Megállt Bicskén az a menekültekkel teli Sopronba közlekedő vonat, amely csütörtök délelőtt indult el a budapesti Keleti pályaudvarról.

A menekülteket – akik sok esetben érvényes, megvásárolt jeggyel, abban reménykedtek, hogy a vonat elhagyja Magyarországot - a vonatról leszállítják, ők egyelőre az aluljáróban várakoznak. A helyszínen van a nemzetközi sajtó több munkatársa is.

Megállt Bicskén a menekültekkel teli vonat – átverték a Németországba tartókat

A Propeller információi szerint a bicskei rendőrség megerősített létszámmal az állomás épületében kitelepülve végzi majd el a menekültek regisztrációját, innen a rendőrök kisebb csoportokban buszokhoz kísérik a migránsokat, hogy a helyi befogadóállomásra szállíthassák őket.

Az állomás körül mintegy 20 rendőrségi jármű látható, autók, kisbuszok és terepjárók, valamint személyszállításra alkalmas buszok.

A vonatszerelvény jelenleg Bicskén vesztegel. Úgy tudjuk, a Keletiből a debreceni menekülttáborba is szállítanak migránsokat. Az MTI később újabb vonat indításáról számolt be.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Vajon meddig adta el a MÁV a vonatjegyeket ???
Ezeket úgy átvágták, mint sz@rt a palánkon !
Aljas húzás volt !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Vajon meddig adta el a MÁV a vonatjegyeket ???
Ezeket úgy átvágták, mint sz@rt a palánkon !
Aljas húzás volt !
hetöndöe
Tudatosan szítják a kedélyeket mindkét oldalon.
Rohadék patkány fidesznyikek.
nyanya001
@hetöndöe: Ezek tényleg a szükségállapotra mennek rá !
lópicigáspár
@nyanya001: Bevallom, nem vagyok egy migráns párti, de ez jó nagy geciség volt!! Legközelebb azt veszik észre, hogy valami olyan tábor előtt áll meg a vonat, aminek a kapujára az van írva, hogy Arbeit macht frei!!
nyanya001
@lópicigáspár: Én sem de a pofátlanságnak,az aljasságnak nincs határa !
verum
Nem szabad emberekkel ilyent csinálni. Tessék tolmácsokat fogadni és tájékoztatni.
Ebből balhé lesz és a kormány tehet róla.
eszegfu
Mostanra igy már világos, miért hagyta el a rendőrség a Keletit?! Hagyták felszállni a menekülteket és teljes készültséggel "áttelepültek" Bicskére. Nyilván az elmult 48 óra kellett ahhoz, hogy "felkészülhessenek" számitógép rendszerrel, stb-vel a regisztráláshoz.
Jozefina
Vajon a szerencsétlen Lázár ezek után miért csodálkozik, hogy a menekültek agresszívek!!! Szerintem nem eléggé. Aljas szemét, embertelen cselekedet Orbántól!!! Miért nem Felcsotra viszik őket??? Anikó asszony és Orbán anyuka főzhetne finomakat, míg a szomszéd stadionban kulturált körülmények között végezhetnék a regisztrációt.
simmering73
Ez egy mocskos, aljas politikai húzás volt. Budapestről el kellett tüntetni a menekülteket, ne rontsa a főváros összképét. Sok ott a turista. Rögtönzött lágerekbe hajtották őket.
eszegfu
@foton: Ötletnek akár jó is lehetne ... de szerintem szemét dolog ez a fajta "átverés".
36
Szívás a köbön. De meg kell hagyni, hogy ravasz.:) Csak az a gond, hogy ebből könnyen lázadás lesz. Megtudják a többiek és inkább szétszaladnak.
eugen4402
@Fradigege: Csak nehogy a fáradt, elcsigázott és alaposan átba..ott utasok rekontra-cselhez folyamodjanak, mert még a kocsma berendezéséből is aprófát csinálnak...
eszegfu
@36: 13:15 Nyilván nem azt fogják telefonon mondani a Keletiben maradt honfitársaiknak, hogy szálljatok fel nyugodtan a vonatra, már Hegyeshalomnál járunk!
eszegfu
@eugen4402: 13:16 Most már arra vagyok kiváncsi, hogyan fogják "felcsalogatni" a vonatra a többi migránst? Ez 1x bejött, de másodszorra?
Cicamama55
Egyszerűen Budapestet, s ezzel a Keleti P.udvart tehermentesítették...A több napos áldatlan állapotot nem sikerült kezelni, s hát holnap lesz a román meccs is...Muszáj volt az elégedetlenkedő erőket elválasztani egymástól..Nem hiányzott még oda a "B" közép.
glorianna
Ez így nagyon tisztességtelen. Délután hogy magyarázza ki OV ezt a húzást?
bakegya
@nyanya001: írtam én már nektek ideiglenes-állapotra hergelték a kiszolgáltatott embertömeget amíg a mocskos Brrüsszelben ki nem csikarja az E .milliárdokat-de ez a tömeg lesz az is amelyik térdre fogja a teknőst kényszeríteni-ez ugyanis már nyilvánvaló deportálás-Felcsut egy köpésre van onnan-remélhetőleg lesz annyi eszük hogy a környéken szétnézzenek -A MÉSZÁROS BARÁT HÁNYAT FOG BEFOGADNI ? A PANCSOLÓBA ÉS ORBÁN LAKBA IS BŐVEN JUT BELŐLÜK!!!
zöldszem
OLKT... ez a kép látható, mellette a lenti szöveg olvasható.
kepkezelo.com/images/p0doaw3io7x85583pm7p.jpg

"Bicske: egy férfi és felesége gyermekükkel a sínekre fekve tagadja meg, hogy táborba vigyék. Emlékeztek, amikor a magyarok a zsidókat, romákat vonatokra tették a második világháborúba?..
Ez a jelenet nagyon arra emlékeztet engem. Pedig én még idős sem vagyok, csak olvastam történelmet. Ha eddig nem volt terrorista köztük, lehet most lesz. De tudjátok, én is ugyan ezt tenném!!! ORBÁN TE ROHADÉK!!! Mocskos aljas vagy, ugyan azt teszed ezekkel a szerencsétlenekkel, mint a magyar néppel. Megszégyeníted őket, nem törődsz velük, de a pénzt, amit kapsz értük, felveszed!!!"
eszegfu
@eugen4402: Megint csak észt nélkülöző ez az ötlet! Ha mondjuk egyszerre a Keletinél lévő migránsokat felszállitják a vonatra, elinditják, majd bizonyos helyeket várják őket a "szervek", akkor már biztositva lenne a Keletinél lévő menekültek regisztrálása, biztonságos elhelyezése és a Keletibe is "visszatérhet" a normális, hétköznapi élet. Ha már átverték őket, akkor ezt is "rendesen" csinálhatták volna... de igy csak "bombasiker fél házzal"... kezdhetnek ujra taktikázni, csakhogy már résen lesznek.
eszegfu
@Cicamama55: 13:23 Szerinted már nem maradt ott senki?
eugen4402
@eszegfu: Sehogy. Eszembe jutott egy tegnapi megállapításod (a visszerek és az amputálás), nagy igazat írtál. Percről-percre távolodunk a kérdés normális "kezelésétől", és közeledünk a műtéthez...
36
@zöldszem: MÁV kontra migránsok mutyi.
eszegfu
@zöldszem: 13:31 Még nézni is rossz, nemhogy átélni! Nem tudom milyen lelki teherrel képesek az ott lévő rendőrök korrektül teljesiteni a szolgálatukat.
zöldszem
@36: Nem a jó hírünk fog terjedni...:((((
nyanya001
@eszegfu: Én őszintén sajnálom a rendőröket, ők csak parancsot teljesítenek !
Azt hiszem, a legtöbb emberből van !
zöldszem
@eszegfu: Ha ez a kép bejárja a világsajtót, már pedig befogja...
Szégyenteljes... Európa közepén:(((((
eszegfu
@eugen4402: 13:37 Pedig igazán nem erre "hajtottam"! A hatóság eddigi "semmittevésé"-vel azt gondolom, hogy a menekültek is és a pályaudvarok környékén élő, vagy használó emberek is mérhetetlen türelmet tanusitottak. 48 órás "álló háboru" után 1x csak kiderült a "csalafintaság"...nem kell ehhez 1 diploma sem, hogy mindenki megértse az eddigi tesze-toszaságot...sajnos semmi jóra nem számithatunk...
szaboria1
@zöldszem: A MÁV most rendkívüli tájékoztatójában közölte 40 euroig vissza adja a jegyek árát afelett már csak külön kérelemmel kell kérni és csak banki átutalással teljesíti a vissza váltást.
Újságíró kérdésére különböző nemzetközi rendeletre hivatkozik a jegyek vissza vásárolására.
Mi van akkor ha a Bicskéig utaztatott migránsok jegyeit kezelték?
nyanya001
@szaboria1: A MÁV menjen a retkes q anyjába !
eszegfu
@zöldszem: 13:57 És sajnos egy ujabb "első helyezett" lesz az ország!
pbalage
na most megyek a győri vasútállomás felé, majd tudósítok, jön a második vonat. Ha eljut idáig. Bicskén már túljutott.
nyanya001
@pbalage: Várjuk, legalább lesz egy hiteles tudósítás !
eszegfu
@szaboria1: 14:03 Ezek nem normálisak! A jegyek 500-600 Euróba kerültek és a 40-et akar visszafizetni, a többit meg bankszámlára?! És akkor Bicskéig fizetett ennyit?! Tényleg csak csunya szavak jutnak az eszembe!
izo
@eszegfu: Te nagyon el vagy tévedve, hogy mennyit fizetett a jegyért !Az egyik képen tegnap lobogtatta a jegyét a keletiben Münchenig 3 helyjegy 2800ft!Nehogy azt hidd teljesárút vesznek.
libellle
@nyanya001: a képeket kellene látni. Ehhez már nem akarok semmi kommentet füzni. Csupán annyit, hogy a sineken elszabadult a pokol. Most láttuk a képeket a német adókon. Anyák kisgyermekkekel a karjukban fekszenek a sinen és a magyar rendörök emelik a botjukat rájuk egy rendör pedig pisztolyt fog egy fekvö emberre. Borzalom, borzalom!!!
Jozefina
Sajnálatos módon a MÁV vezetői, a rendőrség a fidesz-kdnpp-vel eyüttműködve hazudik, félretájékoztat, zavart, bizonytalanságot kelt. Teszik ezt ország-világ előtt, hiszen neves tv társaságok tudósításai láthatók világszerte.
Nem életszerű, hogy a MÁV vezetése nem tudott arról, hogy megáll Bicskén a vonat. Nekik erről az utasokat már indulás előtt tájékoztatni kellett volna. Egyébként miért nem állt meg Herceghalomnál, vagy Tatabányánál. Nyilván azért, mert Bicskén van befogadó állomás. Aljas hazug módszerek, amikkel embertelen módon kínozzák a menekülteket. Orbán a felelős!!!
libellle
@izo: hahaha személyenkét 29 € definitiv az nem 2800 forint. A 29 € értékü jegy pedig csak páar van naponta. Informálódj
zöldszem
@szaboria1: Mert a menekülteknek mindnek van bankszámlája+ bankkártyája...elmennek a jó büdös francba. Ne nézzék már hülyének az embereket, nem tudták, hogy a vonat nem hagyja el az országot?!
Meg a MAV-nak a jó@ anyukája.
A kormány is, ha nem abba a tyúkhálóba fekteti az energiáját, hanem az EU-tól a menekültekre kapott pénzt az ügy Európai elintézésére fordítja, nem állna ilyen embertelenül ez az egész..
Az ökrök kijelölik a Keletit tranzitvárónak, és csodálkoznak, hogy a migránsok ott várják sorsuk elbírálását.
kepkezelo.com/images/6fmt9o3rufxetr0jsmc1.jpg
zöldszem
@bakegya: Majd jönnek...csak győzzük kivárni!!
eszegfu
@izo: A helyjegy még nem jogosit a "fuvarra"! Nézd meg Zöldszem által 13:44 linket is! Vélhetően ez kb. 4 tagu családra vonatkozhat.
bakegya
@glorianna: A VILÁGHÁLÓN VAN MÁR A TRAGÉDIA
bakegya
Mindenkinek-ÜDV ÉS CSÓK-megyek - ezt már nem nézhetem tétlenül-szevasztok!
dömdödöm
Felcsút onnan csak néhány kilométer :-)
eszegfu
@izo: Nincs értelme ezen kettőnknek vitatkozni... ajánlom nézd meg a nemzetközi jegyárakat, ahol is 2. osztályu jegy 59 EUR/fő + helyjegy...még az is ott van, hogy 315 árfolyammal számolják.
izo
@libellle: Bizonyára elkerülte a figyelmedet az a fotó,pedig így van!
izo
@eszegfu: Tény néz meg a www.mavcsoport.hu/ és a jegyet vegyél BP-München kiválasztod Menekült(díjmentes) és akkor megkapnád a jegy árát, de mivel most nem közlekedik.. Tehát a JEGY INGYENES!
eszegfu
@izo 15:45 Na gondold el... mi, akik értjük a MÁV menetrendjét, meg amit irnak, nem vagyunk képesek egyöntetüen eldönteni: ingyenes, akkor miért kérnek érte pénzt... a migránsok hogy értenek meg ebből bármit is? Azt hiszem jól megtárgyaltuk!
varirmag
Erre a vonatra nem kellett jegyet venni.
Folyamatosan harsogta a hangosbemondó ( angolul is,az arab tolmácsok is mondogatták !)
hony nyugatra szünetel a vasuti közlekedés.

Ezek úgy gondolták hogy áttörték a macedon határt ,bejöttek az zöldhatáron,iratok nélkül, és majd itt is megmondják ,eldöntik hova menjen a vonat.

Ez nem így működik.
soljanka
Nem vagyok pár napig net-közelben, ésmire jövök azt kell látnom, hogy Habony Árpi már a rendőrség felett is átvette az ötletelős-irányítást?
justhpeter
A mai intézkedés védhetetlen. A magyar kormány kiírta magát a civilizált Európából.
izo
@eszegfu: A cikket amit írtam ha elolvastad volna közvetítő vette azért mert nem volt menekült papírja!Ha van papír INGYENES csak helyjegy kerül pénzbe!Akkor mit térítsen a MÁV a menekültnek ha nem is ő vette?
dr. prédikátor
Remélem hogy a sok mocskos geci aki a migránsok sorsán élvezkedik egyszer duplán visszakapja!!!És még ezek magyarkodnak és vallják magukat keresztényeknek!!!Náci csürhe!!!
izo
@eszegfu: Lásd még varimag válaszát is csak, hogy képben legyél!
nezelodo
A súlyos problémától függetlenül ez egy dakotásan sumák húzás volt. Sajnos jó néhányat megélt már az efféle sumákságokból a hazai lakosság is az elmúlt években.
eszegfu
@izo: Rendes vagy... én elég gyakran használom a MÁV tájékoztatóját, hiszen vidéki vagyok. Szives engedelmeddel nem vagyok kiváncsi ugy általában Varimagra.
izo
@eszegfu: Ne legyél előítéletes!Ha igazat mondd el kell fogadni.Nehogy azt hidd a menekültek az okos telefonjaikkal és angol tudásukkal nem tudnak erről.Lehet hogy azért idegesek mert a közvetítők átverték őket de nem a MÁV !
eszegfu
@izo: Tényleg Veled főként nem akarok vitázni! Csak egy bizonyos "megegyezéshez" kellene az is, hogy elfogadd a másik véleményét is, ahogy én is igyekszem erre... csak igy alakulhat ki az emberek között a párbeszéd. Én nem "sütöttem" Rád, hogy "előitéletes" vagy, ugyhogy Te se tedd! Neked ugyanugy van egy elved, mint ahogy nekem is...próbáljunk meg normálisan beszélni. Ennek "fényében" fogadd el tőlem, hogy nem vagyok Varimagra kiváncsi. Ettől függetlenül a MÁV is valamilyen szinten "átverte" őket... szerintem. Ha valaki az egész családjáért mondjuk fizetett 59 Eurót személyenként, akkor 4 tagu család esetében ez 236, de ők csak 40 fizetnek vissza kp-ben, a többit bankszámlára.
izo
@eszegfu: Feladom a linket nem nézted csak mondod a magadét.
Cicamama55
@eszegfu: Egyre többen lesznek megint, látva a képeket.
Fradigege
@eugen4402: Bicskétől nincs messze Felcsút.
hetöndöe
Az utóbbi hetekben azt ajvékolták a menekültellenes homárok,hogy Németország és Ausztria nem fogadja a menekülteket,azért dekkolnak itt,Akkor most mégis?Csak el kellett indítani a vonatot?
Valaki megint kurva nagyon hazudott.
papa.49
Mindenki nyugodjon meg ez az aljas szemét húzás is a hazugiovicstól ered))))))))))
vitriol
nem akarok nagyon durva párhuzamot vonni, de sajnos az jutott eszembe, hogy anno a zsidók sem tudták hová megy velük a vonat!
kkalman
Kormányunk nem képes normális emberi módon megoldani ezt a problémát. Nem hiszem, hogy a rendőrök találták ki ezt az átverést. Ők parancsra teszik a dolgukat. A kormány részéről a híradóban csak a terelés volt hallható erről a piszkos trükkről.
karma1
Ha tudnak, milyen kozel van Felcsut,... Remelem, a Google terkep muxik az ajfonjukon...:o)))Na, arrol a kisvasutrol biztos leszallitanak oket a stadionnal, gyonyorkodni...:o)))
quake
Egyszerűen becsapta őket a magyar kormány, ahogy minket is becsapott!!!
bagira
Feltételezem a vonatjegyek nem Bicskéig szóltak. Szinte zsigerből lehúznak ezek mindenkit.
karma1
@bagira: Nem, az Nemetorszagig szolt, tehat nem volt olcso...(Valahol mintha azt hallottam volna, hogy 150 ezer forint volt? Ebben nem vagyok biztos, ezert nem is irom zarojel nelkul.)

Szoval kedves erdo peter biboros "ur", a kormany mar beallt a lehuzos embercsempeszek soraba,... Latom, maga is kezd felzarkozni...
varirmag
Erre a vonatra senki nem vett jegyet !!!
A szerelvény beállt,a hangosbemondó folyamatosan bemondta / angolul,arabul,is / hogy NEM MENNEK VONATOK NYUGATRA !
De a képeken láthatókat ez nem érdekelte.
Úgy gondolták,majd ők megmondják hova menjen !
Felesleges itt a MÁV-ot fikázni, a MÁV-nak az ideözönlők utáni mocsok eltakarítása,és az elmaradt
utasforgalom ( ki akar naponta megküzdeni az ott hangoskodó,óbégató tömeggel,naponta átgázolni a mocskon,ha nem muszáj ? ).
varirmag
Ezeket a cikkírókat oktatják arra hogyan kell hazug,szemét címet adni , vagy alapból jön belölük ez az aljasság ???
rosalinda57
@bagira: ...eddig a magyar népet, most a menekülteket.
Bercifiu
Ennyi: Emberek, aki nincs regisztrálva, haza toloncoljuk. A regisztráltak meg mehetnek Merkel nyanyához.
kukac50
Ne csodálkozzon senki, ha rossz hírünket keltik,így hazudnak Nekik.
Kiskunhalason este fél tízkor engedték ki a migránsokat a délután 3 órás vonathoz.
Kibaszás Magyarul!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.