Az Origo, valamint a Simicska Lajos tulajdonában lévő Heti Válasz iránt is érdeklődik Schmidt Mária, aki nemrégiben médiacéget alapított – értesült a Népszabadság.

A többmilliárdos magánvagyonnal rendelkező Schmidt márciusban alapította meg a Médiaháló Kft.-t, amelynek ő az egyedüli tulajdonosa és ügyvezetője is.

A Heti Válasz ügyeit jól ismerő források a lapnak azt mondták, valószínűek az értesülések. A hetilap kivételezett helyzetben van a Simicska-birodalmon belül, mert nem bojkottálják a Fidesz vezetői, ahogy azt a többi lappal, tévével és rádióval teszik.

A Népszabadság által megkeresett egyik háttérember szerint a Heti Válaszról való lemondás az Orbánhoz hűséges Schmidt Mária javára egyfajta gesztus is lehet Simicska részéről.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
tök muris szitu lehet, mikor ezek ketten a Matolcsyval megpróbálnak egymás szemébe nézni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dömdödöm
Foglalkozz csak a Terror Háza Múzeummal csinálj helyet mert idővel a felhozatal bővülni fog .
pbalage
tök muris szitu lehet, mikor ezek ketten a Matolcsyval megpróbálnak egymás szemébe nézni.
nyanya001
A Kis mariska is hogy hőzöng a kommunistákra, pfujj disznó komcsik,
az ura meg a rendszerváltáskor milliárdos lett, na ezért kell pfujjolni
a kommunista rendszert, mert akkor ilyesmi nem történhetett meg ugye Maris ?
nyanya001
@pbalage: Wazze kifújtam a lecsót :))))))))))))))))))))))
nena
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
paolo006
Szép hazánkban minden beteg állat milliárdos lesz. Milye beteg lélek meg elme kell ahhoz, hogy valaki a múlt gyilkolásaival töltse ki a mindennapjait. Természetesen ebben is részrehajló, hiszen a háború előtti jobbos kormányok aljasságait nem reklámozza. Hogy azok a tetvek hogyan gyilkolták és kínozták a másként gondolkodókat. A kommunistáknak volt kitől tanulni. Erről miért nem ugat terror marcsa? Ja, hogy a nagyvezír is meg ő is ugyanolyan tetü mint az elődjeik voltak?
Toby
@pbalage: Ja, Marischkánk ránéz az Origóra és rányul a Heti Válaszra !
Mobil123
Mindig kiverrrrr a víz ha meglátom ezt a badzsa tehenet!!
JAJMÁR
Puszta jóindulatból mondom, hogy a gyaloglás és egy kis koplalás senkinek sem árt. Tisztítja a testet és a lelket is :)
abramovics
kirúg hűmér a matolcsi,
.
kirúg hümérné a smitt k mint dolgozó lány mária
lengyelattila
@paolo006: Ön már csak tudja, hogyan és mit tettek a háború előtti kormányok. Talán a Lenin fiúk bírósági perére, meg közülük a legvéresebb kezűek jogos kivégzésére gondol? Tudja, ők, meg a sleppjük (Kohn Béla, Sámuel Tibor, Cserny és tsai) volt az, akik 1919 március 21-től kezdve pár hónap alatt végig gyilkolta, rabolta Magyarországot, parasztot, munkást, zsidót, magyart.
Dr. Felipe
Hát inkább ez a tehén vegye meg mint az aljas habony.
Anna Mária
@lengyelattila: Mesélj csak a nyilasok rémtetteiről is valamit! De ne túl sokat, mert nem fog szeretni érte a Schmidt! :)))
simmering73
Ezt a fényképet 18-as karika mögé kellett volna rejteni.
justhpeter
Azért én szeretném, ha minden fideSS főemberről annyit írnának a Wikipédián, mint Schmidt Máriáról.
Azért én megnézném, hogy mikor szerez Orbán Viktor, Rogán Antal, Kocsis Máté, Kósa Lajos tudományos fokozatot, Széchenyi Díjat és miből. Mert lopkodásból még nem lehet tudományos fokozatot szerezni.
m.macskosz
@justhpeter: Morvai Krisztinának sem csak nyolc általánosa van,
attól még igen sokan nem tekintik européer-nek...
Anna Mária
@justhpeter: Nem olyan nagy durranás egy tudományos fokozat. Attól még lehet valaki sötét g.
papa.49
@justhpeter: Azt te csak hiszed, lesz még olyan is)))))))))
Anna Mária
@Mirabilis: Ungár András egy milliárdos ingatlancápa volt.
paolo006
@lengyelattila: ön szerint úgy látom csupán nézőpont kérdése, hogy ki kit gyilkol és miért. Mert hát a tyúk volt elöbb vagy a tojás. Ki gyilkolászott először. Az egész Országot nyomorban tartó kizsákmányoló jobbos kormányok vagy a másképp gondolkodók akik szerettek volna emberhez méltó életet élni. Mert hát az mindenkit megillet, nem csak a kellőképpen gátlástalanokat. Kedves uram jó lenne néha gondolkodni is egy keveset. 25 éve hallgatjuk már a jobbos kommunistázást miközben a véresszájú komcsizók zőme az előző rendszer leghívebb kiszolgálója volt. Talán ön is?
mtsl
Ezt a bandzsa kivénhedt kövér Q-át...
Van ember a földön... van az a pénz a földön, hogy valaki hozzáérjen (megbökje) egy ujjal?

Csak akkor fáj nekem, ha schmidt m. nevet.
Kérlek, sm, ne neves többet nyilvánosan.
Nem akarom látni!
Köszönöm!
human
@Mirabilis: Origo? Mióta benyaltak Lázárnak a tájukra sem megyek.
Lackó50
Úgy látszik lassan már divat lesz, hogy mindenki "média birodalmat" alapít. Elgondolkoztam, hogy már talán nekem is kellene egy ilyen cég. Pénzem nincs, de talán akkor majd lesz. Nem értem, hogy ez akkora üzlet, vagy csak felsőbb utasításra akarják átvenni az összes TV, rádió és internet felett a hatalmat. Az M1 et se néztem, mióta ezek átvették és milliárdokat áldoztak bele. Ezzel akarják az agymosást tökéletesíteni? Már az RTL-en és a TV2-n is állandóan azt hallom, hogy "Magyarország jobban teljesít." Mihez képest? Szudán, vagy Csád az alap, amihez viszonyítunk? Majd előkerülnek a régi szlogenek is? "Gyűjtsd a vasat és a fémet, ezzel is a békét véded!" A kerítés lebontásából sokan meg tudnak majd gazdagodni. Ott van elég alapanyag. Azt is közvetíti majd a média?
Anna Mária
@Lackó50: Ezek mindent elfoglalnak, értelmes ember számára marad az internet, mindig is lesz egy-két hiteles portál, ha másképp nem megy, illegalitásban.
kkalman
Schmidt Mariska szeretne még jobban benyalni a csontkeretesbe, miközben Simicska keresi a visszafelé vezető utat a vezíri csontkeretes s.gghez.
Desischado
@kkalman: Igazad van. simicska szerintem is vissza akarja magát nyalni a vezír kegyeibe, de ez várható volt. ezer éve boríthatott volna már, ha akart volna. De nem akart. Ami pedig ezt a luvnyát illeti, egy gerinctelen, hiteltelen, senkiházi, megélhetési here! Legfeljebb nem megyünk erre a hírportálra sem, ha valamelyik fideszs féreg megveszi!
Hari
@paolo006: A legújabb kutatások szerint kétféle kommunista van. A jó kommunista (pl. Pozsgay,Szűrös, Hoffman, Kövér, stb.), akik a Fideszt választotta, és a csúnya kommunista, aki nem őket választotta. Amíg nem lesz tiszta víz a pohárban, addig itt nem lesz előrelépés, csak zavarosban halászás, ami egy rétegnek igencsak kifizetődő, a többi meg nem számít.
bakegya
A magyar terror házicselédje volt mindíg is-jól bírja a kiképzést a vén buxa!!!
verum
Hát, be kell valljam, nem tudok gazdálkodni.
Milliárdos magánvagyont én még ebben a rezsicsökkentett országban sem tudtam összespórolni.
Mert gondolom, Schmidt Mária sem Horn, vagy Gyurcsány ideje alatt gazdagodott meg, mert akkor az ország éppen ki volt fosztva.
Talán nem kellene minden nap ennem, mert ugye csak az tud spórolni, aki jobban összehúzza a nadrágszíjat...
eugen4402
@verum: A nadrágszíj összehúzás se' rossz, de az igazi mégis csak az, hogy "jól kell férjet választani".
JAJMÁR
@verum: 08:32 Milliárdos vagyont csak mások kárára, és másoktól elvéve lehet szerezni. Nem hiszem, hogy ők boldogabbak, még azt se, hogy egészségesebbek, nézd csak meg a fenti képet. Borzasztó!
mate03
@lengyelattila:! Érdekes! Kövér László büszkén vallotta az egyetemi felvételi előtt,hogy nagypapám 1919-be vörös komisszár volt!Anyja -apja,pártvonalon dolgozott! Ő maga is az MSZMP-pátpropaganda osztályán dolgozott! Egy ilyen sötét múltú embernek,nincs joga kommunistázni! Ha valaki egyszer meg számolná,hogy hány volt MSZMP-tag ül a (fidesz) padsoraiban,bizony meg döbbenne! Többen vannak,mint az ellenzékben,együttvéve!
Lackó50
@Desischado: Szerintem az sincs kizárva, hogy közölték vele, ha eljár a szája, akkor még ő is kerülhet a Felcsúti polgármester jelölt sorsára. Közúti baleset bárkit érhet. De lehetne még sorolni az érdekes haláleseteket, ami mindig véletlenül azokkal történik, akik éppen sokat tudnak és beszélni akarnak.
verum
@JAJMÁR: - tudom én, csak kicsit ironizálgattam. Nem kellene nekem az a pénz, ha külön fizetnének érte, akkor sem!
ezzredesc
Jól megdagadt ez a mindenhová néző buxa...-csak az a esze nem nőtt...
paolo006
@Hari: szerinted is van jó kommunista? Ha igen, akkor melyik? Jó fasiszta is van?
evacica
@verum: Nem a saját erejéből lett milliárdos, ha nem az elhunyt férje pénze révén!
Zsoel
Lehet, hogy ez nem is lenne hülyeség.
Az Origo újságírói színvonalát nem minősítem, az régóta meredeken zuhan. Ezzel együtt magam is már hosszú ideje csak a hozzászólások elolvasása végett jártam oda, azon a területen viszont egyre vadabb cenzúra dúl. Bizonyos "érzékeny", zsidós, cigányos, homoszexuálisokat érintő stb. témák esetében, ahol a tulajdonosoknak nem tetszettek a sokszor nem tetszettek a sarkos vélemények, már régóta betömték az emberek száját, minden ilyen cikk alatt ott virított az "Ez a cikk nem kommentelhető" felirat, tanúbizonyságát adva annak, hogy az Origo szerint amiről nem beszélünk, az nincs. Szőnyeg alá söprés. (Tudom, tudom: médiatörvény, hát hogyne.)
Most legújabban viszont már a közvetlenül a bőrünkre menő úgynevezett európai menekültüggyel foglalkozó cikkeknél is lazán letiltják a hozzászólási lehetőséget, aminek körülbelül olyan hatása van, mint amikor a zubogó tartalmú fazékra jól rászorítják a fedőt... LEHET, hogy egy Schmidt Mária lazábban kezelné ezt a kérdést.
verum
@evacica: - mi a különbség? Az elhunyt férj saját erejéből lett milliárdos?
Örökölni talán még kevésbé ciki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.