Modern Városok Program. Kaposvár.

Posted by Orbán Viktor on 2015. október 10.

Mióta a Fidesz úgy gondolja, hogy Orbán Viktor a menekülttémának hála Európa egyik befolyásos vezetőjévé vált, igyekszik fent tartani a miniszterelnök iránti nemzetközi érdeklődést. Utóbbi abban is megnyilvánult, hogy sok külföldi írt angolul hálálkodó kommenteket a kormányfő Facebook-oldalára – mondván a magyar miniszterelnök megvédte a kontinenst a bevándorlóktól. Így történhetett meg, hogy Orbánék már a kaposvári látogatásukról készült videót is fontosnak éreztek angol nyelven feliratozni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
@alterego56: nézd meg a képet: csupa szenilis öregasszony...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
demokrata60
Nos, mi nagyon szívesen nekik adjuk. Vihetik.
alterego56
A bájgúnár miközben Európa megmentőjeként tetszeleg, napi 4-5 ezer migráns Ausztriába szállításához asszisztál. Úgy látszik nem csak idehaza van egy rakás idióta hanem külföldön is akad szép számmal.
Eriksson
@alterego56: Na ne hülyéskedj már. Angélánk követelte, hogy engedje őket válogatás nélkül. Meg ez lakáj Faymann.
vitriol
@alterego56: nézd meg a képet: csupa szenilis öregasszony...
adrenalink
@vitriol: Eddig azt hittem, hogy a magyar banyáknak nincs párja!:-)
coub.com/view/5fyl3
lampa laz
@vitriol: egyre inkább a saját korosztálya lelkesedik érte, Fletótól is lenyúlta az öreglányokat.
justhpeter
demokrata60-nal értek egyet. Gyakoroljuk a nagylelkűséget és adjuk oda Európának a vezérünket. Higgyétek el, jutalmul elnyerjük a Kánaánt
Rózsika Hatházi
Az a problémám, lehet, hogy a kontinenst megvédte, de minket nem védett meg magától. :)))
Lehet békamenetelni! Beeee.
Mézike
@adrenalink: Húúúú... ez kurva jó! :-)))
libellle
@Eriksson: Ez egyszerüen nem igaz. Ilyenröl szó sem volt. Merkel egyetlen egy alkalommal nyilatkozott igy. Ezt orbán is számtalanszor ismételte igaz hinni nem lehet annak semmit. Ellenben Merkel nyomatékosan kijelentette, hogy kizárólagosn egy alakalomról van szo. Ez is azert mert a legembertelenebb körülmények között tartotta ott fogva azokat a szerencsétleneket. Ellenére ennek az elmebeteg orbán regisztrácio nélkül ránk és az osztrákokra nyomta öket. Mind a mai napig ezt teszi. Na ee a genny majd csak "felgyujtja" Europát.
Eriksson
@libellle: Elnézésedet kérem, de én nem német, hanem magyar szemmel nézem a történéseket. És úgy tudom, hogy pont Merkel volt az, aki követelte a válogatás nélküli befogadást.
Orbán volt az, aki már az első perctől kezdve a schengeni határok megvédéséről beszélt.
pbalage
nahh, olyan népszerű lesz a vakbél, mint az update zsírszalonna.
Desischado
Ha ennyire oda vannak érte, akkor vigyék! Ingyen, azonnal elvihető! Bónuszként pedig az egész bandáját is odaadjuk!
karma1
Aztan mihez kezd veluk? Mar ok is szavazhatnak? Lemaradtam volna valamirol?
bakegya
Nem látom az imádó éljenzók között az égetőbe évtizedek óta serényen közmunkálkodó faritkító-erdőírtó,sírkőgondozó ...somogyi romákat!!!
libellle
@Eriksson: Ebben a témában végül nincs lényege, hogy milyen szemmel nézzük. Ellenben Merekl semmi ilyet nem követelt. orbán ezt jól megtervezte, rányomja a nyugatra a menekülteket és majd igy felboritja a szociális békét is Europában. Csupán ismételni tudom Vaclav Havel mondását amikor orbán a 2002 -es választást elveszitette. Akkor azt mondt a nevezett ùr, hogy a legjobb ami történt a magyar nemzettel mert ez egy nemzetellenes és nem csak a saját nemzetét viszi a veszélybe de ez felgyujtja még Europát is. Nos a legjobb uton jár.
libellle
@Desischado: èn mindig kedvelem azt amit irsz. Ellenben itt az álláspontom az, hogy ezt a mocskot nektek kell eltakaritani. Ne mindent mi végezzünk el helyettetek.
soljanka
@libellle: Teljes mértékben igazad van! Vitya most tetszeleg a nemzetvédő szerepében, a menekültproblémát viszont a szőnyeg alá söpri. Mert azok bizony jönnek. Ha nem engedik be őket Európába, akkor erőszakkal törnek be. A probléma megoldásában a Nagyvezér nem vesz részt- nem is vehet, hisz ahhoz ő icikepicike porfing a világpolitikában-, csak azt hajtogatja, hogy ne jöjjenek.
Természetes, hogy nem szerencsés, nem jó, nem egészséges ennyi embert rászabadítani az Unióra, és hogy nem csak a jó, dolgos emberek jönnek, és az emberek féltik a megszokott, kényelmes életüket.
De nincs egyelőre megoldás.
Ez a g..ci kiskirály pedig ezt lovagolja meg: ellenséget ad a népnek, rágódjanak rajta, addig sem őt utálják.
Majd, ha az egész országot elszigeteli, akkor pár évig majd megy a "csúnya Európa", azzal el lesz megint hatalmon pár évig. Addigra meg már úgy lebutul az ország, hogy nyugodtan átadhatja valamelyik gyerekének a hatalmat. Ő meg hátradőlve röhög.
Eriksson
@libellle: Furcsán közelíted meg a témát, de hát úgy is lehet. Talán még azt hiányolom, hogy nem jelentetted ki egyenesen, hogy Orbán az oka az egész népáradatnak, mintha ő küldött volna meghívókat a közel-keletre, hogy tessék, csak tessék, Frau Merkel válogatás nélkül tárt karokkal vár mindenkit.
libellle
@Eriksson: Semmi olyat nem mondtam, hogy orbán az oka a migrácionak. Ellenben, sok mindent tett azert ami történt. Amennyiben a Schengeni határt védi akkor nincs az, és ugy ahogyan van. orbán akkor is marad egy senkiházi kriminelle aki kizárólagosan azon munkálkodik, hogy személyes hatalma még nagyobb legyen. Mint a hülyegyerek Eszak -Koreaban. Hogy Merkel tárt karokkal várt mindenkit, hm... .Természetesen neked nem kell tudnod a mi alkotmánytörvényünket. Nem is kivánom ide leirni. Ellenben az alkotmányban leirtakhoz tartja magát. Németország nem egy banánenrepublic igy mindenkinek kell magát a törvényekhez tartania. Hogy orbán és bandája semmihez semm tartja magát azt napról napra visszatükrözik a tettei.
Eriksson
@libellle: Maradjunk annyiban, hogy Te tartsd magad a német alkotmányhoz (ami minket ugye itt Mo-n nem érint), és akkor rendben leszel a saját kis lelkivilágoddal. A menekültek sorsát meg hagyd az arra illetékesekre, nekünk úgysincs semmiféle ráhatásunk az események folyamatára, így ezen vitatkozni sem érdemes.
(Arra azért kíváncsi lennék, hogy a Német alkotmány mit mond a többszázezres vagy akár milliós menekültáradat kezelésével kapcsolatosan).
Toby
Vajon hánynak ígért magyar állampolgárságot, vagy szupernyugdíjat ?
libellle
@Eriksson: Mit szeretnél nekem mondani? Ilyenek 20 évvel ezelött is voltak és 10 évvel ezelött is. Ellenben én szeretnék neked valamit mondani. A méreg amit a miniszterelnököd elhintett az veszélyes befészkeli magaát a szivbe és az agyba. Ott olyan pusztitást végez, hogy azt már nem lehet jóvá tenni. A nemzetelellnes minisztered pedig sikeres és jókat nevet rajtad is.
Hellcat
Csupa agymosott nyugger...külföldön kell toborozni? Mert csak az érzi a kártékony hatást aki itt lakik...
Eriksson
@libellle: Vajon Merkel asszony nem az igazi pusztítást készíti elő országotokban?

Vajon a migránsok miért csupa-csupa hadra fogható korú férfiak?
Vajon miért nincsenek közöttük fiatal nők? A biológiai szükségletükre majd nagyon megfelelnek nekik a szép, szőke, fehér bőrű német (európai) lányok?
libellle
Ach, ehhez most egy gazdasági eszmefuttast fejthetnék ki. Ezt én most kihagyom mert irásodból kiolvasom, hogy ezt nem is az erös oldalad.
Miert lenne itt pusztitás. Ezenkivül rengeteg család jön és egyedül álló nök is. Ellenben a férfiak azert jönnek, hogy a családjukat késöbb ide hozhassak. A biologiai szükségletre annyit, hogy nállunk vannak bizonyos negyedek ahol a boldogságot pénzért adják.
Valami zavarhatja az elképzelésedet, ugyanis szöke fehérbörü nök és ilyen hasonlók nem nagyon vannak Europában. Feherbörüek igen de a szökeség az dobozban kapható.
Eriksson
@libellle: Ezzel aztán meggyőztél.
Jobban hiszel az újságoknak, mint a saját józan eszednek?
libellle
@Eriksson: Az egy felvétel volt. Nem valaki valamit irt. Egyébként igen valóban hiszek egyes ujságiróknak. Milyen szerencse, hogy vannak. Magyar ujságokat nem olvasok csupán a propellert. A magyar hirek 99 % ban hazudnak. Ezenkivül csak ti vagytok ilyen panikban a migránsoktól. Mi ehhez hozzá vagyunk szokva, Németország egy bevándorló ország. Na a józan észt nem kelett volna emliteni mert meggyözödésem, hogy a témát nem feltétlenül közeliti meg józanul és higgadtan Magyarország nagy része. Meggyözni nem is volt szándékomban, hiszen kiolvastam álláspontodat. .
Eriksson
@libellle: Te találkoztál már migránsokkal?
libellle
Igen pénteken. .egy család elöttem allt a kassánál a Tengelmannban.Ezenkivül ugy általa´ban szoktam velük találkozni egy héten többször is. Es most mi történik.
egyvandor
Magyrország lett a menekültek új célpontja. Ja, bocsi nem!
libellle
@vitriol: na gondolon szeretnétek egy ilyen szeinilis öregasszony által vezetett országban élni.
Lepényleső
Javasolnám,hogy kormányozzon ott,ahol népszerű,ahol meg nem,ott ne tegye,- az embereket
tönkre.
Eriksson
@libellle: Képzeld, valamelyik nap én is találkoztam egy négy tagú sötétbarna, feltehetően afrikai családdal a Tescoban. Eszembe nem jutott megijedni tőlük. De amikor nagy csoportokban jönnek az utcákon, hááát...
És ezek a migránsok nem olyanok mint a török vendégmunkások, akik dolgoznak, adót fizetnek, laknak, életvitelszerűen élnek Németországban. Neeem, ezek egészen mások, és valószínű, hogy legkevesebben közülük azok aki a háborús Szíriából érkeztek. Erre már Merkel is rájött, s ezért küldené őket vissza valahová, bárhová, csak a német határon kívülre.
libellle
@Lepényleső: Igazad van. Èn evvel teljesen egyetértek. ès avval is, hogy egy büdös centet sem adjon olyan országoknak ahol hasonlóan gondolkodnak. Persze itt ez érintene rengeteg normálisan gondolkodót is. Ellenben ha igy tenne meglátnád, hogy három héten belül Magyarország teljes csödben, fizetöképtelen és minden más lenne. Na persze ott vannak a ruszkik még mindig hajlandók lennének a föderácioba szolgának bevenni az országot.
libellle
@Eriksson: hahahahaha látom neked fogalmad nincs. Nincs a világról ellenben Németországról absolute sejéseid sincsennek. Képzeld két hete ebban a kisvárosban ahol élek itt, butort szálitottak a lakásomba. Jött az utcán vagy hét fiatal valószinü Afrikaiak, felkapták a butordarabokat és 10 perc alatt minden fennt volt a második emeleten. A kérdésre, hogy mivel tartozom vagy egy káve vagy tee, az volt a választ, ti annyi jót tettetek igy ez semmi amit mi tehetünk.
Merkel sehová nem küldené azokat vissza akik a szolidaritásunkra vannak szorulva. Csupán azoknak kell menniük akik egy biztonságos országból jöttek és gazdasági menekültek. Azok semmilyen statust nem kapnak. Fogalmam nincs, hogy te honnét szedsz ilyen hazugságokat, ja a Magyar hirekböl. Na... azoknak semmi értékük nincs.
Desischado
@libellle: Ez kedves tőled. Egyetértek veled, én is tudom, hogy nekünk kellene ezeket eltakarítani. De amíg agymosott birkák, és közömbösök vannak ebben az országban, addig nehéz lesz. Évek óta azon gondolkozom, mi kell még ahhoz, hogy felnyíljon az emberek szeme, tisztelet a kivételeknek!
Eriksson
@libellle: Pont ezt írtam én is. Merkel azokat küldené el, akik nem a háborús Szíriából érkeztek.

Érvek helyett nem intelligens módszer a sértegetés, és egyébként is akkor hazugozzál, amikor én foglak téged. Ennyit elvárhatok, menekültektől függetlenül is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.