Az Országgyűlésben dolgozó – azaz mind a 16 képviselő – néma felállással emlékezik Göncz Árpád volt köztársasági elnökre.

Egyetlen fotón a parlament, amikor Göncz Árpád meghaltForrás: Soós Lajos (MTI)

A Magyar Köztársaság volt elnöke 2015. október 6-án, életének 94. évében, családja körében hunyt el. Göncz Árpádot 25 éve, 1990. augusztus 3-án választotta az Országgyűlés köztársasági elnökké, ezzel ő lett a rendszerváltozás utáni Magyarország első államfője.

A kormány egy szűkszavú, szikár közleményt jelentetett meg, melyben azt írják, hogy Göncz Árpád a legjobb tudása szerint szolgálta az újjászülető magyar demokráciát.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Ez itt Magyarország,jól nézzétek meg idióták,hogy hová jutottunk.Erre vagyunk büszkék?A magyarságunkra?
Szégyen lett ez az ország.Egy határ szar.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
hetöndöe
Ez itt Magyarország,jól nézzétek meg idióták,hogy hová jutottunk.Erre vagyunk büszkék?A magyarságunkra?
Szégyen lett ez az ország.Egy határ szar.
dömdödöm
:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( csúf !
nusika
Ha ez lenne a magyar parlament...szégyen ami ezen a "munkahelyen"történik ??? ...holnap én is járjak be dolgozni??!!
Pálinkafőző Rézüst
@Mézike: nem, ha az lenne, akkor dolgoznának az eftássak...
Mézike
@Pálinkafőző Rézüst: Hááát nem tom. Én úgy emlékszem zsenge lánykoromból hogy a kommunista szombatokról az agglegény nagybátyámat a haverjai hozták haza részegen aztán sorba hazavitték egymást. :-)
lampa laz
Ezek nem érnek rá dolgozni, mert tőlünk meg egymás elől lopják szét az országot.
Pálinkafőző Rézüst
@Mézike: ezt most nem akarom elviccelni, (ami nálam ritka) ez annál sokkal komolyabb dolog...
nemkati
Mekkorát tévedtem! Ránézésre 10-re saccoltam őket. Most meg kiderült, hogy 16-an voltak. :(

Az meg mindent elmond a kormány Göncz Árpádot illető megítéléséről, hogy egy szűkszavú, szikár közleményt adtak ki.
Mézike
@Pálinkafőző Rézüst: Pont arra a kommunista szombatra hasonlít amire én emlékszem.
Kötelező lett volna, kevesen voltak, azok se mind józanok.
dömdödöm
Zárt ajtók mögött tanácskoznak szegeden :-) ,mi a lótúrót csináljanak ennyi arabbal és
milyen ajándékot kapjon a 300 000 bevándorló . ( menekültkötvény )
Az M1 úgy adta hírül érkezését mint ha az év első kölkét nyomták volna ki ( babakötvény )
:-(
egyvandor
Éppen ebben az időben utazzák le a felvett benzinpénzt. Van akinek éppen most kellet munkát biztosítania egy szexmunkás részére, kiszellőztetni a 184 ezres albérletet, A %-okat sem lehet a parlamentben megbeszélni,... szóval nagy a teher a képviselőinken.
kkalman
Tizenhatan voltak a "munkahelyükön". A maradék 183 büdös patkány ma fizetés nélküli szabadságon volt, vagy sürgős lopni valót találtak, esetleg egy 184 ezret kérő, az egészségügyi államtitkárság direkt marketinges kollegináját foglalkoztatta? Már attól ökölbe szorul a t¤k¤m is, ha eszembe jutnak.
vonotok
Rohadjanak meg. Szégyen erre a népre. De megérdemeljük. 18-ban szavazzanak a talpnyalók erre a szemetekre. Egy IGAZ EMBER volt köztük. és ezt érdemli. Undorító!!!
Desischado
Ezeknek nix a bejárás?! Úgysem dolgoznak, de még arra is lusták, hogy megjelenjenek?! Bezzeg ha egy mezei ember próbálná ezt! Rohadjanak meg! És süljön le a bőr a mocskos képükről, hogy ennyibe nézik Göncz Árpádot! Mondjuk, ez mindent elmond róluk!
Göncz úr nyugodjék békében!
eszegfu
Nem tudhattuk, hogy szegény Göncz Árpád pont ezen a napon megy el... Sajnos azt gondolom, hogy más napokon is u.ez a helyzet... kb. ennyi képviselő jár be "dolgozni". Ha én nem megyek be a munkahelyemre, az az én felelősségem, és "csak" a családom megélhetését kockáztatom... de ha a képviselők nem járnak be, ők az országért felelősek elsősorban... szépen "igazgatják" sorsunkat!:((((
eugen4402
Mély fájdalommal tudatom...
"... akik még nem tudtátok, most megtanulhatjátok..."
hogy nálunk ennyit jelent a képviseleti demokrácia, amúgy jó magyar, nemzeti módra feltálalva. Jó étvágyat, és hajrá magyarok!
mate03
@eszegfu: El ment egy államférfi, akiről elmondhatjuk,hogy nagybetűs EMBER volt !Sajnos ő volt az utolsó, akire büszkén felnéztem! Ezekre az ingyenélő tolvaj,hazug senkikre,nincs szüksége az országnak!Remélem az unokáim,már egy békés gazdag ország,állampolgárai lehetnek!
Hellcat
Nem tudom melyik a gyalázatosabb...a tegnapi hír a határra vitt óvodásokkal vagy ez...SZÉGYEN!!!
Aki Én
@hetöndöe: Bárcsak mondhatnám, hogy ez azért túlzás...
dr. prédikátor
A többiek vajon hol kóricálnak???Talán elmentek kurvázni??? Munkaidőben???
Rózsika Hatházi
@mate03: Nyugodj meg, attól megnyugszol. Az unokáink nem fognak gazdag, békés országban élni. Gazdagban azért nem, mert úgy leamortizálták az országot, hogy minimum húsz év, mire talpra áll. Békésben meg azért nem, mert amíg a fidesznek, jobbiknak írmagja itt van, ebben az országban béke nem lesz. Az hétszentség.
Göncz Árpád, pedig Ember volt, többet érdemelt volna, mint egy szűkszavú közlemény.
Bercifiu
A rohadékok biztos az állami földek után szaladgálnak. Kövér eftárs miért nem vezeti be a jelenléti ívet, aki hiányzik irány Felcsút, a focipálya seprése.
Január
@eszegfu: Meg van rá a válasz - egy képviselőnek a bizottságokban, a körzetükben is van munkája ezért nincs a parlamentben, ezt szokták mondani.
Csak kérdés kinek az érdekében munkálkodnak parlamenten kívül, mert a lényeg ez.
eszegfu
@Január: 16:01 Nyilván ez lehet a magyarázata, tényleg ezt "szokták" sorolni... De mondják már meg, hogy ezen a napon hány bizottság ülésezett... na meg hány képviselőnek volt fogadóórája a körzetében?! Egyáltalán nem kellene bejárniuk... minek... ezt sok "szemetet" bárhol "lemutyizhatják"... ugysem lehet beleszólni...
Január
@eszegfu: Ez csak egy látszat parlament most már. A törvényeinket nem Magyarországon készítik, - csak nem verik nagydobra- mi csak alkalmazzuk őket, miután egyéni indítvánnyal megtárgyalják, aminek nincs semmi jelentősége, mert módosítani nem igen lehet.
A többi intézendő dolog is kívül esik a parlamenten, mert már régen kialakították azokat a fórumokat, amelyekkel az ügyeket vihetik.
te is mc douglas
az általam ismert 56-osok undorító patkánynak tartották, ami talán túlzás de ha az szdsz rövid pórázon tartott kissé már szenilis ölebéről beszéltek volna, valószinűleg egyetértek. mint műfordító egész jó volt.
Toby
A munka alapú társadalommal van dugig a Parlament !
És még ezek a hitvány, ótvaros büdös bogarak hintik az igét !
hetöndöe
@te is mc douglas: Tán azok az 56-osok,akik 90 után lettek hirtelen 56-osok?Na azok az igazi patkányok.
Szeparepa-
Egy parlamenti képviselő fizetését a nép adja. Ezek az emberek tehát a nép pénzét herdálják. A nép pénzét herdálni, önkényesen, visszaélve a nép bizalmával: hazaárulás. Hazaárulásért kötél jár...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.