak együtt focimeccsre...
Neki ilyenkor reflexszerűen a "trükkök százai"-formula jut eszébe, mert arról még nem is hallott, hogy tisztességesen elvégzett munkával is lehet pénzt keresni. Ja..., nem Magyarországon...
dr. prédikátor
Na! előkerült a szőke Sunyiné is!!!Áruld már el , végeztek nálad pályaalkalmassági vizsgálatot???
iskolakerülő
És mi van a Mengyelejev táblázattal Cuminé??? Az nem bevásárló lista?!
eszegfu
@kisangyalom13: 22:31 Kár, hogy csak ennyit "szürtél le" Czunyiné "kéréséből"...Egyébként nem tudom miért haragszol az ügyvédekre? Elég sok témánál az ügyvédek munkáját minősited.
silber13
Ne erölködj Sunyika!Fletó sosem fog veled szelemi párbajt vívni, mert fegyvertelen emberrel nem hadakozik!
nezelodo
@kisangyalom13: A kifehérített fidesz gazdaságban akkor nincs számla, ha nem közpénzből fizetik. Gondolom nagyon otthon vagy az ilyen ügyvédi, számlás ügyekben így tudhatnád, hogy pl amikor a D.F.Tompika beléptetőkapuit már a választási bukta előtti üres kasszából nem tudták kifizetni az eladó 2 milliárddal olcsóbban a vételárnál visszavásárolta a vasat, aztán tíz éves futamidővel lízingelte az állam. (Így került nekünk összesen tíz milliárdba), Na erről a szerződésmódosításról volt számla, 800 millás, és mi adófizetők álltuk, a M. János ügyvédi irodájának. Na pl. ezt egy dakota sem firtatja
Bercifiu
@mariaberta: Ahhoz ész és tudás kellene, ami nincs.
Bercifiu
Arany Drága Bogaram! A te eszeddel még az is elképzelhető, hogy a szerdai viharért Gyurcsány a felelős.
Én, ha a helyedbe lennék, elbújnék egy sötét pincébe. A gyerekeid, meg a korabeliek mit szólnak majd az oktatás szétrombolása miatt? Szerintem kijárnak a temetőbe, a sírodat köpködni.
mate03
@lópicigáspár: Ennek a hülye picsának idéznék!Orbán Viktor 2010-választás után!(Jó kondícióban vettem át a gazdaságot)Bajnai Gordontól! Akkor mikor hazudott Viktor? Akkor vagy most?
volvós
@dr. prédikátor: 7:27
Hàt persze hogy végeztek : Az ovális ( ill. orális ) szobában !!
magyarbakancs
"Czunyiné: Gyurcsány adjon magyarázatot cége uniós megbízására!"
Ilyen értelmetlen nő ,hogyan került oda.?
lópicigáspár
@mate03: Rossz a kérdésed! Mikor nem hazudott!? A válasz igen egyszerű!
rosalinda57
Czunyiné drága : Inkább azon kellene elgondolkozni, hogyan nevezhettek ki egy vidéki gimnázium élére egy Ön által jó haverságban lévő személyt egy olyan igazgató helyett, akikkel mindenki elégedett volt ( tantestület, szülők, gyerekek ) nem beszélve a gimnázium sikereiről ? Ezzel kellene foglalkoznod és nem más ügyével !
bra048
Mi köze ehhez a Czunyinénak ? Ő miért nem adott be ilyen pályázatot a "Zunióhoz".
Ha adott volna, akkor most lehetne a minőségekről beszélgetni !
Vizual
Csunyinénak kellene először sok mindenről beszélnie. Nem sorolom amit itt már leirtatok. csak azt mondom, hogy van az a pénz amiért valaki lealjasul. De talán kezdjük a beszart közterületi lámpákkal. Melyek ugye nem is kompatibilisek. Hány milliárd volt ? Na itt kezdjük.
mariaberta
Korábbi irományomban is kifejtettem véleményemet a nagysasszonyról, de újra megkérdezem, ki az a Czunyiné, hogy jogot formál Gyurcsány elszámoltatásához? Azon túl, hogy őkelme a másik Hoffmann Rózsika, mit képzel magáról? Csak egy kis fideszes, elégedjen meg azzal, hogy "nagy eszének " köszönhetően, bent van a parlamentben, de minek is???
kecskésmihály
A Fideszes bagázsban nincs is már olyan, valakinek számító egyén, akinek ne kellett volna a nyilvánosság előtt Csurcsányt szapulni. Rettenetes módon tartanak tőle! Joggal.
colibri
Gyurcsány... adjon... magyarázatot? ...Czumyiné kérésére?... ki ez a Czunyiné? Ez is megkapta a házi feladatot? az ész megáll...
Azért a fidessnek nagyon fájhat az Altus elnyert pályázata, mert nem tudnak lekopni a témáról! Minden szinten, szünni nem akaró módon fúrják a témát.
bencemacska
Czunyiné adjon számot arról mely Komárom megyei középiskolákat zárat be és miért?!
Utána beszélhetünk másról is!
kisangyalom13
@eszegfu: Szeged Dr. Krajkó Zoltán sztárügyvéd mire oktatta a tanítványait?
Vannak balesetek ahol az elkövetőket, miért nem találhatja meg a rendőrség?
lampa laz
@kisangyalom13: ehhez nem kell más, mint szőkītettolajospintér + polpotpeti
Fradigege
Czunyika mit görcsöl? Mindenki tisztában van azzal, hogy a 25 év alatt ez a galeri hogyan szedte meg magát. Egymást összekenik a matériával nagyon buzzancs dolog. Menjen haza és hirdesse magát, mint masszázs hölgy, abból szedje meg magát, akkor legalább meg tudjuk, hogy nem mismásolt és valóban tisztességes úton szerezte a betevőjét. MENJ EL!
eszegfu
@kisangyalom13: 16:49 Valószinüleg az én "kombinativ" képességem kicsi a hsz-dhez...ugyanis még mindig nem értem: miért ellenszenvesek Neked az ügyvédek és Czunyiné "kérése" kapcsán miért pont ők jutottak eszedbe? Majd példaként előhozod a szegedi sztárügyvédet... egyébként fogalmam sincs mit is oktat Krajkó (ami lehet nagy hiba), mert nem vagyok joghallható.
kisangyalom13
@eszegfu: Dr. Krajkó Zoltán, megvonták az ügyvédi szakmától, miért vesztegette meg a Szeged egyik Bíróját? Sztárügyvéd dr. Ruttner György ügyvéd ez az ügy sem ismerős?
Ruttner Farm Kiadó, ez is természetes? Kevés a tisztességes és korrekt ügyvéd van az országban!
Csizmás Kond
...miért nem akarjátok hogy Ferenc is valljon ?
Vizual
@Csizmás Kond: Megtette már párszor, nem titkositott nem csinált semmi. Mégsem találtak semmit. DE vigye kánya ! Akkor talán elöször beszéljünk arról, hogy az hír járja "Jenő", hogy Orbánnak 500 milliárdos vagyona van. Na erre varjunk gombot először. Gyurcsány már elszámolt a vagyonával.De azt hiszem a WC papírt nem írta bele. Mert a s...t másokkal törli ki !
Csizmás Kond
@Vizual: megható...ha tudnék akár sírnék is...
zöldszem
@kisangyalom13: Te lenni magyar?? Mert én lenni az vagyok, de vadászkutya legyek, ha értem amit mondani akarsz.
Vizual
@Csizmás Kond: ...tehetsz mást is...
Dr. Felipe
Csunyané, ezzel akarja elterelni magáról a figyelmet hogy a volt osztálytársnőjét akarja kinevezni gimnáziumi igazgatónak.
Csizmás Kond
@Vizual: ...nem szeretnék fájdalmat okozni neked...
Csizmás Kond
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
zöldszem
@Csizmás Kond:... Nem, az összes kóbor macskát megzavarom...legfőképpen a kivont kardú, akarom mondani kieresztett karmú... látod már én sem beszéli jól magyar...
Csizmás Kond
@zöldszem: ...na és elkapod a farkukat ?
zöldszem
@Csizmás Kond: húúú, de sok igekötő eszembe jutott...:)))
Csizmás Kond
@zöldszem: ...és mit akarsz azzal a sok kötővel ?
zöldszem
@Csizmás Kond: .. majd egyszer??!! elárulom...:)))
kamazuka
Tsztelt MSZP ,mondjuk hazafiasságból a tisztázatlan eredetű krügerrand-ot nem lehetne tisztasági csomagra váltani?
Miért van az,hogy a bekiabáló pártok mindíg az adófizető f----val akarják a csalánt verni.

Belenyúlni a pártkasszába és hajrá.
Ha Schmuck Andornak ment az ételosztás anno választások idején ,biztosan menne nektek is valami saját ötletelésből származó kezdeményezés !
nyanya001
Erről a Czjunyinéról is csak az jut az eszembe,
ha a sz@r felkerül a polcra, azt hiszi ő is lekvár !
eszegfu
@kisangyalom13: 12:17 Nem akarok Veled sem kötekedni... de azért tisztázni kellene egy pár dolgot. Az ügyvédek dolga a "gyanusitottak" megvédése, ezért is van a "kirendelt" ügyvédi (akinek nincs pénze, kérheti) "rendszer". Ha pontosan tudja az ügyvéd és persze mindenki, hogy az illető, akit véd, valóban lopott, csalt, esetleg embert ölt, akkor is -- akár a lelkiismeretével ellentétben is! -- védenie kell (tehát mondhatjuk, hogy eleve nem "tisztességes" dolgot csinál). Ha pedig egy ügyvéd követ el sikkasztást, vagy más büncselekményt, akkor az pontosan olyan, mintha egy kőmüves, bolti eladó, ill. teljesen mindegy milyen foglalkozásu ember követi el. Azzal az egy különbséggel, hogy az ügyvéd pontosan tudja mit követ el, és mennyi ennek a büntetési tétele, mig a többi ember nem. Véleményem szerint 1-1 foglalkozásra, igy az ügyvédekre sem "hegyezheted" ki a kritikádat. Utolsóként...még mindig nem értem, hogy Czunyiné "kéréséhez" hogy jönnek ide az ügyvédek...de azt gondolom, már nem is olyan fontos.
papa.49
A cunyinénak figyelmébe ajánlom a fütyiszes képviselői mutyikat, itt mindjárt elsőként az 5 millás végkielégítést!!!
kisangyalom13
@eszegfu: Aki a korrupcióhoz negatívan nyilatkozik, nincs miről beszélgetni!
eszegfu
@kisangyalom13: Húúúú! Mi a bánatos rossz nyavalyából állapitottad meg, hogy én a korrupcióról irtam, ráadásul negativan!? Az "a" betün kivül semmit sem értettél a hsz-mből... esetleg Nálad az a korrupció, hogy az ügyvéd dolga a gyanusitott megvédése, akár a lelkiismerete kárára is?! De tényleg bántás nélkül mondom: ne terheld többé az agyadat az én hozzászólásaimmal.
mariaberta
@bra048: Vele, minőségről? Ahhoz ész is kellene, de ez a nő hiába járt annyi "osztályt" maradt mi volt, egy buta liba dr-i címmel. Ki is jut róla az ember eszébe? Ja, Smidt doktor.
bra048
@mariaberta: Érdekes dolog, hogy most (is) a Gyurcsány Ferencet veszik elő, aki számomra hangsúlyozottan nem szimpatikus, de már számot adott, amikor "hivatali visszaélés" címén a Keresztes ügyész úr nyomozott..kitalálható, hogy kinek a megbízásából... Az indítványra Ferenc nyilatkozott is és bár nem jogvégzett -szerintem - jól fűzte a szót. S láss csodát a fideszügyész nem emelt vádat ellene, tekintettel arra, hogy a Btk. az általa megvalósítottakat nem tartja büncselekménynek, de még egyszerű vétségnek sem.
petike
@eszegfu: Lehet, hogy álnéven ő a csúnyáné, azért terelne ennyire :)
mariaberta
@bra048: Igaz, de ezek bele betegednek Gyurcsányba.
Talán eredményesebb lenne, ha elszámoltná Czunyiné nagysasszony Orbánt, Szijgyártót Tóni elvtársat, Lázárt és a többieket? Siker élménye lenne.
namihami
Sunyinéni elszámpltat?
Hát ez aranyos, ez a hét vicce.
karma1
@kisangyalom13: 22.31-re: Honnan vagy ilyen jol ertesult? Te is egy vagy ezek kozul?
karma1
@kisangyalom13: Te tenyleg nem vagy magyar, csak ismersz magyar szavakat, azokat probalod meg egymas melle tenni,... De a logika mar hianyzik belole...
Yoda69
Ki a fa__om ez a cunyine?
6 ev fideszes teboly utan Meg van pofaja elmutnyocevezni?
Yoda69
Ki a fa__om ez a cunyine?
6 ev fideszes teboly utan Meg van pofaja elmutnyocevezni?
eszegfu
@petike: 21:51 Én tényleg nem tudom eldönteni, hogy nem érti, amit irok, vagy "terel"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.