Vida Ildikó távozik a NAV éléről, most zajlik az átadás-átvétel – értesült az Index NAV-os forrásból.

A lap azt is tudni véli, hogy a feladatait az eddigi elnökhelyettes, Varga Árpád veszi át. 

Mióta kirobbant az amerikai kitiltási botrány, azóta terjednek hírek a NAV elnökének távozásáról. Kormánytagok hivatalosan csak az utóbbi hetekben beszéltek arról, hogy nagy átszervezések várhatóak az adóhatóságnál.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
@argos: ugyan már, szandokan, ne forgasd a köpönyeget megint. A múltkor még fasza volt a nő, mert még nem végzett a takarítással.
Ha a fidesz azt mondja ugorj a kútba, akkor beleugrasz oda is, nem számít.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
argos
Ha ez igaz, nagyon jól teszik. Az adóhatóság lenne éppen az a szerv, amelyiknek példásan kellene működnie, mindenkit egyformán kezelni, és nem azt nézni, hogy a csaló politikus e.
gaszpel
Gondolom százmilliós végkielégítést kap, és valami jó zsíros állás. Úgy sajnálom szegényt.
Dr plágium
Elég nehezen szülték meg...azonnal ki kellett volna ba...ni
wagabund
nem teszik azt ki..hanem érdemei elismeréseként kap valami érmet, hatalmas végkielégítést(pénzben, nem ám másra gondolni), és holnap kezdhet is valami jó kis cuki helyen..ott ahol ha nem csinál semmit, az sem tűnik fel...

ne felejsük el, "ő is a mi kutyánk kölyke"..
tehát védelem alatt áll...
- jó, most megbotlott...nagy ügy... ...felsegítjük, és elfelejtjük...
-maguk ott ne bámészkodjanak, nincs itt semmi látnivaló...menjenek haza.
volvós
@wagabund: minden elmondtál helyettem is, köszike !!!
pbalage
@argos: ugyan már, szandokan, ne forgasd a köpönyeget megint. A múltkor még fasza volt a nő, mert még nem végzett a takarítással.
Ha a fidesz azt mondja ugorj a kútba, akkor beleugrasz oda is, nem számít.
volvós
..most kiteszik, vagy távozik ???
Tolmács nélkül nehéz helyzete lesz
Hacsak nem olyan helyre megy,
ahol beszélik az oláh, vagy lovári nyelvet ...:-)))
nyanya001
@wagabund: @volvós: Helyettem is ! Ugyanezt akartam leírni ! Kösz ! :))
volvós
@nyanya001: Mi félszavakból is megértjük egymást,
vagyis " egy húron pendülünk " :-))
Freewolf
Megcsinálták az amik a feszkót! Rágalmaztak, de semmit nem bizonyítottak és a végén tönkre tették egy ember karrierjét! Azt a félnótás diplomatát kellett volna azonnal kitiltani!
volvós
@Freewolf: ...de elöbb téged kétlábbal erröl az oldalról kirúgni !!!
n y a l ó k a !!!
nyanya001
@volvós: Van aki a Vidával pendül egy húron ...
Jobbos erkölcs !
argos
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szaboria1
@Freewolf: Tudod ha engem megvádolnának ha akkor az nem volna igaz harcolnék a becsületemért.
Freewolf
@volvós: Hidd el, nem érdekel a nyomorod!
Freewolf
@szaboria1: Főleg, ha úgy vádaskodnak, hogy nem mondják meg a vádat! Na úgy tényleg nehéz védekezni! Amúgy Orbán rendben találta Vidát! Nekem ennyi elég!
pbalage
@argos: már kielemeztem a dolgot, nem tudsz elrejtőzni, baszod ugyanarról az ip címről hogy a picsába tud egy másik valaki bejelentkezni?
Esetleg szandokan macskája?
Hellcat
El kell távolítani símacska embereit
szaboria1
@Freewolf: Annyira, hogy most rúgják ki.
szaboria1
@Freewolf: Varga megvárt az ÁSZ jelentését és már léptek is.
Freewolf
@szaboria1: Miután az amik jól besározták, mit tehetnének egyebet?
silber13
@Freewolf: 12:07-re : Ne hazudozz! Neked , te mázatlan cserépedény, bőven elég, amit dicső , mániákusan hazudozó, csúti szirti vízilovad szemrebbenés nélkül állít, attól te rögvest elájulsz! Vagy nem?... Akkor pedig a sunyiságod önmagáért beszél!
Freewolf
@silber13: Ez egy igen paraszt megnyilvánulás részedről. Lehazugozni azt, aki nem ért egyet veled, csak téged minősít! Azt pedig, hogy elhiszem, amiket Orbán mond, az én magánügyem, neked nem sok közöd van hozzá! Inkább viselkedni tanulnál meg, ha már gyermekkorodban ez a rész kimaradt!
szaboria1
Azért van egy kis érdekesség most olvastam máshol Vida 2 hónappal ezelőtt beadta a felmondását.
nyanya001
@szaboria1: A Skicc Pali is így csinálta !
szaboria1
@nyanya001: Ez igaz! Megtudta mit takar az ÁSZ jelentés és lépet.
argos
@pbalage: Honnan a fenéből tudod te, hogy milyen IP címem van? Talán látnok vagy?
silber13
@Freewolf: :-))))) Te beszélsz itt viselkedésről ?? És tudod mi a hazugság?
" Amúgy Orbán rendben találta Vidát! Nekem ennyi elég! "
Nem tudom, kinek visítozott a csúti hippopotamuszod, a parlamentben, kit akart rögvest kiakolbólítani!
Katalina62
Na és, majd tesznek helyére egy másik fidesz bábot, és minden megy tovább, mint eddig! Simicska is nagyon lapít, nyilván nem véletlenül!
Freewolf
@silber13: Emlékeim szerint Orbán annyit kért Vidától, hogy Goodfrendet jelentse fel! Ez meg is történt, a jómadár pedig hazarepült!
Ami a viselkedést illeti, akkor sértegess, ha én is azt teszem veled!
nyanya001
@Katalina62: A hosszúbájtok éjszakája ...
nezelodo
Hát akkor most mi lesz szegény Ildivel, hogy a Mayer Aranka sorsára jutott? Még mosogatólánynak sem mehet Angliába, mert az angol járja ott, nem érthet velük szót!
silber13
@Freewolf: Na igen, csak a hapsi folytatta:... Jelentse fel az amerikait, mert ha nem...akkor..!!! Mert már pontosan tudta, hogy a csaj többed magával rohadtul sáros! Emlékezhetsz, a " papirfecni" kezdetű kínkeservesen kiizzadt bagatellizátumra!
Levendula
Most legalább lesz ideje egy alapfokú angol nyelvtanfolyamra beiratkozni...
eszegfu
@Freewolf: Egyet azért nem szabad figyelmen kivül hagyni... Vida mindig Simicska "embere" volt! 2002-2010 között (amikor nem a Fidesz volt kormányon) a Simicska tulajdonában lévő Mahirban dolgozott jogtanácsosként, majd 2010-től lett az APEH, ill. a NAV elnöke. (Ez az életrajzában is benne van.) Most, hogy már nem "puszipajtások" Simicska és O.V., kellett egy kis idő, amig "eltakaritotta" Simicska és esetleg a fideszesek szarkupacait. Szerintem az sem véletlen, hogy -- ha igaz a hir -- ő maga mondott fel...hiszen már minden O.K. lehet.
Freewolf
@silber13: Orbánék kérték a bizonyítékokat, amiket persze nem tudtak prezentálni! Homályos célozgatások, sejtelmes megjegyzések és a nagy nulla! Ez aztán a komoly vád! :-)
Freewolf
@eszegfu: Akár az is lehet, erről igazán nem tudok semmit! Mindenesetre életszerű forgatókönyv, annyi biztos!
silber13
@nezelodo: Ne félj, nem hagyják az út szélén...! Őt nem! Mindenki mást igen de őt nem! Jó, most kivágják,de tudják ám, hogy a csaj nagyon sokat tud, ha akar, vagy rákényszerítik! És mehet még a mentsvárhoz, Simicskához!
silber13
@Freewolf: megkapta azt az ominózus " Fecnit" Twc tudod, mi volt benne? Mrert a csúti víziló lapít a témáról!
nezelodo
Az mindenesetre nagyon érdekes, hogy bizonyos márkájú étolajak ára zuhanni kezdett a piacon, és valaki megkérte a céget, hogy juttasson egy kis megrendelést a fideszvég cégnek, néhány, a világon mindenütt lámpással keresett tanulmányért, hogy ne firtassák, mitől lett olyan olcsó az étolaj.
dr. prédikátor
Még midíg nem tették ki???Már rég a süllyesztőben lenne a helye!!!
eszegfu
@Freewolf: 12:50 Néha tényleg nem tudom mit is gondoljak a véleményeidről! Valahogy ugy "odadobsz" néhány mondatot, erre mindenki "ráugrik"... közben kiderül, hogy "háttér" dolgokról nem tudsz semmit. Mégis most is igazat adsz O.V-nak, gondolkodás nélkül. Pedig akármilyen történést, vagy csoportot, esetleg embert nem lehet egyoldaluan "vizsgálni", meg kellene nézni a körülményeket is. Ha ezek nagy részének a birtokában vagy, akkor tudnád igazán objektiven -- mert gondolom ez a Te célod is -- kialakitani a véleményedet. Lehet, hogy nincs igazam, de én ezt látom.
Freewolf
@eszegfu: Orbánnak nem érdeke Vidát takargatni. Sőt, ha sáros, meneszti, de az amik légből kapott vádjai komolytalanok voltak. Elhiszem Orbánnak, hogy Vida tiszta, mert nem volt értelme hazudozni! Főleg, ha Vida Simicska embere!
Fradigege
Az USA ilyenkor visszavonja a kitiltást?
eszegfu
@Freewolf: Én alapvetően mindenkinek elhiszem, amit mond... De pontosan Vida kis "önéletrajzával" arra akartam rávilágitani, hogy nem lehet olyan "tiszta", mint ahogy Simicska sem, sőt O.V. sem. A kitiltásról meg csak annyit: nem vagy Te sem 2 éves "nyeretlen", hogy elhiggyed Vida ok nélkül volt a kitiltási listán?!
alterego56
Látod kiscsibe mint használt koton annyit sem érsz.
Freewolf
@eszegfu: Szerintem ennek a kitiltásosdinak egyéb politikai háttere van. Ugye, nem akarunk szabadkereskedelmi egyezményt az amikkal erre ők kicsit szivatnak! Ráadásul a "demokratikus" oldal is ott áztat bennünket külföldön, ahol tud! Ezt inkább, mint politikai nyomás gyakorlást értékelem. Gondold el, Izrael politikusai közül már van aki ül korrupcióért, még sincs kitiltva! Ez egy mocskos ügy!
lópicigáspár
Kibaszták a Csillag Dezsőnét is! Így kell lefejezni egy céget!
eugen4402
Szerintem már régen eldöntötték, hogy melyik pénzügyi kupiban várja egy főtanácsadói státusz. Ha meg mégsem úgy alakulnak a dolgok, legfeljebb beszáll a Bódi Guszti mellé aranyesőzni, amikor a Margó szabadnapos...:-)
eszegfu
@Freewolf: Elfogadom az "értékelésedet", bár fenntartásaim vannak. Szerintem meg "csak" annyi a különbség, hogy Izraelben már ülnek a politikusok korrupcióért, nálunk meg nem! Ezért kellett a kitiltás!
wagabund
@Katalina62: 12.29...bizony, csak jobb jöhet...olyan, aki ügyesebb, okosabb, nem kér tolmácsot vagy négy nyelvből, és szintén az alomból van..

ilyen apróságon megbukni egy adóhivatali elnöknek? méghogy megvehető volt? ...na neee..ilyen nem fordulhat többé elő..

-egyébként jól végezte a munkáját, ennek ellenére felmutatjuk a fejét gumicsontként...ezzel el lesznek az amik is , és az ellenzék is egy darabig..
-Misikém! ügyelj, hogy zökkenőmentes legyen a váltás, amint belépett a szobájába az új elnök,emlékeztesd mit várunk tőle...
hetöndöe
@Freewolf: Azt mondjuk honnan tudni,hogy a csücsülő izraeli politikus nincs kitíltva,a kurutty megaszonta?:-)))
Freewolf
@eszegfu: Eddig oké is lenne, de Vida nem politikus! Igazság szerint köztisztviselő!
eszegfu
@Freewolf: Na jól van, nyertél! Vida tényleg nem politikus!
szaboria1
@Fradigege: Nem nagyon nehéz lesz a visszavonás.
szaboria1
@Freewolf: @eszegfu: Olvassátok el a felmondó levelét.
eszegfu
@szaboria1: Kösz.! Nekem sikerült már elolvasni. Azért még mindig nem tudom eldönteni, mi lehet az igazság? Abban viszont szinte teljesen biztos vagyok, hogy Simicska "kipöckölése" után, valamikor Vidának is mennie kellett. A kitiltáskor "dacból", azért sem állitották fel, megmutatták, hogy "legyőzi" M.o. Amerikát is. Egyszerüen átszervezik a Nav-ot, vagy más "életpálya modelt" akarnak, vagyis lehetetlenné teszik a munkáját, kivárták, amig Vida mond fel... minden lehetséges. Kellő szakértelmét nem vitatom, mert a munkáját nem ismerem. Azt viszont tudom, hogy, amikor a Nav vizsgálta saját magát, az becstelen és gusztustalan volt.
Freewolf
@hetöndöe: Mert az antiszemitizmus lenne! :-)))))))))))))
hetöndöe
@Freewolf: Imádom ezeket a légből kapott baromságokat,amit a jobboldali médiákban terjesztenek,a hívők meg nyomják is ezerrel tényként beállítva,imígyen alátámasztva mondandójukat.
Az még nem hangzott el,hogy a zsidók embert esznek?:-)))
Freewolf
@hetöndöe: Nem, nem esznek embert! Pusztán fehér foszforral bombázzák a civileket, segélyhajók ellen kalózkodnak és gyilkolnak! És persze ez az egyetlen "demokraták" által támogatott apartheid!
hetöndöe
@Freewolf: Esetleg a miértekről is kellene beszélni,ugyanis ugyanazok a "népek" csinálják velük a balhét,akik ellen most a jobboldal uszít Magyarországon.
Civileket bombáznának?
És a Hamász kiket bombáz?
Nézz csak rá a palesztínokra és a viselkedésükre,vajon kikre hasonlítanak?
justhpeter
Ne feledkezzünk meg arról, hogy egy "szakmáról" van szó. Annak minden szabályával és képviselőjével együtt. Nagyon nem mindegy, hogy egy kormány az adó-, vám- és pénzügyi magas szintű ismereteket kizárólag csak a Nemzeti Bankban ismeri el, ott is csak akkor, ha a slepp elhelyezése már megtörtént. A kormány sorra hozta az amatőr, dilettáns döntéseket, senkit meg nem kérdezve, semmit előre fel nem mérve. Ilyen döntés volt a Vám- és Pénzügyőrség összevonása az APEH-hel, ami azért sem lehetett sikertörténet, mert egy 130 éves szervezeti kultúrával rendelkező szervet akartak összevonni másik 20 éves szervezeti kultúrával rendelkezővel, annak irányítása alatt.Normál folyamat, hogy a szakmai munka - és a bevétel is megsínyli.
Freewolf
@hetöndöe: Gáza= gettó Az a szó, hogy háborús bűntettek, neked nem mond semmit?
hetöndöe
@Freewolf: Maradjunk annyiban,hogy a gázai gettót köszönje meg magának az arab-perzsa világ,mely a saját agresszivitásával kivívta a palesztínoknak ezt a helyzetet.A zsidók sem angyalok de az agresszió mindig a másik oldalról jön.
Freewolf
@hetöndöe: Egyértelműen ők a felelősök! Terrorizálnak, illegális telepeket építenek más földjén és még nem volt ENSZ határozat, amit betartottak volna. Az első elnökük körözött terrorista volt. Ez mindent elmond!
volvós
@eszegfu: 13:19
...nem kell vele foglalkozni...egy szobában volt Viktorral a grazi klinikán, Ö még most is onnan ossza a nemlétezö észt !!! :-)))
volvós
@hetöndöe: 15:34
Csodálom a türelmed egy analfabétával szemben...:-))
jancsipapa
" most teszik ki " ----- Mondjuk inkább mostanra egyeztek meg a feltételekben . Inkább igaz
Desischado
Minden nyom eltüntetve, a lelépési hallgatási pénz meg van, - kérdés, mennyit kapott vida, hogy tartsa a száját a mocskos dolgokról, - ezért vártak ideáig!
swordigo
@Desischado: Honnan vagy ilyen jól értesült a témában? Ja tudom, a blikk:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.