Európa új védelmi vonalát Görögország északi határánál kell kiépíteni – sürgette Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

A kormányfő 2016 döntő kérdésének nevezte azt, hogy rájönnek-e végre Európában: nem elég lassítani, hanem meg kell állítani a bevándorlást.

Orbán Viktor szerint Bulgáriát fel kell venni a schengeni övezetbe, Macedóniát pedig meg kell erősíteni az észak-görög védvonal kiépítéséhez.

Orbán is megszólalt Hosszú Katinka ügyében

Az úszószövetségen belüli botránnyal kapcsolatban Orbán úgy mondta el a véleményét, hogy leszögezte: a politikát távol kell tartani a sporttól. Orbán felidézte, hogy együtt kampányolt a vizes vébéért Hosszú Katinkával, és ismeri a tisztességben megőszült Kiss Lászlót is, akiről csak kalaplevéve lehet beszélni.

És bár mindketten kiváló sportemberek, mégis valami gellert kapott a kapcsolatukban. Olimpiára készülve megromlott viszonyuk nemzeti ügy, ezért a kormány felajánlotta segítségét, csak azt kérte, árulják el, hogy miben tudnak segíteni. De egyelőre ez számára nem derült ki.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Amin gellert kaphatott az ügy, maga Orbán és rendszere, és nem csak az úszósport kapott gellert... Talán félbe kellene hagyni az unokáink kontójára való esztelen pénzszórást, a stadionőrületet, és a tolvajlást, el kellene gondolkodni, hogy ki fogja majd visszafizetni az irreálisan magas kamatú államkötvények, Paks és egyéb uzsorahiteleket, akkor amikor már Orbán nevére legfeljebb bizonyos aktákból emlékeznek az utódaink?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Aztakurva!!!Ennyire előrehaladott lenne az elmeállapota???
verum
A fidesz-fanok beveszik, hogy ez személyes ellentét. Bár, ha azt vesszük, hogy a törvénytelenségből törvényt csinálnak, valóban nem is tekintik másként.
colibri
Azta képet a mellékelt felvételen!? Brutális... hogy nem ilyed meg saját magától?!
nezelodo
Amin gellert kaphatott az ügy, maga Orbán és rendszere, és nem csak az úszósport kapott gellert... Talán félbe kellene hagyni az unokáink kontójára való esztelen pénzszórást, a stadionőrületet, és a tolvajlást, el kellene gondolkodni, hogy ki fogja majd visszafizetni az irreálisan magas kamatú államkötvények, Paks és egyéb uzsorahiteleket, akkor amikor már Orbán nevére legfeljebb bizonyos aktákból emlékeznek az utódaink?
papa.49
Orrol a hazugovics a Katinkára, mert nem akart ,,biodíszlet,, lenni a háttérben...
kutyahűség
@dr. prédikátor: Igen. Mint látható is.
perfekt
Jó kép Viktor! Belül a fejedben hullámzik a víz-látni a homlokodon.Viktor,azt is rosszúl reagálod,hogy a politikát távol lehet tartani a politikától.Van -bőven van a sportnak politikai kapcsolata.
1.Emlékezz- az Aranycsapatra.
2.Emlékezz mennyi stadiont építettél eddig már!
3.Csak nézd már meg-mennyi eszetlen ,hasztalan-f@sztalan politikus,ül sport pozíciókban!-vezetőként.Néhány hónapja-izomagyú haverodat ültette-be pártod a birkózó szövetség -élére-egy olimpiai bajnokot likvidálva!
4.Az úszók botrányába is bekukkantottál--de minek.
Na erre mondják -"Valamit rosszul tudni rosszabb, mint nem tudni semmit" Giacomo Casanova.
namihami
Szegény Katinka. Figyeljétek meg, ha így folytatja, akkor a Vezénylő tényleg meg fog rá haragudni (a szemöldökét már most összevonta, mi több ráncolja) és az olimpián Ő fog helyette úszni, hiszen nagy Vezérünk akár leeresztett medencében is képes kivívni bármilyen világraszóló sikert. Mint azt eddig is fényesen bizonyította.
És ez a lány akkor fog rádöbbenni, hogy senki sem pótolhatatlan, a Fideszen kívül, bár lassan belül se (pl. Illészotya)..
magyarbakancs
"Az úszószövetségen belüli botránnyal kapcsolatban Orbán úgy mondta el a véleményét, hogy leszögezte: a politikát távol kell tartani a sporttól. "
Minden nap beledumáltok mindenbe.
Azt hiszitek ti mindent tudtok?
Meg se tudnátok állni,hogy ne oktassátok ki az embereket nap mint nap.
Hellcat
"Orbán úgy mondta el a véleményét, hogy leszögezte: a politikát távol kell tartani a sporttól." Akkor a jó anyádér építtettél annyi stadion te pöcs!
JAJMÁR
De hiszen beleszólt - a politikusok mind beleszóltak, még a me. is.!

Egyébként kezdem nem érteni Katinkát, nem tudom valójában mit akar? Ha pénzt a szövetségnek, itt az alkalom, szaván kell fogni Orbánt.
Nem értem mi baja az edzővel, miért kellett megsértenie? Megnéztem a szerződés összetépéséről az összeállítást, nekem túl teátrálisnak tűnik.
Szóval ha a nyilvánosság elé lépett, - amit én helyeslek - világosabban kellene beszélnie.
herczeg0210
@colibri: Az ördög is megirigyelhetné!
human
Érdekes, a futball érdekében azonnal tudta mit kell tenni.
papa.49
@human: Dehogy tudja csak a gyerekkori álmát akarja megvalósítani a ,,püffedt hátvéd,,))))))
human
@Hellcat: És miért neveznek ki politikusokat sportvezetői posztokra? Orbán már megint mást beszél, mit amit csinál valójában.
human
@papa.49: Az megmagyarázza a kisvasútat is.
papa.49
@human: Azért mert minden seggnyalójának kell egy jól fizető, felelősség nélküli állás!!!
A ,,kisvasút,, meg mindig az álma volt, lehetne masiniszta is, csak szembe is indítani kellene egy vonatot))))))))))
egyvandor
Jó csendőr - rossz csendőr. Ősi módszer. Mindig működik.
bakegya
Most jönnek a seggszájtépők-ebből is látszik,mindent és mindenkit átpolitizált a teknős az államkassza kontójára-bunkó-ennek mindenbe bele kell ártani magát???
papa.49
Csak a képre kell nézni és már látható megérett egy kiadós tatarozásra belülről pótolni kéne a hiányokat, mert így nagyon huzatos lehet a tökfeje))))))))))
human
@papa.49: Többről van szó szerintem. A pralimpikonok néhány tízmillióból gazdálkodtak és mikor fideszes vezetést kaptak hirtelen 300 milliós támogatást kaptak, de mégsem változtak jelentősen a támogatásuk. De akkor mi lett a százmilliókkal?
A lényeg, hogy ahol fideszes vezető van oda megy az állami támogatás. Majd ez az állami támogatás kiszivárog az egyesületből ilyen-olyan vállalkozásokhoz. A sportegyesületek csak eszközök a pénzek lenyúlásához.
Butautáló
Micsoda okádék, mellédumáló kis g.ci ez az Orbánc!
bence
@papa.49: ! Hú de szívemből szóltál !
bence
@Butautáló: ! Kicsi ??? Hát nem hiszem , hogy találsz ennél nagyobbat a földön !!!
papa.49
@human: Nem kell sokat találgatni lenyúlták!!!
Fradigege
A politikát távol kell tartani a sporttól. Leszakadt a mennyezet. Behorpadt a homlok.
kkalman
"A politikát távol kell tartani a sporttól."
Hát ez nagyon el lett cseszve! Nem most, már nagyon régen. És amióta fid€$$ uralom van csak tovább romlott a helyzet. Ebben nagy szerepet vállalt miniÁlnokunk, sőt, vezetője a sport átpolitizálásának. Akkor miről hadovál? Vagy csak az agymosás része, amit közkinccsé tett a rádióban?
spu00
@nezelodo: Tudja egyáltalán mit írt, vagy csak mondták, hogy mit kell? Milyen kamatokról zagyvál össze vissza. Legalább nézzen utána amiről ír.
Desischado
Mást se csinál, csak mindenbe beleugat. És hazudik, mint a vízfolyás. Mindent ellop, ami nincs leszögezve. Tönkretesz mindent ez az elmeháborodott csuti rém!
nezelodo
@spu00: Igen nézzen utána, aztán lehet cáfolni.
nezelodo
Ja és bocs mennyi az irreális, hol látott kamatlábat? Amúgy régen láttuk az urat,(?) talán a megjelenéséről jut eszébe a fizetség, ismeri a figyelő köznép is már a jelenséget. Azt meg megértem, hogy csak arra tud gondolni, hogy bírálatért, azon az oldalon szépen fizetnek, trafikkal, földel EU-s pályázat nyeréssel zsíros állással, tolvajlási lehetőséggel. Csak óvatosan mert ha mégis hitehagyott ellenségek sorába kerül egyszer, kiderül, mégsem a komcsik vitték az ÁG-ket, hanem Simlicska, féle barátok. Csak az asszonnyal össze ne vesszen a nemzetvezető, mert annak csúnya vége lenne...
spu00
@nezelodo: Talán nem tudja, hogy milyen kamatról írt, s ezért nem tud válaszolni?
Milyen ÁG-ról ír? Talán nem azokról amit a Fidesz kormány 98-2002 között privatizált, s 2002 után a szoci kormány eladott, vagy állami tulajdonként bérbe adott / Magyar Nemzet után szabadon /, mert ha ezekről beszél, akkor Önöknél nagyon nagy baj van.
spu00
@nezelodo: Tudja, amíg Önök csak annyit tudnak mondani, hogy lehetséges, valószínű, úgy tudjuk és még csuda tudja, hogy miként tudják körül írni azt amit nem tudnak, de jól esne ha igaz lenne, s nem tudnak egy normális feljelentést tenni, addig Önök csak nyögnek , mekegnek, s már maguk sem hisznek benne, de egy szocialista soha sem adja fel, főleg ha nincs ettől semmi baja, s még jól is alszik tőle ? Lelkük rajta.Egyedül a Magyar György féle Strassburgi börtön témák jönnek be, mecsoda sikerek,támogatni kell a bűnözőket, hátha bejönnek még szavazóknak, kell a támogatás.
kukac50
Orbán a 30 éves lemaradást kellene pótolni a vízi sportban is a fociba már mindent pótolt.
Törölt felhasználó
Jól van Viktor így kell távol tartani a politikát, hogy majd direkt módon egy személyes konfliktus miatt belép a kormány és a minszterelnök személyesen...:) Sport tárca, sportminiszter, szakág vezetők az minek..?:) Ettől függetlenűl, ha így bejön Katinkának ez az ügy, akkor itt a példa, hogyan lehet sportágainkat eredményarányos támogatáshoz juttatni...!
El sem merem képzelni az evezősökkel mi történne, ha csak egy stadionnyi összeget elkölthetnének a népszigetre, velencére...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.